Ati RadeOn 32Mb DDR/SDR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd meglátjuk menyi lesz
Hát ja a Radeon II kicsit késni
Ami az árat ileti nemhiszem hogy túl drága lenne...hát most 55+áfa a 64MBos ViVos szal szerintem 80-110között....szinte ingyen van😊)
Ami az árat ileti nemhiszem hogy túl drága lenne...hát most 55+áfa a 64MBos ViVos szal szerintem 80-110között....szinte ingyen van😊)
ha elviselhetö áron lesz biztosan veszek. Csak hát vmit léphetne már az Ati is különben mégjobban lemarad
azzal nincs baj minden rendszerre van jó
vennél hogy így várod?
hát akkor ilyen hütéssel gondolom az SE t is lehet gyilkolni. csak jönne már be kis hazánkba
Amikor mondtam hogy BRUTÁL akkor azt szó szoros értelmében mondtam
Nemazért de nekem is így fest a tuningolt radejonom...bár nem rajkózásból mondom de megy is 220/220on
komoly hütöborda

Nha ami a LÉt illeti:
A sima Radeonnak is BRUTÁLIS a melegedése de nem vészes...csak vagy 60fok......de nem fagy semmi😊
Én speciel azt ajánlom neked hogy létezik Kártya méretü venti szerintem van pesten is 2Kért tied...azt vedd meg meg szerkózz egy sima PI ventit s csavarozd rá a bordára....de ha nem veszik vissza akkor Atompara legyen ne hagyd magad hipp-hopp átbaszni...
És nekem is magyar a telepitõ s a driver is de mi ezzel a bajod???Fura mi?
A sima Radeonnak is BRUTÁLIS a melegedése de nem vészes...csak vagy 60fok......de nem fagy semmi😊
Én speciel azt ajánlom neked hogy létezik Kártya méretü venti szerintem van pesten is 2Kért tied...azt vedd meg meg szerkózz egy sima PI ventit s csavarozd rá a bordára....de ha nem veszik vissza akkor Atompara legyen ne hagyd magad hipp-hopp átbaszni...
És nekem is magyar a telepitõ s a driver is de mi ezzel a bajod???Fura mi?
http://www.digit-life.com/news.html#987533791
Néhány SE kép..
Néhány SE kép..
persze a Radeon SE állitolag májusba jön ez a Ultra változata dehogy hozánk hoznak e és hogy menyibe fog kerülni az rejtély
Nagyon nagy a csend az ati háza tályán mostanában. Tud valaki valami újat a radeon2-rõl? Vagy legalább terveznek valami feljavított változatot a radeonból?
hát azért mert van a bordán egy két karcolás azért még visza kellett volna hogy vegye a Mistral. Enyhén leráztak tuti kivertem volna a balhét vagy panaszkönyvbe irni vagy mittomén. Talán ilyen modszerrel probáltak megszabadulni a kártyátol
Várnék minden Radeon tulajt (és a többieket is) a "Milyen VGA" rovatba. Köszi.
hát szvsz normális bár ha nagyon melegszik akkor nem iagzán rakj rá egy ventit és nem fog 😄
Nehogy már, tényleg? Király!! Mennyi és hol mert kel ismerõsnek az infó!
Sajnos még nem láttam élõben ilyen kártyát de hát valszeg nem egyedi eset.
Sebessége? Visszakapcsoltad már a HyperZ-t?
Sajnos még nem láttam élõben ilyen kártyát de hát valszeg nem egyedi eset.
Sebessége? Visszakapcsoltad már a HyperZ-t?
32Sdr-es Radeont vennék tv-outost, egy P2-400 Abitbh6 128sd kaliberû gépemhez. Most perpill nem fogok processzort cserélni, késõbb biztos.
A jelenlegi géppel hogy fog muzsikálni?
Hol a legolcsóbb a fent említett kártya?
A jelenlegi géppel hogy fog muzsikálni?
Hol a legolcsóbb a fent említett kártya?
Ja a 3D MARK 2000-ben??????????????????????????
Bocsi elnéztem.........
Akkor télleg nem olyan jó az :-)))))
Bocsi elnéztem.........
Akkor télleg nem olyan jó az :-)))))
Nem olyan rossz az :-)))
Ahhoz képest, hogy a rekord 2200 körül van, 2.2 gigás P4-el és GF 3 -al
😊
Default-on ment?
Ahhoz képest, hogy a rekord 2200 körül van, 2.2 gigás P4-el és GF 3 -al
😊
Default-on ment?
hát ja
SE májusban az elég gáz. én ugy tudom alapbol 250mhz ketyeg az SE
nem mondasz újat...😊
tegnap szedtem le
tegnap szedtem le
Új Windows2000 Radeon Béta Driver
Verzió: 5.13.3124
Méret: 4.9 MB
Kiadás: 04/01/2001
Letöltés:
http://www.ammoburners.com/3dxtreme/Files/3124.zip
Na???? megvan???
Verzió: 5.13.3124
Méret: 4.9 MB
Kiadás: 04/01/2001
Letöltés:
http://www.ammoburners.com/3dxtreme/Files/3124.zip
Na???? megvan???
mostmár akkor is szóljatok ha van új Win2000res driver😊
Köszi
Köszi
Dikkma-most 210/210en megy stabil +400pont 3dmark2001be
Bilux-ezelõtt még 250es volt az SE 17mhz semmit se ér
Bilux-ezelõtt még 250es volt az SE 17mhz semmit se ér
Jön a RADEON II
Hozzászólok! - 22:08 - hardware - Boby
Úgy néz ki, hogy az ATI RADEON II-je 6 hónapon belül megjelenik. Az ATI-tól Brian Hentschel nyilatkozta az alábbiakat:
"Az R200 a 4. negyedévtõl lesz kapható, októbertõl. Az ATI a RADEON II kártyákat az OEM piacra nyártól fogja szállítani. Addig is a magasabb órajelû RADEON SE kártyák már április/május körül elérhetõek lesznek."
Nem hivatalos források szerint a RADEON SE grafikus kártya 200MHz-es mag- és 200MHz/400MHz DDR memória frekvenciájával nem lesz más, mint a RADEON 64MB VIVO túlhajtott változata.
Az ATI várhatóan más grafikus kártyákban is növelni fogja a mûködési frekvenciákat, hogy lépést tudjon tartani más gyártókkal, fõleg az nVIDIA-val, mely MX kártyáiban már ezt meg is tette: ilyen pl. a GeForce2 MX400.
Egyébként 99-es volt a vége...
Radeon Béta Driver Windows 98/ME OS-hez.
Verzió: 4.13.7099
Méret: 7.5MB
Kiadás: 03/30/01
Letöltés: http://www.gigasmack.com/files/7099.zip
Ja és persze a legkedvesebb linkem:
http://www.ammoburners.com/3dxtreme/ati.php
Itt fent van az ÖSSZES driver
Hozzászólok! - 22:08 - hardware - Boby
Úgy néz ki, hogy az ATI RADEON II-je 6 hónapon belül megjelenik. Az ATI-tól Brian Hentschel nyilatkozta az alábbiakat:
"Az R200 a 4. negyedévtõl lesz kapható, októbertõl. Az ATI a RADEON II kártyákat az OEM piacra nyártól fogja szállítani. Addig is a magasabb órajelû RADEON SE kártyák már április/május körül elérhetõek lesznek."
Nem hivatalos források szerint a RADEON SE grafikus kártya 200MHz-es mag- és 200MHz/400MHz DDR memória frekvenciájával nem lesz más, mint a RADEON 64MB VIVO túlhajtott változata.
Az ATI várhatóan más grafikus kártyákban is növelni fogja a mûködési frekvenciákat, hogy lépést tudjon tartani más gyártókkal, fõleg az nVIDIA-val, mely MX kártyáiban már ezt meg is tette: ilyen pl. a GeForce2 MX400.
Egyébként 99-es volt a vége...
Radeon Béta Driver Windows 98/ME OS-hez.
Verzió: 4.13.7099
Méret: 7.5MB
Kiadás: 03/30/01
Letöltés: http://www.gigasmack.com/files/7099.zip
Ja és persze a legkedvesebb linkem:
http://www.ammoburners.com/3dxtreme/ati.php
Itt fent van az ÖSSZES driver
Olyant én is csináltam a ramra, csak nem ért semmit, de egy forrasztás után, ha megemelem a feszültséget, egy ellenállás beforrasztásával, akkor jól fog jönni 😊)
jah télleg DURVA hûtést csináltam a RAmjaimra a radeonomon.....mááár csak húzni kell😊
csak legyen lém
tuti
Lehet hogy húzós de atomjó!
Lehet hogy ez lesz a következõ alternatívám
Lehet hogy ez lesz a következõ alternatívám
hát az biztos hogy huzos ára lesz.
97 a vége nem?
az egy hetes már..
amúgy köszi
az egy hetes már..
amúgy köszi
Anee A Rage3d-n vannak új radír driverek 99 a vége...persze csak akkor ha még nincs meg neked..😊
jó lenne de ára is lenne...egybõl all-in-wondetr azért sok egyeseknek
Egyes hírek szerint a RADEON II nagyobb teljesítményû lesz, mint az NVIDIA GeForce3 chip. Az ATI új terméke támogatja a DirectX 8-at. A cég elõször az All-In-Wonder RADEON II grafikus kártyáiban fogja alkalmazni, amely hardveres eszközökkel támogatja az MPEG4 elõírásokat is.
már jo lenne ha itt lene
már jo lenne ha itt lene
hát ja nem ártana
á nem hiszem, még a GF3 még meleg anyira friss
háááááááááááát addigra Geforce4 is lesz
A Daily Radar munkatársai a múlt héten megtartott Game Developer's Conference-en (GDC) azzal a kérdéssel keresték meg az ATi képviselõit, hogy mikorra várható a cég válasza az NVIDIA GeForce3 grafikus chipjére. Az ATi csupán annyit közölt, hogy a Radeon 2 ez év negyedik negyedévénél hamarabb nem jelenik meg. Az elsõ soványka részleteket az új chiprõl leghamarabb a május 16-19 között Los Angelesben megrendezendõ E3-on (Electronic Entertainment Expo) lehet majd megtudni.
hát ez nem sok 😞
hát ez nem sok 😞
na ugy már más
szerencsére......
amúgy jobb helyeken full3dmark sorozat Serious Sam UT is jön hozzá
amúgy jobb helyeken full3dmark sorozat Serious Sam UT is jön hozzá
mért minden fos videokártyát Q3 mérik? ugyse az a mérvado mert csak OpenGL t használ
úgy õszintén engem inkább a quake szépsége jobban megragad mint a sebessége tehát nem kell nekem se 170fps....inkább látvány
Qvékez eccer ellenem...
Nekem elég 60fps...
Nekem elég 60fps...
de az fullon 60...nekem is ennyi s minimálison 170