Macska-Jaj
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a macska jaj-t honnan tudnám leszedni? thx
Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!
c115
"Ha ez mégegyszer elõfordul megbaszom a narkós kurva anyátok!"
"Takarodj innen narkós kurva"
"1. osztályú geci"
"kell a fasznak a cipõd"
"Gyere vissza a kurva anyád!"
"Apád szeret téged, te meg le se szarod"
c115
ime a szovegek
pá
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sziasztok!
Ha valaki el tudná küldeni nekem a Bubamara és a Pit bull szövegét azt megköszönném!!!
Tanulmányfilm!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
😄D
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Tudnátok segíteni? Szerintetek van a neten ebbõl a filmbõl dalszöveg?
meg a bubamara :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Legalább vmi porsét raktak be volna neki...
disznókra rájár a rúd..én is momá csak moslékot kapok :-D
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Egyébként ha van magyar felirat az nekem már jó. Lehet rendelek egyet, még nemtom... 😊
van.. német és eredeti(horvát?) szinkronnal... lehet hogy lehet behozatni (nemtudom van-e belõle magyar edition, a keresõk nem fogtak egyet sem)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ha a film kell az megvan divx ben
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me