Normális vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"És elsõsorban nem a képzettség hiányáról beszélek, hanem az elbaszott gondolkodásmódról, a sekélyességrõl, a kritikus gondolkodás hiányáról, a hiszékenységrõl és az intellektuális igénytelenségrõl."
Tömören- ez fedi a valóságot.
Szerintem a 90% nem túlzás,a legtöbbnek a gondolkodása, absztraháló képessége, értési, értelmezési, reagálási, viselkedési problémái vannak.
A normális ember mentálisan egészséges, épelméjû, beszámítható.
A társadalmi normákat betartó viselkedésû.
Ésszerû gondolkodású.
Bármelyikbe hiba csúszik akkor,csak félnormális. 😊
A társadalmi normákat betartó viselkedésû.
Ésszerû gondolkodású.
Bármelyikbe hiba csúszik akkor,csak félnormális. 😊
A normális sok jelentésû szó.
Pszichológiai, szociológiai,vagy filozófiai értelemben érdekel?
Pszichológiai, szociológiai,vagy filozófiai értelemben érdekel?
Nem érdekel, ha megsértõdnek az ostobák.
És elsõsorban nem a képzettség hiányáról beszélek, hanem az elbaszott gondolkodásmódról, a sekélyességrõl, a kritikus gondolkodás hiányáról, a hiszékenységrõl és az intellektuális igénytelenségrõl.
És elsõsorban nem a képzettség hiányáról beszélek, hanem az elbaszott gondolkodásmódról, a sekélyességrõl, a kritikus gondolkodás hiányáról, a hiszékenységrõl és az intellektuális igénytelenségrõl.
90% az erõs túlzás.A szó inkább a "buta" amit keresel,abban több a recáió és ezerszer sértõbb szó mint az idióta.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Umm, ugye úgy kapcsolódik össze a cím és az alcím, hogy az "igen" válasz jelenti a "normális vagyok, tehát hülye mint a segg" verziót?
Csak mert azért azt lássuk be, hogy az emberek 90%-a idióta, és akkor az a normális, definíció szerint.
Csak mert azért azt lássuk be, hogy az emberek 90%-a idióta, és akkor az a normális, definíció szerint.
Nem vagyok 100-as! ;-)
★★★★★