Real Myst 3D [Myth]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy! Nagyon kellene ez a RealMyst,úgyhogy aki tudja,h honnan lehet
képfájlban,angol verziósan,nem ripesen,biztosra mûködõ verziót leszedni,az jelezzen itt,vagy privát üzenetben. Kösz.
Jó smsreges oldal is.
képfájlban,angol verziósan,nem ripesen,biztosra mûködõ verziót leszedni,az jelezzen itt,vagy privát üzenetben. Kösz.
Jó smsreges oldal is.
Hali!
remélem jó helyen járok skacok. Olyan embereket keresek akik szeretik a Myst féle játékokat, és meg is van nekik. Nagyon kellene a Rela Myst, a Riven, a Rhem, Schizm 1-2 Atlantis 1-2 játékok. ugyanis szeretném ezeket a point-and-click kalandjátékokat összeszedni. Amúgy ha segítség kell végimentem a Myst1-en és az Exile-en is, valamint az Atlantis 3-an ... ezekben tudok segíteni, Illetve végignyomtam a Schizm elsõ részét is, de a progi nincs meg. HA megvan valakinek ezek a játékok, az írjon már egy mail-t. Szívesen cserélek, vagy kisebb összegért ki is íratom. Nagyon keresem ezeket a játékokat. Szal..írjatok..
és én is segítek ahol tudok. Elõre is köszi...
Soundmaker
remélem jó helyen járok skacok. Olyan embereket keresek akik szeretik a Myst féle játékokat, és meg is van nekik. Nagyon kellene a Rela Myst, a Riven, a Rhem, Schizm 1-2 Atlantis 1-2 játékok. ugyanis szeretném ezeket a point-and-click kalandjátékokat összeszedni. Amúgy ha segítség kell végimentem a Myst1-en és az Exile-en is, valamint az Atlantis 3-an ... ezekben tudok segíteni, Illetve végignyomtam a Schizm elsõ részét is, de a progi nincs meg. HA megvan valakinek ezek a játékok, az írjon már egy mail-t. Szívesen cserélek, vagy kisebb összegért ki is íratom. Nagyon keresem ezeket a játékokat. Szal..írjatok..
és én is segítek ahol tudok. Elõre is köszi...
Soundmaker
😊
Wizzard olvasd el az ezelõtti 4 levelet ujra pls aztán okoskodj
Dehogy, messze nem
aham olyan franciás?
Longest Journeyt megközeliti?
Longest Journeyt megközeliti?
Jó hogy halljuk a hírét, má több mint féléves, amúgy a csaj akivel jáccunk benne, szal az nekem teccik, agrafikától nem vagyok nagyon elájulva és egylõre nem azzal jáccok. Amúgy nem nagy eresztés
De haljuk hírét mert a gamekapocson is volt hogy nemsokára megjelenik...s az 576is le fogja irni tuti
ÉS MILYEN?
ÉS MILYEN?
Szal bevallom ritkán iratok, elég ritkán de komolyan, ezt egy haver szerezte be odakinnrõl másoltan, me én most lefogadom, hogy ennek a játéknak mi már hírét se fogjuk hallani, mert ahol készült (Franciao.), ott már 2000 novban megjelent.
aham irattad s jó?
Mittom én hol van. Keress a www.isonews.com-on a megjelent játékok között (games). Ott a 2-3. oldal tájékán megtalálod ráklikkelsz, azt odavisz a honlapjára
Plíz legalább mélbe mond meg
Elõre is köszi
Elõre is köszi
NA MOND HOL VAN FENT?
Amúgy neeeeem sajnos nincs szerencséd😊
Amúgy neeeeem sajnos nincs szerencséd😊
Az jó, Ani, ugye te lány vagy? Ha igen akko azt mondom több ijen is lehetne belõletek :-) Amúgy most fogok elkezdeni egy jatekot, a címe: Adventure at the Chateau d'Or vagy vmi ijesmi.
hmm nár majdnem végignyomtam s elolvastam...
És tom mi az értelme...mert megfognak a gondolkodó kalandjátékok
És tom mi az értelme...mert megfognak a gondolkodó kalandjátékok
Hát ahogy néztem a hozzászólásokat ehhez a játékhoz az avéleményem, hogy nektek megvan de aztse tuggyátok mi értelme, szomorú... Menjetek ela játékban a könyvtárba, ott olvassátok el azt a potom 50 oldalt és aztán megtuggyátok a lényegét a gamenek.
lehet segít majd bár most fent sincs
netom eddig addig nem jutottam el........
En a 2. palyan akadtam el, mint oreg nene a nyugdijjba.
Hogyan tovabb skacok.
Mit kell ott csinalni.
(A liftet mar megtalaltam!!!)
Hogyan tovabb skacok.
Mit kell ott csinalni.
(A liftet mar megtalaltam!!!)