84
-
Kissssss0 #84 lel... -
#83 sdfsf -
#82 üdv! Aki szeretne multizni a Red Alert 2 vel jöjjön a hamachi szobámba. Ha nem megy neki a multi ott elmondom h kell. Remélem jöttök páran :)
adress:téglapor
password:malter -
#81 Hali!
Warez témában írhatok?
Szóval letöltöttem egy rip változatot a Red Alert 2-ből (tartalmazza a Yuri's Revenge-et is) és letöltöttem mellé egy LAN fix-et. Előtte be se engedett a Network menübe, most már be tudok lépni. Ott viszont ha megnyomom a New gombot (ez az egy gomb van a Main Menu-n kívül), akkor nem történik semmi, csak a New átvált Join gombbá. Ha azt nyomkodom, akkor sem történik semmi (kiírja a chat-ablakba, hogy válasszak játékot). A játékok listájában csak a Lobby szerepel. Mi a teendő, ha a szobatársaimmal akarok LAN-on játszani? -
Sir Ny #80 ez a játék zseniális -
atkoo1 #79 hy all ha vki multizni akarna vlem hamachin akkor az vegyen fel msn:[email protected] vagy jöjjön be a hamachis szobámba:
Szoba név: Red Alert 2 Játékszoba
pw:redalert -
ghb8 #78 Start -> Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> Helyi kapcsolatra jobb klikk (vagy helyi kapcs 2, amelyik műköik) -> tulajdonságok -> NWLink IPX/SPX/NetBIOS-kompatibilis átviteli protokoll(kipipálni, telepítés) -
csaba504 #77 Hát nem tudom! én akárhogy probálkozok nem sikerül a lant beállítani!
Próbáltam mindent de nem jött össze!
Ha valaki tudja, hogy hogyan kell beállítani irjon ide!
Nagyon megköszönném!
-
APOFISZ #76 Hellosztok lenne egy kérdésem Hogy kell be állitani lant- a Red alert 2 be ?
PLEASE HELP !
e-mail durida @ freemail.hu
Skype Utosfasz
Ez-SIMA RED ALERT 2 ! -
directorius #75 Kurva jó a game!!!!!!!!!! -
Gyilkos #74 Red Alert 2-höz -
Gyilkos #73 Red Alert kódok kellenek sürgősen -
Balyka21 #53 Nincs még egy ilyen jó játék. Az SC messze elmarad tőle minden téren. -
Balyka21 #52 Szerintem, ha valakinek nem sikerül egy játékot normálisan hálóba elindítani és játszani vele, akkor két lehetőség van: 1. Az illető nem ért hozzá. 2. Az illetőnek nincs elég jó gépe. Szóval ha egy játék nem indul az nem mindjárt a program hibája.