Egér gondok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Probalj egyeztetni a gyartoval.
Ilyen esetekben postai teritessel, ingyen kiszoktak cserelni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Forrest Gump
Hali!
Annyi lenne a kérdésem, hogy egeret javítanak vhol vagy kuka?
Egy MX510 ment tönkre,igaz jótállásos, de a Herta ahol vettem csõdbe ment😞
Másféléves, 3 év a gari rá, de így nem sokat érek vele.
Köszi a válaszokat elõre is!
nna most vettem egy G5öt ,de nem reagál, pedig még a kis szoftverét id feltelepítettem! mitévõ legyek? vki segítsen már,mert szétvet az ideg
Gerry
Elemcsere mikor volt utoljára? Mobilod nincs hozzá túl közel?

Nekem is van egy kis problémám az egeremmel:A4Tech IRW11 (infrás). Mióta bekötötték a netet, azóta néha veszettül elkezd akadozni, de nem tudom mitõl. Ha van öttletetek, akkor mondjátok légyszi.

Gerry
Nos akkor van két-két kis optikai érzékelõkapu (amolyan fotocella féle) a görgõk két oldalán, ezeket egy kicsit meg lehet görbítgetni, mert lehet, hogy nem pontosan egymásra "néznek", és ezért nem megy fölfelé az egered. Értelemszerûen, ha oldalirányban jó, akkor csak a vertikális kapukon kell hajlítgatni, addig amíg nem lesz jó. Remélem ez a gond, és akkor sikerül megcsinálni. A lényeg, hogy mindkettõ egyenesen álljon, egymással szemben.

Rozsomák
görgõs

Gerry
Ez görgõs, vagy optikai? Bocsi, de nem ismerem...

Rozsomák
csõ

van egy Genius netMouse Pro egerem kb másfél éve vettem, és mostanában azt csinálja hogy nem lehet felfele vinni a kurzort hiába tolom az egeret csak oldalra mozog
már szétszedtem, megtakaritottam, ellenõriztem nincs e kábel szakadás, és továbbra se mûködik pedig látszólag semmi baja

van valakinek valamilyen ötlete ??

Ue. létezik cordless változatban is. 21e.
Atus,
Megtalaltam, Koszi
13900. Címet lásd eggyel lejjebb.
Itt egy cím:
http://www.rdesign.hu/shop/index.html
én nemtok
Szevasztok,

Logitech Mouseman Wheel Optical egeret keresek.
Állitólag már lehet itthon is kapni, de 2 napja túrom a netet és sehol sincsen.

Ha tudsz, küld légyszi egy bolt nevet / cimet.

Köszi,
Joe