Egér gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probalj egyeztetni a gyartoval.
Ilyen esetekben postai teritessel, ingyen kiszoktak cserelni.
Ilyen esetekben postai teritessel, ingyen kiszoktak cserelni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hali!
Annyi lenne a kérdésem, hogy egeret javítanak vhol vagy kuka?
Egy MX510 ment tönkre,igaz jótállásos, de a Herta ahol vettem csõdbe ment😞
Másféléves, 3 év a gari rá, de így nem sokat érek vele.
Köszi a válaszokat elõre is!
Annyi lenne a kérdésem, hogy egeret javítanak vhol vagy kuka?
Egy MX510 ment tönkre,igaz jótállásos, de a Herta ahol vettem csõdbe ment😞
Másféléves, 3 év a gari rá, de így nem sokat érek vele.
Köszi a válaszokat elõre is!
nna most vettem egy G5öt ,de nem reagál, pedig még a kis szoftverét id feltelepítettem! mitévõ legyek? vki segítsen már,mert szétvet az ideg
Nekem is van egy kis problémám az egeremmel:A4Tech IRW11 (infrás). Mióta bekötötték a netet, azóta néha veszettül elkezd akadozni, de nem tudom mitõl. Ha van öttletetek, akkor mondjátok légyszi.
Nos akkor van két-két kis optikai érzékelõkapu (amolyan fotocella féle) a görgõk két oldalán, ezeket egy kicsit meg lehet görbítgetni, mert lehet, hogy nem pontosan egymásra "néznek", és ezért nem megy fölfelé az egered. Értelemszerûen, ha oldalirányban jó, akkor csak a vertikális kapukon kell hajlítgatni, addig amíg nem lesz jó. Remélem ez a gond, és akkor sikerül megcsinálni. A lényeg, hogy mindkettõ egyenesen álljon, egymással szemben.
csõ
van egy Genius netMouse Pro egerem kb másfél éve vettem, és mostanában azt csinálja hogy nem lehet felfele vinni a kurzort hiába tolom az egeret csak oldalra mozog
már szétszedtem, megtakaritottam, ellenõriztem nincs e kábel szakadás, és továbbra se mûködik pedig látszólag semmi baja
van valakinek valamilyen ötlete ??
van egy Genius netMouse Pro egerem kb másfél éve vettem, és mostanában azt csinálja hogy nem lehet felfele vinni a kurzort hiába tolom az egeret csak oldalra mozog
már szétszedtem, megtakaritottam, ellenõriztem nincs e kábel szakadás, és továbbra se mûködik pedig látszólag semmi baja
van valakinek valamilyen ötlete ??
Ue. létezik cordless változatban is. 21e.
Atus,
Megtalaltam, Koszi
Megtalaltam, Koszi
13900. Címet lásd eggyel lejjebb.
Itt egy cím:
http://www.rdesign.hu/shop/index.html
http://www.rdesign.hu/shop/index.html
én nemtok
Szevasztok,
Logitech Mouseman Wheel Optical egeret keresek.
Állitólag már lehet itthon is kapni, de 2 napja túrom a netet és sehol sincsen.
Ha tudsz, küld légyszi egy bolt nevet / cimet.
Köszi,
Joe
Logitech Mouseman Wheel Optical egeret keresek.
Állitólag már lehet itthon is kapni, de 2 napja túrom a netet és sehol sincsen.
Ha tudsz, küld légyszi egy bolt nevet / cimet.
Köszi,
Joe