Deep Fighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Lekéstem... 😞(( Hóhér ! Az a baj,hogy én nem tudom elõre megmondani mikor vagyok bent.A freemail ill. a supergamez jó,csak megnézem nem írt senki akkor megyek tovább.Azért gondoltam az MSN-t mert látom mikor vagy bent ill. te is tudod mikor vagyok én fent.
IP cimet ide meg nem igazán akarok beírni. 😊 Ugye ezt megérted😊)))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ha most tényleg ráérsz akkor kezdhetjük!!!
Crem
Hali ! Ma este 8-ig vagyok ! Utánna .... 😊))))
Most küldöm az üzit !

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Küld az e-mail címemre amit gondolsz!Egyébként fogalmam sincs miér nem futott be annyira ez a játék.Pedig a grafikája 5* ,játhszatóság 5 ,
tartalom 5* -szerintem- 😊

Hétvégén gépközelben vagy?
Crem
Hóhér hogy tudlak elérni? Kéne egyet már játszani multiban!!!!
Egyébként nem értem hogy-hogy senki nem veszi meg ezt a tuti játékot... 😞(((

Crem!Mi a helyzet? Miért nem írsz?Már teljesen
lecsúszott ez a topic!
Crem
Oké ! De 2 után sajna nekem nem lesz jó 😞((
Ha lehet akkor inkább este 8 felé probáljuk ki !
Addig remélem hazaérek😞

UI: 8 kor itt a többit megbeszéljük.

Crem

Na? Akarsz játszani?
Na csá!Holnap (kedd) 2-után ráérek!Akkor dumálhatunk!
Úgy tudom,ha én létrehozok egy játékot akkor te
be tudsz lépni!
Írj vissza és kipróbálhatjuk!
Crem
Az ötlet tetszik ! Most megnézem aztán valahogy meg kéne beszélni,mert kell egy IP cim azthiszem...
De! Ha tudod,hogy mûködik ÍRD meg !

Crem

A Save-emet nem tudom elküldeni,de
multiplayer-ben játszhatnánk!
(Egyébként nem találom pont ezt a file-t) :{
Crem
HI! Hóhér ! Megkaptam a leveled ! THX !
Most kezdtem megint felrakni a prg.-t ! Én még tavaj kezdtem el játszani vele,de nem jött össze ill. tanácsot se tudtam kérni anno ! Marhán sajnáltam,mert gyönyörû !!!!!
Addig van meg a save-m amikor elkezd sodorni az áramlat . Ha esetleg elküldöd akkor nem kéne annyit szívnom😊)) !

KÖSZI

CREM

Crem
Sziasztok !
Nem gondoltam volna,hogy valaki is elkezdi ezt a game-t 😊
Hóhér: Én is ott akadtam el,amikor megnyitottam a szobát! Ha esetleg megcsinálod elküldöd a save-t.

Köszi

Al:Crem

UI: Elég sokszor nekiugrottam de nem sikerült...😞((

én nem míg nincs meg
vagy tölsd fel valahova megköszönném!
de este!
ICQn keresztül elküldheted!
és hány file?
mythes vagy Classos?
de honnan irattad?