ISDN vs Kábelnet (UPC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtettem nemtudtak ök se segiteni...
marcsak bennetek bizok...
marcsak bennetek bizok...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Így van. :o))))
jo szolok... 😊
elöszöris erdekel egy hivatalos info hogy van e barmifele megabyte korlat vagy sem aztan meg az hogy mi a jobüdös feneert nemtudjak bekötni a hazunkba ezt a szart amikor 200 meterre mar 1 honapja van.. 😊
elöszöris erdekel egy hivatalos info hogy van e barmifele megabyte korlat vagy sem aztan meg az hogy mi a jobüdös feneert nemtudjak bekötni a hazunkba ezt a szart amikor 200 meterre mar 1 honapja van.. 😊
hat le... 😊
amugy nevagyok boldog vele csak hat nics több... upc egy rakas szar... marciusban közöltek hogy aprilistol megrendelhetö a broadband nos azota egyfolytaban... es meg minidg nemtok semmi konkretat a fair use potjarol a szerzödesnek...
amugy nevagyok boldog vele csak hat nics több... upc egy rakas szar... marciusban közöltek hogy aprilistol megrendelhetö a broadband nos azota egyfolytaban... es meg minidg nemtok semmi konkretat a fair use potjarol a szerzödesnek...
nos igen jolmondod a LIMIT nelkuli de amig van 5Gb addig ott a limit... sajnos.
mert? egy fillerrel se tobb mint a sima 64K s net.. freestart igyen van es teljesen jol hasznalhato... es 128k t enged, es le is tolt annyival...
Dikkma: nálunk nem éppen, mer erre Keszthely felé semmi nincs, csak az édes kis matáv rt tanyázik, és ahogy keszthelyt ismerem, ez si marad egy darabig. Upc meg aszonta hogy muhold csak 2001 év végétol, ugyhogy nagyonjókedvem lett, matav meg baszik asdlt hozni erre...
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
De égõõõõõõõõõõõõ :-)))))))))))))
Bocsi, elírtam....
Tehát le 512 kbit-el tölt, de mennyi a feltöltési sebesség pl. a Matávnál, UPC 128k????
Bocsi, elírtam....
Tehát le 512 kbit-el tölt, de mennyi a feltöltési sebesség pl. a Matávnál, UPC 128k????
nem ertem milyen oriasi csalodas ert... ottvan vilagosan hogy 64K... elötte meg 54 es modemed volt gondolom... tok vilagos hogy alig lesz gyorsabb a dolog... a pingje viszont sokkal jobb mint a modemnek... es a 128K s multilink mar egesz jol hasznalhato es meg mindig fillerekbe kerül... freestart satöbbi... mindamellet ha vegre tisztazodna ez a szar 5 gigas havilimit asszem enis atternek...
A TV-net ennél gyorsabb, legalábbis ott már láttam sokkal gyorsabb letöltést is. Viszont jobban ingadozik a sebesség.
A chello 512 le és 128 fel, a broadband 300/64 asszem. Chellonál nem 30-35 a csúcs 50-60 kbyte/sec símán van, persze magyar szerverrõl.
nem a down az kb 512 kbit vagy mennyi valahogy igy ha joltudom... de enmeg nem hallottam olyanrol aki 64Kb al tolt le... 30-35 ös csucsokat halottam...
"Asszem fel, olyan 512 kbit azaz kb. 60 kbyte/sec, eléd durva...
DE MENNYI a FELTÖLTÉSI SEBESSÉGE????????????????"
😊))
ott a valsz sajat irasodban 😊)) de amugy attolfugg melyik kabeltv tarsasag mert upc nel 64K s upload van
DE MENNYI a FELTÖLTÉSI SEBESSÉGE????????????????"
😊))
ott a valsz sajat irasodban 😊)) de amugy attolfugg melyik kabeltv tarsasag mert upc nel 64K s upload van
Le vagy fel???
Asszem fel, olyan 512 kbit azaz kb. 60 kbyte/sec, eléd durva...
DE MENNYI a FELTÖLTÉSI SEBESSÉGE????????????????
Asszem fel, olyan 512 kbit azaz kb. 60 kbyte/sec, eléd durva...
DE MENNYI a FELTÖLTÉSI SEBESSÉGE????????????????
Menyivel tölt a Kábel???
Nekem akcióban kötötték be, és abban benne állt az is, hogy nem emelhetik 2001.12.31.-ig. De ha eltörlik a Mindenkinek tsomagot, akkor nem tudom mi lesz. 😞((
A nagybátyám Balatonfüreden lakik, és már egy fél éve megy neki a Sédnet Kft. kábelnetje. Nálatok nem elérhetõ?
ja irni meg nem tudok 😊
Ém kicsit rosszabb helyzetbe vagyok mint Ti, mer itt a Balatonnál nem nagyon akarnak kábelnetet, ugyhogy csak a muholdas Chello lenne a mgoldás, de azzal rémisztgetnek, hogy a gépbe a kártya 70e + áfa lesz, elofizetési díj annyi mint a kábeleseknek, ja + egy 30e ft-os parabolaantenna a tetõre...lehet hogy olcsóbb lenne Bp.-re költözni 😊
Na, mostmár révbe értem😊
itt a IV.ker-ben is lehet már Chello-t kérni, és 2-3 héten belül be is szerelik és 25000FT(asszem kaució)-ot õk állják amennyiben egy évig nem bontod fel a szerzõdést!!! most a MATAV szemétkedései után, végre kiszállhatok ebbõl a telefonszámlás históriából, és ha csak 2x gyorsabb az 56k-s vonalamnál(biztos gyorsabb, ezt csak írtam), már akkor is örülök...
itt a IV.ker-ben is lehet már Chello-t kérni, és 2-3 héten belül be is szerelik és 25000FT(asszem kaució)-ot õk állják amennyiben egy évig nem bontod fel a szerzõdést!!! most a MATAV szemétkedései után, végre kiszállhatok ebbõl a telefonszámlás históriából, és ha csak 2x gyorsabb az 56k-s vonalamnál(biztos gyorsabb, ezt csak írtam), már akkor is örülök...
tesó! 😊
neked isdn-ed van ugye?
annak ugyen nem emelkedik a tarifája? meg a havi elõfizije?
neked isdn-ed van ugye?
annak ugyen nem emelkedik a tarifája? meg a havi elõfizije?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Egyet értek. Egy évig meloztam a Matáv-nál, és nagyjából tudom milyen cég. De próbáltam naiv lenni. :o)))
nos igen.
a www.hwsw.hu-n van 1 jó cikk mind a 2 szolgáltatásról, nem roissz cikk, csak 1 kicsit túloz. Pl. szerintem semmi baj azzal, hogy a MATÁV az ingyen kapott ISDN központjait, és TA-it gyakorlatilag ingyen akarja rátoksózni, az UPC pedig télleg a béka segge alatt van. Eyik miskolci osztálytársamnak van, de múlt héten ISDNesedett õ is, mert külföldre nagyon lassú. amúgy nme volna rossz, csak kellene valaki, aki tudja vezetni a céget
a www.hwsw.hu-n van 1 jó cikk mind a 2 szolgáltatásról, nem roissz cikk, csak 1 kicsit túloz. Pl. szerintem semmi baj azzal, hogy a MATÁV az ingyen kapott ISDN központjait, és TA-it gyakorlatilag ingyen akarja rátoksózni, az UPC pedig télleg a béka segge alatt van. Eyik miskolci osztálytársamnak van, de múlt héten ISDNesedett õ is, mert külföldre nagyon lassú. amúgy nme volna rossz, csak kellene valaki, aki tudja vezetni a céget
Nem valszínû, hogy hülyeség különben.
de amúgy, mint írtam az 1212-õn kérdeztem meg, és ott mondták.
de amúgy, mint írtam az 1212-õn kérdeztem meg, és ott mondták.
Na, ezt jól megaszondtam...😊)
X : Szerintem azért annyira nem szük az internetes réteg. Igaz, hogy MO-n belül még nincs annyira elterjedve a net, de akkor is több tízezres "tömegröl" beszélhetünk..., aminek azért nem kéne mindegynek lennie a Matávnak sem
Nem hinném, hogy valaki csak azért ragaszkodna a Matávhoz, (föleg, ha a másik társaságnak elönyösebb feltételei lesznek - márpedig azok lesznek, elég ha csak azt nézed, mit csinál MOST a Matáv) mert Józsika meg Béluka még a régi telcsiszámot ismerik...
Mondjuk azt sem tudom elképzelni, hogy tsak ezek a lehetõségek lesznek, mert akkor mindenki fel fogja mondani a net-et is meg a Matáv elõfizetést is. Szerintem annyira nem hülye a Matáv, hogy ezt ne tudná. Vagyis ebben reménykedem.
HÁt ez király... MATAV mindig is suxx volt de most bekeményitett, behozhatnának már egy kábelt a szobámba😊
:o))))))))))
Na, akkor én meg olyan leszek, mint a Sexmachine. (Desperado) Bemegyek a Matávhoz és minden embert, aki ezekért a döntésekért felelös, elöször megbaszom, aztbn meg seggbelövöm (bár ez a rész a filmböl kimaradt)
Jaaaaaaa.
Egy valamit kifelejtettem.
Olyan lesz a Matáv is, mint a mobil cégek. Lesz többféle díjtsomag, és azok közül választhatsz. Több féle alapdíj lesz.
Egy valamit kifelejtettem.
Olyan lesz a Matáv is, mint a mobil cégek. Lesz többféle díjtsomag, és azok közül választhatsz. Több féle alapdíj lesz.
Nem egészen így lesz.
Én 1212-õn kérdeztem meg, ott meg ezt mondták.
Már nem lehet megrendelni a MindenNET csomagot, de akinek van, az használhatja június 1.-ig.
Aki februártól szeretne net-ezni, annak így néz ki a dolog:
- Fizetsz havi bruttó 4000 Ft-ot, és akkor él a 150 Ft-os kedvezmény, de tsak a helyi hívásokra.
- Fizetsz havi bruttó 8000 Ft-ot, és akkor már él a net-re is a 150 Ft.
De mi van akkor ha az illetõ leszakad egy éjszaka 6x? Akkor lesz neki 600 Ft egy estére a net.
Üdv:
Ps.: De azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy lehet még más megoldás is, meg lehet, hogy olcsóbb lesz a net, mint eddig.
Na ezt nem tudom Lképzelni.
Én 1212-õn kérdeztem meg, ott meg ezt mondták.
Már nem lehet megrendelni a MindenNET csomagot, de akinek van, az használhatja június 1.-ig.
Aki februártól szeretne net-ezni, annak így néz ki a dolog:
- Fizetsz havi bruttó 4000 Ft-ot, és akkor él a 150 Ft-os kedvezmény, de tsak a helyi hívásokra.
- Fizetsz havi bruttó 8000 Ft-ot, és akkor már él a net-re is a 150 Ft.
De mi van akkor ha az illetõ leszakad egy éjszaka 6x? Akkor lesz neki 600 Ft egy estére a net.
Üdv:
Ps.: De azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy lehet még más megoldás is, meg lehet, hogy olcsóbb lesz a net, mint eddig.
Na ezt nem tudom Lképzelni.
Dante : De, átalakul. Percenkénti díjjazásúra...😞(((
Legalábbis ezt hallottam. De biztos, ami biztos, holnap benézek a Matáv pontba.
Legalábbis ezt hallottam. De biztos, ami biztos, holnap benézek a Matáv pontba.
a 150FT nem szûnik meg csak átalakul😊) , NEM?
Mikor lesz elerheto varosokban is? NEM nagyvarosokra gondoltam!PL Kecskemet, Szolnok stb.?
Tudja valaki?
Tudja valaki?
Jaja
ki tudja azt modják van
Törölt felhasználó
es hogy tudok hozza ferni az internethez ? Nekem is UPC-m van...
Jaja. Ez érdekel Ngem is.
Meg hogy mi is van ezzel az 5 gigás korláttal? Most van vagy nints?
Meg hogy mi is van ezzel az 5 gigás korláttal? Most van vagy nints?
A Matáv 2001. január 15-tõl nem fogad el újabb megrendeléseket a "Mindenkinek" csomagra. Ennek az az oka, hogy 2001. március 1-jétõl kezdõdõen új csomagokra fizethetnek majd elõ az internetezõk. Aki már rendelkezik "Mindenkinek" elõfizetéssel, az 2001. júniusáig használhatja ezt a csomagot. A Matáv 150 Ft-os díjkedvezménye szintén érvényben marad júniusig.
A Matáv erre is büszke lehet
A Matáv erre is büszke lehet
én azt bírom, hogy nemrég küldtek egy papírt amin a chello szolgáltatásait istenítik, meg,hogy itt nem elérhetõ, majd értesítenek, stb... semmi de semmi újat nem írtak le benne, csak rizsa volt az egész😊) kár a papírért
Én még régebben küldtem mailt a Matávkabelnek hogy mikor lesz beinditva internetszolgáltatás BUDAPESTEN
erre mi volt a válasz Szegeden már müködik Tiszanet csinálja érdeklödjek ott.
No comment
a UPC röl meg annyit hogy:

erre mi volt a válasz Szegeden már müködik Tiszanet csinálja érdeklödjek ott.
No comment
a UPC röl meg annyit hogy: