Supergamez free forum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
melyik fórumról van szó?
CSOCSO
mát mondtam nincs firewall és a kuki szabályzás a béka segge alatt4 a haveromnál is ez van..mást még nem kértem meg...
St
csocso:
http://forum.supergamez.hu/faq.html
CSOCSO
(szvsz az Sg nek van a legbestebb és legbarátságosabb kezelõfelülete ) bár néha elmenne egy olyan javítás gomb vagy hasonlo😊)))
CSOCSO
ok király de akkor sem lehet bejelentkezni😞((((((
Lazarus
Szerintem is ütõs lett, a lényeg hogy új ablakban kell megnyitni akkor nem lehet vele baj
Efreet
forum.supergamez.hu

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

G@b0r
mijen frífórum? Kicsit le vagyok maradva

Rincewind
Tényleg ST gratula az új freefórumhoz, nagyon jó lett!!!!!
CSOCSO
Nah nem csak nekem mondja ezt hanem másnak is nála sincs tûzfal és a ukik is minimumra lõve.. mi a baja?
CSOCSO
Hi!!!! St segíts! csináltam free forumot....
regeltem magam de nemtok bejelentkezni... jelszó változtatás megvolt...
de ezt irja ki:
Nem sikerült bejelentkezni!

A hiba oka valószínûleg a böngészõd túl szigorú cookie beállítása, vagy a gépedre telepített tûzfal, amely megakadályozza a cookie-k mûködését

tûzfal lelõve cuki a minimumon.. szal nemtom mi ehet a baja..még adminként is kijelentkeztem hátha az a baj hogy admin mellett nemtok bejelentkezni irni...
KRi2
és mi az a reklám benne ?@%$@X!#

lll l ll lllll l lll ll

Aquli
hogy lehet hatteret es logot beilleszteni???????????????????????????????????????????????????????????hiaba adom meg a hatterem url-jet nem meg! Mit csinaljak? letszi segitsetek!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"