NBA2001

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok. én nem néztem meg csak abból következtettem, hogy idáig minden évben (kivéve persze az idén).
Title: NBA Live 2003
Platform: PC
Also Avaliable On:
PlayStation 2 | GameCube | Xbox | PlayStation
Release: October 2002
Genre: Sports

Ezt az EA Sports honlapján olvastam!!
nem lesz 2002. a 2003 meg 2003 februárjában úgy tudom.
Norbesz
Mikor jelenik meg a 2002? köszi
Emberek!!! Nem tudtok valami peccset, amivel tudnam XP alatt nyomni a gamet?!?!?!
Valaki!!! Help me!!!
Azt nem tudom! Nekem megvan, de Win XP alatt nem tudok jaccani vele, pedig nagyon-nagyon szeretnek!!

HHHHHEEEEELLLLLPPPPP MMMMMEEEEE!!!!!

Darkon
Megvan ez még valamelyik warez oldalon??!! Utálom az EA-t hogy lepaktált Mr.pléjsztésönnel és eladta a kizárólagos jogot(persze csak a 2002-re a 2003 már megjelenik PC-re is ha minden igaz).

Born to win

Na valtottam Windows XP-re, es mivel az NBA Live 2002-t nem adtak ki PC-re, a 2001-et nyustolom (megfelelo patch-ekkel)!
Igen am, csakhogy nekem ez nem akar elindulni XP alatt!
Talalkozott mar valaki hasonlo problemaval? Mit tegyek? Amiket a Windows alapbol javasol hogy toltsem le (hibajavitasokat), azok sem orvosoljak a problemamat!

Tehat valami segitseget kerek! Mit Tegyek?!?!??!?!
ciao valaki mondja má meg honnan tudom letölteni ezt a nagyszerü játékot! Egyébként köszönök minden segitséget!az sem baj ha az nba 2000 van
1.Hát támadó lepattanót szedni igen nehéz, szinte mindegyik részben az volt. A gép ilyenkor kézzel lökést csinál amikor megnyomod az ugrás gombot ahelyett hogy valójában felugrana. Esetleg próbáld úgy hogy kintrõl futsz befelé turboval és felugrasz!
2.Ennek egy oka van mégpedig a processzorod, ugyanis a 196 Mb az kitûnó, és szerintem a g450-es kártyáddal sincs baj.
Vegyél egy Intel Pentiumot, hiszen a te alaplapodba nemhiszem hogy belemenne egy Thunderbird.(mondjuk szerintem ez többet tud mint az Intel)
Bye
Laalee
tökmindegy ugysincs semmi ujdonsag a 2000 hez kepest... legalabbis egetverö amiert megerne megvenni hivatalosan..

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Breki33
hivatalosan? 😊
Mozes!
2001-0020601-0010978-6694

Sziasztok!
Azért írok, mert a http://tgs.php.hu címen szavazhattok a legjobb gamesitra, és nyerhettek is. az oldal fiatal ezért érdemes játszani, heti cd nyeremény van. most a NoOneLivesForever, gyere te is szavazni..szavazzunk a SG-ra vagy másra

mateos
Az hogykell hogy az en beszkenelt kepem legyen a jatekos pofaja ?
Koszi
Az NBA 2000 magyar nyelvû kézikönyvét keresem. Ha valaki tudja, hogy fenn van-e a neten, és ha igen, hol, kérem írja ide a címet. Elõre is köszi. Amúgy üzenem JFK-nak, hogy a New York-i Child-del elég jó százalékban dobtam a hármasokat. Igaz, a 2000-esben. Próbáld ki, ha nem igazolt el azóta máshova, csereként is nyerõember lehet. Üdv...
Az "AT A GLANCE" menüpontban a hét és a hónap legjobbja cím sosem jelenik meg. (Weekly awards, Monthly awards.) Vajon miért? Aki tud, segítsen😊
Laalee
ez mar keszd rosszabb lenni mint a mortal kombat.. 😊)
le le jobbra balra bobas ugras pasz azt akor dob egy trükköset 😊))

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

JFK!!
Hol van egy olyan site, ahol ezek a titkos kombinaciok le vannak irva??

Nem is vesz is el. Nem robot. Jó idõben kell nyomni. Mintha te próbálnád el elvenni élõben. Ha jó a reflexed és jó idõben nyomod le a gombot, akkor tied a labda, ha nem akkor pedig ne is álmodj róla. B-variáció: Vedd le a Simulation opciót Arcade-ra és használd az agresszívabb stílust. (Lökés meg ilysemi. 😊 De szerintem a labda elvétel nélkül is lehet nyerni. Rá lehet érezni, hogy hova passzolja kijátsza a játékidõt. Pár másodpercel dobja el a játékos a palánkra a labdát. Szóval ha látod, hogy pár mp. van hátra akkor tapadj rá az emberére és figyelj. És majd ugorj. Nekem döntõ töbségében ez is bevállt.
Teljes mértékben igazad van JFK. Ez 10 ujjas játék, de ha Jacky lenne egy kis kreativitásod (angoltudás nem feltétlenül szükséges). Végignézed a bill. kiosztást. Amit értesz (left-right) beállítod oda ahova akarod. Amit nem azt pedig beállítgatod a számsorba. (Pl.: steal="1")
Elkezded a játékot, és a végignyomod a számsort (amennyit nem tudtál), és látod az ürge mit csinál. (Pl.: lenyomod az "1"-est, és látod mit csinál. A "2"-höz a JUMP-ot és az ürge ugrik, akkor látod, hogy a JUMP az ugrás (gondolom ezt tudod, csak pl.-nak írtam)) Remélem értehetõ, de én régen így csináltam.
Breki33
koszi platin vege valaki 😊

Dauby megneztem de mivel nem vagyok kosarfan nem mindegyikrol tudom mire valo es mit erdemes beallitani, nekem kezdokent kicsit bonyolultnak tunik az iranyitas. Mondjuk a csel gombnak mi a neve mert ilyet nem talaltam..

De most van egy masik gondom, miutan beallitottam
a billentyuzetet (a fifa-s gombokra meg a space-ra probaltam)amikor passzolok a jatekostarsamnak
annak a kijelolese szurke lesz es a gep kezdi iranyitani. GOndolom addig helyezkednem kene es
amikor ugy erzem johet akkor lehetne passzolni
de igy mindig elakad a gyxors tamadasom mire valahogy sikerul visszaszereznem a jatekos feletti uralmat.

Ja es meg erdekelne hogy az optionsban milyen beallitasokat tudnatok ajanlani (pl a faultok megitelesenel)

Amugy tetszik a jatek es maxon akadas nelkul fut az en kis celeron 300A-on 😊

Ja mindenki billentyuzettel jatszik?
Sziasztok! December 16-án már írtam ide, kértem egy-két tanácsot, de új játék nem lévén érthetõ, hogy akkortájt ez a fórum elég kihalt volt. A hozzászólásokból az tûnik ki, hogy jónéhányan vagyunk, akik imádnak kosarazni. Nekem a 2000-es volt az elsõ, és eddig egyetlen kosárlabda játékom, épp ezért azt kérdezném elõször is, érdemes-e megszerezni a 2001-et, tartalmaz-e sok újdonságot? A hozzászólásokat elolvastam, de eléggé megoszlanak a vélemények. A 2000-essel játszom elég sokat. Egy valamire azonban nem tudtam rájönni. Az "AT A GLANCE" menüpontban a hét és a hónap legjobbja cím sosem jelenik meg. (Weekly awards, Monthly awards.) Vajon miért? Aki tud, segítsen😊 A billentyûbeállításokkal nekem is voltak gondjaim, aztán a következõ variációt választottam (persze, nem tudom, hogy a 2001-ben is ugyanezek-e a lehetõségek, vagy ennél több van.) Tehát:
X - védekezésnél váltás a labdához legközelebb állóra, támadásnál labda fedezése
C - védekezésnél szabálytalankodás (ritkábban steal), támadásnál passz.
V - felugrás, illetve kosárradobás (rövid: dobócsel)
B - last man back
space - zavarás (esetleg steal, de a C-vel többször, ha szemben áll a labdás ellenfél)
F, G - cselek.
enter - játékos gyorsabban fut (bár lehet, hogy az ALT sem rossz)
Nekem így esett kézre (ujjra).
Még egy kérdésem lenne: WOODOO I kártyával élvezhetõ lenne a 2001? A 2000-esben elég sok effektet le kell csökkentenem, hogy élvezhetõ legyen a játék. Az EA kritériumainak egyébként megfelel a gépem, de úgy vettem észre, tényleg a minimumot írják a "readme"-ben. Az NHL 2000-rel ugyanez a helyzet, minél több látvány, annál szakadozattabb játék. Ezért nem tudom eldönteni kell-e nekem NBA és NHL 2001. Elõre is kösz a segítséget, bárki is írja. És persze mindenkinek jó játékot és gyõzelemet kívánok!!! 😊))
Breki33
mephisto kalegee, warezcenter
inkabb azt kerdezd hol nincs fent 😊))

Dauby lehet hogy nem ertek hozza de NHL-ben
csak harom gomb volt meg a space
itt meg nem tudom melyik mire valo
mert en inkabb focihivo vagyok

Amugy tenyleg az NHL a legjobb a triobol
honnan lehet letõteni??
Breki33
engem a az iranyitogombok leirasa erdekelne, hogy melyik mire valo

igy csak allandoan ugralok 😊
nem tudom melyik gomban hogy tudok szerelni
passzolni meg kosarra dobni tudok
cselezni viszont nem
Breki33
na leszedtem de kernek egy kis segitseget
eddig a fifa-n meg a hokin nevelkedtem

mik a jo beallitasok, melyik a jobb arcade vagy simulator

az alap gombokon (ctrl, shift) melyiket erdemes beallitani?

HOgy kell hatekonyan vedekezni, cselezni stb.

Tudom hogy lamer kerdesek de kezdo vagyok kosarban
Breki33
kitalalt?
dehat mindenki ugy ir nem? 😊

dehogy haragudtam csak vicceltem
viszont ha nem baj kerdeznek par dolgot e-mailban
Breki33
a cim nem muxik tudtok ujjat mondani?

dauby te pc guru-s vagy?
hm akkor kibekulok veled 😊))99

És itt a videó! :

VIDEÓ
Két kép:

És itt a videó! :

VIDEÓ
Már egy hete nyomom az NBA2001-et, de nem vettem észre nagy különbségeket közte és a 2000-es között. Csak egy-két apróságot. A grafikai motorhoz szinte hozzá sem nyúltak, ami nem annyira hátrány, mivel nagy jó. Betettek egy-két új mozdulatsort, a betáncikálások az elején az megint le van cserélve. A nézõk hangjai nagyok jól el vannak találva. A fütyülések meg minden. Azt a részét kiszedték, hogy nem lehetett olyan embert készíteni, hogy mindenbõl király legyen. Pedig azt szerintem jó lett volna ha bennehagyják. Így most csináltam egy akkora embert, mint a ház. Michael Jordan a hónaljáig ér, és olyan széles, mint a palánk. 😊) Brutal!!

Persze ezt csak érdekességként mondtam. A bírók besípolásai nem mindig egyértelmû. Volt, hogy a hugommal játszottam (egy gépen) és neki mindent fújt (támadó hiba, védelmi hiba), nekem meg semmit. Szóval még nem kiforrott ez a játék, de megint tettek egy lépést affelé, hogy az legyen.
Ahogyan Bazska is mondta elég nehéz lemondellezni a kosárlabdát. Reméljük ez 2002-re sikerülni fog!!
http://66.51.109.233/gamez/nba2001.html-RÕL MÁR NEM LEHET
MÁR MEGJELENT A GÉM??
warezcenteren is fent van s zonás
Oldal 1 / 3Következő →