5242
-
cold_fire #1151 A sound után még pakolászott? -
#1150 Elvileg! :) -
cold_fire #1149 A sound-nál állt meg?Nyomd rá a superstart is!Kijavítja elvileg.. -
#1148 Na ha felrakom a Vacationt-t akkor már nem indul! -
#1147 Userdata/Houses !!!!! -
#1146 Nos, küldtem mélben 2 fájlt. A House83.iff maga a stúdió! A gamedata/userdata vagyhova kell menteni. Ami tárolja a mentéseidet... :)
A második file szerintem megincsak kell, azt ugyanoda kell rakni. Tuggya fene, az mire kell!!! :)
SZóval ha gond van, csak szólj! -
#1145 Vagy? -
#1144 Jó, eddig az alap sims megy! Most próbálom a Vacationt rárakni! Félek -
#1143 aha -
#1142 OKIDOKI! Varok! -
cold_fire #1141 A többi része hibátlanul ment 1 crc volt csak? -
#1140 ok -
#1139 Még nemtom, hogy kell, de majd akkor lehozom, mindjárt!
Pár perc!!! :)
Back in a Bit! -
#1138 Hello! jo lenne ha elkuldened! eltudod most kuldeni? es azt is ird le lecci, hova kell bemasolni, hogy mukodjon ok? Elore is koszi! -
cold_fire #1137 Mentsd le az user datád és rakd fel őket sorban,sims,vacation,superstar..addigra tán odaér a sound.far is....:) -
cold_fire #1136 Ja majd megbótuljuk,ha szereztek nekem jó anyagot felrakom az összes simset.. -
#1135 Már nem megy a superstar sem, kész vagyok mint a házi feladat! Ez szórakozik velem! -
cold_fire #1134 54MB felrakom,próbáljátok meg..ezt az expansion pack4 könytárba kell rakni,és ha rárakjátok a superstart elvileg összerakja őket.A vacationt megismerte a superstar? -
#1133 Akkor hagyd szerintem, majd köv hónapban! -
#1132 Az expansionpack4\sond-ból -
#1131 Nekem volt hasonló a Hot Date-nél. Én továbbot nyomtam és ment (megy simán). Bár nekem valami skinnél volt CRC-s... :( -
cold_fire #1130 Nyomnám szívesen,de már 500 mega sincs a 15BG-ól..:( -
#1129 És azt meg tudod tenni hogy csak a sound.far fájlt töltöd fel? Az mekkora? -
cold_fire #1128 Valószínű..ez a szerveretek hibája..ezért nem jó ilyen nagy filet másolni,mert qrva könnyen megsérül.. -
#1127 Egyszerűbb egy full újat építeni. Vagy elküldjem az enyémet??? -
#1126 tegnap mikor megszakadt ott lehet akkor lett crc-s -
#1125 Vagyok!
Fogdokinál voltam, bassza meg!
Fáj a fejem ezerrel!!! :)
Szóval erre nincs megoldás sajna. Amúgy én ledózeroltam egy épületet (jobb felső) és a helyére építettem egy tök újat!!!
Energia talán kávéval növelhető, a fun-ra meg ottvannak a tévék, a diszkó stb. :) -
cold_fire #1124 Bazz az nagyon nagy..:( -
#1123 A sound.far file-t nem tudja felrakni a setup.cab-ból! Lehet azt fel kéne tolni mégeccer! -
#1122 a vacation installálásas közben -
cold_fire #1121 húha...és hol? -
#1120 Volt egy crc hiba kihagyásra nyomtam. -
cold_fire #1119 Feltelepedett hiba nélkül? -
cold_fire #1118 Dehogyis..az egy sims-féle játék asszem a másik címe Spring Break..tengerparti nyaralókat kell futattni.. -
#1117 Nem megy a Vacation. Kilép a Logo-k után! -
#1116 A Beach Life egy film? Magyar címe esetleg? -
#1115 Még probálkozik -
cold_fire #1114 Télleg megy a vacation? -
cold_fire #1113 Ja ezt mondtátok tegnap..és Beach Life esetleg?Oszt még besavanyítunk még1 simset..:) -
#1112 A gladiátor megvan de csak 2 cd-s dvdrip-ben feliratosan vagy szinkronosan de rossz minőségben!