5242
-
cold_fire #1285 ooops az előző neked ment! -
cold_fire #1284 Pot kívánunk!Ha fel tudod ms-dos parancssorba patchelni akkor sem változik a .bin file mérete csak a tartalma(a securom és safedisc2 filekkal kibővül).Ha kell írj,és átküldöm a deviances cuccost. -
#1283 LOL -
#1282 na igen. Ha az első körben elcseszem az összeset a kifutón, akkor álltalában LFL a jó. Eddig 3x bejött! :) -
#1281 -
#1280 A későbbiekben ahol kétszer lehet próbálkozni, oda szerencse kell, és egy papír ahova leirod a jo megoldásokat,van ami ismétlődik. -
#1279 Ha esse 1értelmű, akkor inkább kvékelj!!! :) -
#1278 így igaz!!! -
#1277 A kifutónál a klippkészítésnél és a jelenet forgatásnál lehet csak kétszer próbálkozni, a többinél háromszor lehet. A 3 próbálkozás elég arra h megtaláld a megfelelő kombinációt. -
#1276 Dehogyis!
Figyi:
1 2 3
x x x
3 1 2
o o x
3 1 1
o o o
x: nem tetszik
o: tetszik -
mures27 #1275 Köszi de mi van akkor ha az első kettő jó és a 3. nem? Egy nap csak egyszer lehet ? -
#1274 Én is küldtem mélt! -
mures27 #1273 Otthon csinálj sok törpöt és vegyél néhány virágot. Hívd fel star ismerősöd és vidd el kajolni. Kaja elött dumcsi, ajándék, baráti ölelés, biliárd oszt mehet a kaja. Nálam tuti módszer -
#1272 Van 3-szor 3 választási lehetőséged. Mondjuk legelőször a 1,2,3-at választod. A hangmérnökön látni lehet h melyik tetszik neki és melyik nem. Ha jó a 2.-ik akkor csak ez 1.-n és a 3.-on kell változtatnod. -
#1271 Hogyan kell barátkozni az aranycsillagosokkal??? Mert akivel barátkozom 72/24-re ismerős, de mégsem barát Mit tegyek??? Hiába van már két és fél csillagom, se a fotós, se a hangstúdiós nem elégedett velem, vissza is esik a csillagom értéke. Pedig tanítom otthon a csajomat ezerrel mindenre.
Írjatok ötleteket, tippeket, ki hogyan lép előre!!!
Köszi -
mures27 #1270 Abba a balfék STUDIOBA 3csillag után mit énekeljek mert a hangmérnöknek nincsen semmi művészi hajlama ezt azért gondolom mert semmi nem tetszik neki . Mi a sorrend? -
#1269 Próbáltam a két patchelőset! Deviancés az melyik? Crack FIX? Ha igen, akkor azt is próbáltam! A készülékem :) teljesen jól műkxik. Win XP SP1. Korekt proc, ram, vid.card. Mégis boldogtalan vagyok :(( -
#1267 Igen! Csináltam. Letölteni ugyanis nem nagyon tudom. Elviekben ebben (nem!) lehet hiba. Persze lehet ez is az ok :( Mindenesetre összehasonlítottam "fc /b" vel a BIN állomáyokat patch-elés után és jelentős különbségek voltak. Rengeteg 00 volt az "eredeti" BIN-ben ami felül íródott. Tehát valami konkrét dolog történt. Mégsem megy! -
cold_fire #1265 Küldtem mélt.. -
cold_fire #1264 A 0days fiúkat nem kérdeztétek még?Ők általában fel tudják a szervereket hajtani.. -
#1263 Egyenlőre elég az unleashed. Majd meglátjuk a többit. -
cold_fire #1262 Hát,hogy itt megvan mindenkinek az unleashed.. -
#1261 A cd katalógust átnézted?
Van még egy, majd felrakom. Abból is válogathatsz. -
cold_fire #1260 De az összes sims sokba fog kerülni..addig elkészítem a kívánságlistám.. -
#1259 Mi nem biztos? -
cold_fire #1258 Az nem biztos.. -
#1257 ok, ha meg tudom szerezni akkor szívesen -
cold_fire #1256 Mondtam,hogy megbótolhatjuk.. -
#1255 De megvan itt mindenkinek de mégsem szólnak. -
cold_fire #1254 Tehát már egy cd-ről csináltál újra bin filet? -
#1253 a köv hónap elején feltöltöd? -
#1252 :-)))
Már nagyon akarok játszani az állatokkal. -
cold_fire #1251 Hali!Híjnye de türelmetlenek vagytok,új topic etc.. -
#1250 Akinek megvan és olvassa a fórumot (és jó netje van) az lécci szóljon!! -
#1249 Az költséges. Azért köszi. Majd megszerzem valahogy. -
#1248 Posta? -
#1247 Már egy ideje próbálom megszerezni és nem tudom :-(((( -
#1246 Minden megoldás megfelel. -
#1245 Sajnos csak dial-up vagyok, egyenlőre. :( Ha más megoldás is megfelel szólj. >>> [email protected] -
#1244 ha adok egy ftp címet fel tudod tölteni nekem???