5242
  • CSOCSO
    KÖSZÖNÖM!!! ezt már én is kérdeztem
  • CSOCSO
    szerezzem be a vacatioint és tegyem fel? esetlegha ujra teszem a hot days-t..
  • CSOCSO
    nem az a baj.. akárkivel akármire nyomok semmi.. csak pittyeg a gamma hogy nem lehet vele cisnálni..csak kajáltatni ehet.. meg felmenni a lépcsőn..meg egy két dolog..
  • Madmaxx
    nem akarnak leszbizni csocso? Te szegény!
  • CSOCSO
    jo nektek de mi a szar van a SImjeimmel?:(((((((((
  • zippofcy
    Az en szimjeim meg kivandoroltak amerikaba ... assziszik tan' ott van a kanaan???
  • CSOCSO
    ok akokr azt mondja meg miért van az hogy feltettem a hot datet... de a sima házban ahol vagyok... nemtok smemit csinalni:(((((((((((((((((miért lehet?
  • CSOCSO
    :)))))))))))

help pls
  • Madmaxx
    Fene azt a mocskos fantáziád Csocso!
  • CSOCSO
    MOST AKKOR EZERREL HELP VKI PLS!!! feltettem a hot date-t... hiába megyek át a városba nemtok semmit csinálni..egyik helyre sem tudok bemenni.. hogyan kell???
    másik.. nem megyek át a hot date ra hanem simán megyek a családomhoz de mindenki csak áll és senkivel sem tudok semmit csinálni max kajáltatni:(((((((((((((( futtatom az időt állnak és semmi.. már majd behugyoznak de akokr sem tudok senkit elküldeni wv re vagy valami.. se aludni sehovaa!!!! maximum kajálni:(((((((((( akármire kattintok csak pittyeg:((((((((((((((((((((((((((((
  • CSOCSO
    hhehe tok király.. én a két csajt nevelem ( a nigger és a szöszi)... a szöszihez áthívtam a gyerekes apát....aztán összehoztam őket:) tök király feeling volt:))))) összeházasodtak oda költözött hozzánk...
    most a nigger csajt is összehoztam a pasival:)))))))))))))))))) de még nem házasodtak össze... most arra nyomulok hogy a két csajt összehozzam:) flörtölni már flörtöltem velük.. nagyon perverz gamez:)))))))))))
    de áállat!:)))
  • CSOCSO
    ahamm..
  • Unknow
    ilyen hiba már nekem is volt. én feltettem egy patchet és működött. aztán rá egy windows újra installnál nem kellett a patch se. utána megint windows újra install, megint kilép magától , még akkor is ha patchelve van. aztán megírattam újra és semmi baja nem volt. szvsz lehet ,hogy a CD-d a hibás
  • CSOCSO
    hella..simsem van és kilép magátol a progibol:(((((((((( semmi nem szol és utánna viszhangzik a hangkártya:(mi lehet a baj?? patch vagy valami megoldja?
  • dtk1985
    Igen, ezeket az alap Sims-re kell felrakni és ezek kibövítik a játékot, tehát minden megmarad ami eddig is volt + lehetnek állataid, elmehetsz a városba stb.
  • Capovics
    Légyszives küldj egy crack-et ha van a [email protected] ra.
    Köszi előre is.
  • Capovics
    Kaptam egy másolt The Sims Unleashed lemezt. Fel tudtam telepíteni, de kéri az eredeti CD-t.
    A lemezen nem volt crack file, tud valaki segíteni, hogy lehet elindítani?
  • rusland
    sims linket! plz
  • rusland
    nah lehuztam a vacaiton es az unleashedet valaki alap SIMS linket tud mondani es a tobbi kiegeszitorol?
    HELP ME...
  • Hebike
    Valaki jatszott mar a sims online tesztel?
  • Hebike
    innen:http://ftp.iinet.net.au/games/demos/
  • Hebike
    Leszedtem, de elakadtam a bankkártyaszámnál
  • Cepheus
    Ja, a kompatibilitás beállítást is átraktam win98-ra, de így is rossz!
  • Cepheus
    Hi

Lenne 1 "kis" gond. Megvettem a Sims Deluxe-t, feltelepítettem, elindul minden frankón,megy az intró is, és amikor az intro után tölti a gamet, a végén visszalép desktopra. A rendszer XP. Valaki tud rá vmi "gyógymódot"??

Előre is köszi
  • ricky
    sztem nem lehet
  • ricky
    ott van kiírva, ahol van olyan, hogy flirt, bug, give a back rub, ...
  • bebaszov [ZSIR]
    ajánlat. gondolom a játékban házassági, bár rég gengszterkedtem vele.

bebaszov [ZSIR]
  • ricky
    Már csak a Livin Largehoz, a house partyhoz és az unleashedhez kellene cím!!!!
  • ricky
    Senki nem tudja honnan lehet letölteni őket????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • ricky
    De lehet a propose-zal, csak arra figyelj, ha nem adsz neki enni, nem beszélgetsz vele és nem szórakoztatod, na meg persze ha a moodod nem jó akkor elutasítja!!!!
  • ricky
    Légszi írja le vki, hogy eddig milyen sims kiegek jelentek meg és, hogy honnan lehet őket letölteni (ha lehet iso-ban!)!!! Köszi
  • Anee
    nude pecs van nem kód.
    Bármelyik fan-siteról leszedheted
  • piktor
    Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Sims-szel XP alatt?
    (Eredeti cd a Holiday expansion cd-vel lefagy!!! Miért?) Segítsetek légyszíves, a barátnőm kapta ajeszba és most szomorkodik. :) Köszi!
  • Xanyi
    Nekem simán megy XP alatt!
    Xanyi
  • Dodi
    Mér akad ki XP alatt állandóan? Nincs valami XP patch hozzá? A rendes patch fenn van rajta.
  • Carlos
    NINCS!
  • Xanyi
    s_sony
    Azt a Barátok Köztes linket ugye www nélkül akartad... ??? :)))
    Xanyi
  • Hitm@n
    ÉN SAJNA NEM TUDOM DE NEKEM IS JÓL JÖNNE (ELŐRE IS KÖSZ AZ ÉN RÉSZEMRŐL)
  • Coolfire
    Az összes Sims crack-je serial numbere,patch-e
    (nem hivatalos pl.:nude,sex stb..)itt van:
    www.megagames.com
    kurva jó oldal!!!!!
  • Coolfire
    Ha rippelt a Hot Datéd,és meg van a full The Sims
    és a Vacaton akkor így csináljátok:
    1.eredeti Sims!!!
    2.ebbe belemásolni a game datát(felül kell íratni!!!)
    3.ExpansionPack 3 átmásolása
    4.regsetup átmásolni és indítani
    5.fel a vacation!
    ő mindent megcsinál átírja .far-ba a HD EP-t
    kb 99.99%,hogy bejön.
    Ui.:de Hot Date-s képpel,de minden müxik.
    Nekem mind az 5 így megy(a HD és a HP rippelt)