Milyen CD-romot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler
Ok. Egyébként bõven stabilabb volt a 40x-eknél is, mindent beolvasott, egyedül a karcokat utálta. Egybként a mostani Mitsumi ROM-ok is.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Munch
LG szerintem egy kicsit lassú. Az íróm Teac, 32X olvas, de gyorsabb, mint az 52X LG, vagy a szintén 32X olvasó LG DVD. Teac-et vegyél!

Pheel
Nem szivatás! Tényleg szerettem. Bánom is, hogy anno eladtam. Már van helyette egy cuki 2x-es Sony-m, szóval már nem kérem, de anno jobb volt, mint az 50x-es BTC-m.

Félreértések elkerülése végett a 8x-es Mitsumu CDROM volt és nem CDRW. Még a hõskorból, mikor ez volt a leggyorsabb kapható 😊
mainruler
Most szivatni akarsz? 😊

Ha nem, akkor tudok szolgálni egy 8x M.-val. Hét éve megy hibálanul. De ezt már említettem vala 'máshol'... 😉

Spenser
Hi
Én is azon a véleményen vagyok hogy sima CD olvasót nem érdemes venni inkább egy DVD-ét.
pl. Thoshibát nekem is ijjen van 😊

Pheel
Nekem van egy 50x-es BTC-m. A hangja még tûrhetõ is, de a hibajavítása minimális, ezért nem olvas valami fényes tempóval :\
Pheel
Az eddigi csúcs olvasó, amit láttam, az az UltraPlex 40x SCSI cucc volt. Az olvasott úgy, mint a 40/12/40-es PlexWriter-em.

Persze, ha csak ROM kell, akkor valami DVD cuccos a megoldás. CD-ben nem szabad már gondolkodni.

Anno volt egy szuper kis 8x-os Mitsumi-m. Azóta is sajnálom, hogy eladtam. Halk volt, bár nem gyors, de stabil 😊
Ez az LG amiröl beszélsz egy helikopter hangjával ér fel!!

Ne vegyél sima cd rom-ot!!
Elérhetö áron kapsz jo DVD rom-ot,jo cd -rom olvasási képeséggel!!
Érdemes inkább ilyet venni!!
DE ez az én szuverén véleményem!

Teac 40x

mainruler
Mitsumi a legolcsóbb és legjobb megoldás. 99 perces CD írásakor a Mitsumi író leiskolázta a Plextor-t !! is, míg az utóbbi valahol 80 percnél elment kenyába, addig a Mitsumi szép nyugodtan megírta az egészet, hibátlanul! Ezt rajta kívül csak egy-két fajta LG tudta teljesíteni, a mezõny többi részének meg NYET.

Hmm...ez a Kenwood dolog érdekesnek tûnik!
Csatlakozom Laci-hoz, további infókat, please!

Asztak***! Errõl a Kenwoodról még írhatnátok infót, kíváncsivá tettél a technológiát illetõen.

Ha van bõven pénzed, és kényes vagy a meghajtó hangjára, akkor vegyél Kenwood 72×-et.
Igaz, az ára kész vagyok (38000), de vagy hét lézer olvassa a lemez felületét, így lassabb forgási sebességnél is ugyanolyan gyorsan olvassa az adatokat, de így a hangja is alacsonyabb. (TrueX technológia). külföldi tesztekben nagyon dícsérik, de keress valahol 50×-et, azt már szerintem olyan 25000 körül megkapod, de ha vársz, több gyártó is fog ezzel a tecnológiával cd-romot, sõt dvd-t is gyártani.