Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik. Elõször voltak ugye a kipufogógázas kocsik, ezeket pedig azért csinálták, mert a kivégzõosztagok (SondernKommando) nem bírta a napi 24 órás kivégzéseket és árokbalövéseket! Aztán jött a Ciklon B.
Þór vígi þessi rúnar
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
gázkamra nem volt mûködésben soha, csak fertõtlenítõ kamrákat mûködtettek
Ezekután a hullarktárba vitték a halottakat (gázkamra mellett) majd a krematóriumba (hullraktár mellett). Itt 8 kemence volt egybe 3 ember fért és 20 perc alatt váltak a testek hamuvá!
Þór vígi þessi rúnar
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nekem a nagypapám volt SS katona egy magyar hadosztálynál, illetve én is részben német származású vagyok, így vannak ismerõsök Németországban.
#653 Khm... ne nagyon mondj ilyeneket, mert ezért börtön jár... (de vajon miért??

)
A háború után közvetlenül 12 milliót állapítottak meg, ez hamar leredukálódott 6 millára, amikor a bibsik rájöttek, hogy annyi nem is élt egész Európában...
És 1996-ban egy jó barátom tett egy olyan mehgjegyzést, hogy a Rádióban nyilvánosságra hozták, hogy 3 millió... De az a baj, hogy ezzel sajnos nem tok érvelni, mert nem tudom pontosan hol és mikor volt ez. De õ a legjobb barátom, és nem talál ki ilyeneket (mellesleg bölcsész). Szal ezen érdemes elgondolkozni. Van egy cikk, amit szintén egy bölcsész barátom állított össze kölünbözõ kutatásai alapján, ha megtalálom, be fogom scannelni, vagy gépelni! Eléd érdekes lesz, csak a számokkal játszik kicsit, csak majd ne felejtsetek el szólni! Mosz sajnos mennem kell, tali van egy haverral, de iszon egy sört az egészségetekre!!! 😄

Egyértelmû volt a választás. Bár akkor nem tudták, hogy hova kerülnek, csak annyit, hogy "munkatáborba"
Þór vígi þessi rúnar
Igaz, hogy csak 2 van, mert a harmadikat Mengel felrobbantotta, amikor lelécelt!
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy Dachau mint tuggyuk nem megsemmisítõ tábornak készült. Éshogy ez volt az elsõ (német/náci/2ndvilágháborús) koncentrációs tábor. Szóval ha elmentél volna mondjuk Bergen-Belsen-be, vagy mondjuk Treblinkába vagy akár Auschwitzba akkor láthatnál olyat, amit Dachauba tényleg nem!
(amúgy dachaunak tényleg kicsi gázkamrái voltak, de abból volt 3.)
Þór vígi þessi rúnar
a szövetségesek túlóztak az adattal, mivel ott is a zsidók voltak a háttérben...
Nem nagy! Asszem perecárus (pékárus) van mellette!
Þór vígi þessi rúnar
Selwik, igazad van, megnéztem most a könyvben. Már elég rég olvastam.
Egyébként leszarom bárki bármit gondoljon rólam, nekem van egy olyan érzésem, hogy pár évtized múlva nagyon sok minden fog kiderülni, hogy csak kamu volt, meg túlzás, elnagyzás... De ezt mi már tuti nem érjök meg, vagyis nem valószínû. Mert az egész egy kerek dolognak indult, csak egyre többa rajta a luk, a hézag, meg a csorba... Én az SS-rõl sem tudtam rosszat olvasni. Persze minden könyv végén amolyan muszéjból odabiggyesztik, hogy akármilyen hõsiesek és bátrak voltak... stb, azért nem szabad elfelejteni, hogy vérengzõ, szívtelen, gátlástalan fenevadak voltak...blablabla). Egyébként ismerek volt SS katonákat (németet és magyart is) és sokmindent másképpen meséltek el, mint amit a legtöbb Shirer, meg Simon Wiesenthal és egyéb társaik féle hátborzongató SS sztorikban az ember könnybelábadt szemmel olvass. Én csak egy dolgot keresek, és az az igazság!
a führer pedig nem azért épített így ki az országot, mert olyan ügyes volt, hanem azért, mert a háborúra készült. és 1 katonaállamnak erõs háttér kell. tudjátok jól milyen jók a német utak most nem? mindenki dicséri. na azokat akkor építették...
ja és az újjáépítés a 2. vh után úgy ment, hogy amerika küldött mindet, és fura mód a háború után pár évvel egy nemzetközi szervezetbe is bevették, míg ha a magyarok akartak (vagy let volna lehetõségük rá) se tudtak volna bekerülni, mert MINDKET tartottak európában az egyik "legszemetebb" országnak. a németeket nem hagyhatták ki a nagy iparból és a többi értékes cuccból, mert európát nem gyõzte volna anglia istápolni. és amerika sem volt még igazán érdekelt európában. így pár év alatt amit akartak úgy újjépítettk, hogy jobban nézett ki, mint újkorában. az 1 vh után pedig no.-t nem hitler épített újjá. õ csak megerõsítette.
Amúgy 490 Ft a Keleti aluljáróban.
Szerintem ennyit bõven megér!!!
Þór vígi þessi rúnar
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Mint a 3. birodalom.
Asztán kitört a háború!
Þór vígi þessi rúnar
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Plö, mohaa, meg call of duty. Kurvára nem ilyen a háború, de azért izgi meg jó! 😊
Bár ez hülye hasonlat volt... 😊
Þór vígi þessi rúnar