Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
CSAKHOGY!
Melyik. Elõször voltak ugye a kipufogógázas kocsik, ezeket pedig azért csinálták, mert a kivégzõosztagok (SondernKommando) nem bírta a napi 24 órás kivégzéseket és árokbalövéseket! Aztán jött a Ciklon B.

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
az ilyen dokumentumfilmekre vigyázzunk csak.....mert bármibõl össze lehet vágni bármit

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Sadun Tryst
így van... a zuhanyzórózsából nem víz jött, hanem ideggáz...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
krematórium csak a hulláknak volt... csak azokat temették tömegsírba, akik nem fertõzésben haltak meg, vagy nem olyan táborban voltak, hol volt égetésre lehetõség.

Carlos
Mentek zuhanyozni, ahol aztán kipurcantak!

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
szerintem is így van......amennyiben ki akartak volna végezni vkit, egyszerûbb lett volna golyóval lelõni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Carlos
Ha valaki volt dachauban (az egyik kolléga említette) akkor biztos emlékeztek arra a dokumentumfilmre, amit ott vetítenek!!! Az cáfol benneteket elég keményen!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sadun Tryst
ja, és amivel azt hitték, hogy ölnek a németek a gázkamrákban, azt az anyagot leginkább fertõtlenítésre használták, mert a gyengélkedõkön sokkal többet megtaláltak abból az anyagból, mint a gázkamrákban. és a zsidókat sem úgy vitték a gazkámrakbába, na hogy mentek meghalni, hanem vitték "zuhanyozni" õket...

Carlos
Na persze!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Fasztnem!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Birkenau (Auschwitz 2) 1-2 krematorium: 104m hosszú és 52 m széles. alapterület 225m2. a gázkamrába (1db) 2000 ember fért el! innen a 15 kemencés (mindegyikbe 3 test) hamvasztóba kerültek a testek...

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
a tífuszban elhunytakat muszály volt elégetni, nem elég elásni, mert csak így lehet megelõzni a továbbterjedést

gázkamra nem volt mûködésben soha, csak fertõtlenítõ kamrákat mûködtettek

Sadun Tryst
és azt hiszed egész nap mentek, oda csak hullákat raktak be. tehát aki meghalt járványban, vagy végkimerülésben, vagy pedig golyótól a fejben, vagy pedig gázkamra... élõ embert soha nem öltek meg ott...

Buddy
és pont a tífusz miatt szereztek be egy rakás ciklon-b típusú rovarirtószert....és azért, hogy kordában tudják tartani a járványt....miért pont rovarirtót?....mert sok volt a tetû, ezek pedig terjesztik a bajt és ráadásul nedves helyen nagyon jól elvannak

Carlos
Birkenau (Auschwitz 2) 3 és 4. krematórium: 3 krematórium összesen 250m2 területen ahová 1200 ember fért be egyszerre. Haláluk 20-30 percig tartott!
Ezekután a hullarktárba vitték a halottakat (gázkamra mellett) majd a krematóriumba (hullraktár mellett). Itt 8 kemence volt egybe 3 ember fért és 20 perc alatt váltak a testek hamuvá!

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
és ugyanez igaz mindegyik munkatáborra

Gfreiter
Bocsi, 1997-ben!!!!!! Ha valaki hallott róla, kérem, hogy jelezzen!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Buddy
szerintem lehet benne valami, mert az Auschwitzi helyzetek és szituk mindenre elegek voltak, csak tömegpusztításra nem

Gfreiter
Ebben teljesen igazad van...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Köszi Carlos ;D

Nekem a nagypapám volt SS katona egy magyar hadosztálynál, illetve én is részben német származású vagyok, így vannak ismerõsök Németországban.

#653 Khm... ne nagyon mondj ilyeneket, mert ezért börtön jár... (de vajon miért?? )
A háború után közvetlenül 12 milliót állapítottak meg, ez hamar leredukálódott 6 millára, amikor a bibsik rájöttek, hogy annyi nem is élt egész Európában...
És 1996-ban egy jó barátom tett egy olyan mehgjegyzést, hogy a Rádióban nyilvánosságra hozták, hogy 3 millió... De az a baj, hogy ezzel sajnos nem tok érvelni, mert nem tudom pontosan hol és mikor volt ez. De õ a legjobb barátom, és nem talál ki ilyeneket (mellesleg bölcsész). Szal ezen érdemes elgondolkozni. Van egy cikk, amit szintén egy bölcsész barátom állított össze kölünbözõ kutatásai alapján, ha megtalálom, be fogom scannelni, vagy gépelni! Eléd érdekes lesz, csak a számokkal játszik kicsit, csak majd ne felejtsetek el szólni! Mosz sajnos mennem kell, tali van egy haverral, de iszon egy sört az egészségetekre!!! 😄

Carlos
Ez viszont nem!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez mondjuk igaz!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vagy a front, vagy Dachau.
Egyértelmû volt a választás. Bár akkor nem tudták, hogy hova kerülnek, csak annyit, hogy "munkatáborba"

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez így ebben a formában nem igaz!
Igaz, hogy csak 2 van, mert a harmadikat Mengel felrobbantotta, amikor lelécelt!

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
így van, tífusz uralkodott, ráadásul nedves környék volt Auschwitz, ezért gyorsabban terjedt

Sadun Tryst
s miért? mert EGY ember így gondolta (na jó, meg a sok hitler-seggnyaló geci is). ez 1szerûen nevetséges. a papám mindvégig a háború ellen volt, de hát ha nem harcol, akkor biztos halál várt volna rá...

Buddy
ez sem bizonyított, hogy hivatalos mészárlások lettek volna.....kitelepíteni kitelepítették a zsidókat, de nem pusztították õket hivatalosan......egyetlen dokumentum sem került elõ azzal kapcsolatban, hogy intézkedtek volna ezügyben, vagy, hogy szervezzenek tömegmészárlást

Sadun Tryst
más táborokban 2 ismerõsöm járt. mind a 2 Auschwitz-ban. azt mondtaák az a legkeményebb. azt mondták ott sem sokkal nagyobbak a kamrák (úgy 30 fõ), és csak tuttommal (lehet rosszul emléxem) 2 kamra volt. szal ott sem öltek több embert. s igazából ami miatt haltak az emberek, az a járványok voltak. ahol nincs higénia, és éhezés van, ott könnyen felüti a fejét a sok járvány...

Carlos
Akkor ezt kellett tenni.
Nem volt mese!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sadun Tryst
azér mondtam is, ami a németek nagyképûek és beképzeltek. a régiek tisztelettudóak voltak... apu félig német, így tudni illik, hogy a papám is, szal Õ ott volt a háborúban és mezei baka volt... de mondhatom, hogy a papámnak milyen mentalitása volt... egyszerûen tiszteletreméltó. õ is úgy keveredett a háborúba, hogy hitler felszólított minden igazi német állampolgárt, hogy térjenek vissza no.-ba. papa szülei visszamentek mo.-ról...

Carlos
Milyen érdekes...énis voltam Dachauban.
Amúgy Dachau mint tuggyuk nem megsemmisítõ tábornak készült. Éshogy ez volt az elsõ (német/náci/2ndvilágháborús) koncentrációs tábor. Szóval ha elmentél volna mondjuk Bergen-Belsen-be, vagy mondjuk Treblinkába vagy akár Auschwitzba akkor láthatnál olyat, amit Dachauba tényleg nem!
(amúgy dachaunak tényleg kicsi gázkamrái voltak, de abból volt 3.)

Þór vígi þessi rúnar

Sadun Tryst
ismertem 1 magyar SS tagot még 2 éve, csak meghalt, egyik ismerõsöm papája volt. épp SS jelet mentek tetováltatni magukra a "bajtársakkal", mikor elkapták õket és hadifokságba kerültek. ha eljutnak a tetoválóig, és megvan a tetkójuk, akkor kivégzik õket. nagy szerencséjük volt...

Gfreiter
neem, pont az angolok meg a kutya franciák voltak akik sarcolták a németeket. Akkor bizony egyedül állt fell Németország! Az amerikai meg az a tipikus gátlástalan népség, akik minden szarból, mindeki kínjából hasznot húznak. Igazából a 33-as választások után kezdõdött meg Németország gazdasági és szociális felemelkedése. Egészen addig csak vonaglott az egész, ezért is választották meg Hitlert, és nem pedig a szocdem pártokat, akik végig segget csókoltak az antantnak, és leszarták, hogy a nép hegyre kapja a kaját. Na mindez hitler alatt néhány rövidke év alatt változott meg. A mai Németország egy lótúró, az már nem is az. Az összes német raszta hajjal flangál, és minden vágyuk hogy négerek lehessenek. ez a Németország épült újjá amerikai lóvéból.

Sadun Tryst
akkor az az adat is faszság, hogy a 2. vh alatt több millió zsidó halt meg, tuttommal úgy 4 vagy 5 millióra stagnálják, míg valójában kb. másfél millió? a gázkamrákat napi 1szer használták, és olyan picik voltak, hogy 20 ember fért kb. be oda. és mielõtt rákérdeznétek, hogy honnét tudom, voltam-e ott? igen voltam. jártam németországban 1 haláltáborban, Dachauban (asszem így írják). voltam is bent 1 gázkamrában megmutatták milyen. nem nagy, mondhatom.
a szövetségesek túlóztak az adattal, mivel ott is a zsidók voltak a háttérben...

Carlos
Ez szép volt!
EGYETÉRTEK!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lenn az aluljáróban a lépcsõk elõtt!!! Kis bodega!
Nem nagy! Asszem perecárus (pékárus) van mellette!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem értek egyet azzal, hogy nem Hitler építette újjá no-ot!

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
Igen, mindenképpen megveszem hol vajn Keletinél?
Selwik, igazad van, megnéztem most a könyvben. Már elég rég olvastam.
Egyébként leszarom bárki bármit gondoljon rólam, nekem van egy olyan érzésem, hogy pár évtized múlva nagyon sok minden fog kiderülni, hogy csak kamu volt, meg túlzás, elnagyzás... De ezt mi már tuti nem érjök meg, vagyis nem valószínû. Mert az egész egy kerek dolognak indult, csak egyre többa rajta a luk, a hézag, meg a csorba... Én az SS-rõl sem tudtam rosszat olvasni. Persze minden könyv végén amolyan muszéjból odabiggyesztik, hogy akármilyen hõsiesek és bátrak voltak... stb, azért nem szabad elfelejteni, hogy vérengzõ, szívtelen, gátlástalan fenevadak voltak...blablabla). Egyébként ismerek volt SS katonákat (németet és magyart is) és sokmindent másképpen meséltek el, mint amit a legtöbb Shirer, meg Simon Wiesenthal és egyéb társaik féle hátborzongató SS sztorikban az ember könnybelábadt szemmel olvass. Én csak egy dolgot keresek, és az az igazság!

Sadun Tryst
ha akarod tudni az amerikai és angol népnek köszönheti a jólétet. no és persze a pontos és precíz és fegyelmezett viselkedésnek, ami a németeket jellemzte akkoriban. most nagyképû fasz az össze. a magyar nép 1920 és 40 között élte fénykorát. akkor tudta hogyan kell viselkedni...
a führer pedig nem azért épített így ki az országot, mert olyan ügyes volt, hanem azért, mert a háborúra készült. és 1 katonaállamnak erõs háttér kell. tudjátok jól milyen jók a német utak most nem? mindenki dicséri. na azokat akkor építették...

ja és az újjáépítés a 2. vh után úgy ment, hogy amerika küldött mindet, és fura mód a háború után pár évvel egy nemzetközi szervezetbe is bevették, míg ha a magyarok akartak (vagy let volna lehetõségük rá) se tudtak volna bekerülni, mert MINDKET tartottak európában az egyik "legszemetebb" országnak. a németeket nem hagyhatták ki a nagy iparból és a többi értékes cuccból, mert európát nem gyõzte volna anglia istápolni. és amerika sem volt még igazán érdekelt európában. így pár év alatt amit akartak úgy újjépítettk, hogy jobban nézett ki, mint újkorában. az 1 vh után pedig no.-t nem hitler épített újjá. õ csak megerõsítette.

Carlos
Ha csak a fele igaz, már akkoris okunk lehet gyanakodni az öngyilkosság teóriában!
Amúgy 490 Ft a Keleti aluljáróban.
Szerintem ennyit bõven megér!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez azért túlzás lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Ezt látod nem tudhatjuk. Nekem nagyon tetszenek a regényei, bár néhány helyen én is túlzásnak éreztem pár dolgot. (pl. stalingrad ostrománál annyira ki voltak a végén éhezve a németek, hogy a friss hullák agyvelejét is megették. Gyalogoshadosztály-ban van asszem)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Carlos
Az SS kezdetben a katonaság mintapéldája volt!
Mint a 3. birodalom.
Asztán kitört a háború!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mindig nyafognak valami miatt!

Þór vígi þessi rúnar

Sven Hassel egy büntetõezred tagja volt, nem pedig SS. A könyveiben mindig kitér rá, hogy a személyes okain kívûl azért utálja az SS-t, mert õk voltak az okai, hogy manapság a teljes II.vh-s német hadsereget vérengzõ, kegyetlen állatokként állítják be.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Carlos
Attól még jó!
Plö, mohaa, meg call of duty. Kurvára nem ilyen a háború, de azért izgi meg jó! 😊
Bár ez hülye hasonlat volt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
BIZTOS, HOGY ÖNGYILKOSAK LETTEK???

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
Szerintem már nem lehet kapni, mert régen volt, és akkor is már hõzõngtek a zsidók Én már csak azért is megvettem, és semmi olyat nem találtam benne, amiért a biboldóknak okuk lett volna rinyálni. Egy kicsit már kezdik túlzásba vinni, és ez nekem kezdett már egy ideje gyanússá válni...

Gfreiter
Sven Hassel mint regényíró nem rossz, maga a regény izgi... Csak nem tükrözi a valóságot.