A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Ugylátom hogy a konzolosok többsége saját hülyesége végett fikázza pc-t..
szarozza hogy kék halál, fagyás, hiba stb...a végén kiderül hogy még egy fájl-t se tudnak leszedni, vagy egy cd-t se tudnak betenni...

Naja, meg abbol sincs valasztek a konzolon. A PC legalabb mindig massal indokolja + magat. :D De ezt legalabb joval gyakrabban lathatod konzolon mint PC-n.
Krinyo
szedd le flashgetet, aztán hl2 videót.
flashget max 4 mega

"Ne ferditsunk, csak objektiven mindenkit megvilagitva, a PS2 100000000* silanyabb konstrukcio mint a GC."
Az meg 10000000000szer silanyabb a PCnel, tehat lehet szorozni. :D
Krinyo
azért van több fagyás pcn mert a pc multimédiás..ezzel szemben a konzolon csak játszani lehet...
én még a busz menetrendet is pcvel nézem...szal valamit valamiért..

"nekem egyszer fagyott csak a PS2...másfél 2 év alatt"
Akkor szarabb mint a Windows, mer nekem az XP meg 1szer se fagyott le, max. a jatekbol ugrott ki, de az oprencer mindig allva maradt alatta.

"és mindenféle Visual Basic cuccot indítok rá"
A VB csak lame virusok irasara jo. :)

"de ha 500 mega alá apad a wincsim akkor is gyakrabban elõjönnek a kék ablakocskák:)"
Hasznalj XPt! Nekem renceresen tele a vinyom, es semmi gond.
Krinyo
béna vagy..ezér sem tod kezelni a pc-t.
Leszeded flashgetet és az leszedi egyben normálisan.
ne legyél láma

CHEAPBOY_GA
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY_GA
igen igen, mert a kep neve is i only wanted to save:))

szal nem veszes:)))

Inkabb mint a tobbi ps2es Xboxos okossag:)

CSOCSO
és faszom a HL 2 videoba!!!!! már kétszer szedtem le!!!!! egyszer 1 mp vel a befejezés elött szolt hogy bocs.. nem szedtem le.. aztán most leszedtem megenn és nincs semmi a zip fileban.. átneveztem avi ra de semmi.. szal elmehet a pc-t védõ társadalom a faszomra turot kaparni
CSOCSO
hja és szvsz azért van ott a hibaüzenet mert mentés közben kihuzta a kártyát... a fasz
CHEAPBOY_GA
Jah bocs egy hibauzenet?:)) a 1000000000000000000000000000000000000000000000000 PCssel szemben?:DDD
Igazad lehet:)))

CSOCSO
így van:)
CHEAPBOY_GA
Naaaaaaaaaaaaaaaa Ps2 tobbet szebbet ir ki:)))
s a Ps2nel, ugyebar 10bol 3-4 megcsinalja amaga kis bajat:))))

Ne ferditsunk, csak objektiven mindenkit megvilagitva, a PS2 100000000* silanyabb konstrukcio mint a GC.

mohus
hát igen a konzol sem "szent", de a valószínûsége igen kicsi ezeknek a feliratoknak

nekem egyszer fagyott csak a PS2...másfél 2 év alatt
FIFA 2003-mal, mondjuk a DVD másolt volt...de szerintem az eredeti is megfagyott volna

na az itthoni PC-m már közel sem mutat ilyen fényes statisztikát, pedig most egy darab játék sincs fenn rajta...pl a WORD rendszeresen megfagy, ha nezetezem is közben, és az Excel pedig akkor, ha egy megkezdett file-t kezdek átírni és nem mentem el új néven...és mindenféle Visual Basic cuccot indítok rá...mondjuk amióta lecseréltem angol verzióra ez megszûnt...

de ha 500 mega alá apad a wincsim akkor is gyakrabban elõjönnek a kék ablakocskák:)úgyhogy nagy winyó és sok memó a win titka ja és lehetõleg csak egy gamma legyen fenn egyszerre

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Te is nézd meg néha,hogy kikkel állsz egy ideológiai platformon...

Na azért ne durvulj ennyire! Maga az mgs mûfajteremtõ játék volt! Nincs újítás az mgs3ban?? Láttad te azt a videot?? Hol láttál ilyen interaktaív dzsungel környezetet eddig? Hmm? Jah, hogy csak fogást kellet találni,hogy tovább mehessen a flém? Értem:(

Adi
Száljál már le arról a ps2ról inkább X-et szidd!! :)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Krinyo
pc-n se ok nélkül jönnek a gondok...ha ott hagyod a géped és hozzásem nyúlsz egy qrva bug sem jön elõ!Szal mindennek oka van.

"nemtom te mit csinálsz a pc-del de szvsz be sincs kapcsolva"
Aze' kesz szerencse hogy forumozni kikapcsolt geppel is lehet, latod, ilyen energiatakarekossagot konzollal nem tucc felmutatni. :D

"csak egy idegesítõ bug vagy itt.."
Ja, me2 reloaded, tudod, olyan feher kopenyes. :)

"semmi sem tökéletes"
Csaek en.

"te recskázol a gépedre?"
Gondolom abbol indultal ki, hogy te is ezt teszed a kedvenc GC-del...
CSOCSO
és a bankautomata az mé lesz jo?

amugy a a hiba amit ot látsz .. ritka mint a fehérholló!!!!és lehet hogy csak azért van mert az ember elötte megsütötte a cd-t vagy rálépett vagy kivette a memokártyát...
CSOCSO
az hogy neked izlik a szar arrol nem tehetek...
nemtom te mit csinálsz a pc-del de szvsz be sincs kapcsolva..csak egy idegesítõ bug vagy itt..vagy nemtom...sok pc-s haverom van...vannak sokkal okosabbak mint te vagy én..rendszergazdáék stb.. akik 20 éve pc-znek... és õk se olyan faszok mint te me2... méghogy tökéletes programok...ott kezdõdik maga a filozofálás hogy semmi sem tökéletes... nevetséges vagy.. olyan gusztustalan hallgatni téged....te recskázol a gépedre?
Krinyo
LOL nintendo ala windows...lépj ki majd kapcsold be újra...ps2 meghibásodások...LOL
MIVAN ITT LOL?
SZAR MINDEN, A KONZOL A PC(najó a pc nem) ;]
Faszom veszek egy bankautomatát..

Nalad az hiba hogy tokeletesen futnak a programok? Nekem ez az alap.
CSOCSO
hát hja... csak az a szar hogy a pc usererk nap mint nap találkoznak keményebb hibákkal a pc jükön...
CSOCSO
:))))))ez hol van attol hogy fél milla ps2-t hívtak vissza japán debut után mert fos volt memo kártya??
Krinyo
melyiket? ;]]
bocs de nem figyelem ps3 topicot..
ha megmondod melyiket, lereagálom :D

Erre jo a konzol. :)
aabyssx
Reagáld le!

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
mit nézzek?
mond

aabyssx
Nézd meg a PS3 topikot!

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
most mirõl beszélsz?

aabyssx
Visszaolvastam péntek estétõl... :(

Megyek és felhozom a PS3 topikot. Addig amíg az ment legalább nyugi volt itt.

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
ugye hogy a konzolon is van ilyen...
LOL

versio

:LOL

[Jakuza]
Majd kiderul.
De az teny , hogy manapsag , mint mindenhol pl filmek , konyvek , TV es a jatekok kozott az otlettelen sorozatgyartas a divat.
Ha valami uj azt nem igazan szeretik, mert ugy gondolkoznak a fejlesztok es kiadok, ha egyszer valami sikeres volt akkor tuti, hogy a vasarlok megveszik es a kis kiadok nemely otletes jatekai soxor elsikkadnak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Adi
Ahhh de király volt....... GT3 kicsit betettem...ahhh rrrr

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

"japánoknak meg a mi metál zenánk a szar"
Az is szar. Nade kinai csipogassal sulyosbitva... :)
[Jakuza]
Miert mit gondoltal, csak nem azt hogy az idezet Kazinczytol szarmazik ? ;)

Csocso, mert milyenek jonnek ki ?

Ujat tuti nem fogsz mondani, csak Xy132 vagy YX147 reszt.
Es ettol nekem borsodzik a hatam.
Felreertes ne essek, mert ez PCre is igaz.
Otlet az "OHNE" (most itt oromet szerzek Neme.nek ;D) csak a folyamatos sorozatta a jatekoknak.
Pedig mar ugy vagyom egy igazan otelets ujdonsagra, mint annak idejen pl az Elite volt vagy a Pirates! de akar a Tombraider.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CSOCSO
japánoknak meg a mi metál zenánk a szar.. ilyen faszságokba ne menjünk már bele:) bár igymagyar fejjel nekem a magyar metál se tetszik..de mondjuk : és akkor mivan?:)
Biztos van olyan jo, mint a kinai metal "zene". :)
Krinyo
majd 2005ben..messze van még az ;]

CSOCSO
jedi knájt.. ne röhögtess pls:) az egy hot gagyi a metroidhoz képest..mármint a lézer meg fény meg hasonló látányokat nézzük.. végiginyomtam azt is..sõt csípet el is vertem benne:) aztán is engem.. no mindegy...elhiszem sõt el is várom hogy egy 1 éves gamezt le tud nyomni egy majd megjelenõ gamez..ezen nincs mit csodálkozni.. mad azt figyeld meg milyen gamezok jönnek az uj konzolokra:)
Krinyo
ez irónia volt...

Neme.
Akkor saját, nemde? :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

[Jakuza]
Lattal valahol idezojelet ?

Neme.
"Azok is tuti elore legeneralt utvonalon mozogtak. :))"

Ez most valami idézet szerû dolog, vagy mi?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Én nem mondtam/írtam semmit sem a fizikáról. Ja, de, annyit mondtam egyszer, hogy még én sem láttam ennyi mindent, plusz ilyen király fizikát egy játékban.
Dehogynem csinálták meg a kamerát, de egyrészt hol van értelme ilyet csinálni? Másrészt tükör formájában én többször is láttam.

[Jakuza]
Azert nem csinaltak meg meg sehol.
Annyira egyszeru, hogy meg egy db PC es egy db konzol jatekban se volt meg soha.
Nem tudom a hordok fizikajat amikor leested figyelted e ?
Azok is tuti elore legeneralt utvonalon mozogtak. :))
De azert minden majdnem stimmel amit mondasz kb 0,0001%-ban.

Neme.
Tulképp minden ilyen trükk egyszerû, mert másképp nem lehetne real-time megcsinálni.