A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meglestem a hl2 videot és azt kell mondanom HUHH...szépnek szép ahogy elvárjuk tõle 2004 derekán...effektet alig lehet látni benne..szinte csak az elején van egy két bemutató de a végén lehetett látni a nagy pók robotot aminek aztán egészjo volt a lövése...a fizika elég jo..sõõõt nincs sehol semmiben ilyen és nem is értem mé nem..hisz netrõl is le lehetett tlteni tavaly vagy elötte majdnem ilyen szinrû fizikai bemutatót..sajna a nevem nem jut eszembe de ott is nagyon zoral volt ahogy a sok labdát lehetett a többinek doni vagy az embert dobáni stb...álladék lesz az biztos.. még ha a sztori szar is.. ha a sztori és a zene is jo és netán mág van nagyon jol megrendezett átvezetõ filmek is akkor 10 pontos lesz...nekem eddig jobban tetszika hl:) igaz doom 3 bol kevés videot láttam..
gyúrtam és most is fogok nyáron...lehet hogy valami sportolni is fogok valamit..mondjuk thai box...karate meg ilyenek nem nekem valok:))))) de kitudja mit hoz a nyár..lehet hogy hokizom majd..:))))))
én is ezt akartam irni, de aztán eszembejutott hogy elég ócska poén..örülök hogy te beirtad :DDDD
Mit gyursz, te'szta't? :D
nem de van gyúrós polom:)sõõõõt nem is egy:)))))
amugy meg nem vagyok raver és leszarom hogy a cipõm raver,,,
amugy meg nem vagyok raver és leszarom hogy a cipõm raver,,,
fehér gatya, fehér vastagtalpú buffalló szerû(nem buffallo :D )cipõvel erõsen raver cucc.
Van Idzom pólód? :D
Van Idzom pólód? :D
Az gaz, mihez kellett versionnak levenni a cipojet? :D
?????????? az nagyon is pöpecül néz ki a fehér nadrággal...mtasd a te gumicsizmádat akkor.. meg raver cucc:)LOL...
Lehet Csocso is noi ruhat visel. Ki tuggya, titokban transzi. :D
Vagy a milka fan klubot. :)
1)nem az anyém
2) a lila nem ratyi.. gc szin is lila:)
3)majd küldöm hozák az mtk sokat..nekik mond hogy a lila ratyi... (magyar foci sux)
2) a lila nem ratyi.. gc szin is lila:)
3)majd küldöm hozák az mtk sokat..nekik mond hogy a lila ratyi... (magyar foci sux)
Mondd a cimet, meg a riaszto kodjat! :DD
hja azt visszadobtam mertmár van egy rakat...gyere fel adunk párat...zaciba való anyag..
Ja, mi ma' csak par fuxot talaltunk. :)
jaja látom..de nem értetted meg.
nem konzol roxx hanem konzol SUXX..
nem ro hanem su :D érted má? :D
nem konzol roxx hanem konzol SUXX..
nem ro hanem su :D érted má? :D
vazz..egyek aludni... most nyitottam ki az ablakot 3 perce.. azota két szunyog repült a moncsira.. és akor még hány lehet valahol még a szobában:(((((( áj hét dö fáking moszkítosz
Képzeld el ahogy csocso rohangál a lakásban és irkája a papirokat :DDDDDDDD
hát röhögök :DD
de azé jówót csocs!
hát röhögök :DD
de azé jówót csocs!
Ezt most kukaztad? :D
Te meg bevallalnad a Karakot? :)
Jol kesz lenne. :)
Sot, inkabb azt hogy: PC a GC vero. :D
Vagy azt hogy PC rulez. :D
már ez is ott lapult a gépemen mi?:)))))) mindjárt kiviszem amoncsit mellé rakom az elöbbi hozzászolásoddal és majd elhiszed:)
:D