112362
Konzolosok gumiszobája
-
Szívás.. A letölthető archív 1.4 giga.. Vajon ez a teljes forrás? Kemény. De legalább már opensource. :) -
csomi #112019 Haat ti tudjatok. Mas. Nem tudom volt-e mar szo rola, de hallottatok, hogy HL2 forrasat lenyultak? Ugy nez ki ez a teljes jatek kb egy honappal ezelotti allapota, ugyhogy ha valaki ugyes elkepzelheto, hogy mar fordithato is. Meg nem tom az e, de otthon betoltom en is hatha. Mondjuk gyanitom egy paran mar rajta vannak a teman es ha ez igaz, akkor hamarosan megjelennek a kaloz hl2-ok. Ez nagyon de nagyon elszomorit.
-
amiket elkepzelek hogy bekovetkeznek.
az analog karok (a' la Nintendo 8 szogletu "huvelyben" lesznek, konnyebb legyen pizicionalni.
Akkor az R2, L2 gombok a'la Xbox, GC, Dc "flipper gombok lesznek".
Meg finomabb analog erzekelok. S lehet hogy 6 gomb ahol jelenleg a háromszog kor X negyzet van. (persze jobb elrendezesben mint az Xbox joyon. +ba meg valahiva ugye remelem a fogasan icipicit finomitanak,s suvasztanak egy kenyelmesen elerheto, "ravasz" gombot is.
Igy lenne tokeletes:)
-
pedig szvsz biztos lesz valtoztatas.
-
GC-s joy legjobb, mikor mindkét analóg kart egyszerre kell(ene) használni, és jobb hüvelykujjam középállásban van, míg a másik valahol balra fent kaparászik. Tiszta felüdülés ps2-es pad után. :) -
psx joy a legjobb formájú!kozrlébe sem ér semmi más,beleértve az összes többi controllert is.és a formája miatt a legjobb a fogása.ijen legyen a ps8 joy is,nem kell változtatni szvsz.
-
Vajh krinyoka mar felkototte magat?:DDDDDD -
na elmarad az idei nagy PCs evolucio:DDDDDDDD
Half Life 2 2004 aprilis:D
-
PS2 Joy-ánál nincs jobb jelenleg a piacon. Többek közt ez is szerepet kapott akkor, amikor anno a PS2 mellett döntöttem. Szerintem te megvagy huzatva... -
Neeeeeeem ooo nem olyannn:P -
...ráadásul csomi nem csak a PS2-t utálja, hanem az egész világot... :) -
a GC joya nem jobb a ps2senel de jobban simul a kezbe ezt szvsz aki jaccik par orat Gc joyyal s utana kezebe veszi aps2est azonnal erzi.
Xbox joy akarmelyik egy nagy hulladek.
-
Ramza #112008 Elég egy jó nagy adag ps2 utálat, és máris kényelmesebbnek tűnik a másik kettő :) -
A privát személyes véleménye mindenkinek szent,
viszont kiváncsi vagyok, mekkora és milyen formájú kezek
kellhetnek ahhoz, hogy a másik kettő kényelmesebbnek
tűnjön. :) -
Remélem a PS3-nál sem száll el az agyuk valami überdesign-os hightech-feeling felé, mert akkor morcos leszek az új kontrollerre ! Jó ez ahogy van, max. finomítani kell rajta az analog-on, meg a súlyán) ! -
PS2 kontroller nagyon bejön, főleg, hogy a PS1-nél már jól bevált design-t vitték tovább ! Felesleges elrontani "innovatíve" azt ami jó ! Így úgy térhettem át PS2-re, hogy észre sem vettem a különbséget irányításban (kicsit persze azért más) ! Ez nálam előny. -
csomi #112004 Martin ujsagot szerkeszteni biztos jo vele, de ha sokat autoznal belatnad, hogy nem igaz. Aki viszont az ellenkezojet allitja, az tuti a digitalpaddal megy mert kulonben nagyon kenyelmetlen iranyitani. Masra amugy elmegy, de arra is rosszabb mint a masik ketto. Es mivel ez az en sajat velemenyem igy kenytelen vagyok nagyobb sullyal figyelembe venni, es mint igy, ennyire meggyozve magam, ami csak nagy tobbseg altal lehetseges, igy csak ez lehet az igaz. Ez egy indirekt igazolasa volt az allitasomnak.
-
Messze a legjobb joy a PS2-é... -
csomi #112002 Sok mindenre jo a sony joy az biztos, de hogy autos gammara szutyok az is az. Amugy a legkezreallobb joy dijon vitatkoznek. Abban ps2 a 3. de csak azert mert nincs tobb rivalisa jelenleg. -
Ramza #112001 "Csak a rohadt joyukat javitanak ki"
Mármint minden idők legkézreállóbb joyát?
Mi a gondod vele? Nincs rajta hupilila és rózsaszín árnyalat, mint a GC-joyon? Vagy nem három kiló nehéz, mint a boxnál? :D
(a költői túlzásokat nem kell kijavítani :) -
csomi #112000 Ehhh, grrrr agrr ahhh. Jah jah. Jol mondod ja .
-
...és egyébként is, a durva anyját mindenkinek - nem, csomikám?... :D -
csomi #111998 Haaat ha Martin mondja! En akkor plane nem hiszem el. Valakinek a sotet oldalt is kepviselnie kell.
Csak a rohadt joyukat javitanak ki akkor meg be is szerezne egy ps2-ot az ember ezert a gammaert.
-
Nem fake! Kaptam egy japán Sony-s DVD-t, azon már rajta van a legújabb GT4 in-game videó, 7-8 ilyen öreg verdát is mutat, pont ebben az olasz (?) hegyi városkában veretnek.
Be fogunk szarni mohus, olyan bitang a játék. SOKKAL szebb, mint hinnéd.
Ez a GT4 videó rajta lesz az új 576 Konzol TGS 2003 DVD-n is! -
mer van az hogy neke kurvara portalan a cuccc.???? -
RAKAS SZAR PS2:DDDDDD -
Kou #111994 Mért szerinted mi a hátsó kertben vagy lent a játszótéren gamelünk vele?:) LOL:)) -
Ja! De mondjuk nem használom és zárt téren van. Szóval nem csodálkozok ha a por rá megy! -
Jinchuu #111992 Hmm, ha 2-3 hetente kell neki akkor az már gáz! Legutóbb márciusban tisztítottam ki (nem cd-vel, hanem szépen szétszedtem és úgy aprólékosan mindenhonnan) és azóta jó, ha jövő márciusig bírja akkor legközelebb majd csak akkor tisztítom ki. :D -
Érdekes!!:) -
Most jó!! Betettem egy tisztitó cd-t......... amúgy ez nem koser, hogy állandóan tisztitó cd kell neki.. 2-3 hetente -
Most helyre állt??!!! -
A FASZOMAT LEHET MEGHALT A PS2-ŐM!! -
biztos nem lesz olcsó ennyi tudással! -
Vaze'!
http://nfg.2y.net/zumi/
(576-ról) -
JA nekem nem jön be. :( -
A LSN-ben SZVSZ nagyon jó lett a taktikai modell. Ezt alkalmazva kellene egy komolyabb játékot készíteni. Egy igazi UFO-t!
BTW az EDF (Earth Defence Force) projektről hallottál?
(Már becsődöltek, de a céljuk az volt, hogy igazi, álom UFO játékot készítsenek a legnagyobb régi rajongók. Demokratikus szervezésük miatt rengeteg jó ötletet halmoztak fel, de ebből a szerevzésből adódóan a kivitelezés már nem tudott megvalósulni.)
Habár, most találtam még életjeleket itt (de fejlődést nem):
http://edf-project.sourceforge.net/
-
Ramza #111981 Mivel félreérthető: a második mondattól kezdve a LS-ra vonatkozik minden. -
Ramza #111980 Háááát, én a sima demót néztem hétvégén, de majdnem magam alá hugyoztam örömömben...
Nekem nagyon bejött, ekkora hangulatot szvsz kevés játék áraszt magából. -
Ramza #111979 Én meg a játékra :)
Amúgy próbáltam, te ajánlottad.
Elvoltam vele egy fél órát, de aztán uninstall.
Kb. pont az volt a bajom vele, mint neked a Rygarral (amúgy korrekt, amit írtál): minden kielégítő, csak nem elég "karakteres". Ehelyett inkább felraknám a Jagged Allience 2-t.