A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Ezt miért nekem írod barom arc?😊))Egyébként hamár nekem címezted... Te mindent megíratssz?Még a szart is???Meg azért megnézném,hogy a Final Fantasy X-et te hogyan íratod meg és a MGS2-re ugyan ez vonatkozik és még mondhatnék párat.Na de én ezért szánlak Version!Te gyûjtöd a játékokat és nem játszol velük!!!Mondjuk én aztán el nem hiszem,hogy neked ennyi játékod van...én CSAK röhögök rajtad...mást már belõlem nem csikarsz ki😊
versio
most van 100 darab kb
10 darab az ujakbol nincs meg ezt nemsokára megszerzem
és még van 2-3 év a ps3 megjelenéséig
kb 200-300 játék lesz a végén

számoljunk csak 300*15ezer az 4 és fél MILLIO forint
plusz a kamatok,

hülye aki nem normális 😊

versio
ugy emlékszem mintha aluminiumbol lenne
legalábbis a kicsik

Unknow
Erre annyit tudok mondani,hogy szánlak...ennyi😊)))))))) 10franko játék?😊)Nekem elég lenne 3is!!!PS2-n ugyan is összesen!!!!!!!!!!!!! volt 1!!! Az FFX!!!Ez volt ami lekötött és kész!!!!Pedig nem kis ideje volt meg!
CHEAPBOY
GAMECUBE:

10 gamwz?😄DDDDDDDDDDDDDd
HAHA almodsz sokkal tobb lesz.

Miert ps2re szerinted van most a piacon 10 megvetelre es megtartasra alkalmas game?

Akarhogy szamolom nem jon ki egy jo auto ara 3 evig meg ha 50 jatekot veszek is....

n64 jo gep volt nem sok game de azok igenyesek, es abbol mindig voltak....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

versio
tudtommal a legjobb pascal nem müanyag
el is várom hogy 350ezerér ne müanyagbol legyen

CHEAPBOY
nem rossz az csak van aki adott aron a legjobbat akarja es nem feltetlen hive a SOny logonak.

CHEAPBOY
Nem mondtam hogy szar hanem azt hogy olyan arert sokkal jobb is van.....

versio
nem majd megveszek több száz játékot

majd hülye vagyok 3 év alatt 1 auto árát elbaszni játékokra

gondolom mire a gc kifut lesz 10 franko játékotok :LOL

tiszta N64 :LOL az egész !

CHEAPBOY
Igen az, a ps2 is siman elmegy asztalkanak......
oda tobb baba fer.

CHEAPBOY
Figyi Te tudod, en csak jot akartam, a legjobb PAscalra gondoltam de nem e legjobb a kis ontott muanyag melynyomojaval😛

Gyere megmutatjak nekunk hogy mi a jo, ne csak ellenkezz nezd is meg egyzser bazze...

GC vetelre nagyon nem reagalsz megsincs akcio?

Unknow
Persze persze😊))De azért a PS2-t azt chippeljük😄DDDDDDDD
versio
"Sot ha reszutosan nezed olyan mint egy kis suto."

ja kis sütö a barby babádhoz
ez a GC egy nagy LOL

Unknow
😄DDDDDDDDD HÜLYE ÁLLAT😄DDDDDDDD
CHEAPBOY
GAMECUBE:

miert ne lenne kepes? Azon is van ventilator.
VIszont a GCt lehet taskakent is hasznalni (van fule ) HOPPPP!!!
Sot ha reszutosan nezed olyan mint egy kis suto.
Felul a fozolap, elol a kis hofokszabalyozok, nagyon jo kis reszo😄DD

ha letorod a fulet lehet dobokocka...
illetve a felso kis fenylo fekete korong GC jelet ugyebar lehet tukornek is hasznalni.... na most mondjatok meg bazzeee😄DDD

Sot alul annyi kis lenyithato port va rajta frankon meg lehet azzal is ugymond epitokopckazni a megfelelo format a megfelelo helyre rakni😄DDD

Egy igai multifunkcios kozpont ez a gc😊

Ja es ha a fulenel fogod boxolaskor is jol jon mert megtoldja a karod par lepessel😄DD

GC fájterr😄DD

versio
nem a szart pascalt kell venni
hanem a legnagyobbat 5*140 watt + 200 watt sub
frekvencia tartomány : 20 hz - 70000hz
az ára kicsit huzos de ki nem szarja le

Unknow
Így szép az élet😊))))))Bár ha megfordítod és a ventillátorját a pofád felé tartod az kurva jól hût😊))))NA erre sem képes a GC😄
CHEAPBOY
Ugye?? Dehogy adom kell hogy tudjak a tvn cdt hallgatni az egyikkel masikkal dvdzek a harmadikkal meg jatszok. Van egy halott is azt utom ha olyan kedvem van😄

CHEAPBOY
"nem tud dvd-zni
nem tud cd-t játszani
nincs chip"

Figy ez egy konzolnmal ahogy Unknown is mondta nem mervado, plane nem kulfoldon csak a szegeny magyaroknal divik ez ami nem gond, de hidd el nem mi dontjuk el a konzol piac sorsat, (ha igy lenne a sony mar regen csodbe ment volna)

Az ilyesmik csak az olyan a megelhetes szelen tngodo gamereknek szempont mint egyesek pl: )khmmm.... KOU, Unknown, CSocso.....😄DDDDD) de valojaban nem😄D

ui.: Es ez csak vicc volt, (marmint a nevek sorolasa) szal nem beragni😄DD

Unknow
Ááá nem van GC-m😊))))Na jó...egye fene adj egyet mert kell DVD-zni😊))))
CHEAPBOY
Te Unknow van nalam 3 ps2(minden szobaba egy az a tuti😛) nem kell egy ajandekba😛PPPP

CHEAPBOY
Egyebkent a ÕPAscal hangrendszer helyett mast ajanlanek, mert a PAscal szep talalas, de azon az aron lehet sokkal jobbat is kapni.... ezt a tanacsot nekem is adtak ... mikor emlitettem hogy az lenne az igazsi, de lebeszeltek rola, sot mondtak ha nem hiszem el bemutatot is tartanak....
De DVDbe 200nal mar sony😛

CHEAPBOY
Na bazzeg es akkor eredeti gamezra nem telik es valoban letfontossagu a DVD lejatszo a ps2hoz, en a helyedben azt az erositot es hangrendszert nem alaznam le egy ps2o dvdvel mar bocsi, az igenytelenseg csucsa azt DVDzesre hasznalni vegyel egy szep asztali Sony DVDt ami lejatszii mp3 minden irott es Super audio cdt is...
200K korul van en is ilyet veszek, vesd ossze a ps2essel es rajossz nem is DVD funkcio az ami a ps2oben van_😛

CHEAPBOY
TE Versio most viccet ferleteve tenyleg vannak Gamecubeid annyiert?

Nem igen reagaltal erre vagy csak kamuztal?

Unknow
Na és persze nem az a hülye aki írja hanem az aki el is hiszi neked😄DDD
versio
a hifi már csak a 2-dik
most a sony dts-erösitöm a meno meg a sony pascal hangrendszer 😄D

Unknow
"nem tud dvd-zni
nem tud cd-t játszani
nincs chip"

Egy JÁTÉK konzolnak ezek miért kötelezõek???
Magyarázd már el nekem ok?Mert ezzel játszani kell és nem DVD-t nézni meg chippelni.

"szarabb mint az xbox, ps2"

Ezt is csak TE állítod csökött agyú barátom.

"ronda"

Oké ez izlés kérdése.Hogy neked mi tetszik az egy dolog.Mondjuk az emberek többségének bejön.

"14 alattiaknak valo
gyerekgamezok"

Az a cink,hogy Te ezekkel a gyerekgamezokkal nem boldogulná mert meghaladná az agyi kapacitásodat.

Zárás képpen annyit...hülye vagy BAZ😊)
CHEAPBOY
........ tegnap jott ki az uj MArio jobban fogy a GC min valaha a jatek pedig minden eladasi rekordot megdontott..... NO COMMENT.... jos😊

CHEAPBOY
GAMECUBE:

nem tud dvd-zni- huuuuuha de nagy szo😄DDDDDDDDDDDD ez regen meg megallta a helyet ma meg mar elegge olcson lehet nagysagrendekkel jobb DVD lejatszot venni mint a ratyi ps2es.
nem tud cd-t játszani- ez is valoban letfontossagu😄DDDDDDDDDd
nincs chip -hat igen errol beszeltem szanalmas vagy ember
nincs játék -de van csak azert mert Te nem figyeled..
szarabb mint az xbox, ps2,- ez csak a te fejedben van igy nagyon amitod magadat😄DDDDDDD
ronda -ez igaz. de a ps2 sem egy leanyalom.
14 alattiaknak valo -akkor neked mar szinte biztosan.
gyerekgamezok
A CD lejatszast vegpekk nem ertem, nem igaz hogy ma mar nem alap egy hifi torony vagy egy cd lejatszo vagy discman 😄DDDDDDDD
Plane neked akinek ott figyelt a kepen szobajaban a sony hangfal (amit Hifihez adnak tudom mert nekunk is frankon ugyan az van)

Unknow
Én tudom mit tud😊)Van egy magyar barátja Tápiszecsõn akinek van repülõtere meg fél Las Vegas a zsebében van és készíti a GC2 rendszerét mert a Nintendo oda telefonált neki,hogy szüksége van a szakértelmére hiszen a GC szar lett és emiatt fél éven belül kivonják a forgalomból😊)))
versio
én nem értem mi a szar jo abban a gc-ben

nem tud dvd-zni
nem tud cd-t játszani
nincs chip
nincs játék
szarabb mint az xbox, ps2
ronda
14 alattiaknak valo
gyerekgamezok

1 pozitiv tulajdonsága van az ára, de a játékoknál böségesen elveszted azt amit nyersz az elején

uhgyhogy Suxx az egész

fél évet adok és a gépeladás leesik nullára
utána meg a játékkészitök is leállnak
szopás lesz de nagyon

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Nem csori, figy aki PS2 develop kitet vesz maganak, az nem az, es aki a havi 300000ftos fizetest kevesnek tartja .....
egy szo mint szaz ennyit er a szava..... meg a jatekokat sem kepes eredewtoben megvenni😄DDD
LOLOLOLOL!!

A sony rad is buszke a lovet kioveszed a zsebukbol, de legalabb ajanrozod oket,.... kivanom legyen minden sonys ilyen mint Te ss hamar lealdozott a nagy Ps korszaknak.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Figyi a lenyeg: LESZ!!!

Addig mweg eljatszunk a sok GC exkluziv vagy nem exkluziv de nagyon jo uj gammakkal..... amik jobbak lesznek mint ps2on😄DD
Sorold azt a halom nagy ps2es gammat amit elvezni fogunk az elkovetkezendo honapokban.

Ja igen eszembe jutott Deadto Rights is lesz ráá--- na mindegy...

Figyi annak aki GCt vesz nincs tul eme gamekon es vegulis, amikor megkapjuk szamunkra akkor lesz szep (szebb ) es jo.

Most akkor ne jatszunk az europai gamezokkal mett a japanok mar ezer eve tul vanak rajta.... hulye a felfogasod baratom.

Hat ha jo a port nem teszem le a joyt.
MGSnel leteszem TEkkenel leteszem, Onimushanal leteszem, mert ezek egyszeruen nem tetszenek.

"Mik jonnek meg meg mennyi"
na ez itt abaj joi lenne ha az lenne a tobbseg hogy huuu mik jonnek es nem az hogy TE joo eg mennyi szar..... mert ez dominal a ps2on....

Aruld mar el a nagy titkot nem soaig lehet mar csak almodozni?😄D
Mit tudsz?😊

Unknow
Hehe!!!HÜLYE VAGY😊))))Amit mi megkapunk két év múlva az úgy fellesz turbózva,hogy szinte már új játék ként is megálná a helyét😊Lesznek benne plusszok stb... Nem olyan hülyék a kiadók,hogy ugyan azt a játékot két évig konvertálják!!!Mert az nem nagy munka!Kiadják és akkor azt is viszik mint állat mivel a másik gépen kelendõ volt a játék.Ha ezt nézed nem kéne nekik várni két évet csak egy hónapot és kijön a konvert.Ne legyél már hülye😊)Nézd meg a Resi1-et!!!Az se egy egyszerû konvert...nem gyõzöm hangsúlyozni...HÜLYE VAGY😊)))
CHEAPBOY
GAMECUBE:

Nekem meg Crashbol vban elegem erdekes ezt miert nem irtad?😄D
Vagy a sok sok Army ment vagy a szanalmasabbnal szanalmasabb F1es autoszim. probalkozasokat.
illetve a sok bugyuta akcio gamezt ami a halal f*szat sem koti le....

Unknow
Azért mert õ is olyan csóri nyomi mint én csak nem meri felvállalni magát😊))))))
versio
ki nem szarja le mi jön a gc-re 2 év mulva
a ps2-n ezekkel már tulvagyunk rég
és mik jönnek még meg mennyi

majd meglátjuk amikor kijönnek ezek a szép prtok a gc-re hány perc mulva teszed le a joyt

:LOl

de álmodozni lehet, de mint mondtam már nem sokáig

Unknow
Hehe...bocs nem tudtam...mikor voltam még rengeteg volt.Szóljak ha majd lesz megint? Úgy is elég sûrûn járok pólusba😊
CHEAPBOY
elfogytak😄

CHEAPBOY
Ja.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Mellesleg ha akkora magnas PS2es fan vagy miert figyel chip a gepedbe?Miert nem tiszteled meg a nagy Ps2ot hogy eredeti gamezokkal nyomulsz vele😄DD
Ja azt egy igazi ps2es egonek tartja?😄
LOL!!!

Unknow
Nem mert gondolkodni kell benne és azt érett komoly ember nem csinálja😊))))Egyébként hamár itt tartunk...megtaláltad a PSOnekat tegnap?
CHEAPBOY
GAMECUBE:

Miert a ps2nek hanyadara veszi le?😄D
Sehanyadara?😄
Akarhogy is nezem azokat a megkerdojhelezheto adatokat a ps2 nagyohbb aranyban veszit az allitolagos elonyebol.... mint a GC ha figyelned.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Na miert nem sokaig? Mond a jovot kerlek!!
Sot, csak hogy tudd nyari pangas van, majd lasd meg az oszt ....

NYaron az ember nem jatszik.... lehet mTe igen de engem nyaron marhara nem kot le akarmi is jon jobb is hogy nem iylenkor adjak ki.

Unknow
Haha!!!Ezt is megszívtad hülye Version😊))))))Én nem vagyok elvakult Nintendos kérdezd meg Cheapet mióta rágom a fülét egy olcsó PS2-ért😊))Mert ugye nem mindenki olyan gazdag gyerek mint Te Version😊))Nagyon égõ vagy BAZ😊))))Az az egy játékom ami megvan még azért van meg hülye gyerek mert csak japcsi Resi1 van az még nekem nem kell!!!Majd ha bejön a másik lecserélem arra és kész.Én azzal elvagyok elég sokat😊)))Egyébként nagyon hülye vagy!!!Még,hogy én elvakult GC fanatikus😊))))LOL😊))BAZ téged mutogatni kéne😄
CHEAPBOY
MAgyarul akinek tetszik a Pikmin az erett komoly ember nem is lehet......????

CHEAPBOY
GAMECUBE:

ICo ugyanugy gyerekesnek nevezhetom mint akkor aa MArio, bazzeg erdekes nekunk meg elgunkvan as ok Metal gearbol GTbol, az is sok van, meg digimonbol😊)9 LOL, nem is nyomatjak a Nintendoek a pokemonokat a nagy gepeiken😄DDDDDD
Mesterem ne legy ego, GTA3 lett volna ha a Sony szanalmasan nem veszi meg a jogokat, szal ne ugy ird azt mintha a nagy ps2 miatt lenne mert mas gep nem tudja LOLOLOL!!!
raadasul hogy szaggatott😄DDDDDDDDDDDd

MGS2 lesz mas gepekre is😄DDDDD HEHEHEHE
Tekken jovore njon GCre pityeregj.
Onimusha valoban fantasztikus game😄DDDDDDDD
DMC mivel jovore lejarnak a jogok jon mindket maradek kopnzolra😄DDD

MOH jon GCre ev vegen persze szebb es jobb kivitelben mint a ps2es😄D
Maskor kicsit figyelj mielott szenne egeted magadat😄DD

Varjal Spliner Cell mikor jon ps2re?
Na az mekkor game lesz...
vagfy Metroid, azt se tudja a ps2😄DDDDD

Jon egy GTA3 klon is rá, szal lesz mar olyanunk is, Driver 3 is lesz Colin3 is, NHS legujabb resze is....😄
Lamborghini is jon rá (csak Xbox es GC)

Na egeted magadat Te ket labon jaro jatekkinalat sorolo😄DDD

versio
gondolom te is olyan vagy mint a csocso

ámitod magad a gc-vel meg a játékokkal

és közben van 1 játékod amit 2 ora alatt meguntál
uj játékra meg nem telik, ezt az 1-et meg nem lehet eladni mert mindenkinek ez van

ezek után én csak röhögni tudok minden gc-sen
elvakult nintendo fanok vagytok
de már nem sokáig :HEHE

Unknow
Hehe....érett ember LOL😊))))Tudod logikai játék hülye gyerek😊)Egyébként most mellé basztál mert nekem nem jön be.Nekem túl nehéz mert voltak olyan logikai feladatok benne amiket az istennek nem tudtam megoldani.Ja és épp ez az!Az érett emberek szoktak a "zöldségszimulátorral" játszani.Csak az ilyen gyér kockafej emberek mint Te nem mert meghaladja a tudásukat!Az elsõ pályán nem jutnál át ember!Te ilyen abszolút LOL ember vagy BAZ😊))))))Kezdem már megérteni miért röhögnek rajtad😊))))))) Régebben azt hittem tényleg konyítassz a dolgokhoz meg uram bocsáss jó fejnek tartottalak de ekkora kamukat meg hülyeségeket, ez azért már nekem is sok volt😊))))))
Unknow
PPPPPffff mondom TE olyan hülye vagy BAZ😊))Tesómat kéne leültetni és nem nekem kéne itt veled vitatkozni!Kapj már az agyadhoz Te nagyon hülye!!!A PS2-n mikor láttál még olyan texturákat mint a GC-s játékokban? Még a "zöldségszimulátort" se tudná kezelni BAZki... Szép nem vagy hülye ne legyél...