A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Micsoda????????
Te bazz hool elsz?
A Nintendo amint bemutatta az analog karjat csak es kizarolag azutan jott ki saturnraes ps1re az analog joy, joval persze,...
szal a dual chock es a saturn 3d pad is joval az n64es kar kiadasa utan jelent meg, mert addig nem tudtak ilyen otlettel elorukkoplni, bazz fran kon elvakult vagy ha ezt sem ismered el hogy az full nintendo otlet.
ezt barki alairja.
Ne legyel mar ilyen legyszives.....
Meghogy mindenki azt tenne a joyra ma mar igen de akkor.... sony ilyen kis tre padocska volt, super snes utanzat.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
2)nintendo ssoem fog!!! a gameboy miatt sem és a Nintendo van annyira nagy falat hogy a te áhítótt sonyd a fél céget eladná a nintendo exlusive licenszéért!!!!!!!!!
3)ezt hidd el nekem!!!
a Crash szeria....
Rumble funkcio, analog kar, a joy gombkiosztasa....
hirtelen ennyi😊
Sot a legotbb japani kiado mondta ios hogy a nintendorol kell peldat venni metrt ok mindg hozzzak az ujitast es mindig rekord beveteleket ernek el, sohasem zarnak gyenge evet,
Nem zartak meg veszteseges evet.... mindig milliard dollar koruli az eves profitjuk, mig a szega 200milliokat bukott evente.....
nem is tudom ezt kicsit butan latod😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A GT3 grafikaja jobb, mint a az Auto Modellistae, szerintem,,plane az uj concpet, ami tegnap jott ki....
Na mindegy,te ezt biztos érted....Egyébként ez csak izlés kérdése,ha imádod a képregényeket,akkor valszeg biztos bejön,nekem azért a GT3 közvetítésszerû képe jobban teccik...
Az,hogy nem teccik a Mario Versionnak, megértem...Ugyanaz az effektus mint nálam,ha meglátom a figurát,totál hányingerem van,mert a Nintendo játékok többségében ez van,legyen az arcade,cart-játék,stb...És hiába jók a játékok,és nehezek,valszeg már kinõttünk belõle...Lehet,hogy Csocso jókat mulat rajta,de én már nem...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ilyen flassel😊