A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
nem kihasznalkjak hanem direk magasbbra optimalizaljak hogy vegyed a dragabbat ezert ordogi ez a kor...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Gery1980
Én úgy tudom(és most nem az Intelt propagálom), hogy az intel teljesítmény azért inkább közelít a valósághoz.Nálam a lényeg hogy jól fussanak rajta a progik, én nem gyártóban gondolkodom.A procit úgyis le kell csrélni rövid idõn belül, mivel annyira gyors a fejlõdés ezen a területen, és ezt a játékkészítõk is kihasználják elég keményen.

CHEAPBOY
koszonjuk al lecket, kevesebb mint egy oran belul ha nem leszel ott pontosan leollek bazzeg😊))

Viszem a ps2ot nincs apellata😛

CHEAPBOY
En azu Intelre szavazok, habar 1 even belul ket celeron proci is meghalt itten nyuzas nelkul.....no comment😞

a huto meg igencsk a jo fajta globalwin asszem ... szal azt nem erheti kritika.

Unknow
Ebben egyet értünk😊Bár én õszintén megmondom nekem mindegy milyen proci van a gépembe csak egyszer azért tovább húzhatná másfél évnél!Mert eddig a max az annyi volt amit húzott!Meg persze nem ártana ha tényleg azt kapnád amit veszel...mert az,hogy manapság olyan nincs ,hogy 1,8Ghz az tény... mármint amit úgy árul az intel és az amd,hogy 1,8Ghz-s az messze nem annyi ... persze az ára az tényleg 1,8Ghz-s😊)))
Gery1980
Ez az AMD vs. Intell vita örök érvényû.Én mindkét cég prociját használtam már, és nem igazán tudtam dönteni melyik a jobb, ill. rosszabb.Van aki az egyikhez ragaszkodik vaskarommal van aki a másikat preferálja.De szerintem a harc mindíg kiegyenlített lesz, mert ha az egyik cég újjít arra másik válaszol, és manapság már nincs az az oriási különbség az Intell javár.(árban sem)

CHEAPBOY
SQJ:
Erdekel akkor a Drakan zwájj???

CSOCSO
nekem 8.. amd-m volt szar volt mint az állat...most intelen van és szar mint állat😊))))
nahjo azé annyira nem😊 win9xel félévente format cé mig xp vel évente..
Gery1980
Okk!

Unknow
Egyébként azért nagyon király az AMD!!!Valaki vesz egy Thunderbird procit és rá két hétre már cserélheti ki ,pontosabban kidobhatja mert kiég!!!Hiába mondják azt, hogy a Thunderbird hûtõje bírja 1,6Ghz-ig mert nem bírja!Lazán leég😊))Tapasztalatból mondom😊
aabyssx
"+!%"!+... már megint nem erre válaszonltam... 😞

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
gyere atomix topic
Unknow
Az AMD az ha jól tudom az egyszerû számításokat végzi gyorsabban tehát a játékra jobb mint az intel, míg az intel viszont a bonyolult számításokat tudja gyorsabban csinálni mint az AMD tehát munkára való inkább... Asszem valami ilyesmi van...
Gery1980
Pontosabban az eszmecsere😊

Gery1980
Ne keverjük bele most a Segat..Épp a pc-k körül folyik a vita😊

aabyssx
"Mi itten a problema" a Sega-val? >)

www.youtube.com/aabyssx

Gery1980
Elég 1X Csocso, úgy is megértjük😊

CSOCSO
köcsög..aszonta nem nyitható meg az oldal..bocs 2x miatt
Gery1980
A legjobban ott mutatkoznak meg ezek a küönbségek mikor két ugyanolyan proci más teljesítményre képes.Mikor még 700-as celóm volt, és havernak is az volt a gépébe, én alig bírtam felhúzni 800-ra mert ha jobban tupíroztam omlott a rendszer, havernak meg 900 fölött ketyegett ugyanez a 700-as.Akkor hol itt az igazság?

CSOCSO
hja csak az AMD ebbe abba bele fog pusztulni mig az intel nem.. NAH AMD VS INTEL FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM😊))))))))
CSOCSO
hja csak az AMD ebbe abba bele fog pusztulni mig az intel nem.. NAH AMD VS INTEL FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM😊))))))))
Unknow
Ja mint haverom...haza vitte a jó kis 1,2Ghz-s gépét (Intel teszem hozzá) aztán elkezdte oltogatni haveromat akinek asszem 1Ghz vagy ilyesmi gépe volt (AMD).Aztán leszedtek valami progit amivel letesztelték és az AMD lazán lepörögte😊)Közben 10e Ft-os ár különbség volt a kettõ között...
Gery1980
Na rendelek valami kajcsit magamnak mert kilukad a gyorom😊

CHEAPBOY
levelkem ?😊)

Gery1980
A szél az szopás volt mint állat.Arra én is emlékszem.😊

CHEAPBOY
amugy sem tudtad volna😊))

CHEAPBOY
sajnos lekestel😞((

Gery1980
Ja.Szemetek ezek, és mi vagyunk akik megisszák a levét.Mert egy kártya vásárlásánál el tudom dönteni melyik a jó, tesztek meg tapasztalatok alapján, de egy prociba nem lát bele az ember.Nem tudni mit buheráltak össze vele a gyártók.És azt sem teheted meg hogy hazaviszed, kipróbálod és ha jó kifizeted.Szóval szopás a dolog.

Unknow
Eh eh ... akkor válaszol a halál😊))))))Nem mintha tudnám a választ😊
CSOCSO
ez AMD😊
CHEAPBOY
Bizony hogy az, a versenynek vege gyermekeim😊))

Unknow
Jaja a Turrican sem volt rossz!!!Mennyit szenvedtem ott az elsõ pályán!Emlékszel volt ott egy olyan hegy ahol fújt a szél és szinte lehetetlen volt felmenni! A tetején meg volt valami speciális szarság...húúú gec...egy egész napon át szenvedtem érte😊))Kurva nagy játék volt.
CHEAPBOY
semmit, az nagyon penge szegas annyi😊

CSOCSO
azok meg is érdemlik!! ( nekem is MX em van😊)))) de azé mert a gts drága volt.. valami 80 ezer volt akkor..
CHEAPBOY
35 piz a titan.

Unknow
Ez így van😊) Mint amikor megveszed az 1800mhz-s gépet mert nagyobb a szám és azt hiszed királyul pörög közben ugyan olyan gyors mint az 1600mhz-s cucc csak kicsit meg van buherálva😊))))
Gery1980
Arra nem emlékeszem (mármint a defenderre), de nálam a másik nagy kedvenc a Turrican volt.Azzal napestig el bírtam szórakozni.Régi szép idõk.😊

Gery1980
Ez kizárólag marketingfogás Csocso!Nem mindenki gondolja át hogy az adott kártya milyen teljesítményû, csak bemegy az elsõ boltba a hülye fyereg és vesz magánag egy MX440-et mert épp most olvasott róla és egyábbként is de kurva jó hogy neki most Gef4 ketyeg a gépében.Pontosan az ilyenekre építenek a cégek.

Unknow
A Gef2 ára jóval 20 alatt van...a Gef3 ára is 40 alatt van... 😊)))
Unknow
Jaja😊))))Az mekkora flash volt😊)))Emlékszem...hátra rántod a joyt és megnyomod a gombot és már mehet is a fej levágás😊))))Egyébként a kis béka vagy mi még elõtte belerúgott a fejbe mielõtt elcipelte a testet😊))Mekkora játék volt😊)))Meg még amivel sokat játszottam nagyon a Defender!Na az is egy király játék volt!😊
CSOCSO
?😊) mirõl beszéltél?? ezt csak ugy betettem ide.😊 nemtom ki mit mondott róla de nevetségesnek tartom azt hogy mindenki kiad egy uj kártyát nagyobb névvel és szarabb mint az elözõ😊 szánalmas.. bazzeg ne legyenek gef 4 mx ek hanem vigyék le a picsába a gef 2 árát 20 ezerre.. a gef 3 árát 40-60 ezerre a gef meg legyen 60-80..vagy hasonló..de nem MX ezzenek itt bazzeg
Gery1980
Ne már, bazzeg akkor nekem nem is c64-em volt😊

és melyik alkatrészét? ha egy szürke dobozt, amin van billentyûzet, akkor szólok, hogy az a c64 😊))

Gery1980
Mikor jön a kis béka és elhordja a levágott fejet😊..

Unknow
Hehe kabbé😊)))Inkább megdöglök😊)))
Gery1980
De ez teljesen más mint amirõl én beszéltem.

Unknow
Hehe nekem csak a táp meg a floppy drive van meg😊))))))A többi az valahova el van suvasztva😊))))Pedig de jó lenne egyet nyomni a Barbariannal😊)
CSOCSO
Mész és átgondolod az életed!
Unknow
Beperelni engem?😊))))))Mi alapján perelt volna?😊))"Az interneten..." NA és itt lebaszta volna az ügyvédje a kagylót😊))
CSOCSO
:
Radeon 9000 gyakorlatilag nem más, mint a Radeon 8500 butított változata. A butítás érdekes módon nem a renderelõ futószalagok számát, hanem a textúrázóegységeket érintette: a Radeon 8500 4x2 TMU-val rendelkezik, a Radeon 9000 viszont csak 4x1 darabbal

LOLOLOLOLOLOL