A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt van nálam a demo, ma csekkolom
egyébként a konzolban 9,5 pontot kapott 😊

D0C
Az is egy érdekes kérdés, hogy ki mit vár és feltétlenül az jön-e be. A legjobb példa erre a Drakan. Soha nem érdekelt, szinte nem is tudtam róla. Mégis, pár napja Martin jóvoltából csak ezt nyúzom, le se tudom tenni, számomra az utóbbi idõk egyik legélvezetesebb játéka!!
Tanulság, nem mindig az a legjobb, amit a legjobban akarunk.

D0C
Egyébként nyugodtan levihetnéd magadban azt a 9 pontos küszöböt 8-ra, ott is találsz nagyon jó gameket!

de amikor ps1-em volt, ofkóz mindkettõ eredetiben figyelt 😊

már nem azért, de a wipeout xl (nálunk wipeout 2097) az egyik létezõ legjobb versenyjáték!
két másolt ps1-es játékom van: a w'o" és w'o" 2097, a gémeket ugyan nem tudom lejátszani, mert nincs a gépemben csip, de a zenéjüket igen 😊) a legjobb, legütõsebb angol technozenei kompilációk

Hát itt persze elgondolkodhat az ember, hogy "kategóriáján belül ér ennyit" 😊

mondjuk vannak néha érdekes értékelések, a Twisted metal black pl. szinte mindenhol 90% fölött kapott, én megnéztem fél óráig, nem akartam hinni a szememnek (gondolatban 30-40%-os értékelés), adtam neki még egy fél órát, ezalatt a 30%-ról lement kb. 20-ra
De mindegy, Rezre is lehet adni 10-bõl 2-t és 9-et is 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Isten õrizz!
Nem fogok ilyen hülyeségeken megsértõdni
Csak gondoltam nyújtok bizonyítékot arról, hogy másnak is bejövõsek a cuccok. Mondjuk a WO3-nak a zenéje is nagyon-nagyon jó volt!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Hát ez az! A vájpautra 9 pontot???

D0C
Nehogymá megsértõdj!

IGN
Wipeout 3 Racing 9.1
Wipeout XL Racing 9.0

(na nem mintha értékelés-buzi lennék, felõlem adhatnak a FF10-re 5 pontokat, nálam úgyis 99%-os)

CHEAPBOY
Szerintem is a Racer pcre ezen a teren a best.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
aze ez remeljuk jobb lesz....
nem tetszett a Fuzijjooo😊

CHEAPBOY
mert nema, miert hivtal?
most mar hivhatsz.

D0C
Heh, most lebuktál, mégiscsak igénytelen vagy, akkor mit hablatyolsz a 9pontos játék elvárásaidról??
Flém rulez!

D0C
Hello, megkaptam a mailt, kösz.

Tudom, hogy igénytelen vagyok, de nekem is bejönnek ezek a játékok. mondjuk nem annyi ideig, de néha jól el lehet ütni vele az idõt, és más jûtékkal ellentétben ezzel le lehet ülni fél órára is. Szvsz a stílusban eddig a pc-s SW Racer volt a legjobb, utána pedig a WipeOut sorozat.

de. fél ötig 😞

mohus
ti nem dolgoztok?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
faszom meló van😊az idegeim gyengülnek....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
cheap miért nem veszed fel a telefont?

CSOCSO
jó is ez.. Extreme G 3 at is kiproszálom majd.. az elsõ rész nagyon bejött.. a 2 pc re volt meg igy nem tetszett annyira...
Sir Quno Jedi
Ez már a mai hozzászólás-termésed volt ! ;-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

csákány

mohus
csácsumicsá

mostanában havonta játszom 5-6 órát 😊

Sir Quno Jedi
Nyuszi vagy McFly ! ;-)))

De elfogadom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Úgy emlékszem, hogy éppen mindenki elérzékenyült, nagy oldies-nosztalgia volt a topikban, és akkor hangzott el valamilyen formában a gondolat 😊

Van nekem jobb dolgom is annál, mint hogy archívumokat bújjak 😊
Akkor már inkább visszavonom és megkövetlek, csak ne kelljen õsi SQJ hozzászólások közt bogarászni 😄

Sir Quno Jedi
De keresd csak meg, amíg nem látom nem nyugszom meg ! Tudni akarok a másik személyiségemrõl is, ááááá... ;-)))

Én is napi 5-6 órában, lassan 140 órája folyamatosan megkövetem õket 😄

Sir Quno Jedi
MIIIII ??? Há nekem tetszett az a szar, miért írtam volna ilyet ??? (de még ha írtam is volna, biztos hipnotizált Freak ! ;-)))

én megkövetem a square-t: nekem nagyon tetszik a game, linearitása ellenére is 😊

Ugyen nem várod el, hogy megkeressem a jó két héttel ezelõtti hozzászólásodat?
Valami ilyesmi: "FF10: játszanék én jó rpg-vel, de hát csak ez a szar van..."

Nem jössz rá?

Sir Quno Jedi
Az ki ???

Miért én hallottam olyan, magát rpg-fannak nevezõ személyrõl, aki a FF10-et szarnak, a Jade Cocoon-t pedig jónak találja 😄DD

Jó kis GC-s Wipeout fusion 😊

Sir Quno Jedi
Te TsoTso, te TÉNYLEG hajlandó vagy ilyenekkel játszani ??? WipeOut és hasonlók, brrr...

CSOCSO
F-ZERO X
nah ez remélem jo lesz:

CSOCSO
170% os növekedés a Mario miatt!! ezt nem írtad oda!
CSOCSO
hülye😊 japán animátionos filmecske
Sir Quno Jedi
Egyik nap megsemmisül az oldalad az õ hibájukból, másnap figyelmeztetnek, hogy ejnye-bejnye és a következõ munkanapon törlik a regisztációdat ! Jó módszer az ügyfelek számának csökkentésére ! ;-))) ÉS náluk ez a kompenzáció !!!!!!

Sir Quno Jedi
Íme ezt kaptam két egymást követõ napon ! No comment !

Dátum: Thu, 25 Jul 2002 08:13:18 +0200
Feladó: FreeWeb.hu Team
Címzett: [email protected]
Tárgy: FreeWeb.hu karbantartás, problémák

--------------------------------------------------------------------------------

Kedves Felhasználónk!

Amint azt a FreeWeb.hu fõoldalán 23-án kiírtuk, bõvítenünk kellett a
szervert. Az eseményrõl korábban nem tudtunk senkit értesíteni mivel
egy hétvége alatt több hely fogyott, mint egy átlagos hónapban, így
azonnal kellett a mûveletet elvégezni. Hogy legközelebb ne a
közeljövõben kelljen ismét bõvíteni, úgy döntöttünk, hogy a szokásos
1 db winchester bõvítés helyett most többet teszünk be egyszerre. Ez a
mûvelet elméletileg csak annyi idõt vett volna igénybe, amíg a
háttértárolókat tartalmazó dobozt szétszedjük és beleépítjük az újabb
winchestereket. A RAID vezérlõ ezután háttérben az adattároló tömb
átméretezését elvégezte volna. Ezért is volt elsõ körben pár órás
leállás elõirányozva. Az egyetlen gond az, hogy az amúgy szándékosan
biztonságosra épített RAID5 (ez egy olyan több winchesterbõl
összeállított adattároló tömb, melybõl 1 winchester bármikor
meghibásodhat, nincs adatvesztés) ebben a stádiumban sebezhetõ. Úgy
tûnik, ezt az egyik winchester is tudta mivel a kibõvítési folyamat
közben ment fizikailag tönkre. Ekkor került kiírásra az 1 napos
leállás, mivel be kellett szereznünk másikat helyette és
innentõl csak mentésbõl lehetett (volna) visszatölteni az adatokat,
ami kb. 1 nap. Amire abszolút nem számítottunk, az a mentõ szerver
meghibásodása. Egy egyszerû tápegység hiba miatt (valószínûsíthetõen)
hasonló sorsra jutott, mint a szerver. Így fordulhatott elõ az a
sajnálatos esemény, hogy a mûvelet elõtt frissített mentés helyett
csak egy 2002 májusi mentésbõl tudtuk az adatokat visszaállítani.
Sajnos több felhasználónk adatai elvesztek, amiket minden
próbálkozásunk ellenére se tudtunk megmenteni.

Ezúton szeretnénk elnézést kérni a történtekért és mindenkit arra
kérni, ellenõrizze tárhelyét és a hiányzó adatokat, frissítéseket -
amennyiben lehetséges - töltse fel újból a szerverre.

A közeljövõben igyekszünk olyan kompenzációt kitalálni, ami könnyebbé
teszi a most történt kellemetlenségek elfelejtését.

Az SMSWEB felhasználókat külön kérjük, hogy az smsaccess könyvtárban
található adatokat mihamarabb helyezzék el. A kiesés alatt lejáró
SMS-ek hozzáférési idejét 1 héttel meghosszabbítottuk.

Tisztelettel:

Agárdi Gábor
ügyvezetõ

Dátum: Fri, 26 Jul 2002 05:30:05 +0200
Feladó: Freeweb Team
Címzett: [email protected]
Tárgy: Figyelmeztet.s

--------------------------------------------------------------------------------
Kedves felhasználónk!

A http://www.freeweb.hu/*** címen található oldala sérti - a regisztráció során Ön által is elfogadott - házirendünket.
A szerveren csak olyan adat helyezhetõ el, amely a weboldal szerves része.
Javasoljuk ellenõrízze, hogy van-e index.html (kisbetûkkel) nevû file a könyvtárában.
Ha csak levelezésre használja a regisztrációját, akkor törölje a könyvtárában található, nem használt file-okat (pl.:csatolások).
Ha segítségre lenne szüksége, olvassa el az információs (GY.I.K.) oldalainkat.
Amennyiben nem javítja ki a hibát 2002-07-29-ig, a regisztrációját töröljük.

Üdvözlettel:
Freeweb Team

Erre a levélre nem kell válaszolnia.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Nintendo Game day :

To allow UK media to sample the new titles displayed at E3, Nintendo held a games day at the Cocomo bar in East London. The games on show were:

Eternal Darkness
Legend of Zelda
Magical Mirror Starring Mickey Mouse
Mario Party 4, Metroid Prime,
Resident Evil
Super Mario Sunshine
Star Fox Adventures
Timesplitters 2

Hogy ebbol mi miert nem kapunk soha...😞((

CHEAPBOY
Japanban 170%os GC eléadas novekedes tortent😊

Na hol van ez az MS 130-140 szazalekahoz?
Japanban ha 300%os lenne a XBox novekedes akkor is csak 6000darab lenne hetente kb😊))))))))))

szal ezekkel a %okkal ovatosan kell dobálozni.
Mert nem mindegy hogy mihez kepest?

CHEAPBOY
Ezzel en is igy vagyok meg sem nezem bazzeg😊

Sir Quno Jedi
Áhhh, már leszoktam ! ;-)))

"De pókember a világon a legrokonszenvesebb és legkedveltebb szuperhõs!"
egy öblös kacaj lemaradt a végérõl... 😊
ugye te sem gondolod komolyan?

Gery1980
5..ne viccelj!Gondolni kell a következõ generációra is😊

Blasta
Hát igen!
De pókember a világon a legrokonszenvesebb és legkedveltebb szuperhõs!
Ezután csodálkozol, hogy kasszasiker???
Kiváncsi vagyok hány folytatást él majd meg! 4-et? 5-öt?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"