A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Finally, Star Fox Adventures (which will be out on 22 November) has just completed development and will be released on two discs. It's said to take a staggering 80 hours to complete. That's a whole lotta game.

forrás: gamesradar.com

egyébként találkoztál már túl hosszú JÓ játékkal? 😊

CSOCSO
japán GT?????????,, ABBAN VAN SUPRA!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ( azhoiszem abban van supra😊)) be is állítom az orámat😊
CSOCSO
mé kell azon ledöbbenni? a mario 64 sem volt kevesebb!
Laza
persze, 80 ora... 😊
egy platform/akcio/kaland jateknak tul hosszu...
hidd el, nem lesz tobb 20 oranal... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
igen, csak elfelejted, hogy GCre havonta mennyi jatek jon ki... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RARE-t akarok!!! ps2-õn!!! 😊))
banjo-kazooie rulz!
még a rottweileremet is banjo-nak hívom! 😊))

a starfox-on akkor döbbentem le igazán, amikor kijelentették, hogy kb. 80 órás a végigjátszása...
huh, iszonyú komoly lehet...

Laza
ugye ez is csak pojjen akart lenni?! 😊
mert csak addig latszol "komolynak".. 😊

Laza
nanana... azert ezt te sem gondolhatod komolyan... 😊)))
hulyesegeket ne irjunk.. 😊

ja, csak mire kijön gc-n, én már el is felejtettem õket 😊 a n64-es idõszakban eluntam az állandó várakozást... persze ez csak rizsa, az a helyzet, nincs pénzem rá 😞

ja, ma este éjfél után (bár ez inkább holnap hajnal 😊 lesz a eurosporton japán GT-közvetítés! a múltkor néztem, besz.rás, tiszta gt3 😊

CSOCSO
õ nem Gécé hanem CSíp ..csak a G(e)C(i) ()logoja
CSOCSO
nembaj majd most lesz nfs6, colin 3..mindegyik jobb graffal😊
CSOCSO
igen az van ps2 re...
de mennyivel jobb lene az is GC-n?😊 királyabb analog karok kevesebb töltés , jobb grafika😊)))
CSOCSO
errõl beszéltem ilyenkor lehúzzák öket de ha arrol van szó akkor meg ott verik a kis fütyijüket... metroid.. ez az egy fps vceri auz összes fps-t ami ps2-n van.. re0.. ez veri az összes survivalt ps2-n... turok..ez is állat lesz ..lesz ps2 re butitott graffal..
eternal is ott van a top on, ilyen sem volt még ps2 re! starfox😊 sok platfrom van ps2 re.. és ez is veri õket.. stb stb... ennyit errõl!
CSOCSO
igen ezért verték a nyálukat mikor jött a hír hogy a RARE ps2 re fog fejleszteni😊!! ott buktatok le hoyg kurvára akarjátok ti a gyerekes nintendos gamezokat!!😊
CSOCSO
hát de ps2 minden 100. gamez éri el az átlagost... mig gc-n minden 10 edik átlagon felüli!
CSOCSO
full igaza van!😊
CSOCSO
szedd le mégegyszer amugy elég a többi... felesleges leszeeni a nagyot.... jo mert végigmegy a pályán..ha meg akarod lesni szedd le mégegyszer...mivel töltesz??
CSOCSO
hehe😊 nyugi, és neked is jobb reggelt!
totális skizofrénia 😊))

????
GAMECUBE
Nem nins Cheap vagyok a GC nevevel.
Aloha ma is😊
GC bácsi itten vagyol?😊
Sir Quno Jedi
Momentán részemrõl ez igaz ;-))) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

egyébként teljesen mindegy, én mit ugatok, az a lényeg, hogy NEKED tetszen, mert akkor az a játék már elérte a célját 😊

GAMECUBE
nem rossz de vannak sokkal jobbak is.
Meg azttan konnyu volot es rovid .
nekem csak a nintendo és a rare platformerei jönnek be, és kész 😊

ps2-õn meg az autóversenyek (fõleg a driving force nevû élménysokszorozóval 😊 és a szerepjátékok...

értem 😊

ps2-õd van? nekem is. de nem platformozom rajta.
természetesen csak azt tudom a r&c-rõl, amit mindenki más is elolvashat különbözõ helyeken. ebbõl pedig azt szûrtem le, hogy ez egy jak&daxter lesz, csak más szereplõkkel. tudod mit? ne legyen igazam, és akkor nem kell vennem elõbb-utóbb gamecube-ot 😊))

hmm... totony=torony 😊

én nem akarok veszekedni, mert csak a szubjektív vélemenyemet tudom mondani (mint mindenki, és szerencsére nem vagyunk egyformák 😊, de amióta játszottál a mario64-gyel, nem egyfajta elnézõ mosollyal fogadod a crash-, ape escape, jak&daxter-(!), ratchett&clank-(!!!) szerû átlagplatformokat?
szerintem sincs olyan, hogy legjobb játék, csak kategórián belül, és a platformok között a mario totonymagasan vezet 😊

Elmondom neked ocsem mert nagy sotetsegben vagy, hogy is van ez. Nah nezzuk. Adva van egy jatek a STILUSABAN tortenetesen plattform. Errol egyebkent mar parx volt itt vita, de nembaj, ismetles a tudas anyja. Tehat plattform. A marios es a RARE-es plattformjatekoknal jobbak egyszeruen nem leteznek semmilyen gepre. Ennel fogva a mario minden mas plattformnal jobb. Ha csak 1 azaz 1 db plattform jatekot, ami nem NIntendo vagy RARE kezei kozul kerul ki, tucc mondani ami ezek kisujjaval felveszi a versenyt TEDD MEG! Es akkor nem nezlek teljesen lamanak. A mario gamezek annyira atlagosnal jobbak csak mint amennyire Lennox Lujisz most jelenleg az atlagosnal jobb boxolo. Tessek kiutni, barcsak latnek ra mar valami ep esz probalkozast.
Nem ezt akartam mondani, de ha jobban megnezem a Ps2-es jatekokat akkor azt mondom, hogy egy Mario feler kb 50 ps2-es jatekkal. Nem inkabb 60-al. 😊)
van egy olyan érzésem, hogy te még nem játszottál mario-val...

Te hulyegyerek a marioban tobb tudas es kreativitas van mind 10 masik jatekban. Amugy ha nem lennel sotet tudnad hogy PAL-os faszik meg egy jo darabig nem fognak mariozni, akik meg mar tehetik meg egy par igen nagy durranas jatek mellett tehetik. Mast nem mondjak, Resident....
mario sunshine

Mi az anyjanak zipeli be az avit? Ehhh.
Bazze csocso ez a nfs6 hosszu video crc erroros. A fenebe nemtom megnezni 😞((
ha 1 db agysejttel még mindig cd-t akar írni, akkor tegye 😄

Jah, de mi van ha egyszer csak eler az egy agysejthez es meg mindig CD-t akar irni? Akkor nekialljon vagy ne?
"a fél agysejt állományom kipusztult az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

hehe, nem kell félned, ha mindig csak a fele pusztul el, valami mindig marad 😊))))))

amúgy reggelt!

Uhh, neztam a mario videokat, tenyleg jok. Csak az a bajom, hogy sonyra meg 0%-ban van kesz a jatek es igy lehet (sot biztos), hogy arra sokkal jobb lesz. Nem tudom most adjam el a GC-t, hisz nem erdemes egy ilyen szart tartani, mikor ilyen szinvonalas jatekok mint Stuntman (amit en is nagyon vartam) jonnek, jottek ki. Szoval a lenyeg, elmehetsz gunman a picsaba a szaros sonyddal egyutt a jo retkes halal faszara. Nem igaz, hogy meg mindig nonek ilyen hulyek akik nem latnak a szemuktol. Bocs a kikelesert, de mar kora reggel felbaszott a fonokom es csont ideges vagyok, hogy a fel vilag mar nyomja a mariot en meg a kib...ott atirt jatekokkal nyomom csak. Meg jo, hogy peldaul ez a Burnout is olyan csunya lett, sokkal 'randabb' mint sonyra. 😊)

CSOCSO
nahjó kész vége a f*rkam kivan mindennek!!! 3 orát b*sztam el a semmire!!! halálra idegesítettemmagam!!! leszedtem 1.5 giga svcd-t persze bin be... cue nem volt.. nem tudtam csinálni igy átírtam másikat... virtual cd vel gondoltam majd kicsomagoltatom.. de win xp-n nem müxik..jo.. fogtam magam win98 fel majd azzal... persze ez nem mükodik igy sem... mivel hiaba van mar 98 meg cue file is.. csak vmi track 1 et lat a köcsög vinyo...ok akkor irjuk ki pedig nem akartam kiirni mert nincs sok cd-m es nemvolt kedvem ezért elb*szni egyet...ok de kiirom.. de a 98 an nincs meg fent cd iro progi..elokeres cd..feltesz easycd creator...hat nem talalok olyat hogy cue+bin filet tudnek kiirni..csak img-t... ok akkor nero..nero feltesz erre szol hogy az demo de mar lejart..szep..98 an meg nincs explorer mert szar... cool.. win xp elindít ( 5 perc alatt áll fel a gép ..és amugy ezalatt a 3 ora alatt kb 4-5 ször váltogattam xp és 98 között.... ok elindít xp...ekor rajovok hogy innen is kiirhatom..nero elo.. elkezdem írni végre..20 perc mulva boldogan fordulok a gép elé...áhh na végre.. erre látom hogy az szimulácio volt most lezdi írni..báázze ezt nemhiszem..mindegy azt is végigülöm ahelyett hoyg már aludnék boldogan hogy ez a szar MIB2 végre nem camerás verzio.. ok kiirja..cd kiad..cd-t visszanyomom erre mit látok?? egy kurva bájtot nem írt fel a nero!! MOT MI A F*SZ VAN?????????????????????????????? bocs amugy az egész szövegért de enynit b*szakodni kész önpusztítás.. a fél agysejt állományom kipusztult az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
nesze te baromfasz:
These movies are taken from the PS2 version. The graphics have only been completed for about 50%, as EA is still very busy developing the game.Also, the GameCube version will not use the same graphics engine; it will look way better than the PS2 version

majd ha tud a ps2 olyat mint mondjuk az rs2 akkor majd beszélgetjhetünk ki mit bánt meg!!
CSOCSO
meg akartam csinálni a GC introt a telomra...
1 orát kerestem egy kibaszott értelmes intro videot amirõl lelophatom a képeket...
ok végre megvolt..ekkor kiderûlt hogy nem tudok képet lopni a mov bol ( nem print screenel hanem a logomanagerrel lehet kijelölni azt mit akarsz lelopni, de azzal sem megy..mindegy.. van egy gif em..amiben a Supra S betûje forog..akkor azt beteszem... oké elõ a progi szétszedem képekre..lelopom mindegyiket megcsináltam kész van..tegyük fel a telomra..hja csak aztán kiderûlt hogy a telóm nem tudja a mozgó animot a telo indulásnál..széép bazzeg..szarakodtam 2 orát a sammiért😊
CSOCSO
mizujs baby?
GAMECUBE
csa.
GAMECUBE
mit?
GAMECUBE
oktober negy okostojas😄DDDDDD
CSOCSO
szijjjaaa
GAMECUBE
na ket patkany beszolt.