A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kirally 17 (most mar csa 16 ezzel) hozzaszolas mulva elerem az 5000rediket, GC nickjevel, vajh az enyim hol allhat?
Laza:
No bevasaroltam Ps2es gamekat amik nekem bejottek😊
nem 3 ft volt, de mar kellett...
Itt a listam:
Lehet velemenyezni.
GCre hasonlo mennyisegut oktober novenberben fogok: (rokon nagy nagy oromere😊
Nah
zsir uj ps2 (2db a link miatt😊 Socom es GT)
Final fantasy X
Virtua Fighter 4
Medal OF Honour
Gt Concept
GT3
Silent Hill 2
Ridge Racer 5
Devil May Cry
WRC
Prisoner of War
Jak and Daxter
Time Crisis 2
TTT
Headhunter
Vampire Night (ehhez adtak egy Gcon 2 stukit is ujat)
Escape from Monkey Island
Rayman Revolution
ICO
Shadow Hearts
A kerdes szerinted mi maradt ki ami meg kell???
es jo?
No bevasaroltam Ps2es gamekat amik nekem bejottek😊
nem 3 ft volt, de mar kellett...
Itt a listam:
Lehet velemenyezni.
GCre hasonlo mennyisegut oktober novenberben fogok: (rokon nagy nagy oromere😊
Nah
zsir uj ps2 (2db a link miatt😊 Socom es GT)
Final fantasy X
Virtua Fighter 4
Medal OF Honour
Gt Concept
GT3
Silent Hill 2
Ridge Racer 5
Devil May Cry
WRC
Prisoner of War
Jak and Daxter
Time Crisis 2
TTT
Headhunter
Vampire Night (ehhez adtak egy Gcon 2 stukit is ujat)
Escape from Monkey Island
Rayman Revolution
ICO
Shadow Hearts
A kerdes szerinted mi maradt ki ami meg kell???
es jo?
egy ideig van az embernek de mikor egyeseknek a humorérzéke annyi mint az öcsémé.. hogy ezen nevetgélnek hogy vki aszondja recskázzunk csocso ra az már sok... meg csocso a buzi meg hasonlok... és mike-t is azé ugattam le mert õ ugatott be!
na megyek egyet CSzni.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"CSOCSO a csúnya rossz bácsi😊))
nevetséges vagy!
nem arról van szó te faszkalap hogy cicis kép..de még mindíg nem érted, látom..én értem hogy ide nem lehet oda igen stb..
Válasz 'Mike' üzenetére (#1793)"
nevetséges vagy!
nem arról van szó te faszkalap hogy cicis kép..de még mindíg nem érted, látom..én értem hogy ide nem lehet oda igen stb..
Válasz 'Mike' üzenetére (#1793)"
Ha nem faszfejezted volna le, akkor most eggyel kevesebb ellenséged lenne. Szerintem nem csak maguktól utáltak meg téged.
Hehe... Te "faszfejezted" le Mike-ot a Veszett topicban, ha nem emlkéeznél netán. Nyissál, szarok rá.
valyon mé kezdtem nála?amugy nem nála kedztem hanem gery nél de õ rájött hogy ez tényleg nevetséges és abbahagyta...
aztán mike. és hogy miért csinálom? nemtom majd nyitok rolad 20 ugyanilyen topicot! aztán majd megtudod
aztán mike. és hogy miért csinálom? nemtom majd nyitok rolad 20 ugyanilyen topicot! aztán majd megtudod
bazz, te lokod a legtobb hozzaszolast a kuhumm topicban.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
vagj vissza frappansan, poenosan... az jobb, mintha anya..ol 😊
pl menj be, es irj egy kis tortenetet a 80 ora torteneseirol.. 😊 az ilyeneket kajaljak a nepek.. 😊
(ebben most semmi cikizes nincs, en ezt tennem😊
pl menj be, es irj egy kis tortenetet a 80 ora torteneseirol.. 😊 az ilyeneket kajaljak a nepek.. 😊
(ebben most semmi cikizes nincs, en ezt tennem😊
ezeknek hova ne káromkodjak??? leírod nekik azt hogy pittypang és megpukkadnak a röhögéstõl..mint az öcsém 5 évesen...
ezt én is tudom mondani... könnyû mondani vkinek aki meghalt hogy hát szar ügy... most ez tök nem ide illett de mondani mindent könnyû
Csosokan ne anyazz hanem kulturaltan vagjal vissza ne karomkodassal ok sem uigy tamadnak.....
valami gazos dologgal kell😊
a fantaziadra bizom😊
nyiss Te is topicot no😊
valami gazos dologgal kell😊
a fantaziadra bizom😊
nyiss Te is topicot no😊
az emberek szemetek roszmájuak ha vki bemegy oda és nem ismer akokr elhiszi de tökmidnegy mike, lazarus stb.. hogy lehetnek ilyen barmok??? remélem mosolyogva ülnek ott a gép elött és örülnek hogy mást szuxolnak, persze a mosolyban azt értem hoyg azthiszik magukrol hogy õk éppen a májerek... kis hülye gyerekes barmok.
hat figyi nyissatok max rohogok egy jot engem ez jhidd el nem erint ugyse latom oket nem is tervezek veluk (az ottaniakkal) melyebb kapcsolatot, aki fontos szamit azok meg ismernek, es tudjak mi van.
Az ujakat meg leszarom, hidd el Csocso en nagy leszaro gyerek vagyok, az egyiok legfaszabb nem torodom😊))
Lehet itt alazni anyazni nem erdekel.
Egy csak rizsa egy szoveg, 2 en tudom mi a szitu ennyi.
Az ujakat meg leszarom, hidd el Csocso en nagy leszaro gyerek vagyok, az egyiok legfaszabb nem torodom😊))
Lehet itt alazni anyazni nem erdekel.
Egy csak rizsa egy szoveg, 2 en tudom mi a szitu ennyi.
és csodálkoznak ha paraszt modon anyázok meg káromkodok...jééé milyen kibaszott érdekes..régebben legalább az sg saját magát moderálta!
nem tudtál iylet írni hogy fasz vagy segg.. semmit hasonlot
nem tudtál iylet írni hogy fasz vagy segg.. semmit hasonlot
a gumiszobaban lehet .....
Bazzeg de aki normalis felfogasu tudja hogy a legotbb rolad nyilt topic fele sem igaz meg hulyesegeket irnak, meg eleve sok hulye is jar ida😊 (koztuk en😛)
azert gumisztoba a neve nem kene komolyan venni persze vannak mindig szuxolok...
Bazzeg de aki normalis felfogasu tudja hogy a legotbb rolad nyilt topic fele sem igaz meg hulyesegeket irnak, meg eleve sok hulye is jar ida😊 (koztuk en😛)
azert gumisztoba a neve nem kene komolyan venni persze vannak mindig szuxolok...
mast mondanál ha rolad lenne 20 topic!!!!! én is könnyen tudnám mondani rogán antalnak ( azt sem tudom kijeza valaki9 hogy hát igen szard le õket midnegy.. csak pooén...ez halál könnyû
figy aze gaz hogy amit mi gondolunk azt leszarod a vadidegeneket meg nem😊))
ehhh eppen forditva kene lennie...
nem itt kell csajozni..😛PP hogy jo benyomast keltsel😊 (ez is csak vicc)
Ide ugyis csak altalaban torzsvendegek jarnak szal ez az egy topic mar nem valtoztat semmin se...
bakker de kibuktal.... elnezest.
ehhh eppen forditva kene lennie...
nem itt kell csajozni..😛PP hogy jo benyomast keltsel😊 (ez is csak vicc)
Ide ugyis csak altalaban torzsvendegek jarnak szal ez az egy topic mar nem valtoztat semmin se...
bakker de kibuktal.... elnezest.
akárhol találkozom vele: jajj te vagy az a CSOCSO gyerek az SG rõl?? LOL!!!
az SG team is egy nagy paraszt köcsög társasgá!!! ha moderátorokrol nyitnék egy ilyen topicot már rég törölve lett volna de nembaj csocso rol nyugodtan lehet..nembaj hogy benne van a moderálási alapelvekben hogy msáról topicot nem lehet de ezt már többször áthágták...
az SG team is egy nagy paraszt köcsög társasgá!!! ha moderátorokrol nyitnék egy ilyen topicot már rég törölve lett volna de nembaj csocso rol nyugodtan lehet..nembaj hogy benne van a moderálási alapelvekben hogy msáról topicot nem lehet de ezt már többször áthágták...
de nem mondhatod az vagy😊
raklikkelek a hardwiredre mit latok csocos GC news, minap az 576on csocso meglepte a stabot kuldott newst GCre (ez nekem mind nagyon tetszik es nagyon jo is, ezert irtam hohgy a nagy bandita mindenutt ott vban😊))
Csocso az 576 szerkesztosegeben, CSocso itt ott😊
Van egy hired az tuti😊
Szerintem jo is rossz is.
raklikkelek a hardwiredre mit latok csocos GC news, minap az 576on csocso meglepte a stabot kuldott newst GCre (ez nekem mind nagyon tetszik es nagyon jo is, ezert irtam hohgy a nagy bandita mindenutt ott vban😊))
Csocso az 576 szerkesztosegeben, CSocso itt ott😊
Van egy hired az tuti😊
Szerintem jo is rossz is.