A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltak rajta fasza kis játékok😊emlékszek volt rajta egy frankó rendõrös játék is😊)emeleteken át kellett üldözni a bûnözõt😊
kb 6 szin biven eleg volt hogy az adrenalin elarassza a tested az utolso palyan, a foellenseg sem allhatott 10 pixelnel tobbol de azert jo volt 😊
meg nagyapamnal jatszottam ezzel a koolos konzolal... alap gamezokkal amik benne voltak kartyas gammat nem is latam hozza 😊 regi szep idokben meg nem volt pixelguruljbalrafenyezes meg minden hanem kokemeny jatekelmeny!
Ps2: sok ratyi gamez de azé van jopár gamez no meg akinek nincs pénz mert lehet másoltatni
gc:még nincs semmi kül de mindíg is nintendon voltak a legjobb, legeredetibb gamezek
xbox:hát ezt hagyjuk
szvsz ps2 és gc no meg pc egyszerre rulez!
gc:még nincs semmi kül de mindíg is nintendon voltak a legjobb, legeredetibb gamezek
xbox:hát ezt hagyjuk
szvsz ps2 és gc no meg pc egyszerre rulez!
!
nav ze sé tseb a enjám ((: andut tim ygoh za lekerdé men tiknes ygí sé (: iszet men ed adnut...amud 2sp a tnim naylon ze
nav ze sé tseb a enjám ((: andut tim ygoh za lekerdé men tiknes ygí sé (: iszet men ed adnut...amud 2sp a tnim naylon ze
ez olyan mint a ps2 duma..tunda de nem teszi😊 és így senkit nem érdekel az hogy mit tudna😊) májne a best és ez van
!
!
Te mirõl beszélsz?😊))Gec kicsit komolyabban neki feszülnék megcsinálnám a legfaszább logót😊)De még a mostani is veri a Te ragyi Old Vegas Elvis imitátor logódat😊
sztem hozd vissza a régit ez nagyon szar😊)))Ráadásul tisztára olyan a feelingje mint az enyémnek😊)))
Azt nem..viszont láttam a magyar sztár várszt😊))Nightmare warezrõl töltöttem le...vagy te is arról beszélsz?😊
Húh!Ezt a változást😊))Én meg nem tudok új logót csinálni mert nem fér bele 4k-ba amit én akarok😊))Szal marad ez😊