A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ok, csumm
CSOCSO
jééézus
CSOCSO
igy van
CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))
Laza
a GC mint kiegeszito johet csak szoba... 😊))
egy PS2 melle, vagy egy X melle... onmagaban sovany... 😊 (sajnos ez van😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gery1980
Azt én is olvastam😊))

Norbi2K
tuningolom közben😊 eszem ágában sincs eladni.

Gery1980
Na lépek skacok, mert dolgom van!Este ha valaki itt lesz akkor dumálunk!Csákány!

mi vagy te, nintendo-ügynök? 😄

I.C.ram
Pillangó 😊)))))))
Norbi2K
tényleg visszavehetnél, azt hiszem elég normálisan kérdeztem illetve irtam.

CSOCSO
😊 nah mindegy
CSOCSO
a GC a luxus kategoriba tenném😊))))
a ps2 egy tömegcucc...
GC-t akkor vegyél ha van pénzed benyára ( gamma)
és tudsz várni a gamezokra...
ha nincs türelmed ( ilyen mondjuk csak annál van akinek nincs pc je se csak ps2...) és pénzed akkor ps2....

szal mivel van pc-d és nem unatkozol annyira megvehetnéd a GC-t is...
majd ha meglesznek azok a kúl gamezok, itt eu-ban 😊
akkor nekem is lesz

CSOCSO
és a GC?😊
CSOCSO
és még engem suxolnak a styl om miatt...
ps2-õt vennék 😊
ha van pc-d, az xbox felesleges (sztem)

CSOCSO
hát pc tuning ha akarsz vmivel a közeljövöben gammázni..ps2 nagyon megéri sok (ratyi ) gtamez de lehet másolni
GC kevés jo gamez de azok nagyon nagyok!!! és (su)X-Boxot hagyjuk.. nagy, nehéz és a fele gamez kijön pc re... szal ha van mani pc upgrade+ps2 és talán GC...
ha tudod milyen a Nintendo világa, és megizlelted egyszer és rákattantál akkor persze GC!! nekem fullosan bejön ( majd) a gc és pc páros... GC re még semmi cool gamez de karácsonyra lesz 4-5 akkora név hogy jujj..és jövöre meg azután is jönnek a cool gamezok...
Gery1980
"persze, hogy Nintendo, te barom"...Visszavehetnél egy kicsit a stílusodból haver!

Gery1980
Nyugodj meg!Már valószínûleg nincs is itt a csávó, meg egyébbként is felesleges ilyenek miatt kiborulni!

Laza
te tudod egyaltalan mi az a Konzol? lattal mar olyat? (nem, nem a haztartasi gepek osztalyan van😊

ezek a "buta" PCsek, akik pofaznak, de csak a verekedos jatekokat ismerik Konzolrol... eszre se veszik, hogy ebbol a stilusbol alig jelenik meg jatek... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gery1980
Azt hogy tuningold inkább a pc-d😊

Norbi2K
Lehet hogy a topic már rég nem errol szol, de aki csak cimét olvassa el annak igen. Mondjuk tényleg vannak bunkok akik csak beszologatnak, de aki ezekre ugyanugy válaszol az sem több. Mikor elõszor láttam ezt a topicot nem gondoltam hogy több ezer hozzásszolás van már benne, de nem is voltam hajlando elolvasni. Aztán láttam hogy joformán nem szol semmirol a topic csak "csá, mi van?" "megjelent ez meg az" meg hasonlok. Ugyhogy az ilyen beszolások szerintem elmennek. Egyébként is mit vártok egy ilyen topic cimtol hogy senkinek nem ut szemet aki nem szereti a konzolt?
Más: Annak idején nagy konzolos voltam még a SEGA megadrive idejében, aztán psx minden mennyiségben, persze most pc-m van de lehet rászánom majd magam egy konzolra, szoval Nintendo, PS2 vagy X-box, mit ajánlotok?

Gery1980
Aki demagóg és csak üres szavakat használ azokat én sem bírom!

CSOCSO
eltünt!!eltünt!!!
Gery1980
Az elsõ alkalom, hogy egyetértek ebben a kérdésben😊

aabyssx
Minek pazarolsz rá ennyi karaktert? 😊

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
HEHE VÉGRE EGY PC-S KIT SZÉTSZEDHETÜNK😊))))))))))))))
Gery1980
Azért ezt kikérem magamnak!😊

Laza
ne mar?! mingyart elszegyelem magam... 😊

Gery1980
FLAME, FLAME,FLAME!!!😊))))

Gery1980
JA ÉS A MANGA IGENIS RULEZ!..Na csá!

öööö... ezt azért nem kéne

Gery1980
Én is Pc-párti vagyok, viszont azon azért elgondolkozhatnál, hogy vannak olyanok is (nem ide sorolom magam), akiket nem köt le az RPG, a stratégia, vagy egyszerûen más tipusu játékokal is szeretnének játszani és vesznek egy konzolt!Vagy egyszerûen csak az kell nekik, hogy hazamennek, leülnek a konzol elé, nem állítgatnak semmit, nem patchelgetnek, nem installálnak csak simán nyomatják a gamet.Ne légy ennyire elvakult!

nemigazán

szevasz, nem errõl szól már a topik 😊

ja, playstation-re kijött a warcraft1-2, az összes c&c, nem baj? 😊

meg az se, ha szeretjük mangát, ugye? peace... 😊

aabyssx
Te simán hülye vagy... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Laza
bazz, ennyi hozzaszolast.... a fakkom se fog visszaolvasni... tortent valami erdekes? 😊

Laza
amugy jo reggel mindenkinek... 😊

Cheap te meg dogolj meg... 😊 minek akarsz te pentek delutan a Xbox jatekokat venni tollem, amikor Szilard is megmondta, hogy lehet esni fog az eso... 😊))) most ugy szarra aztam, hogy felpuceran kell dolgoznom 😊))

Laza
na, en en vagyok... 😊

ügyes vagy 😊
nekem viszont nem az a célom egy játékkal, hogy minél elõbb végigvigyem, hanem minél többet szórakoztasson. többször megcsináltam a nekem tetszõ feladatokat, többféle módon.

öt éve volt... és még emlékszem. arra a majd' félévre, amit sm64-eztem 😊

CSOCSO
amugy mondom, lehetett hogy még 10 ora sem volt😊 de hát ki emléxik mi volt 6-7 éve?😊
ááá, csak béna vagyok 😊

CSOCSO
nem, csak be meri vallni az igazat😊 te neked 120 oa volt mi?😊
nekem még több, és csak 89 csillag van meg 😊

én csak azt nem értem, ha egyszer ez egy felmérés, akkor konzol- (és számítógép?) tulajokat kérdeztek meg. kb 2x annyi playstation-ös emberke van mind a többi együttvéve. megszólalt a lelkiismeret, amikor mario-ra, meg donkey-ra szavaztak? 😊

CSOCSO
én igen😊
CSOCSO
7 gc-s gamez van...3 csak ps2 és 2 pc
CSOCSO
vagy nem jutott be😊)))))))))))))))))))