A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és szerintem nem is rossz

amugy az is uncsi lenne.. ferrarikat nem merik mással összerakni? fosnak hogy utolsok lesznek vagy mi??
egyébként, ha japangt-hiányom támad, gt3! ps2 rulez 😊
a játékidõket tekintve mindenképpen elleszek egy darabig. bár ebben a "király" idõben nagyon haladok 😊
Ja, teljes éves szabadság elfogyasztása zajlott az elmúlt hónapban szórványosan 😊
Szerintem is csináld meg. Ott lesz a játékosok között az igazi vízválasztó, hogy 60-70 óra után ki érez késztetést a folytatásra, és ki akarja inkább minél elõbb lezárni a sztorit. Nálam kb. 120 óránál volt a holtpont, ott nagyon elkezdtem unni, aztán túléltem és folytattam 😊
Ja, Nemesis megvolt (õ a 10 millió hp-s übermonszta) - a végsõ csata pedig kb. 10 másodpercig tartott 😄
FF6: borzasztó erõs sztorija van (talán az eddigi legjobb...talán), de mocskosul rövid és viszonylag kevés benne a titkos dolog. A rövidségrõl annyit, hogy elsõre a játék nagy részét megoldva (kivétel: karakterek maxra fejlesztése) 38 óra alatt megvolt - ez azért FF-tõl kevés...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
mindenképp megcsinálom a 10-et, és utána ugrom a 6-ra... amit láttam a 6-ból, az tetszik
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Beszélgetés-mész-csata-mész-beszélgetés-csata...
Szóval mi is hiányzik ebbõl a részbõl, ami másban megvolt???
(Végül nem játszottam ki 100%-ra, kb. 150-160 óránál úgy döntöttem, hogy végigviszem. Végsõ besorolásban nálam a második helyre ugrott be az eddigi FF-k között. A 6-ik rész simán nincs dobogón, habár tudom, hogy mindenki azt isteníti. Persze ez szubjektív)
cutscene-megyek-csata-megyek-csata-megyek-csata-cutscene...
20 óránál vagyok. nem lesz izgisebb?
nem baj, itt figyel a ff6 :-)
jó reggelt

Full bass Dolby 5.1!!!
Asszem nem vagyok valami jó szomszéd!!!! 😄DDDDDDDDD
de közbejött a linux, egy csomo idöt elbasztam arra a fosra
de mostmár nem lesz gond , mostmár hamar lesz muvi is
addig nézegessétek haverom engine-jét az ftp.supergamez.hu/upload/ps2 könyvtárban😊))
So cry me a fuckin river, bitch!
Mindegy a nevemet tudod ha legalabb te jonnel az is jo volna... a find playerrel megtalalsz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Maskor is igy alld a szavadat bazze😞(
pediog egy haver meg var reank😊ottan.
lennenk 4en megint.