A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne büntesd már szegényt! 😊

ezek a mai fiatalok! 😊 méghogy nem tudok szebbet elképzelni, mint akármelyik film!
tulajdonképpen azért szeretem ennyire a (nagyon) régi játékokat is: több hely jut a saját fantáziámnak 😊

CSOCSO
örüljenek a vizuálsi tipusuak..nekem jobb a film mint a könyv
csocso, utólagos engedélyeddel a 69664-et bevágom a topikodba, jó? 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Átméreteztem a hirdetésünket hvg negyedoldalról figyelõ negyedoldalra 😄DD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igazság szerint nekem sem nagyon 😊
Hát szerencsére ez egy ilyen nap, már hiányzott valami hasonló, mostanában (elmúlt két hónap) volt meló rendesen 😞 El is menekültem szabadságra 😊

ez a 69674-re is vonatkozik 😊))
kinyitottad az excel-t és beírtál egy számot, vagy mi?

fel se tûnt 😊

Visszajöttem, folytathatjuk 😊

(nem kell cinikus megjegyzéseket tenni az elvégzett munka mennyiségére vonatkozóan 😊

Második sor helyesen:
"eddig sokkal több könyvet borzongtam végig mint filmet."

ez rossz példa, mert a jp könyvben fényévekkel jobb, mint filmben

Kellemes kis vita lehetne, de pont most kell húznom dolgozni, csak egy-két mondat válaszként:
- Alien film példa: eddig sokkal több könyvet borzongtam végig mint könyvet.
- Senki nem akar lehúzni filmet azért, mert "gagyiul néz ki" - egyszerûen arról van szó, hogy a vizuálisabb típusú emberek gyakran máshogy (lehet, hogy gazdagabban) képzelnek el egy leírt dolgot, mint egy szájukba rágott filmes ábrázolást
- Alapvetõen nem csak a könyvekrõl alkotott véleményünk, hanem a filmes ízlésünk is különbözik, úgyhogy szerintem akár abba is hagyhatjuk, felesleges a vita
- A könyvek mélységérõl, intellektuálisabb voltáról meg már szólni sem merek, mert rögtön a képembe vágják a "sznob" jelzõt...

CSOCSO
el tudtam volna képzelni a filmet..vagy legyen

ezt jól leírtam.. nah mindegy .. a lényeg hogy nem nem hallottam még olyan embert aki lehúzott volna egy filmet mert gagyiul nézett volna ki... pl egy alien könyvet mennyire paráznál végig?😊)))))))))))
CSOCSO
😊))))))))))))) hát én olyat még nem hallottam hogy vki kijött a jurassic park rol és azt mondta hát ennél szebben el tudtam volna képzelni a filmet..vagy legyen csak a time machine... de ne is..legyen a titanic.. amikor megy a kamera a a titanic körűl a víz alatt az valami eszméletlen különös érzés fogott el... ilyet nem nagyonéreztem könyvben soha.. stb...
CSOCSO
nekem épp elég volt az amikor általánosban ki kellett olvasni több száz oldalt😊 lehet hogy azért van undorom az olvasástól ( félreértés ne essék barom iszivesen olvasgtaom az 576 ot vagy a gc híreket vagy magazinokat) de akkor is sokkal királyabb egy film minta könvy.... gondold el mondjuk az armageddont-t könyvben vagy más olyan filmet amin milliok bõgték el magukat...
"de hol tudsz te ugy elképzelni valamita hogy azt a filmben megmutattak??"

Bocs, de ez azt hiszem személyenként változó.

"titanic könyv podig volt! könyvesnél láttam!"

Igen, ez a lejjebb említett utólagos "forgatókönyvbõl könyvet de gyorsan, hogy keressünk vele sokat" kategória volt.

Amõgy meg ha napokig nem olvashatok, akkor a szó zoros értelmében rosszul érzem magamat 😊 Komolyan!

CSOCSO
jo értem én.. mindenkinek van egy véleménye...
titanic könyv podig volt! könyvesnél láttam!
CSOCSO
1) sokkal jobban lenyûgöz a gyönyörû képi világ mint a betûk milliói..
2)sokkal zenei aláfestéssel az élmény
szoval ha könyvet olvasol akkor a saját képzeletedre hagyatkozol..de hol tudsz te ugy elképzelni valamita hogy azt a filmben megmutattak?? ez olyan mint gondolj arra hogy vizet iszol a sivatagban..vagy inkább tedd azt!
a film sokkal jobb... 😊) szvsz!😊))))
Nem flémeltem, csak általánosságban véleményt alkottam könyv és film viszonyáról. Persze mindenkinek a magánügye, hogy melyiket részesíti elõnyben, mindenesetre én eddig egy olyan filmet láttam, amelyik felülmúlta az eredeti könyvet (aki kitalálja: pirospont) - itt persze nem az utólagos forgatókönyvekrõl van szó.

hmm én fordítva vagyok 😊
titanic könyv meg nem volt 😊

Ezt tényleg nem értem...így elmagyarázás után meg még kevésbé.
Titanic könyvrõl pedig nem hallottam...

CSOCSO
tessék azt sem tudod mivan de azé nyomod a flémet mi?😊) meglestem a time machinet és nagyon tetszett és mondta sqj hoyg olvassam el.. de kösz arra már nem vagyok kiváncsi😊
CSOCSO
nem érted.. ha van egy film ami egy könyvbõl készült akkor nem fogom a könyvet olvasgatni hanem meglesem a filmet... hány nõ sírta el magát a Titanic könyven?? és sokat láttam sírni a filmen!
Amúgy felvilágosítotok, hogy milyen könyvrõl/filmrõl van szó? 😊

CSOCSO
butazoid?😊))))))))))))
Sir Quno Jedi
Ez inkább ilyen smile-it érdemel ;-((((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem kötözködésbõl, de hol helyettesítõ terméke a projektoros tv a könyveknek???

Kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy amióta lehet nyáron is banánt kapni, azóta nem iszol ásványvizet 😊)))

Sir Quno Jedi
Na és akkor mi van ??? Pont erre tanította a jó öreg Jeremy Irons butazoid professzort, hogy túl sokat vacillál ! "What if ?" nos így nem lehet élni, a saját sorsod rabjává válsz és örökre eltévedsz. Járnod kell az utat és nem agyalni róla, meg kell tanulni elfogadni a valóságot és alkalmazkodni, a pillanat igényének megfelelõen cselekedni ! Butazoid professzornak ez le is esik a filmben és megteszi akkor és ott amit tenni kell, nem hajszolja tovább reménytelenül téválmait ! Megtalálja végül az otthonát...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
hát amióta projektoros tv meg 1000w volt a lakásban azóta kurvára nem érdekelnek a könyvek😊))) azóta csak probálom utánoznia kis pc vel a hatást de nemsikerűlt((
milyen cink amikor bemegyek akármelyik moziba és szarabbul szol mint az itthoni ( a régi) cucc?😊)
CSOCSO
ezt full nem értem😊))) lehet hoyg még máshol járok de ezt én nem😊))))))))
CSOCSO
😊))))))) gyere sírjunk egyett😞 hja hoyg ez a film nem olyan nah midnegy😊 nekem bejött pedig sokan azt mondták hogy szar... bazzeg gondold el miylen lenne láthatnád elõre az elkövetkezendõ 80ezer évet?😊) pfff... látod ahogy elpusztul majd ujraéled a föld....tssszzz gáz...
CHEAPBOY
Mert nagyon mai kis csoppseg vagy😊)))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nekem is tetszett....
egyebkent is kizart hogy a csaj eletben maradjon.... igaz nekem ahhoz hogy ezt megvalaszoljam nem kellett a jovobe menni😊) no nem a film vegen tudtam meg en 😛

CSOCSO
nem szeretek olvasni.. sokkal jobban szeretem a zenei aláfestéses képi látványban lenyûgözõ dolgokat😊
CHEAPBOY
esku nekem is ez volt az elso gondolatom, hogy mi lenne ha, illetve szerintem is frankon elgondolkodtato.....
testver😊)

CSOCSO
sokaknek nem tetszik..nekem nagyon tetszik bár a vége tényleg illuzioromboloan mesés de hát jobb mintha simán visszamenne az idõbe és nyálas befejezés lenne... szvss így tök király😊 és tök tetszik hogy a végén a pali eldobta a kapalját.... szvsz így belegondolva utolag baromi jó film..és SQJ... mi lenne ha?😊)))bazz 35 év mulva darabokra esünk?😊)))
Sir Quno Jedi
Inkább olvasd eredetiben, mert az sokkal ütõsebb, de azért term. a film tényleg gyöngyszem a mai sz@rtengerben !

CSOCSO
nah meglestem az idõgép filmet..hát nekem tetszik..bár mesés egy kicsit a vége akkor is tök elgondolkodtató hogy mi lenne ha...
😊))
azhem lehetne jó sokat töprengeni rajta... nekem tetszett!
Sir Quno Jedi
A Jo Jo's Bizzare Adventure (állat az elõzõ rész, nyomultunk sokat haverokkal) és a Legaia 2 sem lesz rossz, fõleg, hogy az utóbbi télre jön EU-ba !

Sir Quno Jedi
Jah, az csak az amolyan vén f@szoknak jár, mint Ramza ÚR ! ;-))))) Az ilyen kis spóráknak még nõni kell ahhoz és hülyülni, majd ha te is olyan szenilis vén nyáladzó, mammogó, idióta trotty leszel már mint mi, akkor majd beveszünk a buliba ;-))) !!! Addig meg egyél sok spenótot, mer az jó sz@r ! ;-)))

CHEAPBOY
megfelel😊

CHEAPBOY
nem a csirazasra gondoltam...😊)))

Hanem a metlosagos hatalmas Cheap nagyur megnevezesre😊)

Sir Quno Jedi
AZÉ

Sir Quno Jedi
Oké csíra, nem gondoltam volna, hogy ez neked így megfelel, de ha már kérted, majd átírom a noteszemben, hogyasszondja: Cheap aljas csöpp csíra ! ;-)))

Ám legyen 😊

Sir Quno Jedi
DE IGEN !

Sir Quno Jedi
Ohhhh, köszönöm Fõméltóságosságodnak ! EZ jól esett, ugyanis nem szándékom alakot ölteni, az nem a magamfajta, alantas, alakváltó szerepjátékosnak való ;-))) De tényleg nem...

A nagy öreg helyett a vén fasz sajnos közelebb áll a valósághoz 😊

😊
Hát ha tudsz várni jövõ hét közepe tájáig, akkor szívesen. Addig sajnos nem megy.

CHEAPBOY
Egy ilyen elnezevezs en is szivesen fogadok, szal lehet tanulni az uj nevemet, ilyenek hogy cheap, meg csip, feledesbe is merulhetnek😊