A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, hátha valakit érdekel: éjszaka óta kint van az amerikai Kingdom hearts dvd backup formában, egy hónappal a hivatalos megjelenés elõtt.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Megnéztem tegnap onimusha 2-t is. Sok idõm nem volt rá (a POW elvette 😊, de az alatt a fél óra alatt nem sok különbséget láttam az elsõ részhez képest. Bár azt mondják, hogy lesz elég sok, úgyhogy várom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na látod valahogy én is így vagyok vele 😊
Jajj, Prisoner of war nagggggggyon meleg!

én is fan vagyok! game-fan 😊

Amúgy ez az összehasonlítás kb. olyan volt, mintha azt mondtad volna: a Barátok közt elvontabb mint egy David Lynch film. LOL

Ja, hogy így értette, hogy a stílust másolták.
Oké. Akkor folytatható még több stílussal is a felsorolás.

"az 576 ban ég egy luigira is azt irták több benne a szufla mint egy FF ben.."

LOL LOL LOL LOL LOL
Tudjuk-tudjuk! A mario pedig nem gyerekjáték!

az összes mászkálós gém: crash, jak, amit akarsz 😊

ez azért van, mert a nintendo a mászkálos játékokat tökélyre fejlesztette, és amikor más is ilyet csinál, nem tud újat kitalálni! 😄

Az a baj, hogy egy kicsit tévedésben vagy ezzel a "fanság" dologgal kapcsolatban. 40 millió sony fan... Tudod az emberek többsége nem olyan, hogy egy bizonyos gépet a végtelenségig véd, még akkor is, ha tudja, hogy szar, hanem pöcsölés nélkül megy, és megveszi a legjobbat, ha van más. Piaci logika. Az csak ezen a fórumon divat, hogy valaki akkora fan, hogy leszarja, ha van jobb gép, õ csakazértis fan, és neki csakazértis az kell.
Ugye emlékszel egykori Pyrex és GC hozzászólásokra? Nos õk legalább akkora fanok voltak mint fun-ok 😊

amúgy jó reggelt

pont így voltam én is... és csak azért vettem ps2-õt, mert a cube bagyon sokat késett 😞

persze, most már tetszik a ps2 is 😊

"a sony már sok nintendo másolatot kapott a gépére"

Tudnál néhány nevet mondani?

aabyssx
SZVSZ egy kicsit el vagy szálva... 😞

Én az istenkonzol DC-m után mindent akartam venni, csak "szar" ps2-t nem. Mégis a ps2 mellett kellet döntenem, ha valamivel játszani is akartam, nem pedig csak a megjelenési listákat szánalmasan bújni egész nap. :|

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
Köszönjük Unknow hogy elfogadtad a meghívást, most pedig visszakapcsolunk sleep mod ba, CSOCSO-t olvasták itt a supergamez.hu-n, a holnap reggeli viszontírásra!
CSOCSO
nahjolvanocsku kakálocsku sokocsku baromocsku unregecsku faszocsku!mentemecsku alodnicsku csácsomicsku😊 !!szombatocsku gyertekecsku momparkocsku😊 majdottanocsku megmutatocsku énecsku hogyocsku tudokucsku ígyecskú beszélnicsku gyorsanocsku ís😊))látom jön a topic: CSOCSO és a hülye nyelvecskuja
Unknow
na mindegy én most megyek alszok😊az Aktív mûsorvezetõjétõl szép álmaim lesznek😊)))))))Jó éjt 😊
Unknow
Akkor lesz benne Unknown száksz is mert,hogy mi jogon védek meg bárkit is😊
CSOCSO
visszajön... másik néven mininum😊 tudod gécé száksz meg csocso száksz... stb
Unknow
Ha nem lennék lusta akkor tovább fokoznám...de minek?😊))))Már úgy sincs itt az unreg féreg...
CSOCSO
én azon csodálkozom hány csori ember lehet odakint japcsiban akik ps2 re gyûjtögetik a kis jenjeiket...
ki az a 80 ezer hülye barom hetente aki ps2-t vesz...hány hülye barom csori van aki még jövöre is a ps2 jére gyûjt😊
CSOCSO
és mert 81 millio psx van eladva.. mégha csak a felét vesszük is mert van akinél két psx van de van aki áttért más konzolra.. szoval legyen csak a fele.. aki sonynál marad!! 40 milla sony fan.. és most tartunk olyan 25 milla ps2 nél..és ez hol van a 40 milliohoz még? szép hogy a ps2 fogy a legjobban...
Unknow
Mert Te ehhez rohadtul értessz😊)))sztem nem tudod mi az in-game és a pre-renderelt kép közt a különbség csak hát mivel itt mi már mondtuk páran,hogy azok Te is rájöttél😊erre vered a nyálad?😄 Nem kéne itt mindenkit leugatni kis ember...
CSOCSO
tényleg 😊 lehet hogy a sok ps 2 es broki azé hiszi azt hogy a nintendo gamezok szarok mert a sony már sok nintendo másolatot kapott a gépére csak hát nintendot másolni nem egyszerû és minden szarúl jött ki nekik..és most azt hiszik hogy a nintendo gamez is ilyen ratyi..
Unknow
Így van😊)))
Unknow
Húú ember látom Te se tudsz semmit a világról meg másról sem😄D Hehe nem kéne itt májerkedni mert azt hiszem Cheapnél naprakészebben SENKI nem tudja a dolgokat hiszen ez a munkája stb... Szóval inkább tartsd a szád és ne égesd magad!
CSOCSO
lássuk csak miért vesz mindenki ps2-t?? mert divatkonzol azé...
tudod mint a bafila..izé bufaló cipõ..mindenki azt veszi pedig hót szar csuka...
lehet másolni... hát mi kéne még más????
és arra megy a legöttb gamez igaz a legtöbb szutyok is..és miért??? mert mindenki ps2-t vesz hogy mé? mert másolás meg sok gamez..ez egy szép nagy körforgás...
CSOCSO
Idefigyelj te kis kurva te kezted a faszozást szal ugy vélem bátran beszélhetek veled így..
nemtom hány éves lehetsz..hát vagy az iq-d van még csak 90 nél vagy csak 12 éves vagy de a kettõ kõzûl valamelyik..válassz..
ha ezek neked pre rendelt képek és a ps2 az igazi akkor:
1)hivatalosan is megmondták hogy a ps2 nál jobb lesz minden ( MI A FASZT CSODÁLKOZOL EZEN BAZZEG?? a ps2 régebbi!)
2)ha meglesnéd a képeket akkor észrevennéd HOGY A KÖCSÖG PS2 KÉPEK ÉS A GC MEG XBOX KÉPEK NEMIGAZÁN KÜLÖNBÖZNEK!!!
3)... stb.. nincs kedvem egy ilyen MMX processzor agyú köcsöggel veszekednem mint te... hülye vagy bazzeg de nagyon..
CSOCSO
mondjuk azé lehet hogy csíp nek van gc je is és ps2 je is te kis fasz és lehet hoyg nekem is lesz ps2-m és akkor mind a ketten jobban fogunk állni mint te...
amugy meg azért van nintendonk mert azaokon a best gamezok felérnek 2-3 ps2 best el!az 576 ban ég egy luigira is azt irták több benne a szufla mint egy FF ben..akkor szerinted miylen lesz egy király gamez?😊 pff!!
CSOCSO
menjen mindenki a faszomba!!!
gc oldalon nézem az uj képeket NFS6 ról ami GC verziobol van, és ez ki van emelve...erre megyek másik oldalra ugyanazok képek de xbox verziot írtak oda😊 mivan ezekkel?😊
CSOCSO
hát én örülnék ha ott is elverné a mencsesztert😊 kiröhöném a hülye angolokat😊hehehehe
de szvsz elverik a zte-t sajna...
Úgy legyen>>>)
Basszák keményen orcába a ZTE-t

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
hehehehehehe szép is lenne.. csak szvsz az lesz hogy a visszavágoban szétbasszák a zte-t de inkáb ne ugy legyen
CSOCSO
én nem nevezek mert elverném mindenkinek a száját😊)))))))
jah faszmákotok lenne😊

Unknow
Na gec!Visszatértem a meccsrõl!KURVA JÓ VOLT A HANGULAT😊))))

Jövõre nem Backhem fog nyilatkozni hanem Vinzce Ottó és ezt fogja mondani:

"Az angol futball valóban sokat erõsödött az elmúlt években de nem hiszem,hogy gondot jelenthetnek majd a ZTE csapatának hiszen a mi keretünk sokkal erõsebb"

CHEAPBOY
Nem mert tul jok vagyunk ezzel mindenki eselyet elvennenk azt a kicsit is hogy talan nyerhet valamit.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nevezzetek be Doa3 versenyre

CSOCSO
nah😊))
hogy megyünk akkor szombaton MOM ba???😊)))))))))))))
aabyssx
Áh, vége a melónak... Megyek haza! 😊))))))))))))))

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Naiv vagy. Ehhez nem kicsit nyúltak hozzá... 😞
(Keresd a pixeleket és rájössz, hogy egy kicsit le van shooth-olva...)

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Amit én láttam, abban így nézett ki.

Sir Quno Jedi
PS2 Rulez (now & 4ever)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az se árt, ha nem folyik benne semmi, pl. egy patak 😄

de kevesebb anyagi és erkölcsi kár ér 😊

D0C
Arra egy profi ügyel...

Csak éppen sztorizásra alkalmatlan 😄
A következõ péntek 13-as matáv reklámra már neveztem a lenti sztorikkal 😊)))))

hacsak nem valami betonárok...

Sir Quno Jedi
Te kis árokparti-parti párti !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Naná! Az árokban nem szégyenül meg az ember holmi visszacsapódó rókakomától, az árokban a magány az úr és nem a kárörvendõ haverok, az árok kényelmes és elringat, az árok maga az anya!

aabyssx
szitu: autópálya, elöl lehúzott ablakok (3 ajtós kisauto). Haver a hátsó ülésrõl az elsõ ablakon igyekezett könnyíteni. A huzat szépen körbe is vitte... 😞

www.youtube.com/aabyssx