A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

true eclectic
engem leginkább az lepett meg, ahogyan nyilatkoztak a ZTE-s futbalisták a meccs után. Nagy arcoskodásra számítottam, erre rendkívül visszafogottan és szimpatikusan viselkedtek. Egyébként szerintem, amit a MU ellen mûveltek, az hosszú-hosszú idõ óta az elsõ "nyugati színvonalú" foci volt. Nagyon fogom sajnálni ha a visszavágón kikapnak, ezért a csapatért tudnék "rajongani".
mohus
Mike!
"640x480 kb 4-5 éve ment pc-n"

és okosan visszakérdezve..."hány bites a géped?" felesleges ezekkel dobálózni...amikor a programozókon múlik minden...

bátyám fél éves gépe...p4 1.6ghz gef2mx400...colin 2.0 akad rajta...tudom másnak nem...de az én szemem a GT3 hoz szokott...engem az marhára zavar pl.. ha a közeli földút marha éles...és az 5 méterre lévõ tök homály..amikor pedig haladsz elõre és a hátrébb lévõ homályos út élesbe megy át...megröccen a gép egy pillanatra és ekkor még egy vak is látja, hogy itt bizony mirõl van szó.
A PC-s V-syncrõl nem is beszélve...ez az effekt amikor a derék PC félbe vágja a képet....gusztustalan...

és ez a GT3...TV kell hozzá és egy PS2...nem árt egy kanapé egy kormány és egy jó HIFI a teljes élvezethez...60FPS stabilan (nem 120 és 0 között inog...aminek átlaga 60) csillog villog...az autókon pontosan a környezõ táj tükrözõdik..170 autó és 30 egynéhány pálya...Yaristól a Rallye-n
keresztül a F1-ig...
1x érdemes megnézni....

ettõl a PC még mindig nagyon jó bizonyos játékokhoz...de ami konzolon jobb és érdekel...azt azon érdemes nyomatni...és nem küzdeni a patchekkel...driverekkel stb.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Unknow
Hát hétköznap én edzésen vagyok szal nem fog menni habár majd elválik😊))))Figyu ICQ számom ott van a nevem mögött szal ha neked is van majd keress rám és akkor majd tudok szólni neked ha van ilyen parti😊Na most megyek álmos vagyok...
Bye és kösz a HL partit
Rincewind
Az lol volt, épp megnyomtam az idõzítõt és már jött is a rakéta 😊))
Na ilyet lehet majd még rendezni! Akár hétköznap délelõtt is, melóhelyen is van HL-em! 😉
Unknow
Az tényleg jó pofa volt😄DD egyébként kurvára meglepõdtem😊)))))) Mivel szép nagy monitoron át láttam az egészet ezért szépen közelrõl láttam a pofámba lévõ shotgunt😄DD Mondjuk nem volt rossz az se mikor kinyirtuk egymást😊))))
Rincewind
Szóljatok és jövök! 😊
Amúgy legjobban az tetszett, mikor futok utánnad, te meg leesel egy lyukon a bunkerbe, de nem érlek utol! Bunkinak csak egy kijárata van, na mondom akkor megvárlak az ajtóban, egyszer úgyis kijössz, úgyhogy shotgun elõ. Ahogy kinyílt az ajtó csak egy dupla lövés kellett és... kunc 😊)
Akkor nem ijdtél meg? Én tuti ugrottam volna egy hátast! ;DDD
Unknow
Igen?😊)))láttad volna azt,hogy mit csinált a gépem a második pályán😊)))Olyan volt ,hogy fordultam jobbra...nem ment...oké mondom le van szarva...nyomom az elõrét...nem megy...mondom mi a fasz van??? Aztán rá 20mp-re megtörtént minden mozdulat amit bevittem😄DD Valamelyik srácnak aki bejött túl nagy volt a pingje... Azért kurva jól játszol BAZ😊))Majd még nyomunk partit?😊Sztem Martin is benne lenne... 😊
Rincewind
Mákod volt, ha az elején nem megy fel a pingem 4000-re, nem nyersz! ;DDD
mohus
Mike!
"és CIV van?"

ha hiszed, ha nem még a SIMS is kijön ps2-re...de minek😊...PC-n jobb azt játszani...
mondom ,hogy a PC-Konzol páros a nyerõ😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az az igazság hogy én a zagrábi elsõ mecsen valahogy másnak éreztem ezt a ZTE-t mint a többi magyar csapatot...passzoltak helyezkedtek futottak😊teljesen meglepõdtem....én ezért nem írtam le õket...az E-ON os poló megtette hatását...ettõl függetlenül valószínû nem jutnak tovább, de legalább mindent megtettek és ez a magyar focikedvelõnek ebben a szegényes magyat focivilágban már a mennyország...

a zsidraja RTL Klub már egybõl lecsapott a témára...ahelyett,hogy csendben örülnénk az eredménynek...mindenki tudja ,hogy ez mit jelent..nem kell itt a csatár gyermekkorát elemezni, hogy az ötösön belül eltalálta a labdát...

true eclectic
f@szért lehet ide beírkálnia regisztrálatlanul, minden jött-ment-nek ??? Ezen azért változtathatna valaki....
mohus
az ahol a legtöbbet eladott konzol nem lesz kiállítva?😊

mohus
blasta!
"Most ez hogy jön ide????
Egy PC jóval drágább mint egy konzol....
Anyagi probléma?? Ha lenne rá pénzem akkor sem vennék konzolt, mert csak állna a sarokban! Egyszerüen kidobott pénz lenne!"

aham...meg kell hozzá egy nappali egy jó nagy TV és egy jó Hi-Fi..dolby minimum...nomeg ha ultracool akarsz lenni eredeti játékok...

én azon a véleményen vagyok hogy konzolon játszani drágább...mivel azon csak játszol max DVD-zel...egy PC-n meg sokkal többmindent megtehetsz ergó jobban megéri az árát...csak olyan körülményes ez a felhasználás..pl..nem építheted a nappalidat egy PC köré, mert gusztustalan, hangos és a legtöbb hétköznapi ember nem tudja kezelni...mert lefagy és installálni kell. A játékokról nem is beszélve...mert van olyan amit PC-n és van olyan amit szigorúan csak konzolon érdemes játszani

de ezt már annyiszor leírtuk😊....

szóval marad a PC-konzol páros....ahogy a konyhában is elfér a kávéfõzõ és a vízforraló egymás mellett

true eclectic
Nah, azért igencsak jólesett hogy mi nyertünk.....azért a visszavágón biztos elkenik a szánkat... (tudod, örök vesztes vagyok....úgyhogy biztosan tévedek.. ) 😊)
CHEAPBOY
Jossz holnap a MOM parki fesztivalra?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Itt vagyok en mondd mi a banatod ha a GC bizniszre gondolsz en volnmek az embered ugyis en intezem azt GTC csak a kizvetito volt.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
"Majd integess a tv kamerák felé !! 😊 Úgyis nagy cumi lesz a ZTE-nek....én ilyenkor az egyértelmûen jobb csapatnak szoktam szurkolni....akkor legalább nem ér csalódás. 😊A MU meg legalább megérdemli a gázsilyát... "

na eclectic ezt megint megetted😊hiába vannak örök vesztesek....múlkor unknown miatt sírtad el magad...most jöhet a MU😊

Aloha!
hiába üldözlek GC?!!!😊)
sose vagy itt😊)
Rincewind
ok 😊
Rincewind
Leállítottad?
Unknow
Na Rince gyere vissza csak volt egy kis probléma a programmal szal újraindítottam.Elég zavaró volt a játék jobb felsõ sarkában lévõ options menü😊
Unknow
NA oké várlak😊Csak ne ZTE néven gyere mert akkor egyértelmû a sorsom😊)))))))
Rincewind
megyek 😉
Unknow
NA kész a game!Jöhetsz😊)))Aztán meglátjuk mit tudsz😊
Unknow
Ja!😊))))))
Ip majd ahova csatlakozz:
213.222.156.171
Majd szólok mikor gyere!Egy pill és kész😊
Unknow
Vicc:

Szõke csaj elmegy az orvoshoz kivizsgálásra majd kiderül,hogy hamarosan megfog halni.

A nõ úgy dönt,hogy életében még utoljára szeretné magát NÕNEK érezni egy férfi mellett ezért felad egy hírdetést. A hírdetésre jelentkezik is egy férfi akivel másnap találkozik.Kinyitja az ajtót és meglát egy izmos,jó képû úriembert rózsával a kezében. A nõ nagyon örül,hogy ilyen jó pasit sikerült kifognia majd így szól:
-óó olyan jó,hogy itt vagy!Remélem Te igazán tudod velem éreztetni,hogy nõ vagyok!
Mire a férfi:
-Óóó hát persze bébi!Állj oda és várj

A pasi neki áll vetkõzni és a nõ elé dobja magáról a ruháját majd hangosan így szól:
-Nesze szajha moss és vasalj!!!!
Rincewind
Én meg nem tudok createlni proxi miatt, csak join-olni. Akkor ez akár mehetne is, nem? ;D
Unknow
HL-ben nem tudok Jointolni csak Crealni😞( Valami nagyon nem tetszik neki a Serail számommal pedig eredetibe van meg a game.
Rincewind
HL vagy valami mod esetleg?
Unknow
BAZ most ,hogy kimondtad a nevét megjelenik😊
Rincewind
''a tiedbe meg CSOCSO''

LOL 😊)))))
Unknow
Mindegy akkor majd szólóba ölöm nem sokára az orkokat😊))Egyébként nem rossz a logód tényleg😊Bár az enyém közelébe se ér😊Most nem azért de az én logómba Barbara Streisand van a tiedbe meg CSOCSO és hát mondanom sem kell,hogy melyik a szebb férfi. (Gy.K.Barbara Streisand)
Unknow
Jah jó vagy Te is😊)))Nyomassuk gec😊Mindjárt mondok neked egy IP-t😊
Rincewind
Ja nem jó, nincs patchelve és most nincs kedvem keresgélni. 😊
Rincewind
Enyém szebb! 😄
Rincewind
W3 esetleg mehet, ha jó vagyok én is... 😊
Unknow
Kiakar velem játszani egy Warcraft3-at vagy egy Empire Earthet?😊Unrealra is vevõ vagyok😊))
Unknow
Rendezzünk logo versenyt!!!NYERTEM😊
mohus
hát hogy egy jót jatsz😊

mohus
jó estét

Rincewind
Mostmár jó. 😊
Rincewind
Nem jó a kék... 😛
Rincewind
Logo próba...
Mike at home
bazz meglattam a diszkofenyt, es most hanyok

boaaaaaaaaaaa

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Ja egyebkent PC melle minek meg jatekkonzol is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
- PlayStation 2 - 79,840 / (2,453,257)
- Game Boy Advance - 49,585 / (1,520,774)
- GameCube - 12,109 / (553,862)
- Wonder Swan Crystal - 6,362 / (59,827)
- PSone - 4,438 / (178,907)
- Xbox - 3,826 / (255,532)

khm.. miylen 5 ezer?:9 12 ezer😊)) x meg sehol...
CSOCSO
csak tennéd má meg! akaszd fel magad!😊
ROFLMAO😊

Jaja😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
nah bye majd jövök..