A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"640x480 kb 4-5 éve ment pc-n"
és okosan visszakérdezve..."hány bites a géped?" felesleges ezekkel dobálózni...amikor a programozókon múlik minden...
bátyám fél éves gépe...p4 1.6ghz gef2mx400...colin 2.0 akad rajta...tudom másnak nem...de az én szemem a GT3 hoz szokott...engem az marhára zavar pl.. ha a közeli földút marha éles...és az 5 méterre lévõ tök homály..amikor pedig haladsz elõre és a hátrébb lévõ homályos út élesbe megy át...megröccen a gép egy pillanatra és ekkor még egy vak is látja, hogy itt bizony mirõl van szó.
A PC-s V-syncrõl nem is beszélve...ez az effekt amikor a derék PC félbe vágja a képet....gusztustalan...
és ez a GT3...TV kell hozzá és egy PS2...nem árt egy kanapé egy kormány és egy jó HIFI a teljes élvezethez...60FPS stabilan (nem 120 és 0 között inog...aminek átlaga 60) csillog villog...az autókon pontosan a környezõ táj tükrözõdik..170 autó és 30 egynéhány pálya...Yaristól a Rallye-n
keresztül a F1-ig...
1x érdemes megnézni....
ettõl a PC még mindig nagyon jó bizonyos játékokhoz...de ami konzolon jobb és érdekel...azt azon érdemes nyomatni...és nem küzdeni a patchekkel...driverekkel stb.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bye és kösz a HL partit
Na ilyet lehet majd még rendezni! Akár hétköznap délelõtt is, melóhelyen is van HL-em! 😉
Amúgy legjobban az tetszett, mikor futok utánnad, te meg leesel egy lyukon a bunkerbe, de nem érlek utol! Bunkinak csak egy kijárata van, na mondom akkor megvárlak az ajtóban, egyszer úgyis kijössz, úgyhogy shotgun elõ. Ahogy kinyílt az ajtó csak egy dupla lövés kellett és... kunc 😊)
Akkor nem ijdtél meg? Én tuti ugrottam volna egy hátast! ;DDD
"és CIV van?"
ha hiszed, ha nem még a SIMS is kijön ps2-re...de minek😊...PC-n jobb azt játszani...
mondom ,hogy a PC-Konzol páros a nyerõ😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a zsidraja RTL Klub már egybõl lecsapott a témára...ahelyett,hogy csendben örülnénk az eredménynek...mindenki tudja ,hogy ez mit jelent..nem kell itt a csatár gyermekkorát elemezni, hogy az ötösön belül eltalálta a labdát...

"Most ez hogy jön ide????
Egy PC jóval drágább mint egy konzol....
Anyagi probléma?? Ha lenne rá pénzem akkor sem vennék konzolt, mert csak állna a sarokban! Egyszerüen kidobott pénz lenne!"
aham...meg kell hozzá egy nappali egy jó nagy TV és egy jó Hi-Fi..dolby minimum...nomeg ha ultracool akarsz lenni eredeti játékok...
én azon a véleményen vagyok hogy konzolon játszani drágább...mivel azon csak játszol max DVD-zel...egy PC-n meg sokkal többmindent megtehetsz ergó jobban megéri az árát...csak olyan körülményes ez a felhasználás..pl..nem építheted a nappalidat egy PC köré, mert gusztustalan, hangos és a legtöbb hétköznapi ember nem tudja kezelni...mert lefagy és installálni kell. A játékokról nem is beszélve...mert van olyan amit PC-n és van olyan amit szigorúan csak konzolon érdemes játszani
de ezt már annyiszor leírtuk😊....
szóval marad a PC-konzol páros....ahogy a konyhában is elfér a kávéfõzõ és a vízforraló egymás mellett
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
na eclectic ezt megint megetted😊hiába vannak örök vesztesek....múlkor unknown miatt sírtad el magad...most jöhet a MU😊
hiába üldözlek GC?!!!😊)
sose vagy itt😊)
Ip majd ahova csatlakozz:
213.222.156.171
Majd szólok mikor gyere!Egy pill és kész😊
Szõke csaj elmegy az orvoshoz kivizsgálásra majd kiderül,hogy hamarosan megfog halni.
A nõ úgy dönt,hogy életében még utoljára szeretné magát NÕNEK érezni egy férfi mellett ezért felad egy hírdetést. A hírdetésre jelentkezik is egy férfi akivel másnap találkozik.Kinyitja az ajtót és meglát egy izmos,jó képû úriembert rózsával a kezében. A nõ nagyon örül,hogy ilyen jó pasit sikerült kifognia majd így szól:
-óó olyan jó,hogy itt vagy!Remélem Te igazán tudod velem éreztetni,hogy nõ vagyok!
Mire a férfi:
-Óóó hát persze bébi!Állj oda és várj
A pasi neki áll vetkõzni és a nõ elé dobja magáról a ruháját majd hangosan így szól:
-Nesze szajha moss és vasalj!!!!
boaaaaaaaaaaa
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Game Boy Advance - 49,585 / (1,520,774)
- GameCube - 12,109 / (553,862)
- Wonder Swan Crystal - 6,362 / (59,827)
- PSone - 4,438 / (178,907)
- Xbox - 3,826 / (255,532)
khm.. miylen 5 ezer?:9 12 ezer😊)) x meg sehol...
So cry me a fuckin river, bitch!