A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Hmmmm.. ezt Te komolyan mondod?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Na ezzel a reflexel mehetsz is vissza😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

PyRex
Igen? Érdekes, a képeket játék közben csináltam, és futott 😊 Sõt, 1600x1200x32bitben is full jól megy, GF4 rulz! 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Laza
na miva bazze, sehol senki?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
huhh... gyorsan vissza a regi logom... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
HI EVERIBODRI...

megjottem 😊))))))

neked van konzolod?
CSOCSO
még csak ki sem probáltam a dia 3 at.. a rally az szép csak nem elég jó a fizika.. ( nem csúszik úgy ahogy kéne)
Lehetnenek tobszor ilyen rendezvenyek meg versenyek is,igaz en most nem neveztem de a DOA3-al meg nen is jatszottam.
CSOCSO
kár hogy a resi 1 bõl semmi nem látszott😞(((
a wavebird istenkirálycsászárság!! nem is veszek semmi joy-t amig nem lehet itthon kapni olyan 10 ért😊
abbol kell nekem vagy 4😊)
a következõ sokkal jobb lesz.. 4-5 gc.. és vagy 10 box
Igen nem volt rossz
CSOCSO
😊 igen én voltam, neked tetszett a tali?
Nem azert kerdeztem
CSOCSO
igen én voltam..nem löktem fel senkit nem ugattam le senkit hogy megverem stb..
CSOCSO
A MoMparkban szombaton te voltal Gorilla Wear-es poloban?
CSOCSO
leszedem meglesem
CSOCSO
😊)))))) ezt nem mondtad eddig😊))))))
CSOCSO
MIÉRT TE KIPROBÁLTAD????????
CSOCSO
TV SZEKRÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
nézd meg a lenti képet..hol áll az a motor annyi polibol mint egy toca 3 auto?? negyede az autonak az a motor!!! még 800*600 ban is el kell mennie simán közepesnél nagyobb látótáv mellett ami teljesen megfelelõ...
CSOCSO
ez a kép ezerszer szebb mint amit te lerondítottál!!ez a kép még szép is😊
CSOCSO
tv szekrény.. kb 1.5 méter magasan van a tv..tehát ha fotelban ülsz akkor szemközt.. és én nem 1 méterről nézek tv-t hanem 2-3 inkább 3...
CSOCSO
CSOCSO
akkor is hülyeség a kép.. nemtom mit kicsinyítettél le de nézd már meg a talajodat.. egy ronda szûrke lap az egész... mintha befestetted volna
CSOCSO
nah tessék itt van pyrex által berakott kép 640 be-n..látszik hogy amit te betettél ahhoz hozzányultál nagyon!
és ez a kép sem teljesen az igazi mivel nem ugyan az ha valamit ugy generál a gép hogy 640*480 vagy te fogod aaz 1024 et és összenyomod..mert az nem kicsit szétrondítja az egészet..és különben is.. ezt most széhúzhatnám 1024 be vissza mert éppen 1024 ben van a moncsim és így nem látom full screen ban a képet😞 vagy ha tudod állítsd a képernyődet 640 ben..azhem nekem 800*600 a legkisebb... szoval ez az egész ful hülyeség...

amugy meg szvsz közel nem fog olyan szarul menni mint egy toca 3.. azért az a motor kb negyede egy toca autonak!!!!! közel nem csillog ugy.. nem áll annyi polibol... stb
CSOCSO
na várjál csak mert ez amit beraktál nagyon fake
CSOCSO
ültem már GT3 automatában .. nagyon cool volt de olyat nincs kedvem venni😊))
és minden szobában a tv fel van rakva tv szekrényre szal nincs kedvem lepakolni onnan stb.. sokkal jobb a monitor ( nem a tv nél jobb hanem itt van elötted fél méterre) elötte a kormány felfüggesztve meg jo kis hátradõlõs székecském van..szal nekem ez így 10 pont..
UNREG
Lol, ez tényleg borzasztó ronda!!!

UNREG
Lol vazze!! méghogy csocso megrögzött pc-s!!! inkább megrögzött gc-s, nem tudtad?

Rincewind
Látom nem. 😊
Rincewind
HL-ezni nem akar valaki, kurvára unatkozok...
CSOCSO
nincs ps2-m és pc azért coolosabb it ülve a monitornál + kormány..egy kicsit realisztikusabb..és van jo kis székem ami olan lapos meg minden mintha egy sport auto ülés lenne😊) igaz pc-t azt kéne frissíteni😊)
CSOCSO
ps2 re sem volt semmi elsõ évben ahogy gc re sincs
CSOCSO
én már nagyon várom PC re..lassan el is kell vinnem szervízbe a kormányomat
CSOCSO
ha odébb löktem volna az embert akkor szolt volna hogy nem kellett volna.. ott állt 50 ember és ha csattant az ember akkor miért nem szolt senki?? hazudozó kis fasz vagy... na csá...léptem mert nem vagyok rád kiváncsi
CSOCSO
LOLOLOLOLOLOLmivan te voltál az és most sír a szád vagy mivan?? amugy megkértem az embert...
UNREG
megkérted?!? odéblökted, csak úgy csattant szegény!!

CSOCSO
Vagy azért mert GameStar magazinnal mentem be a rendezvényre?😊)))))))))))))
CSOCSO
miért voltam bunko mert azt mondtam hogy én azért nem nevezek doa3ra mert midnenkit elverek???
vagy azért mert megkértem egy embert hogy egy kicsit álljon odébb mert nem látom a haveromat miközben doa3 versenyt nyom??
lökdöstem az embereket? szép kis köcsög vagy hogy ilyeneket kitalálsz rólam
UNREG
nem vártam, hogy bármit elismerj, az ne a te szokásod! bunkó voltál és kész!! lehet, hogy észre se vetted, te már csak ilyen vagy!!!

CSOCSO
egyszer tolakodtam mikor éppen kou nyomta a doa 3 an és látni akartam de 500 an álltatok...és kou nak meg csíp nek mondtam hogy majd elverek midnenkit csak agyilag egy kis nulla vagy hogy felfogd hogy vicc volt..itt is ez megy..majd én elverek mindenkit.. de csak vicc.. de mindegy..az én pofámat kenték el???
miben te pöcs???
csíp vert el egyszer a rallyban.. ennyi..de akkor sem néztek minket sokan..volt pár 10 éáves kis fiu..bizti köztük vagy, vagy nemtom..

lökdöstem az embereket😊)persze😊
én beszéltem hangosan😊 végülis nem Kou kiabált as moziban hogy IGEN EZ A JETT SET RÉDIO..JKA NEM MERT EZ A GUN VALKYRE HJA D EMÉGIS S JETT SET RÉDIO..VAGY NEM??? stb😊 de én nem hibáztatom õt..
UNREG
hogy néznek ki azok a sprite nézõk??? erre vered a nyálad?!?

PyRex
Hehe, ebben teljesen igazad van, az ott felsorolt gépek közül raw poligons/sec-ben a PS2 odaver mindent, de ha rábaszunk 2 textúrát, meg 1-2 effektet, akkor a GC meg az XBOX a földbe döngöli. Nemtom miért a poligon/sec értékkel jön mindenki...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
künnyû másra kenni😊)
CSOCSO
az nem bafkula és nem is bufallo.. hanem Bunker 😊
CSOCSO
hja hja.. jó reggelt mindegykinek😊)
JÓ REGGELT MINDENKINEK!

So cry me a fuckin river, bitch!

MOM Ruléz😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
na jó akkor mentem és megváltom a világot Pikminben😊))))))))
Unknow
Senki nincs itt elvtársak?😊