A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"nekem is volt alkalmam konzollal játszani több évig egy 116 os rpojektoros tv-n.. hát amikor 2 en nyomtuk és minegyikünk nek akkora volt az ablaka mint egy külön álló tv az már igen komoly volt.. jobb mintha tûéles tv-n néznéd a 30 cm es kis ablakot😊"

Hát lehet hogy jó játszani rajta de csak ezért egy projectort venni? Merthogy tv nézésre gyakorlatilag alkalmatlan.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
király
narumon
"vegyél egy értelmes dvd lejátszót..."

Már van.. azon nézem az svcdket.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
Nintendo elvtársak jön a wreckless gc re
CSOCSO
ugyugy:? ugyanugy...
CSOCSO
nézzétek meg a katologust! ugyugy néz ki a sok virág a plazma tv ben mint a projektorosban!!!!
😊)))))))))))))))))))))))))))
CSOCSO
amugy nincs semmi bajom a plazma val kurva szép meg minden... tök ari hogy vékony stb... csak inkább veszek egy komoly kivetítõt mint nézzek egy 72 es plazma tv-n filmet..ami olyan 2-3 millio ft...
CSOCSO
nekem meg pana q-m lesz!!
CSOCSO
nekem is volt alkalmam konzollal játszani több évig egy 116 os rpojektoros tv-n.. hát amikor 2 en nyomtuk és minegyikünk nek akkora volt az ablaka mint egy külön álló tv az már igen komoly volt.. jobb mintha tûéles tv-n néznéd a 30 cm es kis ablakot😊
CSOCSO
vki tudja az igazságot😊 supra rulez😊
CSOCSO
mom ba digiális??? pfffff hát én ezt nem hangoztatnám.. mert nem jobb egyiknél sem
CSOCSO
beszélgethetünk elmondom milyen szép szinei voltak és miylen éles aztán elmondom mennyivel élvezetesebb volt 3 méteres projectoron nézni
Laza
egyesek meg milyen "hulyek", hogy nem merik ezt a sajat nickjukkel bebofogni... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
megneztem az Xes Shenmue 2 elozetest, ugy fest feltupiroztak egy kicsit...
bar en vegignyomtam az 1et (Japan, Usa, Eu) es a 2ot (Japan) meg DCn... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Nekem ilyenem lesz 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Irgykedj azzal a szar fekete GCdel, fujj!😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Ez nem lehet, hanem így van! (Ha nem is lefizette, de számára kevésbé kedvezõ lehetõségeket ajánlott pl. a játékok eladása után fizetendõ "license" díjra... 😉
(Így van ez még egy-két volt DC-s "sikerjátékkal" is... 😞

De a Shenmue-vel csinálta a legbénábban, hogy csak az US jogot sikerült megszereznie.

Szegény Nintendo is így próbálkozik, hiszen a fejlesztõknek szinte semmi más okuk nincs az új konzolokra fejleszteni. Hiszen már van egy bevált és nagyon elterjedt platform. 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Lehet még a háttérben, hogy az MS lefizette a Segát, hogy csak X-re jöjjön ki a Shenmue és folytatásai, ezt nem tudom, de geciség lenne!!!

aabyssx
Ebben is van valami, mer' aki végigvitte a 2-t, a végén láthatta egy video-ban, hogy a Saturn-os verzió hogy állt.
Lehet itt hivatkozni üzletre, pénzre meg kockázatra, de azt nem végig csinálni és kiadni a Saturn-osoknak nagy rohadékság volt... 😞

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Hát, a folytatást csak a Sega makacssága hátráltathatja, semmi más!! Tessék megcsinálni PS2-re, ott nincs kockázat!!

aabyssx
Én még az istenkonzol DC-men végigjátszottam az elsõ és a második részt is 4x (!!!), úgyhogy engem sem érdekel különösen az X-es változat.

Csak sajnálnám, ha ez a hülyeség hátráltatná a folytatást... 😞

Habár a PS2-es verziót még lehet, hogy meg is venném. (...hiába tudom kívülrõl az egészet 😊

BTW elvileg valami minimális grafika tuning lesz. Ryo-n javítanak valamit, mégis csak õt bámulod végig... 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Nem fos az, csak kevés rá a jó játék, az igéretekkel ellentétben 😞((((

UNREG
Állítólag az X-es S2 semmiben nem fog különbözni a DC-stõl. Esetleg beraknak még egy-két videót, de más semmi, még a grafikán sem javítanak!! 😞(((
Én már DC-n végigvittem, így hát nem izgat különösebben az X-es version.
Ha meg nem fogy az X, legfeljebb megcsinálják PS2-re vagy GC-re.

Most az Onimusha 2-t már mindenki végigvitte, vagy még senki, vagy mi van? 😊
Mert ha annál jobb a The Thing, akkor nagyon-nagyon-nagyon elégedett leszek!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Martin576
GYEREEEEEEEEEE!

Martin, mehetek?
aabyssx
Ettõl félek egy kicsit... Ha a Shenmue 2 a béna Box eladások miatt nem lesz sikeres, az veszélyeztetheti a sorozat folytatását.

Ami nagyon-nagy kár lenne... 😞

(Rohadtul nem érdekel az X sorsa, de a Shenmue-t sajnálnám... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Laza
ott indul a dolog, hogy ha valaki tudja, hogy milyen elven mukszik a vetito, a projektoros TV es a plazma, nem beszelne zoldeket... 😊)

Blasta
Szasztok!

A pc-s játékoknak nem áldozott ám le!!!!!!
Hááááááááá

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

D0C
Bugatti, Ferrari? Hogy mondhatsz ilyet csocsonak? Supra!

UNREG
Peched van, mert már volt alkalmam összehasonlítani a kivetítõt a plazmával és az utóbbi gyõzött kiütéssel!!! Sõt a haveromnál, ahova PS2-õzni járok át, szintén egy plazma van és gyönyörû a képe, ilyet kivetítõn soha sem fogok látni.
De errõl tényleg kár vitatkozni, ez olyan, mintha azon veszekednénk, hogy Bugattit vagy Ferrarit vegyünk a következõ alkalommal 😊)))

Rincewind
Nem tû éles. Csak simán nagyon szép volt a képe. Csak a plazmánk árából meg tudnánk venni hozzá a távirányítót... 😄
Laza
milyen mozi?! mert nem mindegy... 😊
ha megfigyeled a moziban sem tu eles a kep...
max a Digitalis moziban... (mondjuk en a Momban neztem meg a SW EP2ot, es nem volt tu eles a kep😊

Laza
nem a felbontas szamit, hanem a kepminoseg... viszont a kepminoseg fugg a felbontastol is... 😊

nem veletlenul hasznalok kizarolag RGB kabelt minden konzolhoz... 😊

ajanlok egy teszt filmet: Bogar Elete (DVD)...
nezd meg mondjuk egy HDTVn majd egy kivetiton, akar egy projektoros TVn, utana beszelgethetunk a temaban... 😊

CSOCSO
vegyél egy értelmes dvd lejátszót...
narumon
"Hogy miért kell? Digit kamerával szépen beviszem az anyagot és arról ba*zott jó minõségben lehet VCD-t csinálni. Mivel olyan kemény a felbontás hogy egy óra anyag 13GB. Így franyán tudnék archiválni. A videómat meg kib*sznám a kukába.Ha vki tud vmi hírt arról hogy PS2-re lesz-e VCD lejátszó azt megköszönném. "

Ajánlom a VCD helyett az SVCD formátumot. Ég és föld a kettõ. Ha veszel asztali lejátszót SVCDt mindenképpen tudjon!!!

CSOCSO
sirály
CHEAPBOY
Jottek eredeti:
Stuntman, Toca Race Driver, V rally 3 ismet van, Soldier OF Fortune.
[email protected]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
kár hogy montírozott a kép
CSOCSO
náald a felbontás számit??
nem a felbontásról beszélünk hanem arrol hogy egy pülazma tv árárt olyan projektort kapok amivel 3 szor királyabb videozni vagy játszani..nekünk is projektoros tv-nk volt.. igaz nem volt olyan szép mint a legtöbb plazma tv a media marktban.. de halálosan le****om mert sokkal királyabb nagyobb tv-n nyomni!!!
Rincewind
Én láttam olyan kivetítõt egy bemutatóteremben, ami olyan volt, mint a mozi. Csakhát 4 plazma árába került... 😛
Laza
kivetito Vs. plazmaTV... hummm...
a hulye is tudja, hogy a kivetito nem er a nagyfelbontasu plazmaTV nyomaba... 😄
nemhogy a projektorosTV-k... ez viccnek is rossz... 😊

Rincewind
Hát ez nem ilyen egyszerû, mert ez egy elég komplikált helyiség, de ezt most hagyjuk! 😊
CSOCSO
amugy meg:
ilyet aakrok!!!árghh!!
CSOCSO
akkor dobjátok ki a héázimozi szakbarát bcsit mert fel kell tenni egy szalagfüggönyt és csumm sötét van a lakásban.. h sok pénz van a háznál motoros szalagfüggöny és még felállni sem kell 😊
Rincewind
Ez sok mindentõl függ!
Vannak helyiségek, amibe (fõleg a fényviszonyok miatt) nem lehet projector-t rakni. Akkor meg már jobb a plazma.
Igazából elõször nálunk is úgy volt, hogy projector lesz, de aztán (nagy szerencsére) jött egy ''házimozi szakbarbár'' felmérni a terepet és megmondta, hogy a projector rossz választás lenne, mert nem lehetne normálisan látni. Ahhoz tényleg külön helyiség kell, hogy normális minõségben tudjon kivetíteni. Plazma meg bárhol gyönyörû képet produkál! 😊
egyetlen baj velük, hogy kicsi az élettartamuk és ehhez képest drágák... 😞
Martin576
Most jáccom, tök szép! Jól irányítható, meg minden. De a többiek nem engednek nyomulni, mert arra a kurv@ Auto Modellistára vannak ráizgulva.. 😄

CSOCSO
mindegy szerintem ezen ne kezdjünk veszekedni..
nekem jobban tetszik az ha projektoron nézem 3 méteresen tû éles és gyönyörû szinekkel..mivel van ilyen kivetítõ..és kb annyi mint ez a plazma
Rincewind
Hát TV-be nem vagyok perfekt... 😊)
CSOCSO
3-4 méterrõl nézem és 10 pont mint a moziba... és 4 milláért olyat kapsz ami majdnem olyan jo..és ki faszt érdekelnek a szinek üjjé be egy profi kivetitõ elé aztán egy szép szines 72 es plazma elé.. valyon melyik a jobb?😊)) én még egy plazma helyett is projektoros 132 es tv-t vennék.. amugy meg venni kell szalagfüggönyt és akkor behuzod ha nappal van és tök cool
CSOCSO
jó reggelt al ma lesem meg in theaters the biohazard