A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hja😊 most meg blöff azhem
FREAK
a végén egy fasz van, nem?

Riszpekk

Moby
Lehet,nekem ott tûnt fel.És mégis mi?

Adversus solem ne loquitor

Gery1980
Többször is be vannak vágva képek a film közben.

Moby
/durván off

Ha jól emlékszem többször szóbakerült itt a Fight Club.Nemrég láttam az HBO-n is,és feltünt,hogy a végén be van vágva vmi 1-2 frameig.Nem tudtam azonosítani mi volt az,de a filmben szóbakerül egy hasonló dolog,persze lehet hogy csak én vagyok ilyen gonosz 😊Ha vkinek megvan,esetleg nézze már meg,mi az.

U.i.:Bocs,hogy ide.

Adversus solem ne loquitor

CSOCSO
ehh végre valaki😊
CSOCSO
komoly😊 azé egy 10-20 ezer hozzászolással arréb eddig már 150 hozzászolás érkezett😊 eskszöm simán elmehetek kanárira és még nem is kell keresnem netcafér hogy nehogy lemaradjak valamirõl..abba sem halnátok bele ha megkérnélet titeket hogy várjatok meg és ne írjatok addig😊)
magus
na?😞

sorry hogy igynyagagtok mimindenkit de surgos😞

CSOCSO
1 - Sonic the Hedgehog - 41939
5 - Samus Aran - 41973

LOLOL ez a szép😊)))
ezt fél egykor néztem éjszaka akkor még kb 2-3% al vezetett a Sonic😊 én meg ideg voltam hogy a kis hülye Sonic kiüti Samus-t😊 hát nem ugy lett!!
CSOCSO
csummika
Gery1980
Csá all!

CSOCSO
hja
CSOCSO
te szutyoksuta lesd meg a lcasarts.com ot nem az van odaírva hogy GC hanem hogy PS2-GC!!!!
tehát képek a gc bõl és a ps2bõl..és eddig oylan grafikát ami a szebbik olyat eddig csak a GC nyujtott.. a ps2 meg a másikat tudja--de ezen nemtom mit kell veszekedni.. az egyik öregebb hw minta másik. .nem csoda ha a gc jobbat tud... de ha ti ezt agyilag zoknik vagytok hogy felfogjátok..
Akkor ma is pangás lesz....

So cry me a fuckin river, bitch!

Haggyad, csak egy unregelt ember aki alíg várja hogy flémeljenek😊

CSOCSO
talán még a ps2 introja is csak egy video lesz gc grafikával..😊)))
CSOCSO
nesze csak neked star wars ps2 szinten: lesd meg hol vannak olyan texturak mint a gc verzioban aztán ugass öcsisajt!

nesze neked gyönyörű csillagromboló meg a a sárga gyönyörőséges texturázott poligonhalmaz milyen szép!! mutass rá arra a képre a ps2 verzioból ami szebb!!!
CSOCSO
gunman fasz te meg gondolkodj mielöt írsz és nézz meg pár GagyiStation 2 képeket ebből a játékból!
CSOCSO
de szar neked😊 csumm
Lefalább reggelve lenne!
Ja egyébként új szokásom hajnalban vagy kora reggel felkelni😊)
Mindenkinek kellemes hajnalt!!!😊

magus
ööö

okositom?

CSOCSO
nah aludjon mindenki jobbanságosan😊
CSOCSO
nem is tudom mit mondjak.. talán ezen látszik hogy már GC verzio😊

CSOCSO
kveszt for me...de arra sem kapsz holnap délitán elött választ.. amugy meg van emailom oda nyogodtan ír6c
CSOCSO
LOL akkor ps2-n leárkádosították az autot ugyanmis én ugy pörgetem neked az autot ahogy akarom.. és nem igazán arcade.. dehát pc-n még csak 70-80% nál tart...
CSOCSO
ehha fej😊))))))))))))))))))) komolyan nyomja a minikonzolos barátunk😊)
mohus
és Alex😊bibibi...
csak nekem van meg...ez ingame kép és nem prerenderelt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát a GT-t nehéz megverni....de próbálkozni lehet😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na majd ha a PC-sek megkapják egy év múlva..istenijó lesz nekik😊és erre verik majd a nyálukat..ala GTA3...😊))

mohus
laza...akkor ez nagyon bejott neked...

Nagy a pangás, de a telefonod néha vedd fel^^

magus
akkor ha kint veszek ps2-t az palosat sehogysem jjatszik le?

es xboxl m,i a helyzet?

Gery1980
Csá csipike!Mi a helyzet?????Mi van a telcsivel?Mostmár nagyon fontos lenne.Jövõhéten megveszem az újjat és tudnom kéne számíthatok-e rád?

Rincewind
533Mhz, 384 mega, Gef2. Full max detail, 800*600 teljesen akadásmentes, szvsz stabil 30 fps! 😊
Persze ez a gép már nem éri meg a teljes verziót... 😄
magus
mármint hogy az achuippeles amit itthon megcsinalok az viszi a kitnit es az itthonit is?

PyRex
Na leszedtem a No One Lives Forever 2 DEMO-jának a DEMO-ját (ez komoly!). Mit mondjak: Max Detail-hez az ajánlott konfig: 2GHz P4 + 128MB GF4 Ti 4600. Nekem van: 933MHz TB + 64MB GF4 Ti 4200.
Ezzel a konffal 1600x1200x32bitben, Max Detailen állatmód játszható! Persze ez csak 1 kicsi pálya, gondolom a véglegesnél le kell majd vennem 1024-re :-)))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Ja, izé: jó reggelt!

PyRex
...és mióta fejlesztik... :-)

PyRex

cloudff7
Martin bácsiiii!!!

Esküszöm nem kötekszem és semmilyen hátsó gondolattól mentesen kérdeznék vmit. Annó amikor a Shenmue megjelent, nekem és sokan másoknak jóval elötte megvolt ahogyan mostanában mondjátok japáni nyelven. Én mint az állat nekiestem, annyira tetszett. Térképet szerkesztettem, japáni bötüket rajzoltam le(amikor a telefonba a megfelelõ választ kellett megadni).Akkor úgy döntöttem hogy a második végigjátszásnál jegyzetelek és csinálok egy irományt belõle.Ezt el is küldtem neked,floppy-stúl,térképestól,leírásostõl. Megkaptad te azt? Ajánlva adtam felúgyhogy vki átvette a cégnél! 😊
Tényleg semmi harag vagy akármi nélkül, csak kíváncsi vagyok hogy olvastad-e?
CSOCSO
Jobb reggelt mindenkinek😊) Kou neked mennyi bajod van?!?!
Én tudnk még vagy 3-4 orát
Jó Reggelt Vietn..öö..izé Magyarország!!!!
Francba nem tok alunni😊

ööö
chippelés kell, olyan ami viszi az import cuccokat is

magus
valasz senki?😞

CSOCSO
nah joéjt all mentem mert 7 kor kelek... blahh... bye majd jövök este..
CSOCSO
ehhhhh csummi testvér.. békásiakkal szorakozik a kis kurva.. majd jön az ide😊
Laza
a harcrendszer is nagyon jo, es egyeduallo...
eloszor kijelolod az ellenfeleket, melyekre egy egy gomb jut, majd ezekkel tamadod oket... (max 3mat tudsz kijelolni, de jonnek neha 10en is😊
igy a harom kulonbozo gombbal tudod oket felvaltva utlegelni... (pl utsz valakit, de kozben a masik kijelolt a hatad mogul tamad, csak megnyomod a hozzarendelt tamadast, es "hatracsapsz" neki egy faszat😊
kirr...

ohhh... mar az 5. rofoges errol... leallok.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
bar kenyer biztos nem volt hozza... 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
mar nem ehes... megette az annyat... 😊))))))

Laza
ahhh... iszonyat kemeny combok vannak, es mindig kiabalja a nevet (matrix effektel😊.... allat... 😄

Dj N-Ice
Na csumi Nagycsocso... ezekszerint Te még lemaradtál az oktatásról... Neked is elmondom röviden a dolgokat... Le lehet jönni az utcára vagy áthívlak hozzánk vagy én megyek át és meg lehet beszélni élõben én nem félek... Szerintem ha látnád Csocsot akkor lheet hogy egy pöce gödörkéne neked mert még az agyad is kiszarnád ha tudnád kinek irogatsz... Amugy meg a Te anáyd tegnap keresett engem mert el akarja adni a gépedet egy 20-asért mert nincs kenyérre nálatok pénz...
megvegyem?
akarsz enni kisköcsög?

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))