A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
ez miert a PS2ot minositi?! ezt megint nem ertem... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
kivancsi lennek, hogy akkor hol van az a rengeteg PSX... 😊 (mert ugyebar ez volt a "legdivatosabb" kozol az orszagban😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mohus
csak a kódmesterek siettek😊
Yamauchiról kellene példát venni...2-3 évig "eltökölt" a GT3-mal. Még akkor sem adta ki amikor kijott a ps2😊 mer tnem látta elég jónak😊

tök jó volt az elõzõ éjszaka😊a gyerek 2 orat sirt...most alszik😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
ehh ps2 re ennyire szar lett?😊)))
Ma volt szrencsém kipróbálnia a TOCA Ratyi Race Drivert...hát mitr ne mondjak...gagyi, grafikailag erõs közepes, a törés sucks ezerrel...

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
amugy megs zedjétek le az Actor techdemot a hardwiredrõl! nagyon zoral az a kis szar
CSOCSO
ot van nes snes az is konzol.. akkor meg a nintendo vezet😊
Oks, én várok, majd írd meg hogy mikor ttudunk akkor személyesen beszélni

Unknow
Mert a GB az valójában már egy külön kategóriának számít és ezért külön emlegetik a többitõl... Így pedig a Sony vezet.
CSOCSO
ehh én is ezt gondolom de akkor minek emlegetik lent azt hogy ez azé van mert a gc olcsobb a többinél amikben dvd van stb.... nah mindegy 😊 de akkor meg minek mondják a nagyvilágban azt hogy a sony vezet amikor nem? mert a nagyvilágban ugyanígy több nintendo van mint sony konzol!!!
Unknow
Te nagyon buta vagy!Abba nem csak a GC tartozik bele!GBA,GB,N64,SNES stb... szal minden amin NINTENDO márkajelzés szerepel!Elõbb értelmezz aztán szólj be😊))
CSOCSO
olvasd el te hülye a cikket!
CSOCSO
sziasztok a silent hill 2 höz kéne segítség!!!!!!!!
109 szobát nem találja az ismerõsöm..
hotelban van és ott megvan neki a hotelszobáknak a térképe és valahol azt írja a agmezban hogy menjen a 109 szobába az érméért menjen el.. nah hun va'?? kösz a segítséget!
CSOCSO
sziija Martin bácsi
Martin576
Van ez a Dead to Rights Xboxra. Szerintem elég komoly. Bárcsak a Max Payne is ilyen lenne a PS2-n! 😞

Mostanában nagyon jó cuccok jönnek Xboxra...

Martin576
Épp próbálok rájönni kinek adtam kölcsön, pici türelmet kérek! 😞

CSOCSO
több pc van itthon de több konzolon játszanak mint pc-n... és ha jo lértettem akkor 44% érte el a 18 évet!!! ez konzolon is ekörül van szal azt sem mopndhatjátok ezentul hogy a konzol gyerekes😊 pc-n ugyanugy játszanak gyereke! sõt ott több is a gyerek program hisz direkt 3-4 éveseknek is készül játék pc-n..
CSOCSO
ez még idén volt:
juliban
Míg a világpiacon a Sony PlayStation 2, a Nintendo GameCube és a Microsoft X-box küzdenek egymással, amelyek közül a Sony kb. 30 millió eladott darabbal büszkélkedhet - többel, mint a másik két gyártó összesen -, addig a Magyar Infokommunikációs Jelentés szerint a hazai piacon a Nintendo rendelkezik a legnagyobb részesedéssel. A magyar háztartások 8 százalékában, mintegy 300 ezer háztartásban található játékkonzol közül minden másodikon, vagyis mintegy 150 ezer készüléken Nintendo márkajelzés szerepel.

nah most mondhatjuk azt hogy mert benne van a snes meg a gb sorozat.. de lejjebb az oldalon ezt azzal magyarázák hogy a gc olcsobb mint a többi.. akkor itthon még is több gc van mint ps2:??LOL!!
de ha tévednék és ök is akkor is külföldön ugyan ez a helyzet!! külföldön is több nintendo cucc van mint ps1 és ps2 együtt!! szal külföldön csak a gc vel mérik eggyütt itthon meg mindennel?? lehet de akkor nem beszélnének arrol hogy a gc miért fogy jobban..
amugy meg leírják azt is hogy a ps2 meg azé cool mert a 35 % eredeti gamez a többi másolt gamez😊

olcso..csak a gamezok nem azok😊
CSOCSO
a banjoo is donkwy féle.. 1-2 gamez van ami nem olyan pl a conker meg a pd.. a többi minde gyerekes ( ps2-s emberek meg a pc sek állítják ezt!!!!) de senki nem a conkerra meg a banjoo ra van rákattanva!
Hi!
A Shop Stoppal hogy álsz?

nem igazán...

a conker, pd, banjo rare-találmány, van a tarsolyukban még kijátszatlan kártya a többi pltformra is 😊 starfox és donkey tuti nem lesz már gépre, csak nintendo-ra. így van ez rendjén 😄

CSOCSO
ha nem rokás meg donkwy kong akkor mi?? csak ilyen gamezok vannak a rare tõl..na meg PD... ami más.. de ezek azok a gamezok amibõl látszik hogy a rare 10 pont..tehát a gamez 10 pont... és honnan gondolná vki hogy a rare 10 pont ha nem a 10 pontos gamezokbol?? érted ugye?😊))
sztem nem rád gondoltak

CSOCSO
... 😊
rare rulez!
persze ps2-re biztos nem "kisrókás" játékot csinálnának 😊 fõleg mert az nintendo-ingatlan... ahogy a donkey kong is

CSOCSO
ok, hívom!😊)))))))
D0C
Még nem láttam senkit, aki a rókásra verte volna...😊)))

CSOCSO
addig szarakodnak mig minden xbox fagyni fog meg felrobbanio meg leégni a sok bovli olcson csináltatott cuccal
CSOCSO
miért és amikor a ps2 ösök lefikázzák a gyerekes rokás gamezt hogy ez mennyire fos és amikor jött a hír hogy a rare ps2-n is lesz mindenki ugynígy verte a pöcsét...
aabyssx
De nem csak a kóddal, hanem minden "mûvészmunkával" is csak õk tudnak villogni... :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Vagy nem lusták, csak nem vállalják az ezzel járó kockázatot és (nem is keveset) több fejlesztési idõt... 😞

Hogy mér' csak a japánok? Hát azt nem tudom, de ez télleg' így van... :|

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Vagy nem lusták, hanem inkább nem képesek rá? Miért van az, hogy eddig csak a japánok voltak képesek tökéletesen futó játékok megírására ps2-n??

D0C
Az, hogy egy progi nincs rendesen megírva ps2-re, az nem egyszerüen version "érve", hanem sajnos így is van. Az esetek nagy százalékában lusták rendesen meghajtani a gépet, írnak egy átlag játékot és passz! A többiek miért nem képesek egy GT3 kinézetü autós játékot csinálni? A gépben benne lenne, csak lusták.

aabyssx
Nem azt írtam, hogy nem így van, csak ez az õ érve szokott lenni... 😉

Tényleg, mostanában hanyagolja a flém témáit. Pedig némelyik nagyon eredeti. 😄

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Csupa okosságot hordasz össze! Folytasd még, hagy röhögjünk!

persze, hogy úgy értette, "csak hat ugye penz beszel...." 😊

hja, a jó kis n64, mindenféle mozgó alkatrész nélkül 😊))

CHEAPBOY
Lehet ugy ertette hogy a technikai parameterit tekintve...😊))
Nem?😊
Mint jatek arr valo ja... meg a tobbi konzolra is csak hat ugye penz beszel....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

D0C
Nem kell ehhez Versionnek lenni. 😊))) Mindenki tudja, hogy szorított a határidõ, fiatal programozok dolgoztak a renderware-el és nem optimalizálták elléggé a progit. Az új részre megigérték, hogy kijavítják a hibákat és a grafikát is feldobják.

CHEAPBOY
nananaaaaa😊)) Amikor meg ilyenekkel talalkoztam akkor volt 40 a fejcsere.
NAlam az mar regesreg 27000ft.
😛PPP en ilyen helyet tudok😛

a mai ps2ok egeszen zizimentesek kivetel egy amivel a hetekben talalkoztam, R-es masina (szal a fejre nincs is panasz) de a dragam allandoan kikapcsol.... pedig mar ezerszer atneztek...
Gozunk sincs mi lehet a baja... szerintem ugy gyari hibas ahogy van...😞(((
pedig mar a fejet is lecsereltuk hatha az a zarlatos..😞
na mindegy vacakolunk meg vele.
szal erdekes allatfajta ez a ps2 az tuti.
Akit erdekelnek ps2 horror sztorik azok jojjenek el egy szervizbe .... a szervizesek egytol egyig utaljak a ps2ot a nagy megbizhatatlansaga miatt es a silany alkatreszei miatt....
Meg jo hogy en ezt nem erzekelem😛PP

"nem a ps2re valo"

valszeg ezért adtak el belõle 6+ millió darabot, igaz?

ki az a média márk? 😊

D0C
40ezer nálad! Az egy kicsit sok. Tudok helyet, ahol 32ezer.

CHEAPBOY
Nem nem en voltam...😛PPP
Hidd el nem csak a GC utalja a ps2ot😊
De en szeretem speciel. azert is van itthon 2 belole....😊 egy nem eleg.

aabyssx
Ezt mintha Version írta volna. 😉)))))

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
.............. messze van o ahhoz hogy most ezt o irta volna😊))
Direkt beregeltem most magam nehogy azt hogyjetek o volt szegeny feje...😊) Mert valoban hasonlo a sztajol😊)

Laza
Media Mark, meg meg valahol, nem emlekszem (ha jol toom😊

holmi jól-rosszult alkalmazott renderware engine volt a ludas 😊

D0C
Akkor te voltál! 😊))

CHEAPBOY
Nem o volt😊 Nem tunt fel regota nincsen itten?