A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ezt lementettem képbe😊))))))))
királyság 😊

versio
a ps2 egy nagy fos !!!
a sony kurva anyját

1 processzorral kifektetem a GS-t
akkor mi a lofaszt csináljak a többivel ????????

de még igy is jobb mint a töbii fos konzol
amugy a 75 millio polygon nem elméleti adat , simán kirakja , leteszteltem

aabyssx
Egy promo video-t láttam a PSM2 DVD-n is, úgyhogy nagyon oda vagyok érte. Lehet, hogy az elsõt is kipróbálom. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
AZ lesz, már van jó ideje szép nagy video az IGN-en róla !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PyRex
Hmmzz, ez kurvaszép, mondjuk a WRC2 sem ronda, de megint túl sok a csillogás. Nekem a MotoGP-ben is túlzás volt, ahogy pl. tükrözõdött a pálya esõben.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

aabyssx
Hmm... ZOE2... kiváncsi leszek, remélem nagyon jó lesz... ?:|

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
😊 jovanna
CHEAPBOY
Patkolj el.😊)))))))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
En real ciannak irtam nem Neked 😊)

CSOCSO
Nincs turok 3😊
CSOCSO
hát arrol nem tehetek hogy ps2-re szarul csinálták meg
CHEAPBOY
A new GC title a Konaminal remelem az Eclipse lesz amit Kojima mester csinal....

CHEAPBOY
NA nem tokolo mindenki csorgassa a nyalat a listara..😊))

Square:
Final Fantasy XII
Final Fantasy X derivative versions (Yuna and Rikku)
Final Fantasy I&II
Final Fantasy: Crystal Chronicle
Seiken Densetsu GBA
Unlimited Saga
Kingdon Hearts final mix
A new online title
A new action title

Sega:
Hundred Swords - online for PS2
Sonic Adventure 3 - listed for multiple platforms
Skies of Arcadia Legend
Sonic Mega Collection
Shinobi

Konami:
MGS2 Substance
ZOE: The 2nd Runner
New GC title
New online music game

Capcom:
Glass Rose - new multiplatform title
Clock Tower 3
Breath of Fire 5
Resident Evil Online
New online title
Resident Evil 0
Resident Evil 2 (GC)
Resident Evil 3 (GC)
Three new GC projects

Namco:
Venus and Braves
Time Crisis 3
New Tales game (GC)

Sony:
ICO team new work
Dark Chronicle

Enix:
Dragon Quest 8

Remelem lesz meglepi is😛

CSOCSO
XBOX ra a Sega GT
mivel régen lehúztátok most akkor jöjjenek az uj képek.. szvsz szebb mint a gt3... és itt is van elmosodott háttér de szebb mint a rallbyan... és ez a sebesség érzetes elmosodás 3 szor jobban néz ki..

bár már ez is sok😊
CSOCSO
Finom kis botrány az egyik japáni rádióadásban: Shinji Mikami, a Capcom nagyembere (Devil May Cry és Biohazard producer) csúnyán nekiment a Sony/Square párosnak. Mikami elõször a PS2 konstrukcióját bírálta: szerinte a Sony direkt rövid élettartamúra tervezi a Playstaionöket, hogy a játékosoknak két évente új gépet kelljen vásárolniuk - õ személyesen állítólag már mindkét PS-bõl a másodikat birtokolja, a CD-olvasófej gyors meghibásodásából kifolyólag. A Pléjstációkkal való leszámolás után Mikami-san az egyéb Sony termékeket (konkrétan a walkmaneket, pécéket és a népszerû Docomo mobilokat) vette célba, hasonlóan azok rövid tartósságát kifogásolva. A riporter megpróbált témát váltani, de emberünk folytatta, és a Square is megkapta a magáét: Mikami azon meggyõzõdésének adott hangot, hogy a játékokat vásárló nagyközönség bolond, mivel a Kingdom Heartsból lényegesen többet szólított magához, mint a a Capcom Biohazard 1 remixébõl (a Resident Evil Gamecubeos újrafeldolgozásáról van szó ugyebár), ráadásul az eddig 780 000 példányban elkelt KH egyáltalán nem éri meg a 6800 yenes árat. "Aura Purchase" - mondotta volt a Biohazard kreátora: a népek kizárólag azért adtak pénzt a Kingdomért, mert a barátaiknak teszett, és õk sem akartak lemaradni. Az interjú végén a rend kedvéért azért megenyhült a dühös japán: bocsánatot kért a Square-tõl, és egy "Csak azért vagyok csalódott, mert a KH lényegesen jobban fogy, mint a vele egy idõben megjelent Biohazard, noha a mi játékunk sokkal jobb minõségû, persze a Kingdom sem éppen rossz darab" körmondottal exkuzálta magát az elhangzottakért.
from 576.hu
CSOCSO
😊 aztán add el az x et vegyé gc-t
Welcome!
Vegyél normális kábelt hozzá, ha a gyárit kapnád, mert ég és föld a kettõ közötti különbség!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

UNREG
Köszi fiúk, akkor megyek, megveszem és belépek én is a PS2-es táborba szondaipsos legnagyobb örömére!!! 😊))

aabyssx
Jó ár. Vedd meg! 😊

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Venném, X mellé 😊))))

És ennyiért veszed? Megfogtad a "Messiah" lábát 😄

(komolyan: jó üzlet, ha veszed és nem eladod ennyiért)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

UNREG
A chip messiás vagy mi, a játékok közül 4-5 eredeti, igaz régebbiek, a többi backup.

CSOCSO
szerintem meg nem ér többet
Chiptõl függ. Neo-val korrekt, jobbal szvsz sokkal többet ér. No meg persze a játékok is megdobhatják, ha eredetiek vagy dvd backupok.

UNREG
Szasztok fijjúk! Egy alig féléves PS2-ért jó ár a 70ezer?? chippelve, 2 eredeti kontrollerrel, meg pár game hozzá.

CSOCSO
hogyne....
aabyssx
Igen, Csocso rendkívül objektív kritikáinak alapja ez az egyszerû érv szokott lenni... 😄DDD

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
de visszajátszásban is sok lesz ez a szar effekt... nekem nem tetszik.de mindegy.. nem R képeket akor nem iss láttunk? vagy mégiscsak gameplay közben ius elmosott ratyi... amugy meg azé használja hogy kímélje a procit
és 2d.
aabyssx
Ha a WRC1-hez képest egy kicsit is javítanak akármin, akkor már jó... 😊

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
de visszajátszásban is sok lesz ez a szar effekt... nekem nem tetszik.de mindegy.. nem R képeket akor nem iss láttunk? vagy mégiscsak gameplay közben ius elmosott ratyi... amugy meg azé használja hogy kímélje a procit
és 2d.
Gery1980
Csá all!

CSOCSO
hát nemtom csak oylat láttam ahol elmosodott szar a háttér.. és azért elmosott a messzi háttér hogy bírja a gép... ejj kvégülis jobb mint a köd...és a hátterek eléggé 2d-k voltak.. fák házak emberek..de csak képek.. lehet hogy szebb a videon.. és még supra sincs benne😊))))))
bár supra, az nincsen benne 😊))

nem játszottál a wrc-vel, ugye? 😊
a háttér tényleg elmosott, de ahogy közel érsz hozzá, kiélesedik, és kiderül, hogy az nem háttér (2d), hanem a pálya része (3d)! szvsz elég impresszív, és ha még ezt is fokozzák a wrc2-ben, akkor igencsak jól járunk 😊

Sir Quno Jedi
Neked is megvan a Nagy Révai Kocsis-Szótár ??? ;-))) Vazzeg az én példányom már rongyosra volt olvasva, amíg le nem nyúlta valamelyik tudásra szomjúhozó ! ;-))))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
meglestem a többi képet.. mit mondjak eléggé furcsa... szépek az autok.. a háttér szvsz eléggé csunya...
1) elmosott szar az egész ez nem effekt!!! ha meg ez effekt akkor nem kéne ezt a ratyi szart egész végig nyomatni mert néha jo hogy a háttér elmosott homály szar de hogy állandoan...
2)minden szar 2 d!!!!!
CSOCSO
tök aranyos
Martin576
Nyuszika, én abból élek, ami VAN, és nem abból, ami LESZ. Egyébként érdekes, hogy rajtad kívül mindenki értette a gondolatot... 😞

(Fogalmazzak egyszerûbben? Használjam a "kocsis-szótárt" mint te? Mondd, hogyan segíthetnék?)

CSOCSO
LOLOLOLOLOLLOL már könynes a szemem😊)))))))
CSOCSO
Ez így lesz, amíg fel nem nõ??? 😊)))))))))))))))
KÖCSÖG😊)))))))))))))) LOL ez azé tetszett!😊) amuyg ha nem tetszik ne járkálj ide.. senki nem kiváncsi rád
minden beszólásra így ráugrasz?

martint maximum irigyelni lehet, hogy céges ps2-xbox-cube-gba áll térítésmentesen a rendelkezésére vazz 😊))
+ a legújabb anyagok

Ha figyelmesen olvasnál rájönnél hogy én se azt moindtam hogy csalódtam hogy nincs, hanem annyit hogy egyenlõre nincs, szal nincs mire pattognod, na errõl ennyit unregeltnek többet nem írok😉

So cry me a fuckin river, bitch!

Mintha za a 4 deci vodka olyan sok lenne

te nagfyon nagy idióta, de még nincs ps2-re, ne a jövõben élj hanem a jelenben

Sir Quno Jedi
Hja, így felülértékelni a csókát !

remélem is 😊

köszike!
eléggé zúzni fog 😊 mármint ha tényleg ilyen lesz!

én már rég betettem volna a 2 hónapos rottweileremrõl pár képet ide 😊, csak nincs megfelelõ hardverem a megvalósításhoz 😞

Egyetértek Alival, annyi offtopicot elbírt már ez a topic, hogy ez már meg sem árt neki. Részemrõl is gratuláció Mohusnak, kívánok sok boldogságot a kicsinek!