A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tiszta dilisek vagytok. és ami tény az tény.. a fejlesztökkel és a tudással kapcsolatban..
So cry me a fuckin river, bitch!
Részrehajlásban nagy vagy!

(Ezt sértegetés nélkül vedd! Ha véletlenül ismered, akkor érted is! 😊
www.youtube.com/aabyssx
tudod eleg nagy "disznosag" (finoman szolva😊 leszarozni olyan dolgot, amirol lila fingod sincs...
"egy nagy vicc hoyg milyen béna a sony!!!!!!!!!!! "
hummm... tenyleg mijjjen bena... csak ennyi gepet volt kepes eladni...
csak ahhoz kepest, hogy pl a Capcomos csavo nemtetszeset nyilvanitotta, megis a legjobb jatekokat ide fejlesztik... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

amugy meg nemtom mi a furcsa azon ha elámulok a turokon.. mikor az eddig csak n64 en volt 10% os ilyen graffal.. azon ámultam hoyg milyen király lesz sok fa meg minden!!! tiszta hülyék vagytokés én elfogadnám az összes konzolt és boldogan gameznél velük..de mivel egyre van pénzem és az a GC.. igaz hogy nem olcso.. drágáb mint a ps2.. de nekem jo ez is!!! és attol mert jön a baldurs gate gc re ettõl rohadtul nem fogom megvenni mert nem az én világom az a gamma!!! pc re sincs meg pedig ingyé meglehetne!! errõl is ennyit...én csak írom hogy hhehe ez is jön!
mert ha EUban veszed (PAL), akkor minden fasza, de ha USA vagy Japan (NTSC) akkor szopacs 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
muszáj elfogadni, hogy a ps2 rulez! vazzeg, többet adnak el belõle mint gc-bõl, xbox-ból és gba-ból (!!! nem is egy kategória) együttvéve
mert ha EUban veszed (PAL), akkor minden fasza, de ha USA vagy Japan (NTSC) akkor szopacs 😊
Ja hogy lesz az NFS6:HP2, dejó igaz eddig videók alapján sem szebb a GT Conceptnél....
akkor hogy is van ez?!
Azt is csak úgy mondom, hogy ez a három konzol nagyon egymás mellett van. Hiába öregebb, hiába fiatalabb, ami az egyiknek erõssége, az a másik hátránya. Ha megnézel fejlesztõi interjúkat kb. ugyanez sül ki belõlük...
Sõt, talán az is kisül, ha jobban odanézel, hogy a PS2-ben sikerült leginkább egyensúlyba hozni az erõket...
www.youtube.com/aabyssx
tehat nem Mario fog karddal rohangalni, hanem Raiden fog csoveken es gombakon ugralni, coinokat gyujtogetve... 😊
"gc-nek is 8-adára esik le a sebessége ha 8 texturával dolgozik" értem szal ha nem 4 texturával dolgozott volna csak 1 el akkor 4 szer szebbet tudna az sw rs2 ben😊))))
"16 éve programozok" >> azért mert 16 éve megprobáltál vmit progizni és most is megporbáltál vmit... attol az még nem 16 év progizás...
"jártam 3 egyetemen" >> ahamm.. én is jártam egyetemen, egyikbe a haveromért mentem hogy utánna menjünk moziba a másikban meg azé voltam mert üknagynéném ott tanér.. szal én csak 2 egyetemen voltam eddig...
"amugy meg nézd meg a gba enginemet" >> milyen engine-d? az amiben van két 3 x wing meg robbanások meg egy arc?
hm😊)) az király gamez!! 3 szor vittem végig!!
"ps2-nek sok hibája van de akkor is a legjobb a 3 konzol között," >> igen, biztos sok van.... nincs tökéletes konzol.. én sem mondtam hogy a GC az.. de láttam amit láttam, tudod nekem bizonyíték kell, nem ígéret.. és a bizonyíték amellett áll hogy a ps2 nem tud olyan szépet mint a Gc.. de ezen nincs mit csodálkozni.. ps2 öregebb...
" ahhoz hogy a ps2 -böl kihozzuk a maxot 3 év vagy több kell
"> >> ez nevetséges!!! hülyeség hogy egy sima engine-t 3 év alatt írnak meg... minden ps2 gamez nagyjábol ugyan olyan "szép" nincs olyan ami hudebasza király ezt mér biztosan jobban írták meg..nem kell gc-t tudnia de hogy nem tud soha egy kicsit többet??? ez hülyeség.. nem majd biztos 3 év után kijön egy debasza engine semmi elõkészület vagy szó nélkûl , ott terem... haggyjuk má ezt😊)))
és különben is nem kötelezõ egy embernek megcsinálni..dolgozhat rajta több ember is...!!
"GC a gba-val majdnem egyszintü bonyolultságu" >> értem szoval, most a gc olyan könnyû vagy a gba nehéz..mert ha könnyû progizni akkor tehéát a gc egy jol megmunkált konzol.. odafigyelve mi hogy lesz jo....😊 nah
ennyi😊
a gc-nek is 8-adára esik le a sebessége ha 8 texturával dolgozik, ugyanugy mint a ps2-nek
de a ps2 grafchipje alapbol 1.5-szer erösebb
ugyhogy 8 texturával id gyorsabb mint a gaycube
a 2 vectorprocirol meg nem is szolva
mert lehet hogy a gc gamez jol néz ki de akkor az AI , fizika bánja
a ps2 azért jo mert grafix mellett egyszerre tudja az AI-t is meg a fizikát is számolni
a gc-nek erre nincs kapacitása
16 éve programozok,jártam 3 egyetemen
nem hiszem hogy ennél több gyakorlatra lenne szükség egy engine megirásához
amugy meg nézd meg a gba enginemet,
irt valaki jobbat ? nem !!!talán a vrally3 közeliti meg de az is egy kula
a ps2-nek sok hibája van de akkor is a legjobb a 3 konzol között, majd figyuszold a játékokat amik kijönnek rá
viszont az igaz hogy ahhoz hogy a ps2 -böl kihozzuk a maxot 3 év vagy több kell
baszott nehéz, bonyolult a hardvere
a GC a gba-val majdnem egyszintü bonyolultságu
senkit nem érdekel mit tudna.. már írtam minden lánc oylan erõs mint a leggyengább láncszem...
mondjuk van egy 2 csavartrostázotthajókötél..ami össze van kötve egy 100 as damillal... mig a gc egy 300 as damilnak felel meg... senkit nem érdekel hoyg a ps2 egy hajokötél amikor szétszakítható egy kézzel... érted mire szeretnék rámutatni? remélem igen... és ennek az egésznak a sony áll a hátterében az õ HATALMAS BÉNASÁGA!!!!!!!!!!! egy nagy vicc hoyg milyen béna a sony!!!!!!!!!!! ha tudna értelmes konzolt csinálni nem ugy csinálta volna meg hogy ne lehessen progizni és gyenge legyen valahol....
a sony is gondolom nem uyg csinál konzol hogy kitalálnak valamit megcsinálják oszt lesz amilyen lesz.... ha ennyire bénák voltak akkor ez van.. gyenge a konzol...
másik: haggyjuk már ezt hogy senki nem tud értelmes engine-t csinálni.. 1000 szer okosabb emberek vannak nálad, nálam akiknek ez a szakmájuk évekig tanulták ezt kökeményen
nah egy két, sõt szinte az összes gamez egy-két néha 3 évig is készül..ne mondd nekem hoyg nem tudnak egy sima szaros engine-t összedobni 1 év alatt!!!!és nem kell egy embernek összeülhet akár 5 progizo és csinálják meg 2 honap alatt!!!! szerinted ha lehetne olyat csinálni amit te mondasz akor szerinted hány száz fejlesztõ csinálná meg ugy hogy legyen ami legyen ha kell 3-4 évet baszakodnak vele de mivel más nem lesz aki csinál majd mi csinálunk..senki mert nem lehet.. ennyit errõl...
ps2 tud amit tud.. láttuk.. nagyon szépet tud de a gc egy évvel elölrébb van és láthatjuk mit tud sw rs2... még ha néha belassul is talán mert a ps2 1 texturájával szenben õ 4 texturával dolgozik .s 2 szer annyi poligonnal mint amit tud a ps2...