A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
amiket beraktam képeket leginkább az rs2 re hasonlít.. onnan gondoltam hogy onnan vannak.. amik a csunya minõségû képek azok bizti hogy nem gc sek... vagy ha azok akkor is fejlesztés alatt vannak de mondom hogy nem hinném..amugy szvsz még ps2 es képnek is randa
Gery1980
Ezzel mire célzol?

CSOCSO
magyarázkodás.. fejezzétek már be.. basztattok megint felbaszom az agyamat anyázni kezdek és én leszek leszidva hogy köcsög vagyok mert ti felbasszátok az agyam... amugy meg ártalmatlan vicc az egész.l. hülyültem a Versionnal mé nem fogjátok már fel????????? ott a szájling fej is hogy nah kötözködjünk...
tiszta dilisek vagytok. és ami tény az tény.. a fejlesztökkel és a tudással kapcsolatban..
LOL

So cry me a fuckin river, bitch!

D0C
A végén még az is kiderül, hogy a képek a CW-ból nem is gc-sek, hanem ps2, amiket csocso berakott régebben. 😊)))

D0C
Neked ma nem sok babér fog teremni.

D0C
Neked ma nem sok babér fog teremni.

Oks, mellesleg azt mivel magyarázod (semmi kötözködés), hogy amit kiadnak CloneWarsból képet abból 2 GC-s a többi meg Ps2-s?, szvsz az egyik csak videó, a többi ingame.

Erre én is emlékszem!

Gery1980
Szeva konzolos brigád!

CSOCSO
nem neked szolt csak ugyan az a számotok
Erre én is emlékszem!

CSOCSO
LAZA had ne cslaodjak benne!! hoyg lehet ilyen balfasz?? azé mert nem jéátszok minden nap a ps2 vel azért miért ne tudhatnám hogy a ps2 nem tud olyan grafot mint a gc??
Mondtam olyat? Mondtam? Nem, csak annyitr mondtam hogy te itt tolsz a grafikára és szvsz az EGÉSZ Gt Concept jobban néz ki mint az a fos RS2

D0C
Csocso, elmész a fenébe!! Amikor beraktad a Turokos képeket, ott ámuldoztál, hogy milyen faszák! Amikor rájöttél, hogy Ps2-es shotok, akkor már dc minõségüek?
Részrehajlásban nagy vagy!

CSOCSO
miért szerinted is jobb a ps2 és kijön jövöre egy oylan engine ami pusztit? LOL TE HÜLYE!!!
Plusz a Capcomos lak fáéltékeny volt enyhén, hogy a Resibõl ami felvan újítva kevesebbet adtak el mint a vadi új egyedi Kingdom Heartsbõl😉

aabyssx
Csocso: ismered azd a kifejezést, hogy "mindent megmagyarázó f*szfej"?

(Ezt sértegetés nélkül vedd! Ha véletlenül ismered, akkor érted is! 😊

www.youtube.com/aabyssx

Laza
ha nem jatszol PS2vel, hogy lehetne mar "igaz" amit leirtal?! (ld. 71523)

tudod eleg nagy "disznosag" (finoman szolva😊 leszarozni olyan dolgot, amirol lila fingod sincs...

"egy nagy vicc hoyg milyen béna a sony!!!!!!!!!!! "

hummm... tenyleg mijjjen bena... csak ennyi gepet volt kepes eladni...
csak ahhoz kepest, hogy pl a Capcomos csavo nemtetszeset nyilvanitotta, megis a legjobb jatekokat ide fejlesztik... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

D0C
Csocso, nem kéne ezt a témát eröltetned, láma vagy te ehhez. 😊))

Az lehet, de az egész concept jobban néz ki mint az sw rs2

CSOCSO
hát azok a képek a mostani gc képekhez képest dc minõségüek!!! amugy meg nemtom mi a furcsa azon ha elámulok a turokon.. mikor az eddig csak n64 en volt 10% os ilyen graffal.. azon ámultam hoyg milyen király lesz sok fa meg minden!!! tiszta hülyék vagytok
CSOCSO
ha figyeltél volna ezt is leírtam ebben a hülye 60 ezer hozzászolásban hogy én csak akkor utálom a másik konzolt ha vki szidja a Gc-t!!!!
és én elfogadnám az összes konzolt és boldogan gameznél velük..de mivel egyre van pénzem és az a GC.. igaz hogy nem olcso.. drágáb mint a ps2.. de nekem jo ez is!!! és attol mert jön a baldurs gate gc re ettõl rohadtul nem fogom megvenni mert nem az én világom az a gamma!!! pc re sincs meg pedig ingyé meglehetne!! errõl is ennyit...én csak írom hogy hhehe ez is jön!
CSOCSO
ez is full hülyeség..kérdezd meg Version-t!4 szvsz még õ is vicces kötözködésnek vette az egészet és tényleg csak az volt nézd meg ott vannak a smilyng fejek!!!és én nem ugatom le Versiont..
D0C
Ja, erre a sztorira én is emlékszem!

Laza
attol fugg, hogy hol kint...
mert ha EUban veszed (PAL), akkor minden fasza, de ha USA vagy Japan (NTSC) akkor szopacs 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
ez full hülyeség, amit írtál.. azért mertt nem játszom ps2 vel ez teljesen igaz amit írtam!!! ha azt írom hogy szarok a ps2 gamezok akkor igazat lehetne adnineked mert nem játszottam sok ps2 gamezzal ugyhogy ezt is hagyjuk
lehet dumálni, hogy így sz.r a sony, meg úgy, meg a leggyengébb, de akkor ott köt ki az ember, mint mikami san a rádióinterjúban (576.hu): bolondnak nevezi a nagyközönséget!
muszáj elfogadni, hogy a ps2 rulez! vazzeg, többet adnak el belõle mint gc-bõl, xbox-ból és gba-ból (!!! nem is egy kategória) együttvéve

CSOCSO
autosban nincs olyan de az sw rs 2 annál is szebb!! egy hajo 3 szor annyi poligon mint egy auto a conceptban😊
Laza
attol fugg, hogy hol kint...
mert ha EUban veszed (PAL), akkor minden fasza, de ha USA vagy Japan (NTSC) akkor szopacs 😊

Szvsz pl GCre hol van GT COncept kinézetû graf? ( ha már a graf mellett tartunk )
Ja hogy lesz az NFS6:HP2, dejó igaz eddig videók alapján sem szebb a GT Conceptnél....

Laza
ahhoz kepest, hogy milyen szar szerinted a GCn kivul minden konzol, es az azokon megjelent jatekok, egyfolytaban oromkitoresek lesznek urra rajtad minden egyes GCre IS atirt cim hallatan...
akkor hogy is van ez?!

aabyssx
Jaj! Az úgy már nem is jó. 😉

www.youtube.com/aabyssx

magus
ha xboxot veszek kinn akkor ha hazahozom klejatsza az itthoni cd-ket, az eredetiket is?

aabyssx
Én is programozó vagyok és csak úgy mondom, hogy nagyon sok minden rosszul gondolsz... 😞

Azt is csak úgy mondom, hogy ez a három konzol nagyon egymás mellett van. Hiába öregebb, hiába fiatalabb, ami az egyiknek erõssége, az a másik hátránya. Ha megnézel fejlesztõi interjúkat kb. ugyanez sül ki belõlük...
Sõt, talán az is kisül, ha jobban odanézel, hogy a PS2-ben sikerült leginkább egyensúlyba hozni az erõket...

www.youtube.com/aabyssx

Laza
nagy kar, hogy olyan ember szajabol haljuk e szavakat, aki nem is jatszik rendszeresen PS2vel... mi tobb, fingja sincs rola (ezekszerint😊... tehat a szava nem sokat er... 😄

Laza
csak az kellene (kelett volna😊, hogy egy evvel elobb jelenjen meg... 😄 mara mar senkitsem erdekel... 😄

Laza
felreertettel... en azt mondtam, hogy Raiden is kap egy kulon jatekot, ami olyan Mario szeru lesz... 😊

tehat nem Mario fog karddal rohangalni, hanem Raiden fog csoveken es gombakon ugralni, coinokat gyujtogetve... 😊

CSOCSO
én is tudok iylet írni.. hogy is volt?? a gc procija gyorsabb a ps2 nél mert mig a ps2 vmit csinál addig a gc még másik 8 at.. ez vhogy így volt és ezt nem a szémbol szoptam ki hanem benne volt minden gc leírásban beleértve az 576 magazint is!!!
"gc-nek is 8-adára esik le a sebessége ha 8 texturával dolgozik" értem szal ha nem 4 texturával dolgozott volna csak 1 el akkor 4 szer szebbet tudna az sw rs2 ben😊))))
CSOCSO
akkor kötözködkjünk:
"16 éve programozok" >> azért mert 16 éve megprobáltál vmit progizni és most is megporbáltál vmit... attol az még nem 16 év progizás...
"jártam 3 egyetemen" >> ahamm.. én is jártam egyetemen, egyikbe a haveromért mentem hogy utánna menjünk moziba a másikban meg azé voltam mert üknagynéném ott tanér.. szal én csak 2 egyetemen voltam eddig...
"amugy meg nézd meg a gba enginemet" >> milyen engine-d? az amiben van két 3 x wing meg robbanások meg egy arc?
hm😊)) az király gamez!! 3 szor vittem végig!!
"ps2-nek sok hibája van de akkor is a legjobb a 3 konzol között," >> igen, biztos sok van.... nincs tökéletes konzol.. én sem mondtam hogy a GC az.. de láttam amit láttam, tudod nekem bizonyíték kell, nem ígéret.. és a bizonyíték amellett áll hogy a ps2 nem tud olyan szépet mint a Gc.. de ezen nincs mit csodálkozni.. ps2 öregebb...
" ahhoz hogy a ps2 -böl kihozzuk a maxot 3 év vagy több kell
"> >> ez nevetséges!!! hülyeség hogy egy sima engine-t 3 év alatt írnak meg... minden ps2 gamez nagyjábol ugyan olyan "szép" nincs olyan ami hudebasza király ezt mér biztosan jobban írták meg..nem kell gc-t tudnia de hogy nem tud soha egy kicsit többet??? ez hülyeség.. nem majd biztos 3 év után kijön egy debasza engine semmi elõkészület vagy szó nélkûl , ott terem... haggyjuk má ezt😊)))
és különben is nem kötelezõ egy embernek megcsinálni..dolgozhat rajta több ember is...!!
"GC a gba-val majdnem egyszintü bonyolultságu" >> értem szoval, most a gc olyan könnyû vagy a gba nehéz..mert ha könnyû progizni akkor tehéát a gc egy jol megmunkált konzol.. odafigyelve mi hogy lesz jo....😊 nah
ennyi😊

versio
elárulom hogy a ps2 16 texturát is tud(de minek)
a gc-nek is 8-adára esik le a sebessége ha 8 texturával dolgozik, ugyanugy mint a ps2-nek
de a ps2 grafchipje alapbol 1.5-szer erösebb
ugyhogy 8 texturával id gyorsabb mint a gaycube
a 2 vectorprocirol meg nem is szolva

mert lehet hogy a gc gamez jol néz ki de akkor az AI , fizika bánja
a ps2 azért jo mert grafix mellett egyszerre tudja az AI-t is meg a fizikát is számolni
a gc-nek erre nincs kapacitása

CSOCSO
mivan ilyen nehéz elolvasni amit írtam?😊
versio
te állat😊)

16 éve programozok,jártam 3 egyetemen
nem hiszem hogy ennél több gyakorlatra lenne szükség egy engine megirásához

amugy meg nézd meg a gba enginemet,
irt valaki jobbat ? nem !!!talán a vrally3 közeliti meg de az is egy kula
a ps2-nek sok hibája van de akkor is a legjobb a 3 konzol között, majd figyuszold a játékokat amik kijönnek rá
viszont az igaz hogy ahhoz hogy a ps2 -böl kihozzuk a maxot 3 év vagy több kell
baszott nehéz, bonyolult a hardvere
a GC a gba-val majdnem egyszintü bonyolultságu

CSOCSO
ehhh😊)
CSOCSO
nézd meg a die hard vendettát.. nagyon állat a víz effekt és minden ugy deformálodik a víz felett ahogy kell és alola is ez van...
CSOCSO
ehhh amugy meg Version majd ha mutat olyat a ps2 mint az Sw RS2 akkor erre visszatérünk addig is a ps2 a leggyengébb konzol a newgen ek között!!!
senkit nem érdekel mit tudna.. már írtam minden lánc oylan erõs mint a leggyengább láncszem...
mondjuk van egy 2 csavartrostázotthajókötél..ami össze van kötve egy 100 as damillal... mig a gc egy 300 as damilnak felel meg... senkit nem érdekel hoyg a ps2 egy hajokötél amikor szétszakítható egy kézzel... érted mire szeretnék rámutatni? remélem igen... és ennek az egésznak a sony áll a hátterében az õ HATALMAS BÉNASÁGA!!!!!!!!!!! egy nagy vicc hoyg milyen béna a sony!!!!!!!!!!! ha tudna értelmes konzolt csinálni nem ugy csinálta volna meg hogy ne lehessen progizni és gyenge legyen valahol....
a sony is gondolom nem uyg csinál konzol hogy kitalálnak valamit megcsinálják oszt lesz amilyen lesz.... ha ennyire bénák voltak akkor ez van.. gyenge a konzol...
másik: haggyjuk már ezt hogy senki nem tud értelmes engine-t csinálni.. 1000 szer okosabb emberek vannak nálad, nálam akiknek ez a szakmájuk évekig tanulták ezt kökeményen
nah egy két, sõt szinte az összes gamez egy-két néha 3 évig is készül..ne mondd nekem hoyg nem tudnak egy sima szaros engine-t összedobni 1 év alatt!!!!és nem kell egy embernek összeülhet akár 5 progizo és csinálják meg 2 honap alatt!!!! szerinted ha lehetne olyat csinálni amit te mondasz akor szerinted hány száz fejlesztõ csinálná meg ugy hogy legyen ami legyen ha kell 3-4 évet baszakodnak vele de mivel más nem lesz aki csinál majd mi csinálunk..senki mert nem lehet.. ennyit errõl...
ps2 tud amit tud.. láttuk.. nagyon szépet tud de a gc egy évvel elölrébb van és láthatjuk mit tud sw rs2... még ha néha belassul is talán mert a ps2 1 texturájával szenben õ 4 texturával dolgozik .s 2 szer annyi poligonnal mint amit tud a ps2...
...vagy, hogy a ps2 hogy bírja a víz effektet, amikor lehúzom a klotyóba.
versio
a kérdés az hogy birja e a brutal viz effectet a gaycube
szerintem nem 😄DD

CSOCSO
jön a baldurs gate: dark alliance GC re... jobb lesz szebb lesz mi kell még?😊
Gaycube? Olyan is van? A nevébõl ítélve direkt a számodra fejlesztették ki.