A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOOOOL

So cry me a fuckin river, bitch!

Laza
nyugi van mar ezzel a TOCAval... ez csak egy autos jatek 😄

mondok neked valamit, amiben van hajó meg béka:
hajó, ha nem jó, békapod a faszomat... 😄

(most miattad ekezetes billeket hasznaltam, amit nemszeretek am, bazz, am... 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
ez most gt3? vagy a toca?
Nekik bejött nekem nem...

Úgy mondtad mintha azon nem lennének extrák😊))

Laza
gondoltam, hogy nem egy NewYorkban jatszodo szamurajos jatekot adtak aki az USAban.. 😊
me ne lenne ugyanaz?! 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza, detto ua ezek a videók vanmnak a japcsin is;]]

Laza
engem most ebresztettek fel a gecik (egyik ugyfel😊, s most dogozhatok egy kicsit... kva annyat, pedig nem is en vagyok ugyiben... 😊

en DVDn szereztem meg, es nem enekel a japcsi faszi, viszont vannak extrak...
az elejen a videjo milyen kva jol nez mar ki... marmint jol nez ki, de a tipikus japan szamurajos karakterbemutato stilus vagott foldhoz... imadom.. 😊

Nah most mindenki rohant hívni a szoftver rendõrséget?😊))

08.10.02-Onimusha_2_Samurais_Destiny_PS2_USA-ECHELON
08.19.02-Auto_Modellista_Jap_Ps2-MiRACLE
08.21.02-The_Thing_USA_PS2-KALISTO
ezek foglalják még a helyet a vincsin, pl ezek mind kivannak írva😊

a Morrowind mos jön lefelé

08.20.02-Buffy_The_Vampire_Slayer_XBOX-ProjectX
08.16.02-Street Hoops_CD_Version_XBOX-Complex
08.01.02.Aggressive_Inline_XBOX-ProjectX
07.26.02-Murakumo_JAP_XBOX-RIOT
07.24.02-Crazy_Taxi_3-ProjectX

Laza
a TOCA engem kvara nem erdekel...
haver megiratta (aki mellesleg 99%ra megcsinalta a GT3at), es azt mondta hogy eleg kaki... de azert jatszik vele... 😊

en masra ertettem a valaszom, a masodik mondatra.. 😊

Akkor jót szedek le, THX

De aludtam egy kicsikét...melleseleg Murakumoztam 4ig majd elaudtam😊))))
Onimusha 2: ismerem, a japánit nyomtam le anno, az amcsi eleján nincs egy zenés klipp ahol japán csákó énekel ugye?😊
Legalábbis amit kiirattam azon, nem volt. a Japánin van... SÕt lesz egy Onimusha 3 elõzetes ha lenyomtad a .t ööö vagy ezt ne mondjam?😊

Laza
szerintem 800-900MBnal nem tobb...

CSOCSO
azé írtam a végére hogy nah mindegy😊
Laza
mivan KOU..
bazz, te le sem fekudtel, vagy ilyen koran keltel..? 😊

Onimusha2oztem reggel 5ig... kibaszott kiraly a jatek... 😊
szep, hangulatos, az elso reszt ubereli... 😊
vannak a DVDn making of videjok... nagyon allat, minden egyes jelenetet a mozgasok elethusege vegett motion capture techel vettek fel...

az arnyekok nagyon meg vannak csinalva... pre renderelt hatterek elott ugy mozognak, mint az eletben... ha van a foldon egy ko v. egy deszka, vagy egy falhoz allsz, megtorik az arnyek... mindenen ugy, mint az eletben.. nagyon jol nez ki.. 😊
szerezd be.. 😊

Laza, kb mennyit foglal el a DVD lemezen a Morrowind?

CSOCSO
és?😊))))))))))most ebbõl mit kell leszûrni? hogy ettül szar a pc?? vagy a pc verzió? vagy mi?? nah mindegy én nem hasonlítgatod amugy
Laza: én csak mondtam amit hallottam...nem is én veszexem hanem kou ék😊
Most tényleg igaza van, a Toca sztem nagyon szar rosz lett

Cheapnél tapasztaltam mikor kipróbáltam, õ is látta

Laza
hi all...

ez tetszik.. 😊 akkor te milyen alapon hasonitgatsz... ?! 😊

Deha hûde életháre akarnák csinálni a gammát, akkor legyen élethû...és tanuljon meg vele az ember játszani vele, legalább több kihívást jelent a program mint így..

CSOCSO
amit nem értek az az hogy a lola supra 600 loval 180 mph-t tud.. amit kétlek egy iker turboval.. 160 mph alapbol és 180 at tud 2 szer akkora lóval... aztán ott egy másik auto 600 loval igaz 200 kiloval könnyebb de 230 mph-t tud,, jo oké laposabb is joval...😊)))))))
Egyáltalán ki a izé vagy te hogy asszed értetlenkedem.. mellesleg leszedtem a PC-s Isot, max felbontáson és szinmélységben minden HI-on tökéletesen reccenés nélkûl megy, szal, akkor nem kell akkora konfig se neki, mellesleg megy jobb 3d kártya se olyan hüdebaszott drága mint féléve...

CSOCSO
ez igaz..de mikor a pc verzito tesztelték azé értelmesebb volt mint amit a kou mondott.. a fél pályán már a fél auto nem volt meg.. persze jol kell menni kell fékezni mert ez a gamma nem gt3.. soxor lesz belõle kurvaanyázás cd hajítgatás meg keyboard törés mert néha vki kiejt..de ez van..gondold el a valóságban.. 1 sima kicsuszásnál is esély van arra hogy nem jösz ki a kõágyról...és együtkézésnél legtöbbször befjezõdik a verseny számodra..ez még elmegy...
Jah, csak azért amikor belém jöttek elõlrõl és hátúl sérûlt a kocsi az abszúrd volt....

CSOCSO
nekem nincs kedvem akkorában játszani ha 800*600 ban médiumban elfut akkor már boldog leszek de kurvára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😊)))))))
Én az elfogúltságot nem vágom😊

CSOCSO
NAH EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heheheh ilyen szintû suprát akartam😊 600 lovas
CSOCSO
hja és azt nemvágom mé a lola és az eu championshioben van a supra.. mikor az a japcsi gt ben van és nem z eu ban... nah mindegy
Mert a ps2-nek akkora a felbontása.))))))))))))))))))))))))))
LOL, ne égesd már magad

És tudjuk aGT Concept 2002, pedig megse közelíti..

CSOCSO
jajj má bazz ne legyél dilis... az mondta akinek van ps2 je...gondolom a gcsek nem vesznek ps2-t hogy lehúzzák a fórumon... nekem 8..
És a törésrõl mi a véleményed? Élethû?
Mert ha szted az akkor te vagy elfogúlt vagy vagy pedig szerencsétlen hülye...

hehh, ps2 fan vagyok ember, mekkora a TV-d?😊))
Ha már te megkockáztattad hiogy GC fan vagyok (ami igaz, bár aps2-t jobban szeretem és x fan is vagyok)
de neked ilyen zsebtv-re van rákötve a ps2 és azért olyan szép..>>>]

Nem azt mondtam vaksikám hogy az a pc verzió hanem azt hogy nekem speciel pPCre lesz meg a gamma

hehh, a ps2 verzió sokkal recésebb...

Emlékszem azokra a képekre amik ps2/pc volt, detto ua. és a replay menüjében csak annyi volt a változás hogy pl az X gomb helyett F1 volt, de detto ua a kép, ugyanott a hiba ugyanott mopsodik, nah azért az a LOL, szal nem feltétlenûl õ szopta hamnem az embereket verték át...

CSOCSO
SUPRAAAAAAAAAAAAAAAAA😊)))))))))

nah így nem néz ki a ps2 verzió..
CSOCSO
ezt most mire?? gondolom a német ps2-s verzio is dtm race driver
Esküszöm az Auto Modellista szebb

CSOCSO
még azt sem lehet mondani hogya pc set portálták át és azé szar...mert nem átportálni kéne hanem ps2 höz írni..mivel a pc-s még kész sincs...
CSOCSO
LOL a törés az cool😊) azé nekem még a demoban nem volt iylen de az a szép hogy pc-n még 1 honapja voltak kb 70% os készültségnél...
CSOCSO
má megint olyan kötözködik aki nem tudja hogy mi a szar van.. én nem tudom milyen a toca ps2-n.... viszont akinek megvan ps2 re itt közöttünk az lehúzta hogy milyen kibaszott szar és csunya ahhoz képest amit igértek..érted? én csak mondtam kou nak hogy max ps2-n szar mert pc-n jo volt..és én még azt is leszarom hogy fele ilyen szép mert:
1)van benne Supra😊))))))))
2) mert toca..és a toca 2 volt a kedvencem kormánnyal)
3)..mert futna a gépemen😊
ennyi..szal megint nem nekem kéne ugrani..az a szerencséd hoyg nem kezdtél el anyázni😊))
ezek a képek gyönyörûek de láttad te már élõben??
Plusz a második képen az autó ami elõttünk van ilyen gt3 szintû, nah most amit én láttam annak semmi köze a gt3hoz és nagyon a Toca 3nak tünt...

Nah én elmagyarázom, oks?
1.kép: na valami ehez hasonló ps2-n, de ennyél rondább, a distance így rakódik ki nem folyamatos (élõben)
2.kép: semmi köze a ps2-s verzióhoz, ma replay cuki kis effekteekkel...
A törés: emlékszem belém jöttek elõlrõl és leszakadt a kocsi hátúlja..hm ez a ám a játék...

CSOCSO
nem kell a flém.. morgz..ne gondolkodj..ez nem a te világod... nem a te haverjaiddal..nem kell itt a flém..
CSOCSO
mielöt elfeledném😊))))))))))))
mario vs link😊)) azhem lehet látnihogy kik a királyok a konzol world ben... és gondolom nem 10 évesek ültek le szavazgatni hanem 14 éven felüliek..legalábbis én nem ismerek egy 14 évest sem aki netezik és a gamefaqs ot olvasgatja..
nah mindegy.. azért a többi nintendo fan sem hátúl végzett!!