A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne túlozzunk, azért nem minden, de a 70%shit, 30%jó arány kezd 50-50%-ba fordulni és az már jónak számit 😊))

igen, mostanában mintha minden játék must-have kategóriás lenne! 😊))

pal-ban???

Angolban???

So cry me a fuckin river, bitch!

Elnézve az utóbbi idõk terméseit, úgy vettem észre, hogy a ps2 játékok a mennyiségi dömping mellett kezdenek a minõségi dömpingbe átfordulni. Lehet, hogy rövid az idõ ilyen következtetésekre, de azért én reménykedem... ti, hogy látjátok?

Kezd sûrû lenni ez a hónap... MoK, AutoM., toca, Thing, Socom... azt sem tudom, hova nyúljak 😊)))

Laza, nézted már a Socom us navy sealt?

Napokon belül jön a Wild arms 3 és a Grandia Xtreme. Csak úgy jelzem 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Látom témánál vagyunk... ha nem jön gc-re, már nem is érdekel... 😊

Laza, milyen fölös cuccaid vannak?😊
Mellesleg KIBASZOTTÚKL JÓ AZ ÚJ SULI!!!😊

Laza
Shinobit is varom mar...
a regi (es legelso) Shinobival meg jatekteremben annyit nyomultam, mint az atom... 😊 (tudjatok, egy utcai resszel kezdodott, ahol punkokat kelett leverni😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Lara eddigi reszei egyenloek egy fejlovessel... 😊
de ez eleg turhetonek tunt a videjoban... majd kiderul.. 😊 (bar sok remenyt nem fuzok hozza😊

Tenchu 3 viszont nagyon baba lesz... az E3as videjokon jol festett a kicsike 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

aabyssx
Azon én túlteszem magam, mert megtanulom, hozzászokok stb. és kész. De a többi is rossz... 😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Tenchu 3-at várom már...
Lesz benne kooperatív többjátékos mód is. Nagyon kíváncsi vagyok. 😊)))

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
hja😊 de mindegy...lara meg inkább okos hogy tudja hogy az ai hülye.. vagy mi😊)
nem lara a hülye, hanem a computer ai, hogy így nem veszi észre 😊))

ha ez a tr is olyan lesz, mint a régiek, akkor az eléggé nagy gáz! elsõsorban az irányításra gondolok, mert az KATASZTRÓFA volt! fõleg egy zelda64 után, egyszerûen nem tudtam mit kezdeni lara-val... azok a gémek nem azért voltak hosszúak, mert nehezek, hanem mert botrányos volt az irányításuk; mintha direkt a játékos bosszantására találták volna ki azt módszert

Meg is fogják

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
😊))))))))))
CSOCSO
ha iylen hülye larahogy az mögé bujik akkor már midnegy tõlem meg is erõszakolhatják a gamezban😊
Teljesen egyetértek. De ez a Metal Gear Raider (esetleg Tomb Solid 😊 talán egész jó lesz, meglátjuk. Jó helyrõl nem szégyen lopni :-)

aabyssx
Nem látom értelmét... 😞

www.youtube.com/aabyssx

LOL
a legjobb konzol egy kétéves vas, és nem az IDÉN piacradobott 2 gép valamelyike! égõ 😊))

amúgy sziasztok

CSOCSO
azt mondtam érdekelne..de nem érdekel..
aabyssx
A TR egy béna, ratyi sz*r. Hiába láttam róla tûrhetõ promo videot, akkor sem várok tõle semmit. 😞

Próbáltam még régen PC-n, meg utána adtam egy esélyt DC-n is, de nulla... 😞((

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
TR
CSOCSO
tb sosem érdekelt kiprobáltam még vmikor psx re nem tetszett annyira.. ez már szép kis gamez lehet de mindegy..csak milyen funny hogy a rács mögött bújik el😊LOL..
CSOCSO
Jobb reggelt mindegykinek...
Reggelt all!
Midenkinek kellemes munkát, évnyítót, iskolát, lofrálást..;]]]

CSOCSO
http://review.mondominishows.com/happytree.html#
ezt mind nézd meg azonnal😊 ha bejönne a tekken reklám akkor nyomjál rá.bejön egy uj ablak zárd be és nyomj megint a kis ablakba...
CSOCSO
eléggé
CSOCSO
ez meg nem önkielégitõs baromság hanem farok hosszabbító... gondolom azé kell a vákum....
CSOCSO
de sokan irtatok..esküszöm néha idegesít hogy senki nem ír😊
LOL

CSOCSO
majd most!!hááháá
CSOCSO
de most mé?
nem megy ez neked CSocs😊

CSOCSO
akkor kabbe
CSOCSO
pá.. mond meg neki hogy üdvözlöm!!😊

CSOCSO
Látjátok lányok némely országokban ennyire tisztelik a nõket és azok meg is értik azt:
Laza
szoljal, veszek neked egyet karacsonyra... 😄

Laza
Huuuuhhhh... most jon at a csajszi...
nem merem megmondani neki, hogy mit mondtatok ra, mert meg hazamegy... 😄

gyors be is fejezem, mielott bele szeretne kukkantani a forumba... (bele szokott lesni az iromanyaimba😊

na majd este again.. pa..

CSOCSO
me nem láttam értelmesen hogy mi az😊
CSOCSO
ne legyél hülye ha kezembe látnám vágnám..de mondom hogy tök szar így képen..mondom abbol a mûanyag szarbol azt vettem ki hogy azt kell pumpálni..nem látszik hogy ott lent lyukas stb😊) annyira hülye nem vagyok😊))))))))LOL
Laza
de hogy hogyan jutott erre a kovetkeztetesre, azt soha az eletben nem fogjuk megtudni... 😄

Laza
UAUAUUUAUAUAAAHAHAHHAHHAHAHGAHAGAHAGRARARARARRAR..... MEKKORA EGY ALLALLALAATATTATT VAGY BAZZZEEEE.... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a fekete szarba... 😄DDDDD

ugytunik igazuk van abban a fogyasztovedelmiseknek, hogy az egvilagon mindenhez kell hasznalati utasitast csomagolni... 😄DDDDDDD

megneztem volna ahogy CSOCSO a fekete pumpaloreszbe tolja a fa..at... 😄DDDDDDDD (vagy inkabb megse neznem meg😊

kegyetlen... 😄

CSOCSO
bujkálás..
CSOCSO
LOL ez de gagyi!!!!!!!!!

amugy ez a tomb raider már engem is érdekelne..egész pofásan néz ki igy a gamez... de ez a rácsos bujokálás már gáz😊
CSOCSO
levágtam!!!!!!!!!ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá😊)))))LOLOL😊))))))99 nem a fekete szarba kell tenni a faszod hanem abba a múanyag szarba😊)))))))9hehee most már vágom😊 csak megnéztem ujra a képet😊