A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDD eredeti a game fullosan es nem promo.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A grafikaja nem ronda de nem is a legszebb.
A Stunmannal jatszottam 3mpet. igy velemenyezni sem velemenyeztem. (leven nem jon be magaa stilus)
Valamit nagyon elneztel.
na majd dobok egy mailt es meglatof van 5-6is😛
Nem nem a Mario😄
Ighazad van valoban DOA3 karakterket alazo figura, gyonyoru padlotexturaval, hihetetlen hatterrel, es belathatosaggal😊)
Nagyon elkevered itt Te a dolgokat.
En nem Istenitek egy konzolt se csak tudod realisan merem fel a helyzetet.
Es nyugodtan lehet felolem erdeklodni ps2 kerdesben is, akarki megkerdi melyiket ajanlom mit mondok: JELENLEG! a ps2ot.
Es hozzateszem habar technikailag nem nyujtja azt mint a masik ketto, de az meg a tuti gep.
Bocsika nagyon kevered Te itt a szezont a fazonnal, inakabb TE vagy az akinek a fenemod elvakult ps2es nezeteire nem szabad hallgatni.
NEm csak egy gepet kell nezni ahogy azt Te valszeg teszed, hanem mindet nezve es ugy merlegelve, nem hiszem hogy Te igy tennel.
Ha szep a kep a jatek meg stb megemlitem. ICO, Tokyo Concept veszettul szep.
Irtam ra rossz szot?
SH3 is gyonyorunek igerkezik.
SOCOM egy hatalom lesz ahogy eddig kinez.
FFX meseszep.
Az hogy nem csorgatom a nyalam minden ps2es shotra az azert van mert annak nem domas hinni, es ha belekotok egy kepbe es mondom ez es az szebb akkor azt azert teszem mert en ugy latom, nem azert mert TE raktad be vagy mert ps2.
Ha mas rakna be (hozzateszem ezt az ipart jelenleg csak Te es MOhuss uzi nagyon.😛) akkor arra is irnek.
Arra reagalok ami vam.
Csak neha nem tetszik a fulednek akkor mar csak a GC (gep) segget nyalom Csocsoval...😄
Buta felfogas es azn elvakulét inkabb Te vagy.
Nem, csak zavaro hogy itt nagyban rakod be a nem is ugy kinezo ps2es jatekokrol a kepet.
Es igen GCre ami mindre kijon a trend azt mutatja szebb lesz a jatek akar tetszik akar nem.
GAMECUBE POWER FOREVER!!😊
Amikor az õserdõben vagy, templomok romjai között, sárga bambusz, zöld fû, kövek, na az a nagyon cool. A legtöbb helyre fel lehet mászni (torony, dombtetõ), bujkálni, miegymás.
Havas pályát élõben nem láttam.
mégegyszer megnézem, hátha fõláma vagyok, de már 10x próbáltam hétvégén...
mondom: megkap, berak, new game, 1st time >>> big shell!
elõször fel se tûnt, de aztán elkezdem nézegetni a könyvecskéjét, 576konzolt...
Az akartam, hogy Cheap kössön bele, mire válaszúl beraktam volna Martin véleményét: "SOCOM single és multi player. B@szott jó mindkettõ, multiban 4 vs. 4 játék volt. Grafix beszarás." Kiváncsi lettem volna, erre mit lép, elvégre Martin valami félisten a szemükben 😊)) 
most szereztem be (na kitõl? 😊, term. eredeti gyári, elindítom, és a játék nem a tankeren kezdõdik solid snake-kel, hanem a big shell-en raiden-nel! létezik ilyen?
(Nem tudok semmi info-t a játékról.)
A képen látok egy béna, görcs ember-t és semmi hátteret (vagyis azt a 4-5 poly-t). Ja, meg látom a saját, unott képemet játék közben/után... ?:|
(Eleve nem érdekel a téma, hát még így, hogy az US is benne van a nevében... Pffff.... 😞(((((((
Amúgy nincsenek ám elõítéleteim. 😄DDDDDD
www.youtube.com/aabyssx
Ez afféle cinikus megjegyzés lett volna...
Tudod, én már végigjátszottam és se nem ronda, se nem szaggat. Ennyit Cheap véleményérõl.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ebbe köss bele, kis kötözködõ...
Kezdesz már nagyon ellenszenves lenni ezzel, hogy folyton olyat adsz a számba, amit nem is mondtam!
A másik, hogy bármilyen képet rakok be, te abban a pillanatban ugrasz és elkezded fikázni. Ha netán gc-re is jönne az adott játék, akkor szerinted az biztos, hogy szebb lesz rá.
ez valami hihetelenül gyerekes, amit itt mûvelsz! mi van, a fejedbe vetted, hogy ha meglátod a nickemet, akkor azonnal pattansz??
www.youtube.com/aabyssx
So cry me a fuckin river, bitch!
Es hogy elvezed😊)
Ez valami kondi game?😊
Ez a beszolas de franKOU volt😊))))))))

Valami Istenkep szamodra?😄DDDDDDD
Erdekes, bezzeg ha azt mondanam gyere KOU itt az FF12 promo demoja, meg egy japani FF biblia, csak neked, stb stb, mar kipattanal a kecodbol😊
A toca utan a ps2eseknek nalam kuss a neve azzal a szarral amit ott mutattak... gaz de meg a jatek dobozan is az XBOX PCs kepek vannak😄DDDDDDDDD
atvagas az egesz.
Csak TE almodod azt hogy ps2re szebb lesz a Rally Fusion, mikor a Colin 3 es az NFS HP2 is a ps2ore lesz a legszarabb😄D
Szal nem is tudom ki szeretne itt micsodat is...??
Lassan fel kene ebredni a csipkerozsika almabol
tudod.... majd a ps3 megmutatja...😄DDDD

Aztan nehogy ugy jarjatok ezzel is mint a TOCaval😄DDDDDDDD
Es kiderul az a kep a GCs verziobol, vagy az Xboxosbol valo😄DDDDDDDDDDD
Akarmilyen szep kepet is teszel be, a GCs valtozat szebb lesz...😛