A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PS2 verzió (ECTS-en próbáltam) MESSZE a lexarabb!
a legszarabb game vagy a legszarabb verzio?😊 nem mindegy én rohadt sokát várok ettõl a gametol..
Megtért, nem vitás! 😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"
Real Cian.... hol vagy...?😄DDDDDD
Az az igazi mulatsag, olyan mintha 5 meteres mozivasznat neznel😊
na igy jo a jatek😊)
"Hát a Resident Evil: Code Veronica az egyik kedvenc játékom volt, de a többi nem tetszett. Ettõl függetlenül ez érdekel a listádról legjobban. A többi olyan "hümm, hát nem halok bele, ha nem játszom" játék számomra."
10-bõl 9 Resident rajongó szerint a Veronica a leggyengébb epizód.
"Az Eternal Darkness még nagyon ígéretes, de egyenlõre nekem kevés ahhoz, hogy vegyek egy gépet... 😞"
OK, 1 game miatt valóban nem érdemes gépet venni, emiatt legalábbis nem.
"Mortal Kombat - snasz sz*r (egy promo video-t láttam és bõven elég is volt ennyi)"
Iszonyú szép és jól játszható.
"Splinter Cell - majd kiderül, egyenlõre a látottak alapján nem tetszik..."
Állóképek és videók alapján is bitang, ráadásul a szakma szerint is a legígéretesebb game. Élõben egyenesen fenomenális.
"XIII - nem érdekel"
Pedig érdekelhetne, mert forradalmian új design.
"Star Wars hegyek - marhára nem érdekel"
OK, ez egyéni szoc prob.
"Mario* - pfffff..."
Az EDGE-ben 10-bõl 9-et kapott, ez jelent valamit. Azontúl, minden "rendes" Mario game mérföldkõ, ez tény!
"Sonic Mega Collection - nagyrészüket már játszottam régen. Sonic Adventure 2 - már játszottam DC-n"
OK, de ez is egyéni szoc prob.
"FF Crystal Chronicle - ez jó!!!"
Alig tudni valamit róla, közel sem biztos, hogy OLYAN jó lesz!
"Turok Evo - ez lesz PS2-re is, de nem érdekel"
A PS2 verzió (ECTS-en próbáltam) MESSZE a lexarabb!
"LOtr - hát, ez még annyira sem érdekel"
Hmmmm, hát jó, ízlések és pofonok...
"Project ZEro - PS2..."
OK. Szerintem ott sem egy nagy durr.
"Xboxrol a Hunter illetve a Wreckless - ezek sem érdekelnek"
A Hunter egy nagyon kellemes hack and slash game, az egyik legjobb a fajtájában!
Viszont néhány játékba úgy bele tudom élni magam, hogy le sem tudom tenni. Néhány játék annyira megfog, hogy másra sem tudok gondolni (munkámra, páromra vagy akármire).
...csak kevés ilyen van... Sajnos... De szerintem ez már megéri, hogy keressem azokat... 😊
BTW hasonlóan vagyok a filmekkel és a könyvekkel is... 😞
www.youtube.com/aabyssx
a matek informatika fizika stb akkor nem all tavol toled ugye?
"a holnap jonnek meg az Snes kazik, ha idom engedi beviszem oket okes?
"
a holnap jonnek meg az Snes Kazik, ha idom engedi es nem zavarok, beviszem oket okes?😊))
Na igy mar korrektebb😊
Nem tudom de en azok miatt fejvesztve rohannek kockat venni ha nem lenne meg itthon.
Ja holnap jonnek meg az Snes kazik, ha idom engedi beviszem oket okes?
Van egy atalakitom is azt is viszem😊
Illetve n64re Banjo2 meg Paper mario olcsoert😊
Conker meg lesz nemsokara😊
Csipinek nem koll ezek kozul egy sem?😊
5000ftert?😊))))))
Te 5000ftot adsz erte viszont barmely boltba beviszem adjak a 11000ft-ot... nem is tudodm kivel jarok jobban?😊
a Csocso Keszpenzevel?😄D
Igy is olyan aron adom amin a bolt is beveszi mit rinyalsz😛
Nem adok a gephez 36ert egy jatekot sem csak vicc volt, mielott barki erre ugrana😊
Nagyjából ennyi, nagyon sok a súrlódás, kevés a pénz és szeretnék emiatt eljönni. Meglátjuk mi lesz.
Esetleg próbálkozhatnál más területen, nem biztos, hogy erõltetni kéne a játékokat! 😊
Ismételten, nehogy megharagudj! 😉
posted on 09-02-2002 by Gerben
Just when you thought the rumours concerning Rare were slowing down again, a new one hits the news. Microsoft is said to buy Rare for Ł350 million.
Please not that none of this article has been confirmed yet, and it's all just rumour.
Nem is hittem eddig hogy europaban is kiadtak, ezt, ugye volt a Mario All stars Snesre....
na de nekem most van egy full orig mario All Star+Mario World, Snesre, hivatalosan.... en errol nem is tudtam azt hittem ez csak USa kiadas😊)
De igy milyen kirr😊
Eletemben eloszor lattam ilyet na gyorsan le is csaptam ra😊
Pojjen😊
Hulye debil nevek, es mutatjak a hovatartozasukat is😄DDDDDDDDDDDDD
(nem azt hogy kirugnak , hanem hogy ha mar menni kell lesz jobb sokkal,)
Amúgy meg lehet, hogy munkanélküli leszek hamarosan, úgyhogy meg kell húzni a derékszíjat. Persze még csak lehet stádiumban van a dolog, nem fix.
No?😊)
Bazze Ramza.... 😊)))))))
Akkor is rasozom valakire...😊
Bocs, de tényleg nem 😊
A szine lila.
ja es ajandek james bond RS2, es luigi van hiozza....😄DDDDDDDD