A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
en is fontolgatom, hogy eladom... csak a helyet foglalja a TValvanyomon.. 😊
(nagyobb elvezetet nyujtana, ha az erte kapott penzbol jo berugnak😄)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
So cry me a fuckin river, bitch!
REDWOOD CITY, Calif. –
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az igaz, hogy sok gep kerul szervizbe, de nem mindegy, hogy miert...
a legtobb gepben a fej baszodik el, alt. a chip miatt... ez nem azt jelenti, hogy konkretan a chip teszi tonkre, hanem pl azt hogy a sok gagyizo ember (sokan vannak, akik tenylegesen a spurolas szintjen jatszanak, azaz csak CDre, abbol is a leggagyibbra iratnak😊 olyan CDre irat, ami nincs kiegyensulyozva... (nem egy olyan lemezzel talalkoztam mar, ami majd szetrazta az egesz gepet... az ilyen rogton atmegy kukaekhoz😊
pl nemreg vittem vissza egy olyan gepet, amelyknek az optikajategy utangyartott AR2 vert le (ez koztudottan szar, ki kell egyensulyozni😊...
de furcsa mod, a kozeli ismeroseim koreben senkinek sem volt rossz meg a gepe... az enyemnek sem volt meg semmi baja, bar en csak DVDket jatszok le (CD ritka😊...
na mindegy... 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
kiprobaltam tegnap a The Thinget... nem rossz.. 😊
jo az ekson resze is.. 😊 tehat tudom ajanlani.. 😊
megint itt van nalam 5 kirr jatek, amibe mind csak beleneztem, vegig is kene vinni oket... 😊
megint kiderult, mit er az erosebb harver, ha nincs mogotte hozzaerto programozo.. 😊 (egyebkent meg hiaba az eros harver az Xnel, ha a videoicje egy kalap szart sem er😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ez egy nagyon jol mukodo, egyik legnepszerubb szerviz adatai."
akkor többet vettek Mo-n kezdetben ps2-t mint a ásik kettõt?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FF1 borito japan ps1!!
Egy nem chippes ps2 tenyleg elel evekig, es tan nem is a chip teszi tonkre hanem inkabb az a sok macera amit a geppel mulvelni kell mire beolvassa az irottat (regebbi tipusok).
A messiah-al az a bajom hogy teljesen megbolonditja a ps2 biosat... az origa szinten.
Idegesito hogy egy ilyen gepbe berakom az eredeti lemezt es kiirja hogy insert ps2 ps disc, es akkor hatul ki kell kapcsolni resetelgetni kell meg stb, hogy ugyan mar meltoztasson az eredeti jatekot vinni.... szoval jelenleg tokeletes megoldas ps2re hogy vigyen mindent meg nincs.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Azota egyebkent az a gep problema is megoldodott.
Meg mielott eladok egy chippes hasznalt ps2ot (igen mert az volt) napokig tesztelem hogy ne legyen gond.
Esnem ugy hogy berakom egy gamet jajj de jo megy..... mert nem annyirol szol sajnos a tortenet.
Meg senki nem ment el tolem ugy hogy szarban maradt volna.
Tudod mi a megoldas GUNMAN?
NEM KELL CHIPPES PS2ot venni!! Na az a megoldas.
Persze😄
Csak hogy van garancia is GUnman baratom.😄DDDDD
Ez a sonynak eges nem nekem, es mielott megveszi a gepet valami kiprobalhatja (ez csak chippesnel van) itt volt csocso is aki vette o is, megnezte minden ment hibatlanul, az aztan marhara az enm hibam hogy mire valaki hazaer a geppel baja lesz😊))))
Ja es nem az en geoem volt, ennyit errol.. n
Mindegy gari van.
Az hogy ps2re lett a legrondabb teny, de en nem is irtam hogy a ps2es atirat miatt ilyen... Te szellemeket latsz😄D
Jo igazad van Te tudod d az alztalad ismert 23 embernek nicns vele gondja, igazad van, bocsi hogy szoltam hazudok kamazopk, ellentmondast szitok😊))))))))))))))))))
Bocsi de ez elegge elfogult es elvakult hozzaallas.
Csak kicsit tekintenel ki... es rajonnel nagyon sok ember nem elegedett a ps2jevel.
Meg a Resi Producere is leszurta a Sonyt hogy milyen silany a feje... es pont azokata tuneteket irta le amiket tenyleg produkalnak...
Csocsokam azert biztosan sokan vannak olyanok😊))
pl. akik osszeszerelik😛
es sokan masok.
Meg aztan azert arra a kijelentesdre is vigyazni kell, hogy 2 eves es hibatlan.... nem egyszer jottek hozzam ugy hogy itt a hibatlan tuti ps2.... azert csak az atlagosnal tovabb tart mire megtalalja azt a DVD filmet a draga.....
egy kis kattanas kisereteben... szal jo az csak ki tudja meddig meg.
😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Meg a TVkben ok a best de masutt mar regen nem az ami volt.
En nem az osszes sony cuccot fosoztam le, (Csocso koltoi tulzasba esett)
Csak a ps2 jonehany tagjat.
Mellesleg ha mar annyira spiler vagy es Te mar csak ugy tudod mi van, gyere el velem barmely szervizbe akarhova es kerdezd meg ott a muszakisokat mi a velemenyuk a ps2rol....
hat nem lesz ajnarozas azt elhiheted...
En is ismerek rengeteg ps2ot ami hibatlanul mukodik, de aranytalanul a tobbi gephez kepest sok a rossz is kozottuk.
S nem GC hanem en fosoztam le a Sonyt.
pl a MOH ps2-n nekem is tetszett, hangulatos volt...de nám ázs igázsi....egyszerûen jobbak a pc-s FPS-ek...ahogy konzolon is jobbak a verekedõs játékok😊ezért kell a konzol-pc páros
és van olyan DVD amit nem játszik le...pl a Mi kell a nõnek?...ne vegye meg senki aki PS2-n akarja megnézni😊
jó reggelt all
FPS-t konzolra...nem kéne erõltetni
Meg néhány játékot is, és azokkal sincs gond... :|
BTW Super Bust-A-Move-ot viszont nem tudott szerezni. 😄DD (Mondjuk nem is csodálom. 😉
www.youtube.com/aabyssx
\"Life is around you and in you.\"
Bomberman...dyna...jaja
A családi partyk egy ik közkedvelt játéka volt MD-on. Én szereztem akkoriban elosztót és négyen nyomattuk egyszerre.
Most ahogy elnézem a PSX-es Bomberman World-ot 5-en lehet nyomatni egyszerre. Sega Saturnon nem tudtam megszerezni, de ott két elosztóval 10!-en lehetett nyomni😊nagyon ötletes játék...thx to HudsonSoft