A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De csakis akkor ihatsz alkoholt ha engem is meghívsz belõle😊)))

So cry me a fuckin river, bitch!

Laza
manapsag a legtobb Xbox nem mondhatja el magarol, hogy "elsokezbol" van 😊
en is fontolgatom, hogy eladom... csak a helyet foglalja a TValvanyomon.. 😊
(nagyobb elvezetet nyujtana, ha az erte kapott penzbol jo berugnak😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na most akkor vigyem a Thinget vagy ne?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Martin576
Szaztok. Talán érdekel valakit a hír, amit ma kaptunk...

REDWOOD CITY, Calif. – , 2002 – Keep your head down as you storm the beaches of Normandy to defeat the dreaded Nazi scourge. EA reveals details of Medal of Honor Frontline, the highly acclaimed first person shooter where players travel from the shores of France to the heart of Germany to put an end to Nazi tyranny. The game is currently under development for the Nintendo GameCube and Xbox video game system from Microsoft and will ship this fall.

Sir Quno Jedi
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !
PS2 RULEZ !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
yo mindegy... amugy meg ez van.. nem kell csippeztetni és nem bszodi kel..megha csippelteted akkor nemtom mennyire jo még a gari😊
Laza
bar en nem vagyok szerelo, de sok olyan ismerosom van, akik ilyen-olyan modon, de kozuk van a konzolok szervizelesehez... (pl uzletek, stb.)

az igaz, hogy sok gep kerul szervizbe, de nem mindegy, hogy miert...
a legtobb gepben a fej baszodik el, alt. a chip miatt... ez nem azt jelenti, hogy konkretan a chip teszi tonkre, hanem pl azt hogy a sok gagyizo ember (sokan vannak, akik tenylegesen a spurolas szintjen jatszanak, azaz csak CDre, abbol is a leggagyibbra iratnak😊 olyan CDre irat, ami nincs kiegyensulyozva... (nem egy olyan lemezzel talalkoztam mar, ami majd szetrazta az egesz gepet... az ilyen rogton atmegy kukaekhoz😊
pl nemreg vittem vissza egy olyan gepet, amelyknek az optikajategy utangyartott AR2 vert le (ez koztudottan szar, ki kell egyensulyozni😊...

de furcsa mod, a kozeli ismeroseim koreben senkinek sem volt rossz meg a gepe... az enyemnek sem volt meg semmi baja, bar en csak DVDket jatszok le (CD ritka😊...

na mindegy... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
de nekunk van meg +kb10 jatek, amirol van mit beszelni.. 😊

kiprobaltam tegnap a The Thinget... nem rossz.. 😊
jo az ekson resze is.. 😊 tehat tudom ajanlani.. 😊
megint itt van nalam 5 kirr jatek, amibe mind csak beleneztem, vegig is kene vinni oket... 😊

CSOCSO
hány ps2 szerelő van itt?
CSOCSO
azt én írtam és ha azt írtam ha szar a turok evo majd azt kamuzom hogy azé mert ps2-es átirat... de csak vicc volt
CSOCSO
má megint mit kötözködsz te horpadtlelkû köcsög?
Laza
nahhh, ezzel megint a PS2ot akarod minositeni, pedig mindegyik gepen egy nagy szar lett a Turok..
megint kiderult, mit er az erosebb harver, ha nincs mogotte hozzaerto programozo.. 😊 (egyebkent meg hiaba az eros harver az Xnel, ha a videoicje egy kalap szart sem er😊

Laza
erre csak azt mondanam, hogy orulnek neki mert kijon, es van mivel jatszani... de a masik vonalon ez senkitsem erdekel, mert van ezenkivul sok mas, amivel jatszhat.. 😊

CHEAPBOY
Ebbol en nem ezt szurnem le, ismerve a Stadlbauer kft adatait, es az Xbox eladasokat...😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hat nem tudom, az MS es egy zsak szaksajto altal magasztalt jatekrol nekem az a velemnyem, hogy egy PC-s fps agyonvagna. Rosszat nem mondok ra mert biztos sokat dolgoztak vele, es tiszteletben tartom, de kinezetre egy unreal es hat a framerate... hmmm hagy nemi kivannivalot maga utan. Pedig egy fps-nel az fps az egyik legfontosabb kovetelmeny es az mar itt megbukott. Hat hiaba Xbox ugy latszik 30-40 fps-re lett belove...Tobb szot nem is erdemel.
de szigorú vagy 😊))

Azt tudom rola ha annyival szarabb lesz mint ahogy beharangoztak, akkor mar jobb ha most abbahagyjak a fejleszteset.
mohus
"Ps2 30 db (itt meg nem volt chip), Xbox 5 db. GC 1 db (ennek is a tapja ...khmmmm)
ez egy nagyon jol mukodo, egyik legnepszerubb szerviz adatai."

akkor többet vettek Mo-n kezdetben ps2-t mint a ásik kettõt?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az enyém nem bibibi😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

eredeti stuffz rule 😊))

CHEAPBOY
MEg lejott az elso Trailer a HALO2rol..... en meg nem lattam ki mit tud rola?

CHEAPBOY
Na most mar mas😊

FF1 borito japan ps1!!

CHEAPBOY
Na mindegy ennyit errol.
Egy nem chippes ps2 tenyleg elel evekig, es tan nem is a chip teszi tonkre hanem inkabb az a sok macera amit a geppel mulvelni kell mire beolvassa az irottat (regebbi tipusok).
A messiah-al az a bajom hogy teljesen megbolonditja a ps2 biosat... az origa szinten.
Idegesito hogy egy ilyen gepbe berakom az eredeti lemezt es kiirja hogy insert ps2 ps disc, es akkor hatul ki kell kapcsolni resetelgetni kell meg stb, hogy ugyan mar meltoztasson az eredeti jatekot vinni.... szoval jelenleg tokeletes megoldas ps2re hogy vigyen mindent meg nincs.

Tehát ez a múltkori hiba is egy chippelt gépnél jött elõ?? A meghibásodott gépek nagy része is chippelt?? Mert ha igen akkor már meg is van a hiba!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
a chippeseknel van ez igy mert a ps2 kepes ilyenekre.
Azota egyebkent az a gep problema is megoldodott.

Meg mielott eladok egy chippes hasznalt ps2ot (igen mert az volt) napokig tesztelem hogy ne legyen gond.

Esnem ugy hogy berakom egy gamet jajj de jo megy..... mert nem annyirol szol sajnos a tortenet.

CHEAPBOY
Semmivel. nem vett tolem semmit se, csak probal itt szitani embereket😊)))

Meg senki nem ment el tolem ugy hogy szarban maradt volna.

Tudod mi a megoldas GUNMAN?

NEM KELL CHIPPES PS2ot venni!! Na az a megoldas.

CHEAPBOY
aham😄DDDDDDDd
Persze😄

Csak hogy van garancia is GUnman baratom.😄DDDDD
Ez a sonynak eges nem nekem, es mielott megveszi a gepet valami kiprobalhatja (ez csak chippesnel van) itt volt csocso is aki vette o is, megnezte minden ment hibatlanul, az aztan marhara az enm hibam hogy mire valaki hazaer a geppel baja lesz😊))))

Ja es nem az en geoem volt, ennyit errol.. n

Mindegy gari van.

CHEAPBOY
A turok Nekem sem ps2re sem Xboxra sem GCre nem tetszik, bevallom.
Az hogy ps2re lett a legrondabb teny, de en nem is irtam hogy a ps2es atirat miatt ilyen... Te szellemeket latsz😄D

CHEAPBOY
csocso irta vedd mar eszre!! irta is.

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jo igazad van Te tudod d az alztalad ismert 23 embernek nicns vele gondja, igazad van, bocsi hogy szoltam hazudok kamazopk, ellentmondast szitok😊))))))))))))))))))

Bocsi de ez elegge elfogult es elvakult hozzaallas.

Csak kicsit tekintenel ki... es rajonnel nagyon sok ember nem elegedett a ps2jevel.

Meg a Resi Producere is leszurta a Sonyt hogy milyen silany a feje... es pont azokata tuneteket irta le amiket tenyleg produkalnak...

CHEAPBOY
"ezt elmondta csipboy is és szvsz itt nincs olyan ember aki nála több ps2-t fogott a kezében."

Csocsokam azert biztosan sokan vannak olyanok😊))

pl. akik osszeszerelik😛
es sokan masok.

CHEAPBOY
Csocso irta, ha figyeltel volna.

CHEAPBOY
Igen vannak ilyen dolgai is.....
Meg aztan azert arra a kijelentesdre is vigyazni kell, hogy 2 eves es hibatlan.... nem egyszer jottek hozzam ugy hogy itt a hibatlan tuti ps2.... azert csak az atlagosnal tovabb tart mire megtalalja azt a DVD filmet a draga.....

egy kis kattanas kisereteben... szal jo az csak ki tudja meddig meg.
😊

Nem játsza le a "Mi kell a nõnek?" dvd-t?? Hát nemtudom, de én már egy párszor végignéztem a ps2-n és nem volt vele különösebb gond.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
Ezzel egyet ertek.
Meg a TVkben ok a best de masutt mar regen nem az ami volt.

CHEAPBOY
Az en voltam s nem szidni GC.t😊

CHEAPBOY
Nem estem at a tuloldalra.
En nem az osszes sony cuccot fosoztam le, (Csocso koltoi tulzasba esett)
Csak a ps2 jonehany tagjat.

Mellesleg ha mar annyira spiler vagy es Te mar csak ugy tudod mi van, gyere el velem barmely szervizbe akarhova es kerdezd meg ott a muszakisokat mi a velemenyuk a ps2rol....

hat nem lesz ajnarozas azt elhiheted...

En is ismerek rengeteg ps2ot ami hibatlanul mukodik, de aranytalanul a tobbi gephez kepest sok a rossz is kozottuk.

S nem GC hanem en fosoztam le a Sonyt.

mohus
jó hát gc az más😊 mindig oszd el kettõvel amit mond

CHEAPBOY
Nana ha latnad milyen lett a ps2es valtozat, meg hogy lehuzza mindenki megerti az ember hogy a ps2esek inkabb csondben maradnak😊

mohus
ok...
pl a MOH ps2-n nekem is tetszett, hangulatos volt...de nám ázs igázsi....egyszerûen jobbak a pc-s FPS-ek...ahogy konzolon is jobbak a verekedõs játékok😊ezért kell a konzol-pc páros

CHEAPBOY
63

egy ilyen kijelentés elõtt mindenképpen megnézném a helyedben n64-en a goldeneye-t és a perfect dark-ot! e kettõ kivételével teljesen igazad van 😊

mohus
hát a sony konstrukciók engem sem gyõznek meg...csak 200e forint felett..az az alatti TVk pl a legszimplább 55cm vagy 2 fejes videók az AKAI vagy Tensai szintjén vannak😊de nem csoda...made in poland meg china😊
és van olyan DVD amit nem játszik le...pl a Mi kell a nõnek?...ne vegye meg senki aki PS2-n akarja megnézni😊

De kell, mert van egy par lehetoseg benne amit PC-ne nehezkesen lehet csak megoldani es konzolon nagyszeru elmenyt nyujthat.
neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! 😊)) te nem írhatsz a konzolba! különben is, megroggyanna a helyesírás-ellenõrzõ... martinról nem is beszélve 😄DD

jó reggelt all

mohus
szerintem mindig is egy nagy ökörség volt😊és az is lesz hakonzolra írják...de akit ez hoz lázba konzolon azért még lehet ember😊
FPS-t konzolra...nem kéne erõltetni

aabyssx
Én tõle vettem PS2-t és még mûködik... :|
Meg néhány játékot is, és azokkal sincs gond... :|

BTW Super Bust-A-Move-ot viszont nem tudott szerezni. 😄DD (Mondjuk nem is csodálom. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Lóg még valaki rajtam kívûl

\"Life is around you and in you.\"

mohus
a szemellenzõd mögül ki sem látsz😊))tragikus

mohus
Kössz...lehet hogy ez lesz a következõ...hehe

Bomberman...dyna...jaja
A családi partyk egy ik közkedvelt játéka volt MD-on. Én szereztem akkoriban elosztót és négyen nyomattuk egyszerre.
Most ahogy elnézem a PSX-es Bomberman World-ot 5-en lehet nyomatni egyszerre. Sega Saturnon nem tudtam megszerezni, de ott két elosztóval 10!-en lehetett nyomni😊nagyon ötletes játék...thx to HudsonSoft