A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööö... úgy beszélsz róla, mintha meghalt volna 😊
remélem még visszatér

Ezt inkább nem is kommentálom

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Oldern the 1st
de legalább a Star Fox adventures megjelenik. Kár, hogy nem lesz új banjoo meg új donkey.

Nálam két ok miatt:
- kedveltem
- sokkal mélyebb vitákatlehetett nyomni pc vs. konzol témában, mint most a konzolwarban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Freak pl. nagyon hiányzik" 😊))
ez fura, de így van, én se tudom miért...

háát, asszem a nintendo kivágta maga alatt a fát... ilyen hülyeséget, hogy milyen kevés a rare részesedése a piacon: hát persze, ha egyszer nincs (nem volt) gép, amire fejlesszen 😞
az xbox szvsz nem alkalmas a rare játékok szellemiségéhez, én pl. a perfect dark-on kívül semmi mást nem tudok elképzelni, ami "jól mutatna" a 'box-on... persze ez nagyon szubjektív, és szigorúan szvsz 😊

Oldern the 1st
meg van ami a LAN -nál is jobb: mariokart 64 négyen!

Oldern the 1st
persze, de amiket olvastam ilyenek:
-minden konzol élettartama 1-1,5 év 😊
-a pc-nél jobb grafika nincs 😊😊

és ehhez hasonlók. Szerintem a pc kell, de nem játékra, max. Lan partikra, mivel pc nélkül ez a fórum sem lenne. De játékügyileg egyértelmû hogy a konzolok verhetetlenek.

Hááát... rajtam kívül szerintem nem túl sokan 😞
És ráadásul én is hibrid vagyok 😊

Néha pyrex és narumon benéz, néha beesik egy-két pécés, de Freak pl. nagyon hiányzik 😞

mohus
nem...
itt vannak pc fanok is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Pontosan ahogy mondod. Sajnos.

Oldern the 1st
Egyébként megnéztem a nagyon régi írásokat, azóta legalább a fanatikus pc-sek itthagytak minket, így eze egy konzolháborús fórum lett, nem?

Oldern the 1st
Hi! Nem akartam semmit túlreagálni, a pisztolyosat sem gondoltam komolyan, de éppen az lenne a lényeg hogy mindenki azt a gépet veszi meg, ami tetszik, a játékok miatt. Sõt, kijelentem, hogy nekem tetszenek a ps2-es rpg-k. DE! Nincs egy olyan név sem amire azt gondolnám: ez nekem nagyon kell, és ezért veszek egy ps2-t! Míg gc-re a zeldánál gondoltam így,egy video alapján, sms-re ,star foxra, metroidra, Re-re!! és amíg ezeket megveszem addig fognak jönni más jó játékok is! Fõleg hogy nemrég anyagi okokból el kellett adni a gc-met pedig csak 1-2 hétig volt játék nélkül, és csak jövõ nyáron tudom megvenni megint, így most dc-m van ,de nem sajnálom magam, mert még be kell szereznem jet set radio, headh., sok capcom vs. meg sf3 szóval elleszek addig. És megnézheti akárki hogy ps2-re az elsõ fél évben mikor jöttek ki olyan nevek mint a gc-re a RE, Star Wars, Luigi-s Mansion Pikmin!! csak ennyit akartam, és bocs version nem veled volt bajom hanem azzal amit írtál, és hogy már sok ilyen hozzászólást olvastam itt-ott és egyszer csak "bekattantam" 😊 ui.: az x-box meg azért jó mert lesz rá Panzer Dragoon ORTA! Ha valaki látta a trailerét és hallota a zenéjét, gondolom egyetért velem 😊 hi

Ugyan értelmet és logikai kohéziót nem nagyon látok a soraidban, de szerinted az elit igényes?
Amennyiben a válasz igen, ajánlom figyelmedbe a 73796-ot.

Abbol hogy PS2 jol fogy, abbol is jol latszik hogy az emberek igenytelenek es hagyjak magukat megvezetni. Hisz a markas elektronikai cuccokra is jellemzo, hogy az igenyes elit veszi csak meg. A tobbi veszi a gagyi szart ocsoert. A hasonlat santit egy kicsit, mert itt a jobb az olcsobb meg is sok birka megveszi 😛PPPPPPP. Nah erre mondja valaki hogy elfogult ;-))
Arról nem is beszélve, hogy mennyi ostoba gazdag van :I

aabyssx
Tudod, hogy mennyi nagyon okos ember nem gazdag? ?:|

www.youtube.com/aabyssx

mohus
attól hogy galyra meg egy PS2 attól még az igaz hogy ez most a legjoban fogyó cucc a konzolok közül és most ezt érdemes venni aki szereti az erre a konzolra megjelent játékokat...

a GC-t meg nagyon ajnároztátok, de hát a tények azok tények maradnak....sajnos
naná ,hogy most a PS2 tulajok reszelik a nyelvüket rajtatok meg a GC-n😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Bassza meg ez egy szomoru nap 😞 Nintendosoknak ez egy szeptember 11.-e. Ugy latszik a 13.-a nekunk szerencsetlen nap. Version pedig igen is elfogult PS2 javara pedig belathatna, hogy az eletbe nem fog GC-vel osszevetheto jatekot csinalni ra. Varjon csak PS3-ra....😊
mohus
köszi

mohus
köszi

mohus
csak egy jelzés😊
ahogy az is jelzés értékû volt a PS2 esetében hogy egy Virtua Fighter valaha is megjelenhetett rajta😊

duc
pont ezt mondom... lehet, hogy elkezdene gc-t kódolni (jó ez elég durván hangzik, de tegyük fel, ad neki egy esélyt) és a gc lesz az überállat konzol a szemében...😊
CSOCSO
Thank you for your e-mail. Although Nintendo doesn't comment on rumors Or speculation by the media, we can tell you that Nintendo has made the decision not to request Rare to make any further exclusive games for the Nintendo GameCube. Although we're proud of our joint efforts with Rare Over the years and have enjoyed our relationship with them, in fiscal year 2001, Rare accounted for only 9.5% of total Nintendo software revenue worldwide. In fiscal year 2002, that number declined to 1.5%. Therefore, in evaluating our investments in developers, as well as the financial benefits to Nintendo over the years, we've decided it's in Nintendo's best interests to focus On diversifying our portfolio of developers and projects.
Star Fox Adventures, which was jointly developed by Rare and Nintendo, Will launch as scheduled on September 23rd and will remain exclusive to the Nintendo GameCube. Nintendo's other great franchise characters such as Donkey Kong also will remain exclusive to Nintendo.

We have no additional details to share on this issue at this time...

Sincerely,

Nintendo of America Inc.

CSOCSO
hja hja.. papirokból megleste mit tud a gc leszarozta..papirokbol megleste a ps2-t húú ez a király isten aztán rádöbbent hogy hoppá azé mégsem!! ennyit a papirokról..
CSOCSO
nah látod ez lehet😊))))))))))))))) de mikor csíp a multkor eladott egy ps2-t mire hazavitte a csóka a ps2 behalt lenyomott egy olyan szöveget hogy szt hittem hogy a sony tv-t kibassza az ablakon😊
mindegy...
duc
Ha Versionnak a gc-vel kéne kezdenie valamit (vagy a box-al), lehet, hogy belátná, vannak ott is elõnyök. Csak ehhez annyira bele kéne merülni az adott gépbe, mint ahogy belemerült a ps2-be...
duc
A probléma sztem a szemellenzõvel van. Példa: haver folyamatosan szidja a ps2-t. így szar, úgy szar stb... vesz egyet... egyszerre isten lesz a ps2!
CSOCSO
pikmin tetszik neki tedd már be ezt pls😊
amugy meg közel sem vagyok annyira mint egyesek!!!
CSOCSO
hjo version a nagy fejlesztõ bácsi amivel semmi baj jó legyen az de ne mesélje be nekem hogy õ nála 2 szer okosabb fejlesztõk nem tudnak csinálni értelmes engine-t és nem 1 hanem 10 összeülhet..érted??? ha nincs nála okosabb akkor gazdag lenne!!! ha én tudnám azt amit õ már amcsiban ülnék a Suprámban éppen befelé a munkahelyemre mondjuk az amcsi acclaimhoz vagy mittom én.. érted? de õ: A gC a legfosabb az x is szar de a ps2 a legjobb...ahamm.. ahamm azért tudja alegcsunyábbat a ps2..mig a gc és az x van a toppon mindegyik másban a jobb..
hülyeség ezen veszekedni..hiába a ps2 a leggyorsabb auto ha a gumiai 220 nál szétpukkannak mert nincs rajta verseny kerék.. mig a gc és az x elõl szórakozik....
Sir Quno Jedi
A Deep Blue is "erõs hardver" de nem veri senki a nyálát milyen jó konzolgép, mert sajna játékra az a gép jó, amire van is olyan !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

duc
Nem a gépekkel van a baj... Mind erõs hardver. Nem a gépet kell szidni, mert kevés rá a játék...
CSOCSO
na most mivan??:
News: Rare not sold?

posted on 09-13-2002 by Gerben

In a new press release, Nintendo denies that it is willing to sell it's stake in Rare. Full press release below

Nintendo Co. (J.NTD or 7974) Thursday denied a U.S. media report it is "willing to sell" a controlling stake in U.K. game software developer Rare Ltd.
There has been speculation about Microsoft Corp.'s interest in buying Rare to make more software exclusively for its Xbox console. A Nintendo spokesman said, hypothetically, the company would consider what to do with its Rare shareholding if actually contacted by Microsoft or Rare, but there hasn't been any such contact.

Nintendo owned 38% of Rare's voting rights through U.S. subsidiaries at the end of last March, but Rare hasn't supplied any software for Nintendo's GameCube or Game Boy consoles over the past one year or so, the spokesman said.
The Los Angels Times said in a separate report Microsoft is interested in acquiring Rare, citing unnamed sources.
On the Tokyo Stock Exchange Thursday, Nintendo shares ended up 2.6% at Y14,380 Thursday. The Nikkei 225 Stock Average closed up 0.2% at 9415.23.

Erm... don't ask me what's going on at Rare cause I don't have a clue. Yesterday sites posted a statement from Nintendo, from which you could kinda make up that Rare had been sold, and now this again.
CSOCSO
nem reagálta túl😊 néhány ember tényleg már idegesítõen szidja a másik gépet..én pl csak akkor szidom ha vki szidja az enyimét..de mé lenne szar egy xbox? vagy ps2? nem szar az bazze.. kurvára örülnék ha lenne X em..de pénzt nem adok ki rá.
CSOCSO
még ha játszana és tetszene neki kibaszottul akkor is lehúzná..s egy bele se menjünk ebbe mert ami nem ugy néz ki mint a gt3 és nem oylan az csak gagyi lehet!!
duc
Nincs itt semmiféle konzolháború. Legtöbb ember szereti a saját konzolját, néha egy kicsit fikázza a másikét ha az valamiben gyengébb. (arról meg hallgat, amiben a másiké erõsebb😊 Szerintem ez így van rendjén, nem azért van mert meg akarja ölni a másikat. Túlreagálod egy kicsit... 😊))
CSOCSO
és neked az mé jó ha az MS mindent felvásáról? amugy lapozzunk csak vissza!! nekem tök ugy rémlik hogy azt mondtam még nagyon régen hogy az Ms ha kell felvásárol mindent...!!!!
CSOCSO
neked meg az hogy nem szakadt az anyádba a fejed
Már találtam

So cry me a fuckin river, bitch!

Infot semmilyen oldalon nem találtam

Mutasss róla infot plz

aabyssx
"a konzolháború eleve elrendeltetett"
Ezt nem mondta senki.
"légyszives mondd meg a lapszámotz és megnézem."
Nem egy lapszámot kellene megnézni, hanem képbejönni, hogy az ide írók mirõl, mit gondolnak. Ez nem egy-két hozzászólásból derül ki. :|

Rögtön ki is derülne, hogy senki sem akarja fejbelõni a másikat. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
nem is tudnék 😊

Oldern the 1st
megmodanád hogy mit olvassak vissza?
hogy kiderüljön hogy a konzolháború eleve elrendeltetett 😊 légyszives mondd meg a lapszámotz és megnézem.ok? de nem hiszem hogy váltizni fog a véleményem. Egy próbát megér.
nem akarok hittéríteni.

aabyssx
Legalább egy kicsit olvass vissza, mielõtt "hittérítesz"! 😊

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Gondolom version nem játszott még semelyik mariokarttal!!igazam van?

Oldern the 1st
Hali mindenkinek! Lehet hogy én még új vagyok itt de nagyon elegem van az ilyen version-félékbõl és azokból, akik a seggét nyalják. Én fellvállalom a véleményem, nem tudom hogy az engem szidók miért nem. De nem baj, csak azt nem értem hogy miért mindig a ps2-esek anyázzák mások gépeit?? Most olvasom a konzol csevegõjét és teljesen egyetértrk Csipivel: miért nem fogjátok fel, hogy az x és a gc is JÓ gép? Ez persze csak azoknak szól akik elvakult ps2 fanatikusok. Meg nem mindegyez, miértkell ilyen agresszívan kezelni a konzol-témát? Pisztolyt ne adjak??? Ez csak hobbi, kicsit eresszünk már le, ok?? Unknown kösz hogy megvédtél. Hello

aabyssx
Last Ninja rulez forevör. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Azé' én sajnálom a N-t. Egyszer maj' a PS2-nek is vége lesz, és akkor NEM BOXOT akarok venni.

BTW a PC-t nem sajnálnám ha befejeznék játék szempontból.
SZVSZ a PC-k fejlõdésének állatira káros, ha a játékokat figyelembe veszik fejlesztéskor/tervezéskor... 😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hááát, mondjuk inkább így, hogy 50 kockát rajzol, de csak minden második rasztert. :|

www.youtube.com/aabyssx