A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem még visszatér

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- kedveltem
- sokkal mélyebb vitákatlehetett nyomni pc vs. konzol témában, mint most a konzolwarban.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ez fura, de így van, én se tudom miért...
az xbox szvsz nem alkalmas a rare játékok szellemiségéhez, én pl. a perfect dark-on kívül semmi mást nem tudok elképzelni, ami "jól mutatna" a 'box-on... persze ez nagyon szubjektív, és szigorúan szvsz 😊
-minden konzol élettartama 1-1,5 év 😊
-a pc-nél jobb grafika nincs 😊😊
és ehhez hasonlók. Szerintem a pc kell, de nem játékra, max. Lan partikra, mivel pc nélkül ez a fórum sem lenne. De játékügyileg egyértelmû hogy a konzolok verhetetlenek.
És ráadásul én is hibrid vagyok 😊
Néha pyrex és narumon benéz, néha beesik egy-két pécés, de Freak pl. nagyon hiányzik 😞
itt vannak pc fanok is
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Amennyiben a válasz igen, ajánlom figyelmedbe a 73796-ot.
a GC-t meg nagyon ajnároztátok, de hát a tények azok tények maradnak....sajnos
naná ,hogy most a PS2 tulajok reszelik a nyelvüket rajtatok meg a GC-n😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ahogy az is jelzés értékû volt a PS2 esetében hogy egy Virtua Fighter valaha is megjelenhetett rajta😊
Star Fox Adventures, which was jointly developed by Rare and Nintendo, Will launch as scheduled on September 23rd and will remain exclusive to the Nintendo GameCube. Nintendo's other great franchise characters such as Donkey Kong also will remain exclusive to Nintendo.
We have no additional details to share on this issue at this time...
Sincerely,
Nintendo of America Inc.
mindegy...
hülyeség ezen veszekedni..hiába a ps2 a leggyorsabb auto ha a gumiai 220 nál szétpukkannak mert nincs rajta verseny kerék.. mig a gc és az x elõl szórakozik....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
News: Rare not sold?
posted on 09-13-2002 by Gerben
In a new press release, Nintendo denies that it is willing to sell it's stake in Rare. Full press release below
Nintendo Co. (J.NTD or 7974) Thursday denied a U.S. media report it is "willing to sell" a controlling stake in U.K. game software developer Rare Ltd.
There has been speculation about Microsoft Corp.'s interest in buying Rare to make more software exclusively for its Xbox console. A Nintendo spokesman said, hypothetically, the company would consider what to do with its Rare shareholding if actually contacted by Microsoft or Rare, but there hasn't been any such contact.
Nintendo owned 38% of Rare's voting rights through U.S. subsidiaries at the end of last March, but Rare hasn't supplied any software for Nintendo's GameCube or Game Boy consoles over the past one year or so, the spokesman said.
The Los Angels Times said in a separate report Microsoft is interested in acquiring Rare, citing unnamed sources.
On the Tokyo Stock Exchange Thursday, Nintendo shares ended up 2.6% at Y14,380 Thursday. The Nikkei 225 Stock Average closed up 0.2% at 9415.23.
Erm... don't ask me what's going on at Rare cause I don't have a clue. Yesterday sites posted a statement from Nintendo, from which you could kinda make up that Rare had been sold, and now this again.
So cry me a fuckin river, bitch!
Ezt nem mondta senki.
"légyszives mondd meg a lapszámotz és megnézem."
Nem egy lapszámot kellene megnézni, hanem képbejönni, hogy az ide írók mirõl, mit gondolnak. Ez nem egy-két hozzászólásból derül ki. :|
Rögtön ki is derülne, hogy senki sem akarja fejbelõni a másikat. 😊
www.youtube.com/aabyssx
hogy kiderüljön hogy a konzolháború eleve elrendeltetett 😊 légyszives mondd meg a lapszámotz és megnézem.ok? de nem hiszem hogy váltizni fog a véleményem. Egy próbát megér.
nem akarok hittéríteni.
BTW a PC-t nem sajnálnám ha befejeznék játék szempontból.
SZVSZ a PC-k fejlõdésének állatira káros, ha a játékokat figyelembe veszik fejlesztéskor/tervezéskor... 😞
www.youtube.com/aabyssx