A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
gcre kijött egyáltalán?
a Cora-ban nem láttam😊)))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Burnout szebb mint a gt3....hát persze...sõt kétszer szebb
csak rosszul fogalmaztam
de aki tudja mi micsoda az ugyis érti aki meg nem annak meg nem mindegy? 😊
A forma1-es (F1 2002) szep lett ra, nem mernem mondani, hogy szebb mint GT3, de legalabb arrol szol ami a cime.
Burnout. Nem a legszebb autos, de sokkal szebb mint sonyra. Nehol szebb mint GT3.
Driven. Hat eros arcade-os beutes. Nem valami szep, filmes feldolgozas. Egyszer ki lehet probalni.
...
full scene antialiasing"
Izé, ez hogy jön össze? 😊 Tudod, hogy mit jelent a full screen?
PyRex
ui: ma kötekedõs kedvemben vagyok! 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
So cry me a fuckin river, bitch!
majd ha több idöm lesz , de tök fölösleges nem látná semmit max 30-at egyszerrre
De rakj ki nekem képet a 300ról komolyan érdekel!
edge antialiasing
full scene antialiasing
bilinear filter
és deflicker van
PyRex
ugy hogy a vectorprocik állnak(csak a procival) a texturákat realtime töltöm fel a gs-be
a megvilágitás : Ambient+Diffuse+Specular !
a kocsik mérete nem számit a gs-nek nem lassito tényezö
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak azt várja nem érted?
abba fogja hagyni ha nem válaszolsz neki!

több ps2-gamezt láttam mint x eset! x bõl csak 5-6 gamezt láttam és elmondanám neked hogy 2 szer szebb mint a ps2!! a ps2 sem ronda!! de miért nem lehet megérteni hogy ez van..nem kell ezen csodálkozni!!! és a gc is szebb a ps2 nél ÉHA HA NEKED a ps2 szebb mint a GC vagy a PS2 akkor te agyilag retardált fogyatékos barom vagy!
Van cserébe most éppen Shadow Of Memories, Jade Cocoon 2 és Grandia 2, mind gyári nem promó !
Persze ezért ezek kissé borsosabbak :-)))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ha másképp nem megy...! Sem tok, sem könyv nincs hozzá. 6ezer?
Javítsatok ki, de tudtommal jelenleg gc-re semmilyen autós gamma nincs, nemhogy szebb...
Fél a promóktól😊))))

" De sokx elmondtam nekem meg ez sem bajom, hanem az hogy adott egy gep ami 2 evesen meg mindig dragabb kozel 2x mint egy nala jobb gep es a jatekai szinvonala a beka segge alatt van."
Nem értem az összefüggéseket...
és a PS2 játékok színvonaltalanok?
egy ICO semmi újat nem hozott?
Nekem spec a GT3 is színvonalasnak tûnik.
De egy pórszívós fazon kissé debil nekem...ari meg minden, de a gyerekes(SZVSZ) azt gondolom nem tûnik színvonalasabbnak.
Az meg hogy a PS2-re havonta van 1 anyag ami jó az pont elég.
A GC-re még ennyi sincs...sõt egyszerûen nincs választék.(576 konzolban összesen 13 pontot kapott a 3 megjelent játék)
Ott kéne tartani lassan ,hogy a verekedõs, autós progikból válogatunk és konkurencia van a GC-re az ilyen anyagokból...és mondjuk három Rallye-s vagy verekedõs programból kéne egyet kiválasztani...hogy azzal játszunk.Ehhez képest a GC van a béka segge alatt, de nagyon. És egyre több a kósza hír, hogy ez csak rosszabb lesz és nem jobb.
A RE jól sikerült, nekem is tetszik. Meg a RS is. Aztán kifújt...ennyi kb.
PyRex
PyRex
Maj' ha olyan qrva nagy lépéssel nagyobb élményt nyújtanak azok a játékok, amik egy másik platform-ra jönnek ki, akkor talán OK. De ez jelen pillanatban nincs így...
www.youtube.com/aabyssx