A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
naaa vegyé mán...freak is bekonzolosodott😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nem szebb! Csak nehol. Ott ahol 30 auto van a kepen es a jelenet osszetettsege igen csak veri GT3-at. Osszesegeben GT3 szebb.
mohus
én is a boxon láttam😊
gcre kijött egyáltalán?
a Cora-ban nem láttam😊)))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
miért nézzem az amerikaikat amikor azt az eu-gc nem játsza le,....vagy van már mod chip?

Burnout szebb mint a gt3....hát persze...sõt kétszer szebb

versio
egyértelmü
csak rosszul fogalmaztam
de aki tudja mi micsoda az ugyis érti aki meg nem annak meg nem mindegy? 😊

D0C
Tréfálsz? Láttam xboxra a burnoutot és feltételezem, hogy nem csúnyább a gc-snél, namármost semmivel nem szebb a gt3-nál, ezt minden elfogultság nélkül állítom.

Legyen.
A forma1-es (F1 2002) szep lett ra, nem mernem mondani, hogy szebb mint GT3, de legalabb arrol szol ami a cime.
Burnout. Nem a legszebb autos, de sokkal szebb mint sonyra. Nehol szebb mint GT3.
Driven. Hat eros arcade-os beutes. Nem valami szep, filmes feldolgozas. Egyszer ki lehet probalni.
PyRex
"ja és mindegyik kocsin

...

full scene antialiasing"

Izé, ez hogy jön össze? 😊 Tudod, hogy mit jelent a full screen?

PyRex

ui: ma kötekedõs kedvemben vagyok! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nagyitó rulzik😊)))))))))))))))

So cry me a fuckin river, bitch!

versio
most lusta vagyok
majd ha több idöm lesz , de tök fölösleges nem látná semmit max 30-at egyszerrre

D0C
Ha mind a 300at kirakja egy képre, nem sokat fogsz látni.

Az is igaz😊
De rakj ki nekem képet a 300ról komolyan érdekel!

D0C
Küld el mailban a tel.számodat, felhívlak.
Ma 6-ig a Nyugatinál, vagy valahol Budán jó nekem.

versio
ja csak azon nem volt specular
meg nem 300-at egyszerre bazzz

ez 7 car😊

versio
ja és mindegyik kocsin

edge antialiasing
full scene antialiasing
bilinear filter
és deflicker van

ilyen kocsikat anno a pc rallyban láttam😊

PyRex
..már Y-t is.. 😊)))))))))))))

PyRex

versio
300 darab autot képes kirakni a ps2
ugy hogy a vectorprocik állnak(csak a procival) a texturákat realtime töltöm fel a gs-be
a megvilágitás : Ambient+Diffuse+Specular !
a kocsik mérete nem számit a gs-nek nem lassito tényezö

Sir Quno Jedi
Oksa, legyen 6, akkor hol és mikor ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
oksi...én annka örülök , ha játszol vele vagy bármivel ami örömet okoz neked komolyan...

CSOCSO
😊))))))))))))))
CSOCSO
hjó ember nem tudja mi az hogy kétszer szebb..persze gondolom nem kétszer szebb, nemtom hánszor szebb.. de szebb... legfõképpen texturázásban jobb a két gép.. vagy ugy is mondhatjuk hogy a ps2 programozása miatt nehéz szép texturákat tenni a ps2 re de ez senkit nem érdekel szar ps2 texturailag gyenge...és még kitudja miben
D0C
"most mondtam a pénzelõmnek"

Szép meghatározása anyucinak-apucinak... 😊))

Hallod Csocs..nem veszd észre hogy provokál? faszért válaszolsz neki vissza?
Csak azt várja nem érted?
abba fogja hagyni ha nem válaszolsz neki!

D0C
Ezt már sokadszorra olvasom, hogy egy gc-s vagy xboxos játék 2X szebb mint a ps2-es. Egyszer valaki elmagyarázhatná, hogy mitõl kétszer az a kétszer.

D0C
Ezt már sokadszorra olvasom, hogy egy gc-s vagy xboxos játék 2X szebb mint a ps2-es. Egyszer valaki elmagyarázhatná, hogy mitõl kétszer az a kétszer.

CSOCSO
max most amiért eladnám, vennék gc-t az a gamez ára miatt van..most mondtam a pénzelõmnek hogy van gamez az a a zombi.jó jöhötén lesz fizu, mennyi? mondom neki 17 : ö meg fogja a fejét... szééép vázz😊)
D0C
Azért kérdeztem a hatezret. 😊))

CSOCSO
mond te alapbol vagy ilyen hülye vagy téged vernek ha nem vagy ilyen barom?? arrol beszélek hogy az iq-d egy csirkével egyenlõ!!megoint beszélsz faszságokat megint lila fingod sincs semmihez de neked dumálnod kell!!!
több ps2-gamezt láttam mint x eset! x bõl csak 5-6 gamezt láttam és elmondanám neked hogy 2 szer szebb mint a ps2!! a ps2 sem ronda!! de miért nem lehet megérteni hogy ez van..nem kell ezen csodálkozni!!! és a gc is szebb a ps2 nél ÉHA HA NEKED a ps2 szebb mint a GC vagy a PS2 akkor te agyilag retardált fogyatékos barom vagy!
Sir Quno Jedi
Mér ??? Mire cserélnéd ???

Van cserébe most éppen Shadow Of Memories, Jade Cocoon 2 és Grandia 2, mind gyári nem promó !

Persze ezért ezek kissé borsosabbak :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Szivesebben cserélném inkább, mert Martintól kaptam és ajándékot nem illik eladni.
De ha másképp nem megy...! Sem tok, sem könyv nincs hozzá. 6ezer?

D0C
"Egyebkent GT3 is eleg unalmas es vannak mar nala szebb gammak."

Javítsatok ki, de tudtommal jelenleg gc-re semmilyen autós gamma nincs, nemhogy szebb...

Sir Quno Jedi
De igen, mivel Cheap nem reagál, jöhet, mit kérsz érte ?!!

Az nem nekik ment hanem Csomi vs SQJ!

D0C
Már nem azért, de miért lenne Afry elfogult? Én még soha nem láttam, hogy fikázta volna más gépét, ellenben csomival, aki elõszeretettel teszi ezt!

Nem fogja érdekelni😊
Fél a promóktól😊))))

D0C
SQJ! Nem érdekel egy eredeti, de promiciós Drakan?

Sir Quno Jedi
Beszoptad !

Hat mohus ebbol is latszik hogy nem figyeled a felhozatalt GC-re. Az amerikai megjeleneseket nezd es akkor mas az abra. Egyebkent szerintem a GC-s Burnout vagy 2x szebb a PS2-es testverenel es nehol szebb GT3-nal. ICO nekem is tetszik, de sajnos nem volt modom sokat jatszani vele. Ezt meg bepotolom.
versio
igen veled van a baj

Tudom, hogy ritkán irogatok ide, de tudod én 30 évesen vettem egy GC-t Cheaptól és le sem tudom rakni a "debil porszívózós fazont". Lehet, hogy velem van a baj, de nem én vagyok az egyetlen "porszívózós". Több - szintén diplomás - haverom is ebben a cipõben jár. Szerintem ezt csak olyasvalaki dedósozhatja le, aki soha sem játszott vele. GC-t pedig azért vettem (objektív mérlegelés után), mert naygságrendekkel jobban nézett ki rajta minden program, mint a PS2-n. Két év az meglátszik.
mohus
Vettél már X-et?

mohus
Sega CD-re meg 3DO-ra meg 10 éve és?

mohus
Csomi
" De sokx elmondtam nekem meg ez sem bajom, hanem az hogy adott egy gep ami 2 evesen meg mindig dragabb kozel 2x mint egy nala jobb gep es a jatekai szinvonala a beka segge alatt van."

Nem értem az összefüggéseket...
és a PS2 játékok színvonaltalanok?
egy ICO semmi újat nem hozott?
Nekem spec a GT3 is színvonalasnak tûnik.
De egy pórszívós fazon kissé debil nekem...ari meg minden, de a gyerekes(SZVSZ) azt gondolom nem tûnik színvonalasabbnak.
Az meg hogy a PS2-re havonta van 1 anyag ami jó az pont elég.
A GC-re még ennyi sincs...sõt egyszerûen nincs választék.(576 konzolban összesen 13 pontot kapott a 3 megjelent játék)
Ott kéne tartani lassan ,hogy a verekedõs, autós progikból válogatunk és konkurencia van a GC-re az ilyen anyagokból...és mondjuk három Rallye-s vagy verekedõs programból kéne egyet kiválasztani...hogy azzal játszunk.Ehhez képest a GC van a béka segge alatt, de nagyon. És egyre több a kósza hír, hogy ez csak rosszabb lesz és nem jobb.

A RE jól sikerült, nekem is tetszik. Meg a RS is. Aztán kifújt...ennyi kb.

PyRex
Ugye csak viccelsz? 😊

PyRex

PyRex
0! Huha. Mad Dog. PC-re mikor is jelent meg? 5 éve? Vagy 7? Nem emléxem...

PyRex

Izé, ma megyek elõbb orvoshoz és ha olyan állapotban leszek hogy OK akkor csörgök rád hogy mikor tudok bemenni!

igen csipikém látni fogsz😊

aabyssx
Nekem nem ~égõ. Én inkább örülok, hogy jön az enyémre is, és nem igazán érdekel, ha máshol egy HANGYÁNYIT ~szebb.

Maj' ha olyan qrva nagy lépéssel nagyobb élményt nyújtanak azok a játékok, amik egy másik platform-ra jönnek ki, akkor talán OK. De ez jelen pillanatban nincs így...

www.youtube.com/aabyssx