A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ahogy elnézem, inkább téged vezetett meg a nagy N, csak te nem térsz észhez, hanem inkább unatkozol a kéthavonta egy gamezt produkáló GC mellett.
A Sega még rosszabb esélyekkel indulna, mint a N. Fõleg így, hogy szinte minden szuperjátékát eladta más plattformra.
BTW nekem még most is megvan a DC-m. Van hozzá több, mint 100 játékom úgyhogy majd esõs napokon jól jön (amikor majd PS2-n nem lesz semmi érdekes 😉.
www.youtube.com/aabyssx
A Sega mellett már végignéztem pár ilyet és egy kicsit deja-vu érzésem van... 😞
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bah...! /:|
www.youtube.com/aabyssx
Arra volt elõször a hülye Mario. Még emlékszem az elsõ néhány pályára kívülrõl (még arra is, hogy hol a gomba, meg a csillag az elsõ pályán 😊.
De ma már nem játszanék Mario-val, mer' nem érdekel...
www.youtube.com/aabyssx

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem valahogy kimaradt az életemböl(bár nem hiszem hogy sokat vesztettem)
a c64 után nekem az amiga jött , az maga volt a csoda
gondolom ezekre a buznyák régi nintendo szarokra kvarcjátékok voltak
csak az vett ilyen szart akinek nem került amigara
So cry me a fuckin river, bitch!
Minden hozzászólásodból az látszik hogy NEM ISMERED a játékokat mert FASZSÁGOKAT irsz!
Gondolom a farok nintendo buzger antiPS2 haverjaid etetnek be mert aki ismeri a gépeket és a játékokat az ilyeneket nem ir le csak ha ki akarja magát röhögtetni!
Fasz vagy.
Játszol a 3 értelmes játékkal ami van rá?
Fasz vagy!

\"Life is around you and in you.\"
Milyen net-je van?

Nézd meg a Fast And The Furious címû filemt!
ez lesz egy isten gamma!😊)))
Nekem még van olyan kazim hozzá, amin 42 játék van egyszerre. Meg olyan is, amin 106, de az 1 hétig bírta aztán kipurcant, ma már csak dísz... 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Izé Turokkal mi van?
Izé Turokkal mi van?