A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Perpé ez a nagy büdös igazság, ha tetszik, ha nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
Én csak magamat látom, aki hagyta magát megvezetni a sz*ros M$ által, de legalább észhez tértem és élvezem a PS2 örömeit.
De ahogy elnézem, inkább téged vezetett meg a nagy N, csak te nem térsz észhez, hanem inkább unatkozol a kéthavonta egy gamezt produkáló GC mellett.

aabyssx
Szegény DC-nél az a "vége fele" egyenlõ volt majdnem az kezdettel. 😞

A Sega még rosszabb esélyekkel indulna, mint a N. Fõleg így, hogy szinte minden szuperjátékát eladta más plattformra.

BTW nekem még most is megvan a DC-m. Van hozzá több, mint 100 játékom úgyhogy majd esõs napokon jól jön (amikor majd PS2-n nem lesz semmi érdekes 😉.

www.youtube.com/aabyssx

Kösz. Érdemes lenne neked is kipróbálni. Garantálom, hogy változna a véleményed.
Sega a vege fele mar eleve bukasra volt itelve, a sony erosodesevel, sajnos pedig volt egy par igeretes jatek ra amit most suxboxon kell ujra latnunk. Nagy kar erte. Dreamcastom nekem is volt, de odaadtam bagoert ismerosom gyerekeinek most azok nyustolik. A jatekfelhozataltol ott sem ajultunk el. En szemely szerint orulnek ha a sega vissza tudna (es akarna is) egy uj hardverrel. Kivancsi lennek ra, hogy negy ilyen mamutceg mit csinalna egymassal.
aabyssx
Amikor az embernek már nem marad más, mint az agónia... 😉
A Sega mellett már végignéztem pár ilyet és egy kicsit deja-vu érzésem van... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Ehhh, pedig ma kene vele csak igazan jatszani. Amit most Sunshine-ban osszehoztak, az az egyik legkemenyebb platformjatekok egyike lett. Erdemes lenne kiprobalni, hisz meg a nintendo szerint is fullra kitekerni nem lesz egyszeru feladat. Sajnos ntsc gephiany miattt meg mindig nem tudtam kiprobalni 😞::: pedig mar lassan 2 hete itt van.
Sir Quno Jedi
Jah, csomi-nak valami az agyára ment :-))) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
"Es azota hova jutottunk? Emberek millioit kell latnom, hogy hagyjak magukat megvezetni egy szaros sony altal? Micsoda vilag!"

Bah...! /:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A NES (Nintendo Entertainment System) épphogy verte a C64-et. Kb. úgy mint a SNES az Amiga 500-at.

Arra volt elõször a hülye Mario. Még emlékszem az elsõ néhány pályára kívülrõl (még arra is, hogy hol a gomba, meg a csillag az elsõ pályán 😊.

De ma már nem játszanék Mario-val, mer' nem érdekel...

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Csak szigorúan:

Mint ahogy a nintendo mindig is, mar a NES is verte az akkori szamitogepes tarsait. Egyebkent SNES elodje volt es 1988-ban (vagy 85-ben) adtak ki asszem. Nalunk kb 91-ben volt elerheto. Az en szivemnek azert kedves ez a gepecske mert ott talalkoztam eloszor konzollal. Mar tobb mint 10 eve... Es azota hova jutottunk? Emberek millioit kell latnom, hogy hagyjak magukat megvezetni egy szaros sony altal? Micsoda vilag! 😊)))
mohus
na korán keltél....ps2 gyíksz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
Csá gyíksz ! :-)))

versio
ez a nes mi a rák volt ?
nekem valahogy kimaradt az életemböl(bár nem hiszem hogy sokat vesztettem)
a c64 után nekem az amiga jött , az maga volt a csoda
gondolom ezekre a buznyák régi nintendo szarokra kvarcjátékok voltak
csak az vett ilyen szart akinek nem került amigara

te egy akkora farok vagy hogy már csak röhögök rajtad

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSOfarok!

Minden hozzászólásodból az látszik hogy NEM ISMERED a játékokat mert FASZSÁGOKAT irsz!

Gondolom a farok nintendo buzger antiPS2 haverjaid etetnek be mert aki ismeri a gépeket és a játékokat az ilyeneket nem ir le csak ha ki akarja magát röhögtetni!

Fasz vagy.
suXmen32 bazeg vegyél dobozt és verd rá a farkad mert mást nem tehetsz vele!

Játszol a 3 értelmes játékkal ami van rá?

Fasz vagy!

Unknow
Te bekaphatod😊))Neked japán vagy milyen nyelven van😊)))Meg már mióta... 😊))
Nekem van resim😊

Unknow
Hát akkor Mario lesz belõle😊))Hamár durr akkor szóljon nagyot😊))
Unknow
De igen tudom mi!Szedjétek le az egészet úgy ahogy van!AZ infet pedig töltsétek le újra ugyanis van egy hibás verzió is a neten!haverod is azt szedte le!A rendessel menni fog egybõl!
CSOCSO
hja és unknow😊
7 ezer kb a csere😊)))))) és 2-3 hét és jön is a mario..
CSOCSO
😊))))
haverok:Gerge Lucas,Steven Spielberg és többi Holywood kiscsicska😊

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
cool és nemtod mi volt a baja mert a haveromnál ugyan ez van😞
CSOCSO
😊) az összes haverom csak így hívta a filmet: CSOCSO filmje..
Unknow
Nem mindegy?Gazdag gyerek!Egyébként gondolom elég gyors mivel mikor mi játszottunk nagyon alacsonyan volt a ping.Szal valami extra tuningos szar lehet!Tudod neki mindenre telik😊
😊))
Milyen net-je van?

Unknow
ne adj neki ötleteket😊))adja az még 5-ösön alul is😊)Nem fogynak úgy a GC-s játékok,hogy nagyon ficánkoljon
Csocso!

Nézd meg a Fast And The Furious címû filemt!

Unknow
Majd cheap megcsinálja neked😊Ő akar játszani akkor baszakodjon ő vele😊
http://www.punch-line.org/cm/mov/hen.mov
ez lesz egy isten gamma!😊)))

Unknow
de nálam volt😊)))))))Tetszett mi?😊)))Miért kérded?😊
CSOCSO
unknow neked nem az volt azinf el hogy mikor elindítodtad ugy nézett ki mint a sima ut csak zöldes beütése volt és tiszta csík? tehát full szar? nem nálad volt ez?
Juteszembe,ki fogja csinálni a szervert?

CSOCSO
nálam is😊mennyit kell dárdobnom? egy ötös elég?😊
Álmodozz csak😊

Rincewind
Ilyen már õs GameBoy-ra is volt.
Nekem még van olyan kazim hozzá, amin 42 játék van egyszerre. Meg olyan is, amin 106, de az 1 hétig bírta aztán kipurcant, ma már csak dísz... 😊
Unknow
Megtaláltam én is a CD-t😊))Ha nem csak ketten játszunk akkor beállok én is😊)De a Duelbe ne számíts rám mert az sztem kurva unalmas😊))
Unknow
Ja egyébként lehet,hogy kicsit elmaradt téma de ki tudja,hogy kb. mikor lesz Multiplayer patch a magyar Heroes4-hez?😊 Kurva jó ez a játék!Ajánlom mindenkinek!😊
Unknow
Mondj nekem egy összeget,hogy mennyit dobjak rá Pikminre,hogy Resi1 legyen belõle😊
CSOCSO
milyen eggyüttérzõ vagy😊
CHEAPBOY
szedd holnap meghalsz😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ahha kirr😊

CSOCSO
tudom eléggé szar..mégha a nevelõapán itt lenne akkor simán de így hogy anyám tart el engem és az öcsémet azé húzós
Csá!

Izé Turokkal mi van?

Csá!

Izé Turokkal mi van?