A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! 😊
Huhh tegnap este az a mozdulat amit mutattal, majdnem ott hagytam a karom 😊))))))
Elegge kiralysag..
1. Azon gondolkodtam hogy ha kiadják a Panasonic GC kompatibilis gépét akkor szerintem meg fog oldódni a Gc-re írás. Mer az ügye DVD lejátszó is és 12cm-es lemez is megy bele. Vagy rosszul gondolom?
2. tegnap este végignyomtam a Silent hill 2-õt. Hát majdnem befostam játék közben. Érdemes nekilódulni mégegyszer? Ha jól olvastam a végén négy féle végigjátszása van? Jól olvastam?
A GC igenis hogy egy qrva jó gép, de én nem szeretem a konzolháborusdit. A konzol azért van hogy szórakoztasson és punktum. Erre a legjobb példa a GBA-m. Elég messze van grafikailag és stb a nagyokhoz de mégis órákat tudok játszani vele. Akkor most szerintetek érdekel hogy melyiknek nagyobb a teljesítménye? Ki nem sz*rja le?
www.youtube.com/aabyssx
Lesz benne kooperatív többjátékos mód is 😊
www.youtube.com/aabyssx
szvsz freak a király, már nincs itt 3 hónapja, de még mindig 4.! 😄DD
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
itt nem is tudom hogy az X vagy a GC vezet-e...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ha a rally masters a PC-snek a megfelelõje lesz akkor az nagyon nem oké..ufóval lehetett rallye-zni..boá
nekem egyébiránt a WRC jön be...szeretem ha a nevek és a kocsik eredetiek...van feelingje, fõleg ha a Eurosporton vagy a Viasaton is megnézed az összfoglalókat
a Colin2 nekem sem jött be...PC-n láttam
a Colin 1-et meg nem láttam😊
\"Life is around you and in you.\"
1. Laalee 16950
2. CSOCSO 15407
3. Efreet 15342
4. FREAK 14814
5. Coine 12867
6. Dikkma 9758
7. Hangianix 9650
8. Lteebee 9101
9. Mike 8362
10. Majati 6704
11. Garfield 5724
12. Rincewind 5407
13. Lazarus 5316
14. Blasta 5233
15. PyRex 5203
😊))))))))
Yes, a GameCube... 16.35%... 3360
Yes, a PlayStation2... 11.17%... 2295
Yes, an Xbox... 9.44%... 1941
Yes, but an older system... 4.52%... 928
Yes, more than one... 2.49%... 511
No, not this year... 56.04%... 11516
TOTAL VOTES................ 20551
hm....
ugyhogy most lesz jobb fps mint a halo.. azlesz a neve hogy Perfect Dark X😊
inkább ilyen elmebajosok

So cry me a fuckin river, bitch!
(a sema lenyeg)
Ha levanyesed a dvd film korongot hogy beleferjen a GCbe akkor a filmet nem csak latzvanyilag jkatsza le szebben, hanem ha pl, a Mission impossible 1et rakod bele a GCn a 2resz is rajta van sokkal szebben mint az eredeti MI2 film... 2000es F1 szezon DVD n pedig a 2001 2002 szezon is rajta van, mert GCn ugye minden szebb es jobb... XBoxon csak a 2001es van meg meg...😊)))))))))))))))
Ilyen allatfaj vagyunk...😄DDDD
(a sema lenyeg)
Ha levanyesed a dvd film korongot hogy beleferjen a GCbe akkor a filmet nem csak latzvanyilag jkatsza le szebben, hanem ha pl, a Mission impossible 1et rakod bele a GCn a 2resz is rajta van sokkal szebben mint az eredeti MI2 film... 2000es F1 szezon DVD n pedig a 2001 2002 szezon is rajta van, mert GCn ugye minden szebb es jobb... XBoxon csak a 2001es van meg meg...😊)))))))))))))))
Ilyen allatfaj vagyunk...😄DDDD
es mar el is kezdtek egy uj projecten dolgozni...
szal ugy altom jelenleg csak a nevek mentek el ( a nintendo azert nem olyan hulye.... igy legaélabb eladtak egy ket nevet 500milkaert... es nincs ra garancia hogy ugyanolyan jok lesznek a folytatasok. Xen a Nintendo nelkul.... , mert akr tetszik akar nem a Nintendoval kozos projectek voltak ezek csak a nevek a jogok voltak a Rareware.e
banjo: ami nem mas mint a Nintendo altal!! a Rarenek kiatalalt mascot nev(ez tenyleg igy van)... szal most mas ceggel karoltve fognak ujat kitalalni... mert has egy banjo igy megszuletett fog szuletni masik is.
(ez nem elvakult szoveg ez igy tortent, a Nintendo otlete volt a Banjo csak a Rarenak adta... ok emg kidolgozgattak a Nintendoval azt is kozosen.... )
es ha megfigyxeljuk (hala az egnek a KIller Instinct is N jog... fuhh. az tenylrg bantott volna....) hogy pl. a Banjo is a mArio 64 alapkoncepciojat vitte tovabb, tokeletesitve.
ennyi. a Nintendo be is jelentette hogy mar dolgoznak massal a DOnkey Kong legujabb reszen....
A hivatalos kozlemenyben az all: a Nintendonak meg volt az eselye hogy megtartsa a RAre, de nem kellett mar nekik, igy ok maguk adtak el ezt a Microasoftnak....
esa amig az agyak nalunk vannak ..... 😛P napozhatunk es varhatjuk a Zoonamitol az ujdonsagokat.
Meglatjuk milyenek lesznek az Xboxra kleszlt jatekok... kivancsian varom.
😊)))))))) nem hinnem.
Ilyen Boot cd van PS1re es ezt keresek is... hol talaltad ezt?
mar kismillioszor bebizonyosodott hogy a GC a legjobb de mindegy, sot Meg mindharom konzolra partatlanmul progizo emberkek is azt allitjak hogy a GC a tuti.
Click "
Es akkor ez mi?
egyebkent lattam minap a valoban szep enclavet... de valami baromira szaggat.... na enyit az Xboxrol... vagy itt is (mint GTA3) a programozokat szidjuk...?? Pedig az Xet nem nehez progizni....
szal amit irt az emberke lehet vasn benne valami....
lassu es szaggat kegyetlenul az Enclave amint esemeny van.
Nem egy 700000ft os denon dvd lejatszo az is tuti.
DVD rgbvel szep. De ne varj csodakat tole.
Aki vajt szemu, annak nem fog tewtszeni, persze ha nem telik kulpn dvd lejatszora tokeletes megoldas.
Nekem szemely szerint nem jon be, mashoz szokott a szemem😊)
Aki nem figyeli vagy az ilyesmiket nem veszo eszre nem kenyes ra, annak tutko.
Szal nem horror nem szar csak egy atlagos kozepszeru.
ennyi.
Rgb nelkul azert hagy nemi kivanni valot😊
"Chipeles nelkul is lehet minden irott jatekot nyomni?"
Ezt ugye nem kerdezted komolyan???
" DVD lejatszasa milyen minosegu?"
hat kozepkategorias dvd lejatszo.
Na ja....Csak ezt világszinten leszarják,ígyhát a MS evvel nincs elõrébb....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Na ja....Csak ezt világszinten leszarják,ígyhát a MS evvel nincs elõrébb....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Colin 3mat sajnalom, remelm olyan lesz amilyennek lennie kell.. kivancsi vagyok a GCs verziot miert is torlotek....
En nem dobalozok uj nevekkel, a Colin nagy nev (noha nekem a 2 nagyon nem jott be de az egy.... fuhuuuuuu..😛) kar erte, remeljuk a masik ketto valamennyire potolja az urt...
es ne kell aggodni nem abban a szar PAris dakarban bizok mert amilyen az egy volt... azzala buzi zenejevel az elen... haat szornyu...
+ Mennyi most az alapgep ara?
+ Chipeles nelkul is lehet minden irott jatekot nyomni?
+ DVD lejatszasa milyen minosegu?
es csunya is de veszettul.
Plane ha az elobbi ket rallys jatek jobb lesz nala.
Ha a WRC2 olyan lesz ahogy latszik igerik, akkor a Colinnak nincs sok jeresnivalopja ps2on sem.. (vagy ha ugy nez ki ahogy a Toca..😛) Ne csak nev alapjan... plane nem az ilyen kiadoknal.
Es iden az elorejelzesek szerint 16 milla kocka fog elkelni marciusig.... (az MS sajat elorjelzesei szerint csak 10-11millio Xbox)
Es jelenleg is es ezidaig is joval tobb kocvka fogyott mint box (most mar nem lehet az arra fogni, hiszen majdnem egy szint) szoval ez a meglatas nem jo.😊)
Es nem csak mario szeru jatekok vannak ra...
MMiert ps2re meg csak autos szeru jatekok vannak ezzel az erovel??😊) nem.
lesz FF, Tales of... Residentek..😊 es meg sorlohatnam de nem fogom...
de a platinum kocka az ami most nagyon bejon nekem....
nem jelenti azt hogy szebb csak bejovosebb no.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
hat igen, a Wave Rally tenyleg gagyi... nezd meg inkabb a SplashDownt... 😊
ez jobb.. 😊
😊))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy pár napja olvasgatom csak a fórumot,de nem semmi arcok vannak itt😊.Mindenki szidja a másik gépét,errõl szól az egész.Elmondom,hogy én hogy látom az egészet(jó kis anyázást fogok kapni az biztos...😊
PS2:Akkoriban mikor kijött tényleg õ volt a legjobb,van rajta egy csomó jó játék,de hardware-ileg õ a leggyengébb.Nálunk van kirakva a Tescoban,és fut rajta a Medal.Hát röhelyesen gyenge a Xbox -os Halo hoz képest😊.De erre a gépre írják a legtöbb játékot.
GC:Jó hardware,gyenge játékkínálat,töketlen Nintendo hozzáálás.Szerintem nincs nagy jövõje csak Japánban.
Xbox:A Legjobb hardware-e neki van,már az elsõ játékai leverik az összes konkurenciát.Soha nem lesz másik gépen olyan szép Fps,mint a Halo,olyan szép verekedõs mint a DAO3,és olyan komplex Rpg mint a Morrowind.De sajnos még új masinának számít,és az igazán jó játékok még csak most jönnek...Igaz PS2 re is most jönnak majd a kemény dolgok,tehát mindenki azt vesz ami neki jobban bejön.