A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
ja

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Tõlem akár igazad lehet, bemásolhatom én is mondjuk a Tom's hardware összes tesztjét, de pl. az UT2003 még az otthoni gépemen is tûrhetõen fut, nem is arról volt szó !

Viszont az is biztos, hogy amikkel már akár játszanék az egyfolytában rángat, ez tény. Sok nagyarcúnál jártam már, aki váltig állította, hogy bennem van a hiba, nála minden folyik a csúcsgépén, DE mikor ott voltunk és elmondtam mit akarok ÉN látni, akkor aztán volt nagy szemgúvvadás és kapkodás, konfigurálgatás, installálgatás, tweak-elés, hardware csere-bere, de az igaszágot nem lehet elkerülni !

Fact: Az új PC-s gammák jó része rángat a legújabb konfigokon is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

imádom a konzolokat 😊))
ott nincsenek ilyen táblázatok, meg teljesítmények, csak játékok... 😊

😊)))))))

So cry me a fuckin river, bitch!

Azért így utólag belegondolva döbbenetes baromság volt ez, hogy szerinted egy erõs gépben kicserélve a videokártyát két generációval jobbra a fps romlani fog, mert kihasználja az új effekteket. Továbbra is azt javaslom, hogy vizsgáltasd meg a gépedet orvosoddal/gyógyszerészeddel 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Okés😊
Marad, azokból kettõ lesz az oldalon, mint legfrisebb teszt és videó, és a "hangyafoci" efefktus mögött lesz a game képe😊

Nekem is bejövõs, maradjon 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na akkor SQJ, nézzük a tényeket, amik makacs dolgok.
UT2003 tesztekkel fogok jönni.
Itt vannak a GF4-es kártyák, sajnos csak 800*600-as felbontást találtam, de minden fullra állítva ebben a felbontásban a procik-videokártyák ööszevetve így néznek ki:

És itt van full beállításokkal a GF2-es kártyák táblázata:

Azt hiszem elég jól látható, hogy ugyan "a feature-ok fele nem megy GF2MX-en", ettõl még a feature-öket (is) kihasználó GF4-ek gyorsabbak is lettek valamivel (mondjuk egy olyan 200 frame-el másodpercenként 😊
Azaz ha a mostani gépemben kicserélem a GF2-es kártyát GF4Tix00-ra, attól nem belassulni fog (LOL), hanem egy "picit" gyorsabb lesz.

Várom, hogy most mibe kötsz bele.

Oldern the 1st
szvsz korrekt

elég pszichó a kép? vagy más legyen?

Oldern the 1st
😊)))))))))))

Flémet és félreértést elkerülendõ: imádom az Ico-t, de grafikai téren inkább a mûvészi megvalósítást emelném ki vele kapcsolatban, más téren vannak ps2-n sokkal szebb játékok. Szerintem.

Meg az x-boxos játékok 😊

Oldern the 1st
pedig a stabilitás szvsz a fix hardver miatt van, kivételt szinte csak az átiratok jelntenek vagy a agyon rossz munkák...

CHEAPBOY
DUC: megjott a szeretetcsomagod a mikulas bacsihoz😊)

Jujj de jo..😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nem teljesen értem, hogy az ICO hogy jön ide.
Nagyon szép a grafikája, a megvalósítás a legmagasabb mûvészi színvonalon történik, de semmi extra nem történik, egy szereplõ mozog (plusz néha néhány ellenfél), öléggé evidens, hogy fusson tökéletesen...
Abban igazad van, hogy a GF2mx nagyon sok effektet nem tud, de ez nem jelenti azt, hogy a GF4Tix00 változatlan sebességgel tudja az effekteket. Azért a feature-ökön kívül némi sebességkülönbség is van a GF2 és a GF4 között 😊
De mindegy, elõbb-utóbb úgyis veszek egy jobb kártyát, és akkor meglátjuk kinek lesz igaza.
Õszintén szólva eléggé hihetetlen amit leírtál.
A stabil 30-40 fps-rõl szándékosan írtam azt korábban, hogy nem mértem, hanem szemre annyit tippeltem, úgyhogy szó sem volt arról, hogy annyi volt kiírva, de szemmel láthatóan a felével ment.

aabyssx
BTW a framerate drop konzolon is elõfordul (habár ezér' megkövezik a fejlesztõket, vagy csak "amerikaiak" 😊, de PC-n viszont teljesen elfogadott dolog. SZVSZ itt a különbség. :|

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Mohuss SQJ irtam mailt😊)

SQj a pikmint lehagytam a sorolasbol😊

Sir Quno Jedi
Pontosan ezért durva egy ICO például, mert BÁRMI is történjék, az a grafika úszik, mintha végig elõreszámolt lenne, na az ultrahihetetlen !!!!!!!!!!

CHEAPBOY
azt hogy nincs kesz eszrevettem..😊

Oldern the 1st
pont arra mondtam hogy nem csinál olyat hogy nagyon reklámozná a játékait, ugyanaz a véleményünk.

Sir Quno Jedi
Ennél háromszor jobb gépeken sem láttam ilyet, ha igazi csatára került a sor.

Sir Quno Jedi
Ki kell én is ábrándítsalak, mert a feature-ok fele nem megy GF2MX-en (tapasztalat) így nem kuntzt ilyen bika procival. DE ajánlom menj ki a fõtérre, távolítsd el a kamerát, hozd alacsony szögre és futkározz egy kicsit. Aztán sírj ! :-))) Morrowind is villám, amíg semmi sem történik és zárt térben, fél centirõl a falat bámulod. DE a NOLF2 is atom, ha nincs egy ellenfél sem, egész addig persze.

Másrészt, hogy kinek mi "darabos", vagy "diashow", az szubjektív, mert a Dungeon Siege is 34 FPS-sel fut a régi gépemen, de ha körbe fordulsz úgy ricog, hogy belefájdul a szemem, miközben stabilan 34-35-öt ír, hmmm... ÉS akkor még semmi ellenfél a képernyõn. Persze normál PC-sbõl 100-ból 100 azt mondaná, "há ez csurog" ! Na ja...

Oldern the 1st
igenis tudnak titkot tartani!

CHEAPBOY
elegge szar lett.... mint a keszitoje..😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY
mit nem csinal?

De nagyon titkolozos a ceg... ne mond mar hogy nem.

jon, ramza, meggyõztetek wizardry-ügyben 😊 kösz az infót

csinálok egy új kinézetet a konzolációnak, gondolom belevágok mégegyszer, ha érdekel akkor itt megnézhetõ:
http://konzolacio.uw.hu
Még nincs kész

Oldern the 1st
a nintendo EZT NEM CSINÁLJA emlékezhetsz még ilyenekre az n64 idején....

A wizardry egy hm..., kb. a PSX kínálatba befért volna, mint játék. Nem csak a grafika ronda, hanem a játék maga is unalmas.
a ps2-es two towers a gyûrû szövetségét is feldolgozza, meg a két tornyot is. és filmrészletek lesznek a two towers moziból!!! erõsen gondolkodom a dolgon 😊

NEm azért de nekem NVN meg NOFL2 is minden maxon van és rendesen fut, semmi framerate zuhanás, semmi szaggatás,
pedig, 256 ram, p4 1,4 ghz, és asus geforce 2 mx400(32)..

Mire kellett? 😊

CHEAPBOY
IGN irta... en csak rajuk tamaszkodok... mellesleg miert ne? a Nintendo az egyk legnagyobb titoktarto a piacon...

ez koztudott..

CHEAPBOY
IGN irta... en csak rajuk tamaszkodok... mellesleg miert ne? a Nintendo az egyk legnagyobb titoktarto a piacon...

ez koztudott..

LOL
Ki kell, hogy ábrándítsalak: AMD 2100+, 256MB ram, GF2 MX400 -> NWN, 1600*1200 (32 bit), minden csurig fullon a grafikai beállítások közül, és szemel láthatóan 40 fps körül fut a játék.
Valami ott nagyon rosszul van összerakva nálad, régen Version jött az ilyen dolgokkal, hogy az akkor kapható legjobb gép szaggatott nála 1024*768-ban.
LOL

Jó reggelt!
Köszi a válaszokat

CHEAPBOY
igen, de ott szabaly szeruen the two towers van irva...

mohus
de hasonló...Siiiiiiiiiiin!!!!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
igen, de ott szabaly szeruen the two towers van irva...

Oldern the 1st
Lehet hogy meglátták a gcben a PÉNZT(igazuk van).

CHEAPBOY
Ott van lentebb az SMSesakcios csomag.

mohus
joypaddal nyomod?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oldern the 1st
mennyi most?
Habár most nagyon nincs pénzem, de érdekel, mert ugy karácsony lesz az egy esély.... 😊

igen, úgy tudom 😊

CHEAPBOY
nem.... de allitolag karacsonyí elott valami nagy durranast emlegetnek.... kivancsi vagyok..😊

Majd helyre razodnak.

mas: vegyel GCt most!😊)
ne jovore baze😊

CHEAPBOY
nem.... de allitolag karacsonyí elott valami nagy durranast emlegetnek.... kivancsi vagyok..😊

Majd helyre razodnak.

http://de.playstation.com/calendar/releaseCalendar.jhtml?selectedMonth=11&selectedYear=2002&type=0

itt nov. 6. van 😊

és nem jön gc-re, csak ps2-re és gba-ra (lordoftherings.ea.com)

Sir Quno Jedi
Ki kell ábrándítsalak, egy jó P4 + 1GB RAM + Leadtek GF4600/128 (!!!) az még mindig süti egy NOLF2-nek 1280*1024-ben, akárcsak a Morrowind-nek, de még egy NWN-nak is !!! Szar az egész.

Nem kétlem, hogy a Half-Life jól fut, de azt 3 évvel ezelõtt is 1024*7698-ban nyomtam :-(((