A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Bazzeg már sajnálom az FFX-ed😊))))Ha nálam lenne gec már régen megcsináltam volna mindent fullra😊))Mondjuk akinek van ideje...😊
Unknow
Sztem is az SNES a BEST!
mohus
na ennyi mára pá😊zárom a délutánt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nem adod kölcsön a memókártyádat?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Na ja most jön az alapigazság: Nem a gép tudása számít hanem a játékok minõsége amiket kiadnak rá😊 Ha a mai gépeket nézzük a PS2 a király. De ha úgy összességében akkor a SNES magasan."

ez még így éjjel el is megy...de nappal ne hangoztasd😊

mohus
gyönyöjû😊)))

mohus
"A grafika szebb mint a J&D és ha tényleg annak az engine-jét használja is, alaposan továbbfejlesztették. Hatalmas a belátható terep, amit Ötödik Elemesre vettek, rengeteg légijármû és futurisztikus épületek. A hangulat garantált."

Én is láttam..igaz máshol..ahhoz képest hogy ugriguri szõrõs,mucsu tényleg ötödik emeletes....és csak ezért tetszik, mert szeretem a filmet és annak hangulatát.

mohus
"Hát errõl el lehetne vitatkozni bármeddig 😊
Nálam a sorrend: 7, 10, Tactics, 6, 5, 8, 9, 3 - a többit nem játszottam végig.
Elismerem: erõteljesen szubjektív dolog ez.

Azért arra figyelj, hogy nem véletlenül tettem idézõjelbe a legrosszabbat: simán üti a legtöbb másik játékot így is 😊"

nekem az FFX...
ja csak az van meg😊ja és még mindig Luca-ban vagyok

mohus
"ja meg a pixel fill rateben ketelkedoknek hogy nem tudja a GC azt a hohullam effektust mint agt3ban a visszajatszasoknal!! az a mario sunshineben nem visszajatszasnal hanem a legtobb olyan palyan jelen van vegig, mindenutt.. azzal a szuper vizzel, mert az is geca szep."

hát a GT3 szebb játék..fõleg a Concept...
ez a Marió fakó lett...a vizen meg a maszaton kívül még N64-en is menne..kis butítással.SZVSZ

mohus
"Tudod melyik filmsorozat hozta eddig a legtöbb bevételt? A húszonX db James Bond(lásd imdb.com) mégsem a James Bond filmek a kultuszfilmek....ez van a Mario-val is."

hát ezzel nem értek egyet...a JB filmek igen is "kultuszfilmek" a maguk módján és Márió az meg Márió
most a JB filmeket miért kell lemáriózni?😊

mohus
de rég voltam

nem emlékszem, arra emlékszem hiogy kicsit érdekes voltam, de mikor beszéltem én veled?

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
az elso benyomasaidat a mario sunshinerol.. tudod... reszegen.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Mikor osztottam meg mit?

CHEAPBOY
sunhsine hogy tetszik?
meger a nehezsege miatt egy topicot a draga...?😊

Csocso ma kezd el vele nyomulni... KOU te is ird le mik a benyomasaid , az elsok utan amit velem sajnos..😊)) mar megosztottal.😛

CHEAPBOY
hozd el a ps2odet nekem... MAAAA!!!!

.. ok..?😛

Értettem ;]
Akkor így kérdem mi vagyok én?😊

CHEAPBOY
inkabb azt kedeztem volna... mi vagyok en..???

a valasz!

Nagy nagy hulye vagy fiam..😊

Inkáébb Depis;]

Ams
konzolbuzi?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

KKIII VVAAAAAAAAGGGGGGGYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOKKKKKKKK ÉÉNNNNNNNNNNN?????

szasz! mi a pálya? 😊

CSOCSO
hello mindenki
ez a lista büntet...
heroes of might&magic 4??? ps2-re??? hurrá! 😄

aabyssx
Végülis, ez a RPG kifejezés már nem azt fedi, ami még papíron volt szerepjáték. De a PC-s ökörségeknek sincs sok közük hozzá.

www.youtube.com/aabyssx

Atcom
Hi!

Oda se neki! Nekem amúgy teljesen mindegy minek nevezzük, nem az a lényeg! :-)

Bye!
ja, a franc se gondolta volna, hogy a ff10 nem rpg... pereljük be a square-t

duc
Megmondád nékünk a valót -felnyitván a mi szemeinket- köszönjük.
aabyssx
Hááát, peeerszeeeee... :|

www.youtube.com/aabyssx

temácsaktudod 😊))

Atcom
Hi Jibe!

Nagyon kíváncsi vagyok! Te már játszol vele? :-)

Bye!

Eddig nem sok szó esett róla, de a Summoner 2 (PS2) is nagyon jól sikerült és sokat javítottak ez elõd gyengécske grafikáján is.

Aki szereti az RPG-t, mindenképpen próbálja ki.

aabyssx
Az MGS2-ben az extreme módon kívül minden fokozaton megvan 100%-on (!!!) a dog tag lista. 😊

www.youtube.com/aabyssx

már rég megvan😊

Laza
na pa all 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
bazz, most neztem, mar van Ty The Tasmanian Tiger is.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ne a linkre katicccs... masold ki.. 😊

Laza
megjegyeznem, hogy az egyre megjeleno jatekok minosege nagyon is jo...
a NFS PS2n a legszebb, a Time Splitters is jobb mint a tobbi gepen (el lehet olvasni a teszteket😊... a Hitman2 is meglepoen kva jol nez ki... 😊
es ne feledjuk a rengeteg olyan jatekot, ami nem is lesz mason... (Shinobi, Contra, RedFaction2, RHL, Rygar, Suikoden, Legaia, stb. 😊

Davidus
Na ja most jön az alapigazság: Nem a gép tudása számít hanem a játékok minõsége amiket kiadnak rá😊 Ha a mai gépeket nézzük a PS2 a király. De ha úgy összességében akkor a SNES magasan.

V9ykn8_TZL0

Laza
nyomjatok a NFS-t PS2n (IGN 9.0)... beszaras... kibaszott jo (es szep😊...
a Bornout2 (IGN 9.0) is kibaszott jo...
a Time Splitters2 (IGN 9.2) is allat... nem beszelve a Hitman2-rol (IGN 8.4)... 😊 es van mar Red Faction2 is (IGN 9.2)...
mar megint nem tudom, hogy mivel jatszak... (meg az RHL megy😊

bazz, most ugassatok le a PS2ot, mikor mar egy ideje csak dolnek a kirr jatekok.. 😊

Laza
ja, es ugy lett berakva, hogy egy kolok kapta USAbol (gondolom a GBAhoz😊, de nem tudta, hogy mi az, igy bevitte haver boltjaba... mikor meglattam, rogton lecsaptam ra bagoert.. 😊
ment masik haver gep-jebe bele.. 😄
(egyebkent 10-15e beszerelessel egyutt)

bazz, mik vannak.. 😄DD

Laza
na, van nalam vadi uj GC teljes felszerelessel:

GC
eredeti RGB kabel
eredeti memokartya
ReEvil
(minden faszan dobozzal egyutt😊

lehet, hogy megtartom, de ha valakit erdekel,
67eFt-ert elviheto... 😊 (valoszinuleg lesz tobb is igy egyben kb enyiert)
[email protected]

Laza
mert van forditva?! oldalrol jon a feny egy henger alaku targyra.. 😊

Laza
ha erdekel keress meg melben, lehet hogy tudok olcson egy vadi ujj 64Mes "csomagot 😊
[email protected]

egyebkent haver most szereltetett be egy Afterburner Kit-et... (tudjatok, az a folia, ami megvilagitja a kepernyot, csak be kell szereltetni)... en meg nem lattam a (Kit-et mar igen, csak beszerelve nem😊, de azt mondja hogy nagyon allat.. 😊

CSOCSO
MINDENKINEK EZERREL ITT AZ BEST ANIME FILM TV SOROZATÁNAK KÉT ELSÕ RÉSZE:!!!!!!!!!ftp://usteam.uw.hu/Anime5/Anime/GITS - Stand Alone Complex/ghost_in_the_shell_stand_alone_complex_-_01_.avi és ftp://usteam.uw.hu/Anime5/Anime/GITS - Stand Alone Complex/ghost_in_the_shell_stand_alone_complex_-_02_.avi
CSOCSO
én is de mindegy
én sokkal sezbb ingame képeket láttam

CSOCSO
nemtom de ha lehetséges z itthona kkor még talán egy gba ra is benevezek karikor😊
CSOCSO
épp ezaz hogy egy gamezrõl sosem adnak ki low qualityt.. csakis a leghigh abbat igy aztán az csak akkor fog kinézni a gamez ha neked is gef 4 ed van meg p4 2 giga... de egy p3 as gef 3 as embernek már nem lesz annyira szép... fõleg nem egy gef 2 esnek akinek már egyenesen ocsmány