A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
ember aggyámá valamit lotr-rõl !! de aszontam most!! :DD

UNREG
ez a way of the samurai nem rossz, de eléggé rétegjáték...

Sir Quno Jedi
Hát nem bjútifull ?!! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hagyjuk, tényleg.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Vazz, az elsõ hibás nekem Tidus és Yuna után, na majd otthon...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bejövõs, azt hiszem az asszony ki is baszna otthonról, ha ezzel mennék haza :)))))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
játékban van ugye a videó...játszottam a gémmel és láttam is az átvezetõt...
na haggyukmá unalmas

Biztos hülye lehetek, de tényleg nem értem, hogy egyik üzenetben "játszásról", másik üzenetben "megnézésrõl" írsz, mintha szinonímái lennének egymásnak.

Így elsõre ezek akadtak fent a nagyfelbontás szûrõjén:

http://www.thefinalfantasy.com/games/ff10/wallpaper.shtml
http://www.weasl.net/w.php?wall=ffx

Krinyo
nem

Krinyo
bazz mondjámá valami linket...lotr2-t is megnézném ...
valami demot aggyá...
ja és dio 2 és war3 videókat nemlehet valahonnan leszedni?csak külön a videókat...

UNREG
ugye nem kezdõdik ez a f*sz vita megint elõröl?!

Krinyo
hülye vagy sorr...
nemigaz hogy nemérted...
leültem megnézni..megnéztem és nem tetszett..

Sir Quno Jedi
Addig is neked:

http://www.lensquest.com/scripts/productLens.asp/prodid%3D479/ProductID%3D338/do%3Ddetail

Sir Quno Jedi
Thx ! Hálám Freddy Krueger karmaiba fog üldözni (már feltéve ha prezentálsz valami dögöset !). :DDD Ha ez nem elég PinHead is szóba jöhet...

Ámbár lehet, hogy csak túl sok volt nekem a Final Destination 1-2 együtt éjszaka ! :DDD

Hihi. Azok legalabb tudnak dolgozni. Ha valamit megcsinalnak tuti nem kell oket hivni egy par evig, mert addig nincs gaz a vezetekkel.
Utánanézek.

aabyssx
Akkor játszál csak a bajszos vízvezeték szerelõddel! :DDD

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Te Ramza ! Tudnál nekem szermányolni LULU-ból 1280*1024-es Wallpikcsört (valami klafát, témára ez is megfelel amit beraktál) ? Mindenhol max 1024*768-asok vannak és nagyítva (bármivel is) nem néznek ki túl jól TFT-n, ezért jelenleg eg FFmovie-s cucmucc van fenn Aki-ról. Semmi jobbat nem találtam... :((((

Nem tarha, csak hátha ! :DDD

Nah ha Japanban oktoberben jon akkor az meg 4 honap. Mivel most a 60%-a van kesz akkor 4 honap alatt csinalnak meg 40%-ot. Igy egy honap alatt csinalnak 10%-ot. Mivel kiadasok meg minden elozetes elokszeulet azert elvesz egy par hetet igy meg tobbet is. Ebbol kovetkezoen ez egy olyan jatek lesz ami 9 honap alatt keszult el. Grrrr. Pfuuuj. Nekunk nem kell ilyen osszcsapott munka!
aabyssx
Hogy ne csak ez a szánalmas, primitív, hülye vita legyen itt (mer' ez van mióta az OFF TOPIK ME2 félék idejöttek), legyen szó játékokról is, mint "régen"!

Pörgessétek végig ezt:

Way of the Samurai 2 szkrínsátsz

Elvileg októberben jön Japánban (remélem hamar EU-ban is), kb. 60% kész.

www.youtube.com/aabyssx

Modemesektõl bocs :(

Amúgy legyen szebb bármelyik, én nyitott vagyok mindenre.
Itt van néhány kép, szerintem mindhárom nagyon szép!

Warcraft 3

FF9

FF10

?
Tehát akkor tetszett, de késõbb visszagondolva primitív manga szar lett? Érdekes...

Krinyo
mert amikor játszottam vele még pártatlan voltam...

Krinyo
egy fiatal csajnak sem mûanyag sima arca van

"Nehéz elhinni hogy én ezekkel játszottam is??"

Igen. Miért játszanál olyan játékkal, ami szerinted primitív manga szar?

"És nem tetszik!!!"

Ez oké, teljesen szubjektív, semmi gond nincs vele. De senki nem beszélt itt "tetszésrõl".

aabyssx
SZVSZ ez pre render-elt (ingém modell, de túl nagy az AA).

www.youtube.com/aabyssx

"Foleg amikor sajat szemunkkel latjuk az ellenkezojet. Te is ugyanugy ra akarod eroltetni a velemenyedet a masikra, de kozben ugyanezert problemazol a masiknal. Milyen alapon?"

Ha jól sejtem, akkor kettõnk közül én vagyok az, aki mind a négyet (végig)játsoztta. Milyen alapon alkotsz véleményt látatlanban te?

aabyssx
Velem NE beszélj többesszámban b*zmeg'!!!

BTW miért is töröltek téged egyszer? És hogy-hogy újra engedélyeztek?!? /:|

www.youtube.com/aabyssx

Skynet
Krinyo: FF10 videóit életbe nem láttad..
FF7-ben nézd meg monnyuk azt a részt amikor úgy a game közepe felé a rakétával kell szenvedni...Lehet hogy rossz volt a szemem de ha jól emléxem az öreg csókának enyhénszólva szintén ki volt dolgozva az arca és ott is voltak ráncok,anyajegyek...:)
Lehet hogy a ráncokat nem egy fiatal csaj fején kéne keresni...de ízlések és pofonok:)))))))))))))
Skynet

Lehet nemkéne LOL-ozni meg rondának nevezni a ps2 grafikáját?:)))
Ezis ingame akárcsak lejebb az NFS képek:)
Krinyo
szép ff videó de eröltetetten mûies a csajszi arca
war 3 király arca eszméletlen jól kivan dolgozva!!!
Vagy megnézed diablo 2 a bolond csávót!!
A kis anyajegyek, bõrhibák ráncok st stb kibaszott jól megvannak csinálva...

Krinyo
mirõl beszélsz?
én tisztába vagyok azzal hogy ff videóknak köze sincs az ingémhez.
Képzeld ÉN játszottam vele.
Videó is megvolt PC-n, de láttam konzolon is.
Szépnek szép, akkor tetszett is...DE...
Nekem dió2 átvezetõi dinamikusabbak, élethûbb a mozgások és a hangulatuk verhetetlen...
Ez egy magánvélemény..ebben mért ne lenne tapasztalatom...???
Nem kell rögtön azzal jönni hogy biztos csak hallottam..
Nehéz elhinni hogy én ezekkel játszottam is??
És nem tetszik!!!
Szépnek szép, de megnézed warcraft 3 átvezetõit ahol a lovag mászkál a kastélyban 1általán nem marad le!!!
ugyanolyan szépen hullámzik a haja stb...
Tehát feltételezhetném hogy itt nem sokan látták...
csak hogy idézzek:"vagy csak ismertél valakit, aki látott már olyan embert, akinek valamelyik rokona játszott vele?)"

Laalee
aha

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
hamar be fog telni a 200mega :D

Martin576
A Nagy Testvér mindig mindent lát. Nyugodtan lehet hozzá szólni... ;)

Laalee
már nemzaert de ez eleg gagyi, ennel szebb kepeket is raktatok mar be...

aabyssx
Én is végigolvastam a "szép" termést és egy valakinek válaszolok:

Krinyo!

Ha már ME2 is hazament és már nem szól hozzá olyan témához, amiben nincs tapasztalata, akkor te MIÉRT TESZED?!? He?!? >:(

Ne kelljen már miattad is a moderátorokhoz fordulni! /:|

www.youtube.com/aabyssx

Végigolvastam a szép termést.
Aztán úgy döntöttem, hogy inkább nem válaszolok senkinek, és akkor lesz egy jó napom :)

Egy valamit azért nem bírok ki. Krinyo, ha tényleg játszottál a FF9-el (vagy csak ismertél valakit, aki látott már olyan embert, akinek valamelyik rokona játszott vele?), akkor tudnád, hogy az átvezetõ videók (nem a játék minõségérõl, jóságáról, akármilyérõl beszélek, kizárólag az átvezetõ videókról) már abban a részben szanaszét alázták a Warcraft 3 átvezetõit. A Diablo 2 átvezetõit már a FF8 átvezetõi is ütötték.
És akkor a 10-ik részrõl még nem beszéltünk.

Szóval oké, hogy szerinted ez a sorozat manga szar, primitív, akármi - nem érdekel, mindenkinek más az ízlése, szubjektív dolgokon nem is érdemes emiatt túl sokat vitatkozni (az ízlés elvileg nem szabadna, hogy vita tárgya legyen - bármiben), de amikor objektíven megítélhetõ dolgokról írunk, akkor kicsit más a helyzet. Ott teljesen felesleges vetíteni (mint ahogy folyamatosan teszi itt a másik -ps2- oldalról is valaki...)

"a nike is amerikai mégis kinában gyártják...meg taiwanban"

Mondom fejlesztés. Nem gyártás, fejlesztés. Vágod?

CSOCSO
hé hé hé...nincs bajm az mc2 vel...nem is játszottam vele csak videokat láttam..azok alapján a brnout2 sokkal komolyabb és érdekesebb...
Adi
A sebesség az a komoly...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Skynet
Mohus mennnyééé azonnal Tomb Raider fórumba és nyomjá egy kis leírást,mer tegnap aszontad ma írsz:))
Vésd le mérkapott a game mindenhol 50-60 %-ot..:)
Skynet
Hát nemtom MC2-re kiváncsi leszek,mert az eddigi midnight játékok amik pc-n kinvoltak szvsz zsák szarok voltak...
Láttam anno videót az MC2-rõl akkor rávágtam hogy kell...remélem olyan is:))
Adi
Kiváncsi leszek. Remélem tovább lépnek az MC2 szintjén.. Amúgy jó játék akkor is az a MC2 hiába fujátok Martin és Csocso.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Skynet
Hja majd lehet noymatni a pixeles fogas dumát,tényleg van rajta...Kössz ha baromiközelhajolok a monitorhoz tényleg lehet látni nomrál távból éppenséggel nem:))
Errõl is ennyit...
Skynet
http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1278

Hoppáááá:)))

Hja ha valaki lusta lenne oda felnézni a képen lévõ adatokból kifolyólag nemhinném hogy ez nem ingame:

Nah?:)
csúúúnya ronda ps2,lejárt az ideje...Naaagyon nemúgynézki:)))
Skynet
Miért ne lehetne köze a ps2-höz?:)))
Csak sogásképpen a videók amik eddig jöttek és a képek mind a ps2-esek..:)
De ez ne zavarjon senkit...
Azért ingamek mert azt írják? Vagy mert a trailer szép volt? Semmi közük az ingamehez, ha meg igen akkor nem ps2

So cry me a fuckin river, bitch!