A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
na haggyukmá unalmas
http://www.thefinalfantasy.com/games/ff10/wallpaper.shtml
http://www.weasl.net/w.php?wall=ffx
valami demot aggyá...
ja és dio 2 és war3 videókat nemlehet valahonnan leszedni?csak külön a videókat...
nemigaz hogy nemérted...
leültem megnézni..megnéztem és nem tetszett..
http://www.lensquest.com/scripts/productLens.asp/prodid%3D479/ProductID%3D338/do%3Ddetail
Ámbár lehet, hogy csak túl sok volt nekem a Final Destination 1-2 együtt éjszaka ! :DDD
Nem tarha, csak hátha ! :DDD

Pörgessétek végig ezt:
Way of the Samurai 2 szkrínsátsz
Elvileg októberben jön Japánban (remélem hamar EU-ban is), kb. 60% kész.
www.youtube.com/aabyssx
Itt van néhány kép, szerintem mindhárom nagyon szép!
Warcraft 3
FF9
FF10

Tehát akkor tetszett, de késõbb visszagondolva primitív manga szar lett? Érdekes...
Igen. Miért játszanál olyan játékkal, ami szerinted primitív manga szar?
"És nem tetszik!!!"
Ez oké, teljesen szubjektív, semmi gond nincs vele. De senki nem beszélt itt "tetszésrõl".
Ha jól sejtem, akkor kettõnk közül én vagyok az, aki mind a négyet (végig)játsoztta. Milyen alapon alkotsz véleményt látatlanban te?
BTW miért is töröltek téged egyszer? És hogy-hogy újra engedélyeztek?!? /:|
www.youtube.com/aabyssx
FF7-ben nézd meg monnyuk azt a részt amikor úgy a game közepe felé a rakétával kell szenvedni...Lehet hogy rossz volt a szemem de ha jól emléxem az öreg csókának enyhénszólva szintén ki volt dolgozva az arca és ott is voltak ráncok,anyajegyek...:)
Lehet hogy a ráncokat nem egy fiatal csaj fején kéne keresni...de ízlések és pofonok:)))))))))))))
Lehet nemkéne LOL-ozni meg rondának nevezni a ps2 grafikáját?:)))
Ezis ingame akárcsak lejebb az NFS képek:)
war 3 király arca eszméletlen jól kivan dolgozva!!!
Vagy megnézed diablo 2 a bolond csávót!!
A kis anyajegyek, bõrhibák ráncok st stb kibaszott jól megvannak csinálva...
én tisztába vagyok azzal hogy ff videóknak köze sincs az ingémhez.
Képzeld ÉN játszottam vele.
Videó is megvolt PC-n, de láttam konzolon is.
Szépnek szép, akkor tetszett is...DE...
Nekem dió2 átvezetõi dinamikusabbak, élethûbb a mozgások és a hangulatuk verhetetlen...
Ez egy magánvélemény..ebben mért ne lenne tapasztalatom...???
Nem kell rögtön azzal jönni hogy biztos csak hallottam..
Nehéz elhinni hogy én ezekkel játszottam is??
És nem tetszik!!!
Szépnek szép, de megnézed warcraft 3 átvezetõit ahol a lovag mászkál a kastélyban 1általán nem marad le!!!
ugyanolyan szépen hullámzik a haja stb...
Tehát feltételezhetném hogy itt nem sokan látták...
csak hogy idézzek:"vagy csak ismertél valakit, aki látott már olyan embert, akinek valamelyik rokona játszott vele?)"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Krinyo!
Ha már ME2 is hazament és már nem szól hozzá olyan témához, amiben nincs tapasztalata, akkor te MIÉRT TESZED?!? He?!? >:(
Ne kelljen már miattad is a moderátorokhoz fordulni! /:|
www.youtube.com/aabyssx
Aztán úgy döntöttem, hogy inkább nem válaszolok senkinek, és akkor lesz egy jó napom :)
Egy valamit azért nem bírok ki. Krinyo, ha tényleg játszottál a FF9-el (vagy csak ismertél valakit, aki látott már olyan embert, akinek valamelyik rokona játszott vele?), akkor tudnád, hogy az átvezetõ videók (nem a játék minõségérõl, jóságáról, akármilyérõl beszélek, kizárólag az átvezetõ videókról) már abban a részben szanaszét alázták a Warcraft 3 átvezetõit. A Diablo 2 átvezetõit már a FF8 átvezetõi is ütötték.
És akkor a 10-ik részrõl még nem beszéltünk.
Szóval oké, hogy szerinted ez a sorozat manga szar, primitív, akármi - nem érdekel, mindenkinek más az ízlése, szubjektív dolgokon nem is érdemes emiatt túl sokat vitatkozni (az ízlés elvileg nem szabadna, hogy vita tárgya legyen - bármiben), de amikor objektíven megítélhetõ dolgokról írunk, akkor kicsit más a helyzet. Ott teljesen felesleges vetíteni (mint ahogy folyamatosan teszi itt a másik -ps2- oldalról is valaki...)
Mondom fejlesztés. Nem gyártás, fejlesztés. Vágod?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Vésd le mérkapott a game mindenhol 50-60 %-ot..:)
Láttam anno videót az MC2-rõl akkor rávágtam hogy kell...remélem olyan is:))
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Errõl is ennyit...
Hoppáááá:)))
Hja ha valaki lusta lenne oda felnézni a képen lévõ adatokból kifolyólag nemhinném hogy ez nem ingame:
Nah?:)
csúúúnya ronda ps2,lejárt az ideje...Naaagyon nemúgynézki:)))
Csak sogásképpen a videók amik eddig jöttek és a képek mind a ps2-esek..:)
De ez ne zavarjon senkit...
So cry me a fuckin river, bitch!