A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor Mas dolgom van😊(habar belefer, de akkor nagy rohanas lesz, ehgy percunk se lesz szinte)
Nem 5korul szoktal jonni?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
MAJD jön😊
So cry me a fuckin river, bitch!
Iden meg? Nem tudod?
Persze. Gyere. Irtam is, a nem gondolod hogy taliznunk kene KOUnak ment.
Ha nem Te irod az szamodra altalaban csalodast jelent....
Mindegy eleddig se voltam az elozetesek alapjan rakattanva.
nem gondolod?😊
Csak nem azzal a hallelocsolos plattfomrokon ugralos reszen szenvedtel?😊
MOHUSS, megvannak a dolgok, johetsz.
Ma beugruk csak egy kicsit késQbb oks?
kiadjuk KOU isszes adatat bazze😊
Timsplitters 2
Pro Evo Foci 2
Fifa 2003
A "montír" igaz és szép. A teszt eredménye szerintem nagy meglepetést fog okozni. Sokat konzultáltunk a Veres Mikivel a cikkrõl, remélem elolvassátok majd! Talán elõrevetít valamit, hogy nem én írtam!
tényleg k.rva jó?
Már megint a méler démon válaszolt a Neked írt levelemre ("megtelt a cimzett postafiokja")... :|
Ma este jó Neked valahol?
www.youtube.com/aabyssx
Kedves forumlakok, igerem az elkovetkezokben majd jobban figyelek a szamra, mert ugy latszik tenyleg durva lehettem, ha mar ennyien szova tettek. Mellekesen azt hiszem, kell vennem egy Xboxot is. Az autos anyag nagyon megfogott rajta.
Szerintem nem kellene ennyire a szívedre venni a dolgot... Minden nyûge és gondja mellet azért gondolom szereted a munkádat?! Hiszen nehéz úgy jó produktumot elõállítani, ha csak muszájból csinálja az ember! Nem?
A fanatikus rajongónak Benned is ott kell lennie -talán manapság szunnyad-, különben nem foglalkoznál napi 10 (és nem csak hivatalból!), vagy még ennél is több órát játékokkal! Hiszen ahhoz, hogy valaki szinte az egész napját a munkájának (szerintem Nálad ez azért nem csak munka, bármennyire is így jött le az írásodból) szentelje, ahhoz valamilyen szinten megszállottnak kell lennie! :-))
S mit akartam ebbõl kihozni?! :-) Semmi különöset csak annyit: Nem a gépeket kell szeretni, vagy nemszeretni, hanem a játékok világát! Hiszen a játék az, ami megmozgatja a fantáziánkat, mosolyra fakaszt és kizökkent egy picit a mindennapok szürkeségébõl! Hm?
Bye!
mi a helyzet?tali ma?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugy tervezem, hogy olyan del es fel egy kozott beesek.
és úgy fogják hívni, hogy metroid fusion 😊 legalábbis remélem...
nem megvan. Lesz zsir Bouncer is melle😊
de jó nekem, én kiválasztok EGY játékot, és azzal nyomulok hetekig-hónapokig 😊 és persze nem olyat választok, ami nem tetszik.
amit leírtál a munkádról, ráillik az összes (többé-kevésbé) vezetõ beosztású emberke foglalkozására is 😊 szvsz. fõleg a "szívok" nagyon ismerõs 😞