A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
fel otkor neee.😊
Akkor Mas dolgom van😊(habar belefer, de akkor nagy rohanas lesz, ehgy percunk se lesz szinte)
Nem 5korul szoktal jonni?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
mi ez a Blood Rayne?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
akkor fél ötkor a szokásos helyen...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nemtom mikor jön klockára, lényge hogy most van ps2-re meg boxra.)
MAJD jön😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
Kockara mikor jon?
Iden meg? Nem tudod?

CHEAPBOY
nem erdekel😊

Persze. Gyere. Irtam is, a nem gondolod hogy taliznunk kene KOUnak ment.

mohus
mi a helyzet?😊hammolunk vagy sem?😊

mohus
cheap en is ezt mondom😊

De gondolom, de eza Blood rayne megfogott😊

CHEAPBOY
Magyarul azt hogy nem arany ahogyan fenylik...?😊
Ha nem Te irod az szamodra altalaban csalodast jelent....
Mindegy eleddig se voltam az elozetesek alapjan rakattanva.

CHEAPBOY
nedd mar talakoznunk kene...😞(
nem gondolod?😊

CHEAPBOY
Szerintem is nagy luzer a yoshi lovagolas a jatekban.

Csak nem azzal a hallelocsolos plattfomrokon ugralos reszen szenvedtel?😊

Nézd már Csippancsunkboy😊

CHEAPBOY
Jajj nem irtam😊

MOHUSS, megvannak a dolgok, johetsz.

CSOCSO
nah kb nálam ott áll a DB is!!😊
Üdv all!
Ma beugruk csak egy kicsit késQbb oks?

CSOCSO
Arghh!!Hát ez a buzi Yoshi kikészített!! vagy egy óráig baszakpdtam vele... fujj bazze... gusztustalan...
CHEAPBOY
Ok😊

aabyssx
Köszi, de majd õ megadja, ha akarja. 😊

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
hivd fel, megtadom a szamat ok?😊
kiadjuk KOU isszes adatat bazze😊

CHEAPBOY
Uj jatekok Ps2re!

Timsplitters 2
Pro Evo Foci 2
Fifa 2003

Martin576
Kaptunk mi is, igaz késõbb, de ez már teljes játék.

A "montír" igaz és szép. A teszt eredménye szerintem nagy meglepetést fog okozni. Sokat konzultáltunk a Veres Mikivel a cikkrõl, remélem elolvassátok majd! Talán elõrevetít valamit, hogy nem én írtam!

nem láttam... küldöd? 😊))
tényleg k.rva jó?

aabyssx
Kou!

Már megint a méler démon válaszolt a Neked írt levelemre ("megtelt a cimzett postafiokja")... :|

Ma este jó Neked valahol?

www.youtube.com/aabyssx

duc
Nem sikerült még egyet se lezúzni, eddig mázlim volt. meg aztán elég türelmes vagyok... Egyik haverom idegeli fel magát néha (utolsó kör, falsarka...) de inkább lerakja a kontrollert és ordít.
duc
Utso versenyt nem csinaltam meg, a többinél is szívtam eleget... Nehéz volt néha.
Te jo eg ha jobban meggondolom mar az osszetort joy-ok es egerek arabol vehetnek egy GC-t lassan 😊)).
Jah, jah a nagy elodot. 2x is. Nah az meg egy fasza joystick-vero jatek volt, de a hangulata nagyon jo volt.
duc
Mit vittél Te végig DC-n ?? MSR-t nem? 😊))
De van ott egy project gotham ami hangulatilag nalam abszolut ver mindent. Anno DC-n vagy 2 honapig tartott a teljes vegigvitele. Ezt elnezve meg hosszabb lesz. Tfh. 2 honap alatt napi 6 oraval vegigviszem. az 60x6 ora ~360 ora. Ha azt nezem, hogy ez jatakteremben x200-300Ft, ez kozel 100 ezer lenne egy jatek vegigvitele jatekteremben. Hat nem megeri hulyenek is vennie egy gepet 😊)).
Martin576
Ettõl döcög a topik! 😉

duc
Szvsz mindketten olyanok vagytok, hogy felk.rjátok vmin az agyatokat, aztán jön a hirtelen felindulásból véleménnyilvánítás... amit lehet, hogy 10 perc múlva már nem írnál le (vagy legylábbis másképpen😊
Jah Cheap hany sunshine-od van? Csak, hogy a dolog nem veszitse el teljesen az aktualitasat. 😊)
Oke, Martin elfogadom, sok igazad van. De en meg fanatikus gemer vagyok es neha elszall az agyam, es olyat mondok amit nem kene. De allitom meg mindig jobb mintha jatek kozben latnatok azt amint kibukok, nah az tragarsag. Kedves forumlakok, igerem az elkovetkezokben majd jobban figyelek a szamra, mert ugy latszik tenyleg durva lehettem, ha mar ennyien szova tettek. Mellekesen azt hiszem, kell vennem egy Xboxot is. Az autos anyag nagyon megfogott rajta.
mohus

cheap, lassan fontosabb leszel, mint az amerikai elnök 😊))))))))

Atcom
Hi Martin!

Szerintem nem kellene ennyire a szívedre venni a dolgot... Minden nyûge és gondja mellet azért gondolom szereted a munkádat?! Hiszen nehéz úgy jó produktumot elõállítani, ha csak muszájból csinálja az ember! Nem?
A fanatikus rajongónak Benned is ott kell lennie -talán manapság szunnyad-, különben nem foglalkoznál napi 10 (és nem csak hivatalból!), vagy még ennél is több órát játékokkal! Hiszen ahhoz, hogy valaki szinte az egész napját a munkájának (szerintem Nálad ez azért nem csak munka, bármennyire is így jött le az írásodból) szentelje, ahhoz valamilyen szinten megszállottnak kell lennie! :-))

S mit akartam ebbõl kihozni?! :-) Semmi különöset csak annyit: Nem a gépeket kell szeretni, vagy nemszeretni, hanem a játékok világát! Hiszen a játék az, ami megmozgatja a fantáziánkat, mosolyra fakaszt és kizökkent egy picit a mindennapok szürkeségébõl! Hm?

Bye!
mohus
Szega Cheap...
mi a helyzet?tali ma?

Sir Quno Jedi
Csíp ??? Mi van a csípemmel ??? :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja, ha már munka és nem élvezet, akkor mindennek megkeseredik az íze ! Ez még a szerepjátékkal is így van ... :-(((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

de játékod csak lesz 😊

CHEAPBOY
mert eladom addira az osszeset😊))))))))))

hehe, miért is nem?

CHEAPBOY
addigra mar nem lesz GBA😊

CHEAPBOY
Ok.
Ugy tervezem, hogy olyan del es fel egy kozott beesek.

karácsony elõtt, jó?
és úgy fogják hívni, hogy metroid fusion 😊 legalábbis remélem...

CHEAPBOY
eladtam😊))))))))))))))

nem megvan. Lesz zsir Bouncer is melle😊

CHEAPBOY
uj advance.os progik..?😊

duc
Szia Cheap. Jól vagy? Vonakodva bár, de megkérdezem: GT3? 😄D
hmmm...
de jó nekem, én kiválasztok EGY játékot, és azzal nyomulok hetekig-hónapokig 😊 és persze nem olyat választok, ami nem tetszik.

amit leírtál a munkádról, ráillik az összes (többé-kevésbé) vezetõ beosztású emberke foglalkozására is 😊 szvsz. fõleg a "szívok" nagyon ismerõs 😞