A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZ

So cry me a fuckin river, bitch!

Na mostmár áljatok le, SULIBA VAGK ILYENKOR BAZZ MOST JÖTTEM HAZA CSEZZZ

D0C
Na látod, van jó oldala is ennek a fõszerkesztõsdinek.

Kou a világ elsõ embere, akinek nem kell a jó kis ropogós pénz 😛

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Martin576
A mai délelõtt a szerkesztõségben a Burnout 2 jegyében telt. "Ki tud nagyobb kárt csinálni?" verseny, mega-buli!

Sir Quno Jedi
Én is, de a GrandiaX és a Legaia2 is KELL !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Okés, olyan 5-ig odérek, ha jó úgy (meg ha nem, akkor sem tudok elõbb menni!) :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY
😄DDDDDD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
En a Wild Arms 3ra szavazok.

CHEAPBOY
Csutortokon adom fel a motyot.

CHEAPBOY
SQJ:

Minden kesz, minden baba, johetsz a masinadert.

Sajnos valóban LOL 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
LOL

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
hello all
duc
ok, lehetne rosszabb is. on.
Nekem nincs matávos popup...
Én sem vagyok rajongója a magyar "tv" adóknak (kivéve Spektrum + Sport 1), de hát annyira nem bántja a szememet. Meg hát egy balkántáv-reklám jobban idegesítene 😊

duc
Most még csak egy reklámcsíkot nézel, meg egy matávos popup-ot csuksz. Ha így marad, azzal nincs is semmi baj (csak egy kicsi) De én attól félek, ez csak a kezdete vminek. Meg az is hozzátartozik, hogy alapból útálom a kereskedelmi szennycsatornákat, ezért érintett érzékenyen az a dolog ott fent. Bocs az offért.
Aki kipróbálta, annak a véleményére lennék kiváncsi: mit érdemes kipróbálni a mostanában megjelent konzol-rpgkbõl? (feltételezve azt, hogy max. csak az egyikre lesz idõm)
Grandia X, Wild Arms 3, Legaia 2? Mást esetleg?

Jó reggelt! Szeretnélek ma látni este fél hét körül 😊
Megoldható?

Szerintem el kellene fogadni, hogy mi itt kapunk egy ingyenes szolgáltatást, és ezért cserébe csak egy reklámcsíkot kell nézegetnünk... Vagy ne legyen semmi bevétele az SG-nek, és menjen tönkre?

duc
Vmi konkrétabbat tudsz mondani? hasonlítva WRC-hez, GT3-hoz?
duc
Csak nekem k.rja a szemem az a felsõ sor, vagy másnak is?
aabyssx
KOOOOUUUUU!!! Kettéhasíjtlak'!!! >😞

www.youtube.com/aabyssx

mohus
vegyél😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ha már Burnout akkor a 2. részt ajánlom...

tegnap teszteltem...kormánnyal
iszonyatos tempó, ami megadja azt a bizonyos feelinget (outrun), hatalmas ütközések...pl keresztbe bejött egy kamion...mind a hárman belerohantunk
pofás lett a gfx...na ez már valami mondtam

nyami

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ki és hol is szokta ezt mondani?😊

\"Life is around you and in you.\"

Jó reggelt

duc
Dobro Morning.
Cheap: Indexen a DC-topicban egy srácnak Dreamcast RF koax kábel kéne. Tudsz neki segíteni?
CSOCSO
nyem sõt rendõr sem
Unknow
Te tûzoltó vagy CSOCSO?
CSOCSO
ennyi erõm nem volt bazz.. csináltam én mindent lent körülnéztem fent csináltam mindent minden tüzet eloltottam stb😊 ezt akartam most😊
Unknow
hiába...akkor is jobb a PS2 hidd el.
Unknow
good night,good fight
Na joccak all

Unknow
baz komolyan! a skizofrén énem volt😊))) Csöcs Meszipinek hívja magát!
noperasze😊

Unknow
izé...nem én mondtam!!!!!!😊
NA az apád😊)))

Unknow
ja! ha veszel akkor Cheaptõl vegyél😊)))

Cheap:
NA mit kapok ha vesz tõled?😊)Ne feledd részben nekem is köszönheted😊)))
Unknow
A játékok nem szaggatnak hanem belassulnak de ugyan ez igaz bármely konzol játékaira!Az Xbox nem melegszik túl pár óra múlva hacsak nem mikrosütõben tartod.Azt mondom neked,hogy vegyél elõször egy PS2-t mindenképp mert sokkal színesebb és jelenleg jobb a játékkínálat.Sõt minden bizonnyal jobb is marad.Hardwareileg az Xbox az erõsebb.Tehát ha csak erre mész akkor Xbox...de akkor lemaradsz olyan játékokról mint:
FFX,Burnout,Gran Turismo,Metal Gear Solid2,ICO stb... csak,hogy párat említsek.Szvsz PS2 -t vegyél.
Unknow
lehet a pasija😊)
CHEAPBOY
nem o maga hanem valamilyen KOU altal "Istenitett" fazon lehet.

CHEAPBOY
vannak azok a tuzes tatogo fekete golyok, hutsd le oket vizzel, es utana a toba bele kell oket lokni, ott vegleg lehulnek,es bele us suppednek az iszapba.
ennyi... latom csocsokam az agyalos resze nem az erosseged😊))

basztasd a meheket jah😊))))))

Unknow
Sztem valami P.O.D.-s förmedvény... vagy õ maga😊))))
Egyébkéntki az a brondaság logodban?😊

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
csíp áruld már el mi a szart kell csinálni az elsõ pálány ott ami a nagy csillag felett van kis piros vízvezeték csõbe kell beugrani..ilyen zöldes pálya és alul sok gomba van amin lehet ugrlni..sajna nem értem mia feladat de le sem tudom irní mit ír ki.. mi a szart kell csinálni?? a tüzet oltani? a méhet basztatni? stb?
hmmm

elsQ rész óta Kasumi, utána meg Ayane😊

game..

Mikor lesz vmi Gme party?